butun hastalar benı buluyor bu nedır

• Konu Sahibi Konu Sahibi nikim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar adam bana demın msj yazmıs saatler sonra gun bıttıgınde... bugun hıc aramadın neden.................gelde ölme ya gelde ölme taktıkmı uyguluyor nedır... aramayan sormayan kısı bana aramadın sormadın dyor hıc cvp vermedım sınırden agladım....

canım hıcbır sey soylemek ıstemıyorum cvp vermıyecegım... sadece hırslanıp ılerı gerı konusmasından korkuyorum

haklısınız zaten o gun eve gıttıgımde sankı ölü gıbıydım okadar pişmandım kı bu durum gunlerdır ıcımı kemırıyor cok pişmanım vazgecemek ıcın dusunme sebebımde bu rahatmıs hemen ayrıldı yada hırs yapıp etrafta salakca laf etmesı

ben mi cok düzüm anlamıyorum, ya da safım. adam haklı bence, henuz ayrılmamıssınız ki...
işi varmıs arayamamıs ama yine de her gun bir sekilde haberlesmissiniz, opusunce de umursamıyorum ayagı yapmamıs hemen ertesi gun gunaydın falan yazmıs.

biraz yorgundum veya isim vardi diyin. ayrılıp ayrılmamayı dusunun kafanızda netlestirin o sure zarfında.
ya da direkt bitirmekle ilgili konusun evet aramadım ben 35 yasıma kadar evlilil bekleyecek degilim, bu iliskiyle ilgili kaygılarım var diyin

konuyu acarken yazdıgınız yazıdan,
"pazar gunu evde calısacgım dedı bana 12 de günaydın yazdı sonra ben bır 2 buçukta aradım sonra ne aradı ne sordu saat 7 falandı hala ses yoktu (...) ürkerek aradım açmadı sonra facede onlıne gordum canım aradım gormedın sanırım dedım yemeğe oturmuştum dedı.. ararmısın dedım aradı calsıyorum sorunlar var falan dedı.. bende ustelemedım kapadım... aksam evdeyken bıkac kelıme yazıp aradı... gelgelelim pazartesı salı gunu hıc ılgılenmedı watsap tan 6-7 saatte bır napıosun yazdı okadar..."

sizle cok uzun uzadıya sohbet etmemis ama aramadı da diyemeyiz bence.
biraz ilgisiz oldugunu kabul edersek (beklediginizin altında) sizin suskunlugunuzu taktik sanıp hemen aramıs noldu falan diye sormus :)
diyelim ki surekli arıyor... yine de size 4yıl demis. o konuda enine boyuna dusundunuz mu?

ek: size kendini hatırlatarak elindekini kacırmak istemiyor olabilir tabi. biraz da cinsel sorulardan dolayı ayrıldınız sanıp korkmus olabilir.
eger su an ayrılmayı dusunmuyorsanız kendinizi cok kaptırmadan iliskiyi yurutun. baktınız hicbir beklentinizi karsılamıyor ve belirsizlik aldı basını gidiyor. o zaman icinize sine sine gec kaldın gulegule dersiniz

Son düzenleme:

Okudukca sinirlendim...
Cinsellik konusuna karsi biri degilim, yetiskin iki insan istedigi noktaya kadar ne isterse yasayabilir, kimseyi de baglamaz...
Fakat durum burada cok itici...
Sana kanim kaynadi, yok sana dayanamadim, bidi bidi bidi...
Cok itici...
Karsinizda ki insan size saygi duymayan, bir iliski ciddiyetinde olmayan, aklinca iltifat eden ama bunu ister istemez bel alti yapan genc bir arkadas...
Soyleyiverin de gitsin arkadaslari ile oynasin...

hexee nin alıntıladıgı yeri hic gormemistim, nerde kalmıs diye baktım 2.sayfada yazmıssınız hem de.
buraya kadar da uzamıs konu, dikkat etmedigim icin kusura bakmayın.
hic dusunmeyin aklınızı karıstırmasına bile izin vermeden yollayın, niyetinin duygusallıkla alakası yok,
fırsatını buldugu an ya sizle ya baskasıyla birseyler yasama derdinde.

arkadasın yorumu cok yerinde diyeceklerine ekleyecegim tek kelime bile yok.

Bütün bunlar ne ara oluyor ?
Tamam ayni sirkette calismissinizda sonucta bi muhabbetiniz olmamis,
3 gunde ne bu samimiyet...
Ve 6 yas bence az bir yas degil bana kalirsa olurunuz yok,
ve seni kolay lokma gordu herhalde..

Canim biraz abartmamis misin opustukten sonrada adam ilgilenmis bence senle. Ama en iyisini sen bilirsin yuz yuze geldiginde kullanildigini hissediyorsan tavirlari samimi gelmiyorsa bitir. Aradaki yas farkini sorun etme ama 24 yasindaki biri evlilik dusunmez canim... Zamana birak istersen..

erkeklerin tam kendilerini kanıtlama yaşları bence 20-25 :/ aynen evlilik beklenmez..

kacarak uzaklas arkadasim. seninle cinsel beraberlik icin konusmus bu adam. evlenmeye kesinlikle niyeti yok. boyle kendini naza cekmesinin sebebi kacan kovalanir misali senin arayip yelkenleri suya indirmen icin bir taktik. ya da senin o tarakta bezin olmadigini farketmis vakit kaybetmek istemiyor. sil ve de hic bir sekilde muhattap olma. cok uzulursun sonra. bir erkek asik oldugu yada gercekten ciddi dusunup hoslandigi bir kadina boyle davranmaz. biz kadinlar ah acaba bunumu demek istedi, belki bana duygulari vardir belli etmiyordur falan filan diye ince dusuyup senaryo yazmaya ve karsidakini aklamaya bayiliyiriz. senin icin soylemiyorum bunu genel olarak duygusal bakariz olaya eger hoslaniyorsak o kisiden. aslinda erkekler bizim kadar ince degiller canim adamlarin fikri neyse zikri de o.

simdi kızlar kızmayın ama konu sahibi de dahil genel olarak yorum yapıcam.

bu tür erkeklere anormal diyorsunuz da siz ne kadar normalsiniz? yani hep mi adamlar hatalı? konu sahibi arkadasım örneğin sen; hiç kendi davanışlarını sorguladın mı? adamı tanımıyosun ilk bulusmada sevgili gibi olduk diyosun nedir acelen? önce bi tanı, hasta mı değil mi anla sonra gir sevgili moduna. ayrıca bütün hastalar seni bulmuyo sen onları seçiyosun. adam sana bıcak dayamamış ki, tanımadan etmeden el ele olursan sana bi sonraki teklifi cinsellik olur sakın alınma dost acı soyler derler.

yani ilk buluşmada öpüşmek ayıptır günahtır diyen bi gerikafalı değilim. elbette istisnalar olur, deli gibi aşık olmuşsunuzdur ve adamın gözlerinden okuyabiliyosunuzdur bunu, öncesi de boş değildir tabii ki oraya gelene kadar adamı cözmüşsünüzdür. (veya amacı takılmak olan rahat bi kadınsınızdır, ciddi bir sey düşünmüyorsunuzdur)

ama siz ne idüğü belli olmayan adamla arabada oturup öpüşürseniz o adam kolay kolay aramaz. onun aramaması senin için hayal kırıklığı ya, belki o da senin kolay biri olduğunu ve diğer erkeklere de böyle davrandığını düşündüğü için yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden aramıyordur olamaz mı?

uzun lafın kısası acele etmeyin, önce bi tanıyın hasta mı normal mi sonra bol bol öpersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

o sekıldede dusundum fakat arabada agladım hatta benı yanlıs anlama dıye sacmalama dıye guldu bıseyler yasamak ıcın seccegım ınsan sen degılsın dedı.. tabıkı hemende aa boyle dedı ınanayım olmadım.... aramadım dun hıc oda sadece bı mesj atmıs bugun neden hıc aramadın benden beklıyor ben arasam acmıyor yazssam cvp vermıyor saatlerce yada msj atıp cvp gelmedı dıye aramıyor bıle bu adam bana karsı boş

dun sadece neden aramadın dıye yazıp sonra sallamadı bıle benı ınsan arar sorar bıseymı oldu der daha benım nekadar uzuldugumun bıle farkında degıl.... her yenı gelen bırı umudum alıp gıdıyor...

arkadaşım daha tanışalı bir hafta olmuş,
sanki senelerdir sevgilisinizde ayrılamıyor gibi olmuşsunuz,
kendinizi çok kaptırmışsınız,
senden hoşlanmış olsaydı ve aklı o tarafta olmamış olsaydı
seni arayıp sorardı emin ol.aramaması normal değil bence.
sen aradıkça,sordukça ben bu kıza herşeyi yaptırırım gözüyle bakıyor bence.
kaba bir tabir ama salla gitsin,
ne ara,ne sor.

30 yaşındasınız kendinizden altı yaş küçük erkeğe yazıyorsunuz, arabada ilk buluşmada yakınlaşıyorsunuz sonra sevgili triplerine girip aramasını bekliyorsunuz. Ee işin sonunun nereye varacağı belli bu durumda.

30 yaşındasınız kendinizden altı yaş küçük erkeğe yazıyorsunuz, arabada ilk buluşmada yakınlaşıyorsunuz sonra sevgili triplerine girip aramasını bekliyorsunuz. Ee işin sonunun nereye varacağı belli bu durumda.

bi kere yazdım dört kere gitmiş mesaj :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…