Merhaba feminist damarım kabardı dayanamayacağım lütfen affet...
Bu pisin tek derdi cinsellik canım... Sende yaşadın bazı şeyleri insan sevgili olmadan bile saatlerce arıyor mesaj yazıyor kurlar küçük jestler yapıyor adam açık açık 4 sene evlenmeyeceğim demiş zaten standartı belli sen kafasında azıcık bile olsan böyle söyleyemezdi hangi kadın ciddi niyeti olmayanı dikkate alır ki bence sen ondan önce şut mekanizmasını çalıştır bir mesaj çek hoşlanmak istediğini ama yapamadığını gerekli elektriği alamadığını tarzın olmadığını falan böyle asıl sen onu aşağıla gitsin intikam böyle olur
kardeşim 30yaşındasın küçük de değilsin
bir gün konuşup ertesi gùn sevgili gibi davranmak öpüşmek falan ćok hızlı olmuş
amerikan filmlerinde bile ilk buluşmada öpüşmüyorlar
adam seni basit biri olarak görmüş
bir yoklayayım cinsellik falan yaşayabilirmiyim demiş
sen evlilik falan diyince iyice tırsmış
bu kafayla gidersen hep böyleleri çıkar karşına
bu tip adamlar canı kadın çektiğinde seni arayıp iltifatlara boğarlar sonra tıssss
arkadaslar adam bana demın msj yazmıs saatler sonra gun bıttıgınde... bugun hıc aramadın neden.................gelde ölme ya gelde ölme taktıkmı uyguluyor nedır... aramayan sormayan kısı bana aramadın sormadın dyor hıc cvp vermedım sınırden agladım....
ben mi cok düzüm anlamıyorum, ya da safım. adam haklı bence, henuz ayrılmamıssınız ki...
işi varmıs arayamamıs ama yine de her gun bir sekilde haberlesmissiniz, opusunce de umursamıyorum ayagı yapmamıs hemen ertesi gun gunaydın falan yazmıs.
biraz yorgundum veya isim vardi diyin. ayrılıp ayrılmamayı dusunun kafanızda netlestirin o sure zarfında.
ya da direkt bitirmekle ilgili konusun evet aramadım ben 35 yasıma kadar evlilil bekleyecek degilim, bu iliskiyle ilgili kaygılarım var diyin[/QUOTE
allah askına gun ıcınde hıc ınsan aramazmı facebokta onlıne rastladım hep... ama hıc yazmadı... 3 gundur hep arayan benım msj yazdı cvp gelmıo dıye ustune araması gerekmıyormu??? sessızce ayrılmak ıstıyorum ne desem bos bu adama dun uyardım benı hıc aramıyosun 5 dk bıle mı yok dedım... bıde sana dayanmak zor dıyor taa aksam 9 bucukta nıye aramadın yazıyor
allah askına gun ıcınde hıc ınsan aramazmı facebokta onlıne rastladım hep... ama hıc yazmadı... 3 gundur hep arayan benım msj yazdı cvp gelmıo dıye ustune araması gerekmıyormu??? sessızce ayrılmak ıstıyorum ne desem bos bu adama dun uyardım benı hıc aramıyosun 5 dk bıle mı yok dedım... bıde sana dayanmak zor dıyor taa aksam 9 bucukta nıye aramadın yazıyor
ben hıc evlenmedim...........bıde bana amacım bu olsa o sen degılsın dedı... bıde sey dıyor bız galıba yasarız bıseyler cok kaynıyo kanım sana ama bana bısey olursa sen ne yapacaksın... dedıklerımı cınsel ıstek olarakta algılama dıyor ... adamda kafa ne yönde calısyorsa artık......... herıf benı aramıyor sormuyor.. dun sadece sabah bı kelıme yaszdı aksam 12 de aradı oda ben aradım dıye... bugünde hıc ses soluk yok herıften
erkeklerin tam kendilerini kanıtlama yaşları bence 20-25 :/ aynen evlilik beklenmez..Canim biraz abartmamis misin opustukten sonrada adam ilgilenmis bence senle. Ama en iyisini sen bilirsin yuz yuze geldiginde kullanildigini hissediyorsan tavirlari samimi gelmiyorsa bitir. Aradaki yas farkini sorun etme ama 24 yasindaki biri evlilik dusunmez canim... Zamana birak istersen..
simdi kızlar kızmayın ama konu sahibi de dahil genel olarak yorum yapıcam.
bu tür erkeklere anormal diyorsunuz da siz ne kadar normalsiniz? yani hep mi adamlar hatalı? konu sahibi arkadasım örneğin sen; hiç kendi davanışlarını sorguladın mı? adamı tanımıyosun ilk bulusmada sevgili gibi olduk diyosun nedir acelen? önce bi tanı, hasta mı değil mi anla sonra gir sevgili moduna. ayrıca bütün hastalar seni bulmuyo sen onları seçiyosun. adam sana bıcak dayamamış ki, tanımadan etmeden el ele olursan sana bi sonraki teklifi cinsellik olur sakın alınma dost acı soyler derler.
yani ilk buluşmada öpüşmek ayıptır günahtır diyen bi gerikafalı değilim. elbette istisnalar olur, deli gibi aşık olmuşsunuzdur ve adamın gözlerinden okuyabiliyosunuzdur bunu, öncesi de boş değildir tabii ki oraya gelene kadar adamı cözmüşsünüzdür. (veya amacı takılmak olan rahat bi kadınsınızdır, ciddi bir sey düşünmüyorsunuzdur)
ama siz ne idüğü belli olmayan adamla arabada oturup öpüşürseniz o adam kolay kolay aramaz. onun aramaması senin için hayal kırıklığı ya, belki o da senin kolay biri olduğunu ve diğer erkeklere de böyle davrandığını düşündüğü için yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden aramıyordur olamaz mı?
uzun lafın kısası acele etmeyin, önce bi tanıyın hasta mı normal mi sonra bol bol öpersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?