kalkma dese de içten içe istiyomuş demekki =))
giyin süslen birazda daha da hoşuna gider =)
işe gitmiyomuş
ama gerçekten çok önemli böyle küçük görünen şeyler. mutluluk için fedakarlıktan kaçınılmamalı..
her fedakarlık güzel oluyo. ben bi sabah erkenden kalktım sevdiği börekten yaptım. sabahın 10unda sözlümün evine gittim. çayı demledim. kayınvalidem kalkmıştı zaten sora gittim sözlümü uyandırdım. bi mutlu oldu bi mutlu oldu ertesi gün bana çelenk gibi papatya buketi almış gelmiş =)
erkek psikolojisi okadar hafif ki, minicik mutluluk onları çocuklar gibi şen yapıyor =)
yapmıyorlar şekerim, ben evleneli 9 ay oluyor, her gün hazırlarım kahvaltısını ki , eşim asker olduğu için saat 7de evden çıkıyor, mesai erken başlıyor, 5,30da kalkıp kalvaltısını hazırlıyorum ancak yiyiyor, bazen şakayla takılayım diyorum sen bana hiç hazırlamıyorsun diye, ben nasıl senden önce uyanayım ki sen zaten erken uyanıyosun filan diyor
ama zevkle hazırlıyorum kahvaltısınnı, ben de eşimle yemek yemekten hoşlanıyorum, onu seviyorum
ne güzel demek senın eşin eşşek değilmıs yapılanı görüyormus
biz zamanında börek bıle yaptık iş yerıne arkadaslarına bıle
ama netıce ne ,yazık valla kendımı yordum zamnlara üzülüyorum
ay çok beğendim bu mesajını. benim de sevgilimin 2 gün arka arkaya nöbeti var. bi şekilde anahtarı alıp ona kahvaltı hazırlayayım bari ne kadar sevinir şimdi düşündüm de ah canım benim.
kalkma dese de içten içe istiyomuş demekki =))
giyin süslen birazda daha da hoşuna gider =)
işe gitmiyomuş
ama gerçekten çok önemli böyle küçük görünen şeyler. mutluluk için fedakarlıktan kaçınılmamalı..
her fedakarlık güzel oluyo. ben bi sabah erkenden kalktım sevdiği börekten yaptım. sabahın 10unda sözlümün evine gittim. çayı demledim. kayınvalidem kalkmıştı zaten sora gittim sözlümü uyandırdım. bi mutlu oldu bi mutlu oldu ertesi gün bana çelenk gibi papatya buketi almış gelmiş =)
erkek psikolojisi okadar hafif ki, minicik mutluluk onları çocuklar gibi şen yapıyor =)
ıyı işde ne guzel canım erkegın midesine giden yol kalbinden geçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?