Bütün iş kahvaltıdaymış

valla eder mi eder hic belli olmaz belki de burda karsilasirir onu da dinleriz

ben de ona hak veririm o zaman napalım

gercekten ya gecenlerde aklima geldi de.... ben de mesela yaziyorum bana su sunu yapti felan diye.. mesela o kisi cikarmis burdan, bana hak verirmis, sonra biz kanka olurmusuz, msn felan görüsürmüsüz veeeeeeeeee bommmmmm... ayyy inanamiyorum hayat bu olur mu olur.. ya da ben cok fazla film izliyorum...

olabilir tabi neden olmasın kooskocaa forum elbette tanıdıklarımız vardır :) belki senle ben bile tanışığızdır :) ay neyse konuyu dağıttık, konu sahibi arkadaş kusura bakmaz inş. sustum ben :)

bu arada ben de eşime kahvaltı hazırlıyorum hergün ama o ille sen de yiceksin sen yemezsen ben de yemem diye tutturuyo yahu böyle olanı da var mı?
kahvaltıyı onunla yapıp tekrar yatıyorum sonra öğlen gene yemek yiyorum

bak benim ki öyle.. ye Allah ye.. yiyorum sonra kendi yemek saatim gelince vücut istiyo yine yiyorum sonrada kilo aliyorum dalga geciyo..offf aldim yine kac kilo.. bi de benim esim vardiyali caliyio bi hafta 6da kalkiyorum bi hafta 9da..erken saatte yemekde yenmiyo..kahvalti da aksamdan hazirlancak bisey degil ki...

aa seninki de mi öyle kendime arkadaş buldum bu konuda desene. vardiyalı olunca daha da zor gerçekten ya. benimki de vardiyalıydı da şükür artık sabahları erken gidiyo hep.
kahvaltı için akşamdan açma poğaça falan hazırlayabilirsin canım ya da hazır yufkadan gözleme gibi bişeyler yapabilirsin. gerçi bunların hepsi senin dediğin gibi kilo demek oluyor ama ağızlarına layık olmayınca sabah mırın kırın ediyolar bi de öyle huyları var :)

allah iyiligini versin bide kalk süslen fln demişsin sabahın 6 buçugunda adamın yarı gözü açık yarı gözü kapalı.ne süslenmesi ay yapma

kız 6-7 gibi kalkıp kahvaltı hazırlıyosun sandım nebilim 5 te kalktığını =))))) hehe hiç uyumazsan eğer giyinip süslenebilrsin

evetttt 5kilo aldim dile kolay... moralim sifir.. hic bisey yapmak canim istemiyo.. bugün bi evi temizlesem yeter.. poaca börek de biraz zahmetli oluyo cnm yaaa bari iki cift güzel laf etse... yiyo kalkiyo bide gicik gicik konusuyo karni doyunca benim de hic yapasim gelmiyo.. zaten sisko oldum...

ne kadar doğru demişsin yaa :) eşşekse gerçekten sırtında da taşısan değerin olmuyor bunlar bahane yani. ben de çalıştığım halde ondan 45 dakika önce kalkar gözleme bile yapardım haftaiçleri bile. akşam yemeklerini bi özenle hazırlardım sohbet ederek yiyelim diye. sabahları iştahı olmadığını söyleyerek oturmazdı sofraya akşamları da maçlarına yetişmek için beş dakkada yer kalkardı. tam bi kalastı yani. ben de şimdi üzülüyorum o zamanlarıma..

Ya bu kahvaltı konusunda benimde kafam karışıktı, iyi oldu bu konu.
İkimizde çalışıyoruz ve evden birlikte çıkıyoruz, ancak uykucu olduğumuzdan bir türlü yarım saat önce kalkıp kahvaltı olayına giremiyoruz. Ben uyandığım gibi pek yiyemem o yüzden aramıyorum açıkçası, ama baktım eşim eşim sanki istiyor bir süre hazırladım bende. Ama çok zor oluyor uyanması her gün kalkamıyorum ne yapayım
Halbuki bazen yinede ona soruyorum kahvaltı hazırliyim mi bugün diye yok istemem deyince bende artık hazırlamıyorum.
Ama sonra hem istemem diyo hemde sonra hazırladın da yemedim mi diyo uyuz uyuz gülüyor bide, hayret birşey ya inadına yapıyor bence :)

herşeyden önce sağlıklı beslenmek için sabah kahvaltısı önemlidir. çocuğunuz var mı bilmiyorum varsa onun da alışması aısından yine önemli. bir de sabah hiç sohbet etmeden paldır küldür evden çıkmayı pek sevmiyorum. zorlansam da sabah erken kalkıp mutlaka hazırlarım.

akşamdan çaydanlık hazırdır, kahvaltılıklar için minik kaplarım var onlar da hazırdır. gözümü açar açmaz önce çay suyunun altını yakıyorum, sonra kişisel bakım vs. o arada su kaynıyor çayı demliyorum. çay demlenene kadar da üzerimi giyiyorum, eşim giyiniyor. akşamdan hazırlanmış kahvaltılıkları dolaptan çıkarmak inanın iki dak sürmüyor. güne keyiğfle başlamak için kahvaltısız yapamam

hiç bakma istemem diyene çok hoşlarına gidiyor onlarınki istemem yan cebime koy aslında çalışan iki eş için kahvaltılarını birlikte yapmaları çok daha önemli bence

bende ilk evlendigimizde yemek takımlarını fln kullanırdım özenle hazırlardım herşeyi ''ya ben böyle rahat yemek yiyemiyorum bişeye mi çarpcam bişeyimi kırcam elimi atamıyorum kolumu koyamıyorum '' gibi şeyler söyledikten sonra birdaha da yapmadım.şimdi öyle sofraya fln özenmiyorum annesi gibi yapıyorum sallıyorum artık.annesinden sonra düzenli,yerleşik hayata geçiremedim adamı

misafir takımlarını her güne kullanmasam da, 6 şar kişilik bir kaç takım edindim. ayrıca porselen kahvaltı setlerinden aldım, kayınvalidem sağolsun o da çok meraklı göz zevki bence önemli, tam yemek takımı kırılsa insan üzülüyor da günlük 6 şar kişiliklere bir şey olsa koymaz. valla eşimin babannesi kenarı çatlak tabağımı görmüştü, at kızım bunu yenisini almakla para ziyan olmaz, gözün gönlün doysun demişti ben de onu dinliyorum

Bended evleneli 2 sene oluyor her sabah kalkar hazırlaırm o traş olup duş alana akdar. 6:30 kalkıyoruz. ama problem değil birlikte kahvaltı yapmak sohpet etmek sonra onu öperek uğurlamak balkondan el sallamak çok keyifli. şu anda hamileyim halada yapıyorum bazı sabahlar akşamdan börek yapıp frana hazırlıyorum saatinide ayarlıyorum sabah miss gibi börek kokusuyla uyanıyoruz. ama özel günlerde oda bana yapıyor allah için.

keşke sen annesinin düzenine uyacağına onu kendi düzenine uydursaydın.
benim eşimde kendi ailesinde görmemiş ama ben bir sofralar hazırlarım ağrı açık kalır. başlarda yoruluyorsun falan diyordu şimdi oda keyfini çıkartıyor... :82:

Akşamdan hazırlayınca çok kolay oluyor.
Yatmadan demliğin altına su üstüne çayı koyuyorum
o derece herşeyi akşamdan hazırlıyorum
Rahat oluyor kahvaltılıklarda hazırda duruyor çıkarıp masaya koymak kalıyor.

tabi ki hoş bişey masa düzeni ve hazırlıklar ama demek istediğim karşıdaki anlamayınca değerini de bilmeyince bi önemi kalmıyo daha doğrusu hevesin kalmıyo malesef..

o değerini bilmiyorsa, zevklerinden keyiflerinden neden vaz geçeceksin ki? eğer seni böyle şeyler mutlu ediyorsa kendin için yap. tek başıma bile olsam, bir bardak çayın keyfini hakkıyla çıkarırım. güzel şeyleri kocayla paylaşmak güzel tabi ama gerekirse kendi kendime de tadını çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…