ayy aklıma annem geldi. ona da dikkat ediyorum ben evlendikten sonra erkek kardeşimin üzerine düşer olmuş. yok şimdi okuldan gelir şunu istedi yapayım yok bu yemeği sevmez yanına bişey daha yapmalı falan diye dilinden düşürmez :) bizim gelin de siz gibi yarın burda şikayet mi edecek yoksapaşayı annesi çok havalandırmış falan diye
valla eder mi eder hic belli olmazbelki de burda karsilasirir onu da dinleriz
ben de ona hak veririm o zaman napalım
gercekten ya gecenlerde aklima geldi de.... ben de mesela yaziyorum bana su sunu yapti felan diye.. mesela o kisi cikarmis burdan, bana hak verirmis, sonra biz kanka olurmusuz, msn felan görüsürmüsüz veeeeeeeeee bommmmmm... ayyy inanamiyorum hayat bu olur mu olur.. ya da ben cok fazla film izliyorum...
bak benim ki öyle.. ye Allah ye.. yiyorum sonra kendi yemek saatim gelince vücut istiyo yine yiyorum sonrada kilo aliyorum dalga geciyo..offf aldim yine kac kilo.. bi de benim esim vardiyali caliyio bi hafta 6da kalkiyorum bi hafta 9da..erken saatte yemekde yenmiyo..kahvalti da aksamdan hazirlancak bisey degil ki...
allah iyiligini versinbide kalk süslen fln demişsin sabahın 6 buçugunda adamın yarı gözü açık yarı gözü kapalı.ne süslenmesi ay yapma
kız 6-7 gibi kalkıp kahvaltı hazırlıyosun sandımnebilim 5 te kalktığını =))))) hehe hiç uyumazsan eğer giyinip süslenebilrsin [/QU ay şimdi işi var dışarı çıkıyor sen napacaksın dedi bende nete gireyim bari biraz oyalanırım dedim ne bilsin burda onla ilgili bi konu döndügünü hehehe
aa seninki de mi öylekendime arkadaş buldum bu konuda desene. vardiyalı olunca daha da zor gerçekten ya. benimki de vardiyalıydı da şükür artık sabahları erken gidiyo hep.
kahvaltı için akşamdan açma poğaça falan hazırlayabilirsin canım ya da hazır yufkadan gözleme gibi bişeyler yapabilirsin. gerçi bunların hepsi senin dediğin gibi kilo demek oluyor ama ağızlarına layık olmayınca sabah mırın kırın ediyolar bi de öyle huyları var :)
ne güzel demek senın eşin eşşek değilmıs yapılanı görüyormus
biz zamanında börek bıle yaptık iş yerıne arkadaslarına bıle
ama netıce ne ,yazık valla kendımı yordum zamnlara üzülüyorum
Ya bu kahvaltı konusunda benimde kafam karışıktı, iyi oldu bu konu.
İkimizde çalışıyoruz ve evden birlikte çıkıyoruz, ancak uykucu olduğumuzdan bir türlü yarım saat önce kalkıp kahvaltı olayına giremiyoruz. Ben uyandığım gibi pek yiyemem o yüzden aramıyorum açıkçası, ama baktım eşim eşim sanki istiyor bir süre hazırladım bende. Ama çok zor oluyor uyanması her gün kalkamıyorum ne yapayım
Halbuki bazen yinede ona soruyorum kahvaltı hazırliyim mi bugün diye yok istemem deyince bende artık hazırlamıyorum.
Ama sonra hem istemem diyo hemde sonra hazırladın da yemedim mi diyo uyuz uyuz gülüyor bide, hayret birşey ya inadına yapıyor bence :)
ne kadar doğru demişsin yaa :) eşşekse gerçekten sırtında da taşısan değerin olmuyor bunlar bahane yani. ben de çalıştığım halde ondan 45 dakika önce kalkar gözleme bile yapardım haftaiçleri bile. akşam yemeklerini bi özenle hazırlardım sohbet ederek yiyelim diye. sabahları iştahı olmadığını söyleyerek oturmazdı sofraya akşamları da maçlarına yetişmek için beş dakkada yer kalkardı. tam bi kalastı yani. ben de şimdi üzülüyorum o zamanlarıma..
bende ilk evlendigimizde yemek takımlarını fln kullanırdım özenle hazırlardım herşeyi ''ya ben böyle rahat yemek yiyemiyorum bişeye mi çarpcam bişeyimi kırcam elimi atamıyorum kolumu koyamıyorum '' gibi şeyler söyledikten sonra birdaha da yapmadım.şimdi öyle sofraya fln özenmiyorum annesi gibi yapıyorum sallıyorum artık. annesinden sonra düzenli,yerleşik hayata geçiremedim adamı
bende ilk evlendigimizde yemek takımlarını fln kullanırdım özenle hazırlardım herşeyi ''ya ben böyle rahat yemek yiyemiyorum bişeye mi çarpcam bişeyimi kırcam elimi atamıyorum kolumu koyamıyorum '' gibi şeyler söyledikten sonra birdaha da yapmadım.şimdi öyle sofraya fln özenmiyorum annesi gibi yapıyorum sallıyorum artık. annesinden sonra düzenli,yerleşik hayata geçiremedim adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?