- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.533
- 698
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Ben evdeim bu aralar podyum podyum nereye kadar bikinim le uzanırken metin in ( metin Hara) belimden opmesini bekler oldumAmannn Adrim kekledi bizi iste isler nasi isler sen onu soyle
Wuhuuuuuuu öpme ihtimali olan kimsede yok bekliyimBen evdeim bu aralar podyum podyum nereye kadar bikinim le uzanırken metin in ( metin Hara) belimden opmesini bekler oldum
Yok metinler yok bikiniler maşallah hanımlar maşallah:)))
Selammmm hosgeldin:) selam kızlar
Eee yanisi o bi Adri bikini olmazsa olurmuYok metinler yok bikiniler maşallah hanımlar maşallah:)))
Gerçekse o zaten o kadının kafasına diycem ahahahahahEee yanisi o bi Adri bikini olmazsa olurmu
HoşbuldumSelammmm hosgeldin
Superiz galiba eskisi gibi toplansak daha da super olcaz:)Hoşbuldumnasılsınız kızlar ? :)
Sağol canım iyiyim bende :) Pazar diye belki kimse yok .Superiz galiba eskisi gibi toplansak daha da super olcaz:)
Sen nasilsin tatlim
İyiyim canım sen nasılsınNapan tuzsuzum nasilsin
Ben varla yok arasındayımtatlı yaptım akşam akşam dün bi yorum da A AklinYolu1 tavuk gögsünden bahsetti aman didim baktım süt bile yok evde aaa olur mu?
Bugün gittim tedarik ettim ve yaptım :))
Bende isteremmBen varla yok arasındayımtatlı yaptım akşam akşam dün bi yorum da A AklinYolu1 tavuk gögsünden bahsetti aman didim baktım süt bile yok evde aaa olur mu?
Bugün gittim tedarik ettim ve yaptım :))
Iyidir nolsun ortaligi bi topliyim dediydimİyiyim canım sen nasılsın
Senide bekleriz her zamanKiz naptin zaten ac ac geziyorum. Ozellikle bugun. Patlamis misir dediler diye patlamis misir yedim. Hani su sinema konusu:)
Neyse ki tatliyla aram yok su an.
+ Topik'iniz hayirli olsun. Ayakkabisini cikarmayani iceri almayin.
Selam sende hosgeldinSelamlar. Bende bi bakayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?