- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Çok iyi yaptın valla iyi oldu iş nasıl gidiyor senin yoğunsun galibaBende isteremm
Iyidir nolsun ortaligi bi topliyim dediydim
Senide bekleriz her zaman
Eyi ettin bu arada kizceler oyle bi yagmur yagiyo emen Yerebbim:)Hoşbuldum. Canım sıkıldı. Topigi görünce daldım:)
Nere ki ora acepEyi ettin bu arada kizceler oyle bi yagmur yagiyo emen Yerebbim:)
Aynen is yerinde yasak gunduz hic gelemiyorm aksamda colcocukÇok iyi yaptın valla iyi oldu iş nasıl gidiyor senin yoğunsun galiba
Galiba bende kilo aliyorm yavaştan gel sen gel:)Geyik yapma havasinda olursam gelirim tabi. Malum kilo veriyorum, modum dusuk. Bagirmak istiyorum bazen acim diyeee.Zayifsaniz topiginize ayagimi basmam.
01 AdanaNere ki ora acep
Önceden giriyordun sen wc falan artık zor diyorsun napcaksin yaaa düzenli Gelde akşamdan akşama olsun yeter gözler ariyorAynen is yerinde yasak gunduz hic gelemiyorm aksamda colcocuk
Galiba bende kilo aliyorm yavaştan gel sen gel:)
Ahahahaha hela isinde faka bastimÖnceden giriyordun sen wc falan artık zor diyorsun napcaksin yaaa düzenli Gelde akşamdan akşama olsun yeter gözler ariyor
Yok canisi burdayiz henuzBu geldim ahali uyudu :)
Gel hayatım biz burdayız bak sizi bekliyoruz diğer topikte de güzel muhabbetimiz vardı ama sahibi tırt çıktı artık burdayız:)Ahahahaha hela isinde faka bastim
Gelcem gayri ruhum
Kız geçen sen bana niye beni korkutma dedin bakım:))))Bu geldim ahali uyudu :)
Gel tabikiiBende geliyim mi ki :)
Sen gelmeBende geliyim mi ki :)
Yıııkkk yhhaaa ...niyeymiş :)Sen gelme
grip oldum bulaşmasın sanaYıııkkk yhhaaa ...niyeymiş :)
5 kere değiştirme hakkı var evet :) link görmüştüm ,bulursam tekrar yollarım.ya ortaya dalıyorum ama bişey sorcam nick değişimi için nereye başvuruyoruz ya da var mi oyle bi hakkımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?