Bütün kızlar toplansak ya

Haaaaa

Valla khve diyince direkt alkima bu geldi ne bilim onceki mesajlari gormedim kapaliydi acmadim bende pardon

Haa o konuda benim esim oldum olasi,sevmez bi kere gittgini gordum Daha

Çok şükür benim eşim ne bakarken ne şimdi hiç gitmemiş gitmedi sevmooor
Aman gitmsmesin yaa en iyisi bende sevmiyom evw gelcek pat diye kaccak arkadaslarini

Bazi huylarida terkettirdim arkadaslariyla cikardi bazen (icki icen tipler) yasakladin cok sukur hic cikmaz onlarla kafelere falan bensiz gidemez izin vermem

Aman gitmsmesin yaa en iyisi bende sevmiyom evw gelcek pat diye kaccak arkadaslarini

Bazi huylarida terkettirdim arkadaslariyla cikardi bazen (icki icen tipler) yasakladin cok sukur hic cikmaz onlarla kafelere falan bensiz gidemez izin vermem

Benimkinin bir sürü arkadaşı olmasına rağmen 4 yıldır 1 gün bile çıkmadı arkadaşları ile bir gün iznim var onu da onlara harcayamam seninle gecircem dio hep sağolsun

Benimkinin bir sürü arkadaşı olmasına rağmen 4 yıldır 1 gün bile çıkmadı arkadaşları ile bir gün iznim var onu da onlara harcayamam seninle gecircem dio hep sağolsun
ne guzel valla benimki sabah kahvalti yapar izin gununde kuslarina bakmaya gider
Ordan hoppp nasil kacsam diye dusunur babasinin galerisine
Cokkk kavga ettim bu yuzden
Bende tekim evde beraber gezmek isterim diye artik evde oluyo arada kaciyo yine tabiii

Haa bide disari ciktigimizda elti ve kaynimda takilir illaki pesimize arar cagairir ne yapsam ne drsem vazgecmedi bu huyunda kardesiyle gezmek istermis

Çocuk mu onlar kendileri gezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…