- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
BenEe kimler var tanıdık? Beni tanıyanlar el kaldırsın
Valla evlendikten sonra çıktı kahve sevdası
Kizlar bi tek benmi isinamiyorum kahveye yaa bi turlu icemiyorum
Haaaaa
Valla khve diyince direkt alkima bu geldi ne bilim onceki mesajlari gormedim kapaliydi acmadim bende pardon
Haa o konuda benim esim oldum olasi,sevmez bi kere gittgini gordum Daha
Aman gitmsmesin yaa en iyisi bende sevmiyom evw gelcek pat diye kaccak arkadaslariniÇok şükür benim eşim ne bakarken ne şimdi hiç gitmemiş gitmedi sevmooor
Aman gitmsmesin yaa en iyisi bende sevmiyom evw gelcek pat diye kaccak arkadaslarini
Bazi huylarida terkettirdim arkadaslariyla cikardi bazen (icki icen tipler) yasakladin cok sukur hic cikmaz onlarla kafelere falan bensiz gidemez izin vermem
ne guzel valla benimki sabah kahvalti yapar izin gununde kuslarina bakmaya giderBenimkinin bir sürü arkadaşı olmasına rağmen 4 yıldır 1 gün bile çıkmadı arkadaşları ile bir gün iznim var onu da onlara harcayamam seninle gecircem dio hep sağolsun
ne guzel valla benimki sabah kahvalti yapar izin gununde kuslarina bakmaya gider
Ordan hoppp nasil kacsam diye dusunur babasinin galerisine
Cokkk kavga ettim bu yuzden
Bende tekim evde beraber gezmek isterim diye artik evde oluyo arada kaciyo yine tabiii
Haa bide disari ciktigimizda elti ve kaynimda takilir illaki pesimize arar cagairir ne yapsam ne drsem vazgecmedi bu huyunda kardesiyle gezmek istermis
anlatamiyorum bende maalesefÇocuk mu onlar kendileri gezsin
anlatamiyorum bende maalesef
Kendileri haber vermez giderken bi yere ama esim illa cagircak bu konuda derine inmeyelim indikce neler neler cikarr
Aynen oyle sorunlar bir bir dokulur toplayaman sonra :)Isin iç yüzü farklı diyosun
Aynen oyle sorunlar bir bir dokulur toplayaman sonra :)
Çorap söküğübak her dediğine bir değim buluyorum ahahah
Ne kusu :)Bizimkininde kus sevdasi var kus satlan yerlere gider simdide d.... Avina gitcem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?