- 6 Şubat 2016
- 538
- 735
- 53
- 36
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Keşke bizimkide otursa diycem evde ama çok cekisiyoruz o zamanda kötü olabilirdi belki:)Çok şükür benim eşim ne bakarken ne şimdi hiç gitmemiş gitmedi sevmooor
Keşke bizimkide otursa diycem evde ama çok cekisiyoruz o zamanda kötü olabilirdi belki:)
Pazara gittik beraber güzel bi etkinlik oldu şimdi yine gittiBizde cekisiyoruz o bana sayıyo ben ona sonra gülüp barışıyoruz
Pazara gittik beraber güzel bi etkinlik oldu şimdi yine gittigulsem mi aglasam mı neyse buna da şükür
Sanmam parayla oluyor herşey diyo evet öyle de vakit ayırmak için aileye illa çok paralara gerek yokOlsun bak öyle öyle alışır inşallah:)
Yok canım değilim salı devam nasipseOruç musun bugündeDELIveCesur
Yo parayla alakası yok bi parka bile gitsen vakit geçirmektir evde bile istedikten sonra güzel vakit geçirebilir ailesi ile :)Sanmam parayla oluyor herşey diyo evet öyle de vakit ayırmak için aileye illa çok paralara gerek yok
Kazaları mi tutuyosunYok canım değilim salı devam nasipse
Bence de öyleYo parayla alakası yok bi parka bile gitsen vakit geçirmektir evde bile istedikten sonra güzel vakit geçirebilir ailesi ile :)
Ramazanda hamileydim tutamadım onu tutuyorum canim 30 gün ben öldüğümde bitmiş olcakKazaları mi tutuyosun
Çok değilmiş ya benim daha fazla:) sen öyle diyosan ben napayim daha emziriyosundur ama çok yüklenme kendineRamazanda hamileydim tutamadım onu tutuyorum canim 30 gün ben öldüğümde bitmiş olcak
Çok değilmiş ya benim daha fazla:) sen öyle diyosan ben napayim daha emziriyosundur ama çok yüklenme kendine
Hadi ya beş aylık degilmiydi neden emmediYok canım emmor malesef
Misafir bekliyorum hala gelen yok nasilsinMinik Duduklu Tencere canım nerdesin
Kuzeyin anası sen misin :)DELIveCesur canim sana mesaj niye gitmiyo? Konusmalari silerken bence yeni mesajlarin gelmesini engelle demissin valla nasil acarsin bilemiyorum :)
DELIveCesur canim sana mesaj niye gitmiyo? Konusmalari silerken bence yeni mesajlarin gelmesini engelle demissin valla nasil acarsin bilemiyorum :)
DELIveCesur canim sana mesaj niye gitmiyo? Konusmalari silerken bence yeni mesajlarin gelmesini engelle demissin valla nasil acarsin bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?