- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Dèrs yaptik guya 3 saatte 2 satirNe oldu kız
Senin oglan buyusunde gorusunCanim ya kıyamam
Senin oglan buyusunde gorusun
Bizimkiler uyudu ama kucuk oksuruyo uyuyamiyorumO şimdiden yapacağını yapiyo canimhala uyumadi beyefendi uykusuzluktan ölüyorum
Bizimkiler uyudu ama kucuk oksuruyo uyuyamiyorum
Bizimki rahatlamiyo canim ne denediysen bronsit baslangici vardi obur evdeyken tekrarliyacak diye korkuyorumBu ara salgın var canim ya papatya ile ıhlamur iyi geliyo fatih han onunla rahatliyo
Bizimki rahatlamiyo canim ne denediysen bronsit baslangici vardi obur evdeyken tekrarliyacak diye korkuyorum
Cenesine vazelin surdum iyi gelir diye minicik rahatlasin yatmak istoyorumInşallah bir şey olmaz canim ya çocuk zor işte
Cenesine vazelin surdum iyi gelir diye minicik rahatlasin yatmak istoyorum
Isiklari kapat gece lambasi acik kalsin sadece ben oyle uyutuyordumBende uyutmaya çalışıyorum guluyo bu enerjiyi nerden buluyorlar ya 4 aydır 1 kere 5 saat uyudum
Isiklari kapat gece lambasi acik kalsin sadece ben oyle uyutuyordum
Dur kiz erken sevinmeValla uyumayınca şartel ı de indirsem bana misin demiyodaldı şimdi çok şükür
Masallah kimseye deme kizz iyi uyumus ben oksuruk nobetindeyim. Uyu sen uyuAgizini hayra ac kızyok normalde 11 buçuk 12 gibi uyuyo sabah 10 a kadar tabi mama için her 2 saatte bir uyaniyo icip uyuyo da bugün sabah 8 de uyandı ıkınıp duryodu öğlende akşama kadar uyudu ondan geç uyudu bugün
Masallah kimseye deme kizz iyi uyumus ben oksuruk nobetindeyim. Uyu sen uyu
Oyy kiyamam kuzuma.Kiz niye osurtmadin yavrucagi yardim edeydinyaaAma ben uyuyamadım çünkü kaynanamdaydıkbizimki de dün gece osursam die ağladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?