- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Amin sağol canim oğlum 4 aylık olcak
Geldimmm kzuuuuuummmmm
HmmmBen sürekli burda değildim kisafari_go bende yeni geldim :)
Aynen öyle bebiş nasıl bebiş dünürüm :))Hmmmanladm canmm Yargisiz infaz yapmiyakkk dimi
Aynen öyle bebiş nasıl bebiş dünürüm :))
2 si karnını doyurdum TV başında diğerini de besliyorum şimdi yoruldum vallah bugünŞu an iyi kaynana :) Bugun kalp atislarini duyamaya gittik Sira bitmisti yarin gidicz eşimle:) Senin cocuklar nasil
Hmm afiyet olsun kuzucuklara :) Bnde cok yorgunum hastane ev isleri yordu bni uykum geliyo2 si karnını doyurdum TV başında diğerini de besliyorum şimdi yoruldum vallah bugün
Bol bol dinlen :)Hmm afiyet olsun kuzucuklara :) Bnde cok yorgunum hastane ev isleri yordu bni uykum geliyo
İyiyim canım sen nasılsın giremedim bugünMisafir bekliyorum hala gelen yok nasilsin
Olsun cnm iyi artık girebiliyorsunuz arada eskiden hiç girmiyordunİyiyim canım sen nasılsın giremedim bugün
Evet kocam ışte bende anca gelebildim kim geldi dün misafirlerin çocuklarla zordur hazirlanmakOlsun cnm iyi artık girebiliyorsunuz arada eskiden hiç girmiyordun
Eski bı arkadaşım onun da var iki çocuğu akşam oturmasinda fazla ikram olmuyor ya zaten hazır aldım biseyler çay meyve suyu derken idare ettik :))Evet kocam ışte bende anca gelebildim kim geldi dün misafirlerin çocuklarla zordur hazirlanmak
İyi halden anlayan insanlar olması güzel=) dün yazmıştım sana gormedin sanırım sen nerde oturuyodun gaz yok demissin deEski bı arkadaşım onun da var iki çocuğu akşam oturmasinda fazla ikram olmuyor ya zaten hazır aldım biseyler çay meyve suyu derken idare ettik :))
Eğer bölgesi :)İyi halden anlayan insanlar olması güzel=) dün yazmıştım sana gormedin sanırım sen nerde oturuyodun gaz yok demissin de
Eğer ne kız:)Eğer bölgesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?