Bütün kızlar toplansak ya

Yerin dibine girdim.helallik bile aldım. Kız sorun yok dedi de,ben çok pişman oldum

Yerin dibine girdim.helallik bile aldım. Kız sorun yok dedi de,ben çok pişman oldum
insanlık haliyle olabiliyo oyle seyler ya kusursuz degiliz malesef istemeden de olsa yanlış seyler çıkabiliyo ağzımızdan.. yoksa melek olurduk zaten en azindan sen iyi niyetli bi insansın ordan kazanırsın

insanlık haliyle olabiliyo oyle seyler ya kusursuz degiliz malesef istemeden de olsa yanlış seyler çıkabiliyo ağzımızdan.. yoksa melek olurduk zaten en azindan sen iyi niyetli bi insansın ordan kazanırsın
Elimden geldiğince kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum işte. O da öyle bir kazaydı :)

bu arada bugün gördüm 3 üyeye elekrikli süpürge hediye edilecekmiş şu yarışmaya katılın belli mi olur çıkar belki birimize

ben utu yapcam benim ki uyanık be ağlıyo bu ara iyice iştahı gitti ya mamayı saatte 30 cc iciyo 60 cc belki 90cc gece uyku sersemi veryorum bi tuhaflık var bu çocukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…