- 30 Ocak 2017
- 14.881
- 200.348
- 598
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Yaşıyorum şekerim ama açım
Tam yaşıyorum denemez
Yoğurt muu ? Hindistan cevizi yağı duydum da yoğurt ne ola ki ?saçlarımı yogurtluyorum kocam isten gelince onu korkutcam yemekte
senden naber
Yok o obaya gelirim demişSebebi sence çok açık değil mi
Geyik topiklerini okuyacağım demiş dışardan, anaaam.
cocuk yok ya henuz 1bucuk yil olcak evleneliÇocuk var mı canım
Arkadaş bi konu için espri yaptı ürkünç kardeş diye konu varya oradaki yorumuna hitabenYoğurt muu ? Hindistan cevizi yağı duydum da yoğurt ne ola ki ?
ahhahah bak aşağıdaki yoruma ithafen yazmıştımYoğurt muu ? Hindistan cevizi yağı duydum da yoğurt ne ola ki ?
sonra usulca yoğurda giren saçlarını çıkardı tabaktan, gözlerimin içine baka baka (burda masadakiler de şok) yalayıp temizledi.
bunu gören annem döndü ve dedi ki:
kızım yalama şu saçlarını 40 yaşında kadınsın yeter gari
ve film biter
Aynen :))Yok o obaya gelirim demişbiz günlük sohbetteyiz ,sarmaz onu
Ev toplamaya üşeniyosun,bence çocuk yapma birazcık dahacocuk yok ya henuz 1bucuk yil olcak evlenelidüşünüyoruz ama bakalım nasip eder insallah rabbim hayirlisiyla❤
oba neresi +18biyer miAynen :))
cocuk olsa belki adam olurum biraz dicem ama hic zannetmiiyorumEv toplamaya üşeniyosun,bence çocuk yapma birazcık daha
oba neresi +18biyer mi
Ya ben böyle takılırım arada,alınmazsın inscocuk olsa belki adam olurum biraz dicem ama hic zannetmiiyorum
Hii şimdi tamam canımArkadaş bi konu için espri yaptı ürkünç kardeş diye konu varya oradaki yorumuna hitaben
kasimpati_ Allah hayırlısını versin cnm
yok ya estagfirullah anlıyorum tabi kiYa ben böyle takılırım arada,alınmazsın insşaka yani
Ya yanlışlıkla da olsa kalp kırmak istemem,ondan sordumyok ya estagfirullah anlıyorum tabi kişakadan anlayan biriyim zaten uzaktan da anlasılıyodur
çok incesinYa yanlışlıkla da olsa kalp kırmak istemem,ondan sordum
Sağol canımçok incesin
Sağol canımbir kere istemeden kalp kırdım,10 sene oldu belki. Hala içimde yara. Yengemin arkadaşı mutfakta taşa oturma dedi,bende kıza niye çocuğum mu olmaz dedim . Kızcağız da bebek sahibi olamıyor,onu unuttum tabii. O kadar üzüldüm,özür diledim ki niyetini biliyorum dedi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?