- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi imigration
-
Sevgilin olmazsa içine kapanık/ asosyal / aseksuel bir kişi olduğunu düşünenler taraflı düşünüyor.
Herkes kendi penceresinden yaşar hayatını.
İnançların gereği gezip tozmak istemezsin, ya da aşktan başka ideallerin vardır , ya da kafanda başka şeyler..
Bunun adını koymak doğru değil..
O okulu kazanırkende eminim o insanların sevgilileride vardı. Kendimizi kandırmak için koruma mekanizmamızı gereksiz çalıştırmayalım.
Üni de tüm bölümler zordur. Hukuk öğrencisi ders çalışırken moda TASARIM okuyan sabahlara kadar kalıp çıkarır dikiş diker, diğeri yemek yapar diğeri resim çizer ama hepsi zordur.
Bu bahane değil. Ben ünide hem çalıştım hem okudum hemde kurslara gidiyodum. Neredeyse vaktim yoktu oraya koş oraya koş ama sevgilimde vardı hafta 7 günse bende 8di yani.
Okulu biran önce bitirmek isteyen Kişilerin mi sevgilisi olmuyo ? Sevgili aşk okul iş bunların hepsini yürütmek insanın elinde.
Hayat Şartları tabiki bir değil ama bunların arkasına sığınmamak gerek.
Sevgili olunca 7 /24 birlikte vakit geçirilicek diye bişey yok yada hergün saatlerce telefonda konuşulucak diye.
onu da yazmıştım da şimdi yanlış anlarlar diye sildim ya :)Ben direk aseksuel oldugunu dusunurum.
Senden beter ciktim
ne ilgisi var sevgili yapmak ile kotu olmakla estagfurullah . kalbini ferah tutmasi acisindan soyledim ahlakli biriyse karsisinada ahlaki gelicektir . sevgili yapinca ahlaksiz olunmadigi gibi sevgili yapmamak ilede masum olunmaz tabikiNe demek o şimdi? Biz sevgili yaptık diye kötü kadın mı olduk? Doğru bir cümle olabilir ama bu konuya değil.
25 yaşında olduMerhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
18 yaşında 20 yaşında 25 yaşında 30 yaşında yaşayacağın aşklar hissedeceğin heyecanlar hep farklıdır.
24 saat kimse ders çalışamaz okulun açılma kapanma saati var değil mi ?
Arkadaşlarında o okulda okuyup sevgilileri olduğuna göre demekki okulla ilgisi yokmuş.
Ayrıca açık Kıyafetler demişsin kime göre neye göre açık ?
Bu kafayla gidersen ha okul bitti ha stajım ha yeni işe başladım der 30larında sadece evlenmek için evlenirsin bu da sadece mutsuzluk getirir.
övmek mi ne övmesi hanımefendi ben kendimi yeriyorum acaba hata mı yapıyorum diyerek. Lütfen önyargılı konuşmayalım.siz hanım bir insan olabilirsiniz kısmetinizde istediğiniz sevgili, eş olabilir dünyada her çeşit insan mevcuttur malüm...
Ama kendini bu kadar övmeyin çok itici oluyor dışardan bakınca
Belki ben çok çalışarak yapabilen bir insanım siz zekisinizdir Üniversite'de az bir çalışmayla okulunu bitirebilmişsinizdir, şahsen ben zeki biri Değilim başarı için çok çalışmam gerekiyor, bir şeyi anlamam için üç kere okumam gerekiyor siz öyle değilsinizdir belki. Lütfen olaya tek Taraflı bakmayalım. Ayrıca tasarım okuyan birinin özel sebepleri yoksa okulunu uzattığını duymadım ama hukuku beş altı hatta yedi yılda bitiren insanları çok duydum. Özetle benim Aşka Zaman'ım yok diye beni suçlamanızı yersiz buldum.O okulu kazanırkende eminim o insanların sevgilileride vardı. Kendimizi kandırmak için koruma mekanizmamızı gereksiz çalıştırmayalım.
Üni de tüm bölümler zordur. Hukuk öğrencisi ders çalışırken moda TASARIM okuyan sabahlara kadar kalıp çıkarır dikiş diker, diğeri yemek yapar diğeri resim çizer ama hepsi zordur.
Bu bahane değil. Ben ünide hem çalıştım hem okudum hemde kurslara gidiyodum. Neredeyse vaktim yoktu oraya koş oraya koş ama sevgilimde vardı hafta 7 günse bende 8di yani.
Okulu biran önce bitirmek isteyen Kişilerin mi sevgilisi olmuyo ? Sevgili aşk okul iş bunların hepsini yürütmek insanın elinde.
Hayat Şartları tabiki bir değil ama bunların arkasına sığınmamak gerek.
Sevgili olunca 7 /24 birlikte vakit geçirilicek diye bişey yok yada hergün saatlerce telefonda konuşulucak diye.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Sağolun iyi dilekleriniz içinkendi doğrularınızdan taviz vermeyin.
bir kadının asli vazifesi bir erkeğin karısı olmak değildir.
her şeyden önce siz bir bireysiniz.
evlenmek de eziyettir dengini bulamadıktan sonra. milletin lafını dinler gibi yapıp hıhı deyip geçeceksiniz.
zamanı geldiğinde, uygun kişiyle bir şekilde karşılaşırsınız.
dert etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?