Bütün kızların bana bunu söylemesinden bıktım :(

Kafasında başka bir şey varsa bunları düşünmesi manasız olur zamana bırakır. Ben bizim konu sahibine ''amaaaan ne kadar temiz kız kesin kendin gibi birini bulursun'' dememizi beklediğini düşünüyorum. Ve nedense onun yaptıklarını tam tersi yapanları bir iğneleme... Sevgili yapıp okulunu asanları sorumsuz ilan etti. Sevgilisi olmaması nasıl onun tercihiyse, sevgili yapıp okulu asanlarda bir tercih yapmış. Kendisiyle kıyaslamasın.

üniversiteye hazırlanırken de sevgilim vardı, kazandım okurken çalıştım o zaman da vardı yani ona birebir bağlı değil bence de.
Ben direk aseksuel oldugunu dusunurum.
Senden beter ciktim
onu da yazmıştım da şimdi yanlış anlarlar diye sildim ya :)

Kusura bakma ama bakış açını değiştirmelisin. İlla herkes kendi gibi erkeklerle evlenecek değil. Eğer bir erkek evleninceye kadar bir kadınla flört dönemi yaşamadıysa sana nasıl davranacağını bilemeyecek. Bu işlerde erkek ister istemez belirleyici oluyor, erkekler ay kız arkadaşım hödük, odun bana mesaj atmıyor, çiçek almıyor diye yakınmaz dikkat edersen. Bir erkeğin senden önce de birilerini sevmeyi denemiş/öğrenmiş olması senin avantajına olacaktır. Ki bu senin içinde geçerli bana göre. Şuan 20'li yaşlarda yaşayacaklarınla 30 yaşında yaşayacağın maalesef aynı olmayacak. Gidip açık seçik kıyafetler giymeden, tüm hayatını ona göre yönlendirmeden biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Kendimden örnek vereyim, zor bir bölümü uzatmadan dereceyle bitirdim, yüksek lisansta da durum aynıydı. Benim bir erkek arkadaşım olmasın ki ben okulumu uzatmayayım demek bana göre elma ile armutları tartmak gibi... Karşına düzgün biri çıkar umarım kısa zamanda sever sevilirsin...

Var tabiki herkes uçkur düşkünü değil inşallah hayirli biri cikar karsina ve evlenirsin en iyisini yapmissin yok aradi aramadi mesaj atti atmadi diye aptal saptal gecirmektense yillari senin gibi olmak daha iyi....inşallah ilkinde sansli olursun....buradaki arkadaşlar gibi düşünmüyorum bende yobazim senin gibi

O turden bi tane vardi ben kaptim hemen :) saka bir yana tabiki vardir senin tarif ettigin gibi kafa yapina uyan birisi. Hem kardesimden biliyorum bu sene senin icin cok onemli bence kariyerine odaklanmalisin. Daha bunun avukatlik staji, hakimlik sinavi, akademisi var. bir suru insanla tanisicaksin zaten meslegin icabi illa ki biri cikacaktir karsina

ahahha çok saçma bir düşünce. hayali kocandan şimdiden intikam almanı istiyorlar

sen nasıl bir insansan öyle yaşaman gerekiyor. karşına çıkan insan kızlara gönlünce gezmiş tozmuş eğlenmiş biri olsa bile bunun ne zararı olacak ki? anlayamıyorum bu düşünceyi. ne kadın için ne erkek için. daha önce biriyle ilişkisi olmasının evlilikle ne alakası var ben çözemiyorum. evlilik çok başka birşey ya saygı anlayış uyum arkadaşlık aşk yumağı olmalı. geçmişte bir ilişki yaşamış olmanın bu saydıklarımdan hangisine mani olabileceğini anlamıyorum.

kısacası içinden ne geliyorsa öyle yaşa. hoşlandığın biri varsa görüş konuş gez takıl. belki ciddileşip evlenirsin belki biter. ama hoşlandığın birşeyler hissettiğin kimse yokken gidip de "dur ben bunla takılayım, kocamın da kesin hayatında birileri olur, oh olsun" diyerek bişeyler yaşaman çok acaip olur

Bak sana amcamdan bahsedeyim. Bekarken manken gibi ince uzun sarışın düz saçlı küçük göğüslü (evet bu kadar ayrıntı) bir kızla evlenicem derdi, miniminnacık, toplu, esmer, kıvırcık bir hatunla deliler gibi aşık olarak evlendi.
Hemşirelerin hepsi yollu, asla hemşireyle evlenmem derdi. Karısı hemşire, kızı hemşirelikte okuyor. Adamın o kadar çok böyle asla yapmam dediği ve yaptığı şey var ki şuraya yazsam sayfalar tutar.

Yani eline kadın eli değmemiş okulunda işinde gücünde bir erkek ararken karşına bir ortam çocuğu çıkar aşık olursun ne olduğunu şaşırırsın.

Gençlikte flört güzeldir, bir çok arkadaşın dediği gibi 20'li yaşlarda hissedeceğin şeyi 30'da hissedemezsin. Okul falan filan bunlar senin kendine sunduğun bahaneler ve burdan bakınca çok inandırıcı değil. Nispeten zor bir bölüm bitirdim, sabahlara kadar ders çalışırdım. İstesem dört sene değil üç buçuk senede bitirirdim okulu. Üstten ders ala ala son döneme 2 ders bırakmıştım sadece. Lise ve üniversite hayatım boyunca da sevgililerim oldu. İyi ki de olmuş. Yoksa nasıl tanırdım karşı cinsi. Nasıl kendime en uygun adamı seçip evlenirdim bilmiyorum.

Ne demek o şimdi? Biz sevgili yaptık diye kötü kadın mı olduk? Doğru bir cümle olabilir ama bu konuya değil.
ne ilgisi var sevgili yapmak ile kotu olmakla estagfurullah . kalbini ferah tutmasi acisindan soyledim ahlakli biriyse karsisinada ahlaki gelicektir . sevgili yapinca ahlaksiz olunmadigi gibi sevgili yapmamak ilede masum olunmaz tabiki

bir şey soracağım okulda veya lisede çıkmasan da hoşlandığın ya da gözüne güzel gelen birileri oldu da sadece derslerin yüzünden mi erteledin vazgeçtin yoksa hiç böyle biri olmadı mı ona göre yorum yapacağım
imigration

ya ne varki bunda? kiz okuyor ilgisinin dagilmasini istemiyor. kaldiki kiz daha 21 yasinda.. yorumlari gorende 40 yasinda sanar hahaha..illa herkesin erkek arkadasi olmak zorunda mi? ya da herkes ayni sekilde yasayacak diye birsey mi var? ya da herkesin okurken flortu olacak diye birsey mi var? belki simdi degilde is hayatinda karsilasacaksin istedigin tiple.

bence kimseyi umursama bildigini oku..tamam bazi heyecanlar guzeldir ama olsun diyerek olmaz. kaldiki yok erkekler yapar eder mantigindan nefret ediyorum. anneler bile boyle derlerse erkeklerin kimden yuz buldugunu sormamiza gerek yok herhalde degil mi? erkek yaparsa kadinada yapma hakki dogar..ne gerek var boyle ince islere..zaten boyle seyler olsun demekle olmaz..bir bakmissin ummadigin anda karsina cikmis hayatinin erkegi ve ayaklarin yerden kesilmis

bana 2. sınıfa kadar bul; sonra iyileri seçilir; kötüleri kalır dediler

2. sınıfta buldum; 15 yıldır birlikteyim aynı adamla

ilk sevgilim; ben de onun ilk sevgilisiyim

onunla birlikte de oldum; birlikte de yaşadım vs vs bu benim tercihimdi; olmaz deseydim olmazdı

birileri ile gezen tozan ama böyle şeyler yaşamayan arkadaşlarım da vardı; hiç sevgilisi olmayan; sonra tanıştığı kişiler ile evlenenler de

bunları takma; daha önüne ne insanlar çıkacak; her gün onlarca kişi göreceksin; acele etme; bunlarla kafanı yormaa

25 yaşında oldu
napalım ölelim mi
bana da bri şey demişti aaa nasıl yani sen hayatında hiç öpüşmedin mi
komik bence bu tarz sözler

siz hanım bir insan olabilirsiniz kısmetinizde istediğiniz sevgili, eş olabilir dünyada her çeşit insan mevcuttur malüm...

Ama kendini bu kadar övmeyin çok itici oluyor dışardan bakınca
övmek mi ne övmesi hanımefendi ben kendimi yeriyorum acaba hata mı yapıyorum diyerek. Lütfen önyargılı konuşmayalım.

Belki ben çok çalışarak yapabilen bir insanım siz zekisinizdir Üniversite'de az bir çalışmayla okulunu bitirebilmişsinizdir, şahsen ben zeki biri Değilim başarı için çok çalışmam gerekiyor, bir şeyi anlamam için üç kere okumam gerekiyor siz öyle değilsinizdir belki. Lütfen olaya tek Taraflı bakmayalım. Ayrıca tasarım okuyan birinin özel sebepleri yoksa okulunu uzattığını duymadım ama hukuku beş altı hatta yedi yılda bitiren insanları çok duydum. Özetle benim Aşka Zaman'ım yok diye beni suçlamanızı yersiz buldum.

amaaaaan elin ağzı torba değilki büzesin... herkezler filozof... bana da sen bekar ölcen diyen oldu :)) her gün boşancam diye ağlayan arkadaşım dedi bunu hem de :)))

kendi doğrularınızdan taviz vermeyin.
bir kadının asli vazifesi bir erkeğin karısı olmak değildir.
her şeyden önce siz bir bireysiniz.
evlenmek de eziyettir dengini bulamadıktan sonra. milletin lafını dinler gibi yapıp hıhı deyip geçeceksiniz.
zamanı geldiğinde, uygun kişiyle bir şekilde karşılaşırsınız.
dert etmeyin.

Sağolun iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…