- Konu Sahibi imigration
-
Öyle çok kişi var canım. Başkalarına bakma sen. Ne güzel mesleğin de varmış. Yaşın da küçük. Mutlaka gönlüne göre biri çıkar karşına.Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Bence senin durum da saglikli degil. Her sey ders demek degil. Hayatinda bir kere bile asik olmamissin, hata yapmamissin, ask acisi cekmemissin. Sahsen istemezdim.
Bi'daha istesen de bu yasindaki duygularin olmayacak. Universitede yurttaki arkadasim da boyleydi ve malesef teyze gibi ici gecmis konusurdu.
Inşallah hukuka tamamlayıp dileğinizi gerçekleştirirsiniz, ben de hakim olmak istiyorum Rabbim nasip ederse Allah Hakkımızda neyse onu nasip eylesin Çalışanın emeğini yerde koymasın.26 yasindayim benimde sevgilim olmadi ve karsima hep birseyler yasamis ve bende birseyler bekleyenlerdi ama ben oyle olamazdim ve suan ben aofden adalet okuyorum dgs ile hukuka tamamlayip savci ya da hakim olup hayatimi yasamak istiyorum kismet canim bu isler alanibda yury en ust rutbeye kadar...
Ben kimseyi yargılamadım yorumlarımı tek tek okuyabilir isteyenler. Evet acımasız eleştiriler çok oldu burnu havalarda oluşumdan tutun da kendimi övmenizi Sağlamak istediğime kadar laflar Çekildi uzatıldı. Zaten okulumu yirmi iki yasında bitirmiş Olacağım kısmetse, o zaman karşıma birileri çıkar mı diye sordum, sormaz olaydım dedirten bayanlar oldu. Samimi ve tavsiye edici yorum yapan bayanlara teşekkür ediyorum.21-22 yaslarinda olmalisin. Yorumlar biraz acimasizca olmus. Bence yasin daha kucuk. Hicbirsey icin gec kalmis degilsin. Herseyin bir zamani var diyenler olmus ama senin yasin tam zamani aslinda. Ben cocuk yasta lisede falan erkek arkadasa karsiyim. Yuzde doksan hata yaptirir insanlara. Ha elbetteki deneyim kazaniyor insan ama astari yuzunden pahaliya geliyor. Hic geregi yok. Dusuncene saygi duyarim. Herkesin de duymasi gerek. Elestirenler ne hakla elestiriyorlar onu da hic anlamiyorum. Lutfen sizi elestirenlere ne hakla elestirdiklerini sorun. Herkesin hayati kendine. Yargilamak kimseye dusmez. Sizde sevgilisi olanlari yargilamayin, onlarin da sizi yargilamasina izin vermeyin. Umarim Allah gonlunuze gore verir. Ama illa tutturmayin hicbirsey yasamamis biri olsun diye. Suphesiz Allah hayirlisini en iyi bilendir. Siz hayirlisini isteyin.
benim kafamın ne yöne Gittiği sizi hiç ilgilendirmez tavsiye verecekseniz güzel bir üslupla tavsiyenizi verirsiniz, Insanlarla samimi olmadan bu şekilde senli Benli aşağılayıcı konuşma tutumunuzu bende denemeyin lütfen.18 yaşında 20 yaşında 25 yaşında 30 yaşında yaşayacağın aşklar hissedeceğin heyecanlar hep farklıdır.
24 saat kimse ders çalışamaz okulun açılma kapanma saati var değil mi ?
Arkadaşlarında o okulda okuyup sevgilileri olduğuna göre demekki okulla ilgisi yokmuş.
Ayrıca açık Kıyafetler demişsin kime göre neye göre açık ?
Bu kafayla gidersen ha okul bitti ha stajım ha yeni işe başladım der 30larında sadece evlenmek için evlenirsin bu da sadece mutsuzluk getirir.
kesinlikle katiliyorum. benim ailemde dedemler ninemler bile severek evlenmis. gorucu usulu nedir kimse bilmez. amma velakin benim hic elin ogluyla ugrasacak halim yok. biri ayarlasa da adam gibi biriyle tanissam, kisa surede evlensem aradan ciksa gozuyle bakiyorum meseleye. nasil yetistiginle bile alakasi yok yani. enteresan durum. boyle sevgiliymis, flortmus, heyecanmis, cikmaymis, aman seviyor mu ciddi mi vs bunlarla hic mesgul olmak istemiyorum. direk konuya girelim. insanlar cesit cesit hakkaten. Allah herkese hayirlisini nasip etsin, evliligimizde cektirmesin.Her şey nasip her şey. Bir şeyi çok istersin ama hiç ummadığın anda gerçekleşir. Her nasip vaktini bekler. Sen kimseyi dinleme. Kimisi 10. sevgilisinde mutlu olur kimisi ilkinde. Sevgilinin olmaması kötü bir şey değil modernizmin bize dayattığı şeyler sadece. Her şeyde genellemede yapılmaz ki kardeşim. İnsanlar milyon karakterde mizaçta. Aynı şeyleri yapacak değiliz. Sen doğru bildiğinden şaşma. bu dünyada sevgiliyle gezip tozmaktan başka mutluluk yok mu. Hayret.
tabi bu arada biri beni kalbimde vurur, cok ugrastirmadan sadede gelirse hayir dememkesinlikle katiliyorum. benim ailemde dedemler ninemler bile severek evlenmis. gorucu usulu nedir kimse bilmez. amma velakin benim hic elin ogluyla ugrasacak halim yok. biri ayarlasa da adam gibi biriyle tanissam, kisa surede evlensem aradan ciksa gozuyle bakiyorum meseleye. nasil yetistiginle bile alakasi yok yani. enteresan durum. boyle sevgiliymis, flortmus, heyecanmis, cikmaymis, aman seviyor mu ciddi mi vs bunlarla hic mesgul olmak istemiyorum. direk konuya girelim. insanlar cesit cesit hakkaten. Allah herkese hayirlisini nasip etsin, evliligimizde cektirmesin.
konu sahibi arkadas takma kafana. senin gibi erkekler de var. musait bir zamanda yollariniz kesisir insallah. yok bazi arkadaslarin belirttigi gibi kader sana ters koseden gol atar, hic beklemedigin birsey olur; o da nasip. uzulme ve yine bir arkadasin belirttigi gibi insanlara gereksiz ozel hayat aciklamasi yapip kendini onlarin luzumsuz laflarina maruz birakma. o kizlar nerden biliyormus tum erkeklerin nasil oldugunu, hey Allah'im.
basarilar mutluluklar..
İnşallah en kısa zamanda kalbinize göre birisi çıkar hep mutlu olursunuz.tabi bu arada biri beni kalbimde vurur, cok ugrastirmadan sadede gelirse hayir demem
Allah kaderimde ne yazmışlarsa odur. Üç yaz tatilinde bir avukatın yanında çalışıyorum okul varken yine gidiyorum Ankara'da tanıdık bir avukata. Boşanma davalarını görüyorum az çok erkekleri tanıdım diyebilirim sececeğim eş adayını kafamda tasarlamış bulunmaktayım yeter ki Allah şaşırtmasın.senin gibiler genelde ders kitaplarından başlarını kaldırdıklarında gördükleri ilk adamla evleniyorlar.
sonu da hüsran oluyor tabi
Allah kaderimde ne yazmışlarsa odur. Üç yaz tatilinde bir avukatın yanında çalışıyorum okul varken yine gidiyorum Ankara'da tanıdık bir avukata. Boşanma davalarını görüyorum az çok erkekleri tanıdım diyebilirim sececeğim eş adayını kafamda tasarlamış bulunmaktayım yeter ki Allah şaşırtmasın.
anladım tavsiye iz için çok teşekkür ederim doğru bir noktaya temas etmişsiniz.Mantık evliliği mi yapmak istiyorsun aşk evliliği mi ? Kafamda tasarladım falan demişsin de. Ne kadar tasarlarsan tasarla kafandaki erkeği bulman çok zor hatta imkansız. Her kadının kafasında vardır bir mükemmel erkek modeli. Ama kaçı bulmuş evlenmiş tartışmak lazım. Kendim gibi birini bulabilir miyim demişsin, bulursun neden olmasın. Ama bulamama ihtimalinin de olduğunu unutma. Günümüzde aşk,sevgi vs bunlar kolay harcanan şeyler çünkü. Kendini bu ihtimale de hazırla. Doğrun neyse onu yaşa kimsenin ne dediği umrunda olmasın. Ama bi gün gelir de gönlünü birine kaptırırsan sırf önceden sevgilisi olmuş vs diye sevmemezlik yapma. Kriter olarak tutma bunu yani.. Üzülürsün yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?