- 12 Ağustos 2015
- 81
- 64
- 3
- 31
- Konu Sahibi imigration
-
Bana temiz kız demenizi beklediğimi söylüyorsunuz hiç sevgilim olmamış diye peki sorarım size o zaman sevgilisi olanlar temiz kız değil midir?????Kafasında başka bir şey varsa bunları düşünmesi manasız olur zamana bırakır. Ben bizim konu sahibine ''amaaaan ne kadar temiz kız kesin kendin gibi birini bulursun'' dememizi beklediğini düşünüyorum. Ve nedense onun yaptıklarını tam tersi yapanları bir iğneleme... Sevgili yapıp okulunu asanları sorumsuz ilan etti. Sevgilisi olmaması nasıl onun tercihiyse, sevgili yapıp okulu asanlarda bir tercih yapmış. Kendisiyle kıyaslamasın.
lisede iki Üniversite'de iki kişi teklif etti ama ben kabul etmedim.bir şey soracağım okulda veya lisede çıkmasan da hoşlandığın ya da gözüne güzel gelen birileri oldu da sadece derslerin yüzünden mi erteledin vazgeçtin yoksa hiç böyle biri olmadı mı ona göre yorum yapacağım
imigration
Burda bir bayana Yazdığım gibi siz belki çok zekisinizdir bir okuduğunuzu hemen anlıyorsunuzdur ben o kadar zeki Değilim anlamak için üç kere okumam gerek o da mümkün olursa ki ÇOĞU zaman üç kere okumaya Zaman'ım yetmediği bile oluyor.üniversiteye hazırlanırken de sevgilim vardı, kazandım okurken çalıştım o zaman da vardı yani ona birebir bağlı değil bence de.
onu da yazmıştım da şimdi yanlış anlarlar diye sildim ya :)
Haha komplekslimisin sen arkadasimKafasında başka bir şey varsa bunları düşünmesi manasız olur zamana bırakır. Ben bizim konu sahibine ''amaaaan ne kadar temiz kız kesin kendin gibi birini bulursun'' dememizi beklediğini düşünüyorum. Ve nedense onun yaptıklarını tam tersi yapanları bir iğneleme... Sevgili yapıp okulunu asanları sorumsuz ilan etti. Sevgilisi olmaması nasıl onun tercihiyse, sevgili yapıp okulu asanlarda bir tercih yapmış. Kendisiyle kıyaslamasın.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Konumu tekrardan okursanız sevgilim olmuyor diye dert yanmadım benim gibi biri karşıma çıkar mı acaba diye dert yandım. Demek o tanıdıklarınız zeki insanlarmış vesselam zira herkesin anlama ve algılama düzeyi bir olmuyor, onlar bir saat çalışarak anlarken ben üç saat çalışarak ancak anlıyorum. Zeka Allah vergisi. Burnu havada bir insan Değilim cevaplarımı okusanız bile bunu anlamanız çok kolay. Selam ve Sevgilerimle.Hukuk okuyan bir aile dostum ve hukuk okuyan sevgilisi. Şuan 3. sınıftalar. Ve 5 senedir sevgililer. Yani insan isteyince sevgilisi olsa da olmasa da okuduğu bölümü zamanında bitirebiliyor. Sizden pek bi burnu havadalık sezdim, belki ondan olmuyordur sevgiliniz?
benim tercihim bu yönde sevgilimin Olmasını istemiyorum benim gibi biri çıkar mı onu Öğrenmek istemiştim konu nerelere sapmış.Bu arada erkek arkadasim hukuk okuyor 3.sinif hic sene kaybi olmadi. Yeri geldi benim bolumumden farkli olmasina ragmen beraber calistik soru sordum sunumlarini hazirladik o da bana aynı sekilde yardımcı oldu. Haftalarca evden cikmadan ders calistigimizi bilirim. Karsindaki kisi sorumlulugunu biliyorsa ne seni dersinden ali koyar ne de sorun cikarir
ben en akıllıyız süper zekiyim diye düşünsem buraya sizlere danışmak için konu açar mıyım hiç???? Fingirdeme kelimesini bir bayanın Ağzına yakıştıramadığımdan kendim o kelimeyi asla kullanmam ve kullanmadım da. Bana birisi madalya versin diye sevgili yapmamazlık etmiyorum bunun için bana değer veren erkek zaten beni sevmemiştir ki. Aseksüelliğe gelince sevgilimin olması için cinsel manada bir Şeyler mi hissetmem gerekiyor ki. Ben birinde önce huya sonra yaptıklarına bakarım. Onu cinsel manada istemek siz söyleyene kadar inanın aklıma hiç gelmemişti. Lütfen en akıllı en zeki diye önyargılı tutum sergilemeyin, hukuk Fakültesi'ni Okumanın zorluğundan bahsetmiştim ki bunu herkes bilir.Tamam hukuk cok zor.
Tamam en cok akli dersinde olan en akilli kiz sensin.
Tamam senin disinda herkes fingideme pesinde.
Ama kimse sana madalya takmayacak bunun icin. Muhtemelen ileride de cok uzuleceksin. Yani lisedeyken universitedeki cocuktan hoslanirsin, universitede okuldan hayaller kurdugun cocuk olur vs vs. Sende hicbiri yok. Bunda deneyimdir. Duygusal bosluk yasarsin.
Rencide etmek ya da dalga gecmek icin soylemiyorum. Aseksuel olabilir misin?
Annene hak veriyorum. Kadin seni kotu yola dusurmeye calisacak degil. Muhtemelen anlattigindan fazla takintilisin bu konuda ve senin icin endiseleniyor.
Ne Güzelgöz'ün inşallah benim de karşıma böyle bir insan çıkar çok çok mutluluklar dilerim bir Ömür boyu mutlu olun inşallah.Sen bakma onlara. Bana da universitede erkekleri oyle anlattilar ki ev arkadaslarim sok olmustum erkekler soyledir boyledir akillari hep cinselliktedir sen safsin bilmezsin erkekleri falan filan. Cok sukur karsima benim gibi dusunen derslerini onemsemis hicbir kiza cinsellik tatmini icin bakmamis esim cikti. Simdi ona diyorum bana erkeklerin boyledir soyledir diye anlatiyorlardi diye o da diyor ki onlar hep oyle erkekler tanimislarda butun erkekleri ayni zannediyorlar. Ki bende derslerimi onemseyen bir insandim lisede universitede oyle sevgili yapip gezip dolasmadim esimde ayni sekilde. Simdi evliyiz beraber gezip dolasiyoruz. Rabbim ginlunuze gore birini cikarir insallah karsiniza.
evet benim bölüm insan tanımaya bağlı ama sevgililikle bunun ne alakası var anlayamadım. Insan tanımak için toplumun içine girmek gerekir, çevresel sorunlara duyarlı, vs. Olmak gerekir.Benim gibi olacak mi benim gibi erkek arkadaş bulabiliriyim...bu cumleleri çok kullanmış sin belkide senin için hayirli olan senin gibi olmayandir bundan bu kadar emin olma...kimisi gezip tozup gencliginide yasayip sonradan pismanlik yaşamadan masterleri bile yurtdisinda burslu yapiyor bunlardanda haberdar olmalisin.Hayat ve tercihler senin ancak gerçek hayat sadece ders notlari degildir hele semin bölüm insan tanımak ister..
Bana temiz kız demenizi beklediğimi söylüyorsunuz hiç sevgilim olmamış diye peki sorarım size o zaman sevgilisi olanlar temiz kız değil midir?????
sorumsuzlukla ne ilgisi var hanımefendi? Okulunu assın aşmasın beni ne ilgilendiri? Belli ki aile durumu iyi okulunu zamanında bitirmesine gerek yok beş yılda olur altı yılda olur mantığında gezip dolaşıyor hayatın tadını alıyor. Bunu benim yapmam imkansız. Başımda üç kardeşim ve annem var babamın eline daha fazla bakmamak için okulumu zamanında bitirmem gerekli malesef."sevgilisi olan kizlar temiz degil" diye bir seye getirmedim ben lafimi. aksine sen sevgili yapip okulunu asan insanlari sorumsuz yaptin. beni alintiladigin seyi tekrar oku anlamadigini dusunuyorum.
Çok Sağolun gerçekten içime su serptiniz.olabilir canım kulak tıka bunlara bende hiç kimseyle çıkmamıştım hayatta sevgilim olmaz evde kalcam falan diyodum 23 yaşındayken kısmet oldu sevgilide olduk 2 yıl sonra evlendik , sen doğru ve dürüst olduktan sonra Allah gönlündekini verir,onunla bununla gezmek daha iyi mi olucak.
bak kuzenim var 28 yaşında bekar çok erkek arkadaşı oldu ,kısmetleri çıkıyor,her görüştüğüm kişide Ahmet olsa şöyle yapardı,Mehmet olsa bunu derdi ,onun maddi durumu daha iyiydi,o daha yakışıklıydı diye kıyas yapıyor ve karar veremiyor.böyle olmak daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?