Bütün kızların bana bunu söylemesinden bıktım :(

Bana temiz kız demenizi beklediğimi söylüyorsunuz hiç sevgilim olmamış diye peki sorarım size o zaman sevgilisi olanlar temiz kız değil midir?????

Li
lisede iki Üniversite'de iki kişi teklif etti ama ben kabul etmedim.

Kararlarına herkes saygı duymak zorunda.

Sana tek tavsiyem ilerde evlendiğinde en az bi 5 sene fln çocuk yapma, eşinle ye iç gez aşkını yaşa.

Aşkı sorumsuzca yaşamadan ölme.

Bur
üniversiteye hazırlanırken de sevgilim vardı, kazandım okurken çalıştım o zaman da vardı yani ona birebir bağlı değil bence de.

onu da yazmıştım da şimdi yanlış anlarlar diye sildim ya :)
Burda bir bayana Yazdığım gibi siz belki çok zekisinizdir bir okuduğunuzu hemen anlıyorsunuzdur ben o kadar zeki Değilim anlamak için üç kere okumam gerek o da mümkün olursa ki ÇOĞU zaman üç kere okumaya Zaman'ım yetmediği bile oluyor.

Haha komplekslimisin sen arkadasim

Allah gönlünüze göre versin...
Siz kariyer kadınısınız..
Nasıl mutluysanız öyle devam edin, sizin kararlarınız daha önemli..
Bu devirde erkekler gerçekten güvenilmez fakat sizi bekleyen bir nasibiniz elbette vardır...

Konumu tekrardan okursanız sevgilim olmuyor diye dert yanmadım benim gibi biri karşıma çıkar mı acaba diye dert yandım. Demek o tanıdıklarınız zeki insanlarmış vesselam zira herkesin anlama ve algılama düzeyi bir olmuyor, onlar bir saat çalışarak anlarken ben üç saat çalışarak ancak anlıyorum. Zeka Allah vergisi. Burnu havada bir insan Değilim cevaplarımı okusanız bile bunu anlamanız çok kolay. Selam ve Sevgilerimle.

Be
benim tercihim bu yönde sevgilimin Olmasını istemiyorum benim gibi biri çıkar mı onu Öğrenmek istemiştim konu nerelere sapmış.

Her duydugumda saskinliklar icine girmeme ragmen biliyorum boyle ebeveynler var evet. Sen anneni takma derim. Dusununce evet gercek manada o istedigin erkegi bulmak zor. Ama bu o erkek yoktur anlamina gelmez. O aradigin erkegi bulmak 1% ihtimal desemde ihtimal ihtimaldir. Belkide o 1% icine dahil olursun sende. Milli piyango gibi dusun. Olurmu olur.

Sana tavsiyem " herkes vicik vicik oldu bende oluyumda gruba dahil olyyum diye dusunme". Oyle bi mantik olamaz.
Sen bi kendini dinle, neleri "asla" yapmam dersen onlari zaten yapma. Onu bunu dinleme. Cunku ilerde pisman oldgunda kimse bu vebali almaz. Kalirsin pismanliginla ve cikmazinla dimdizlak.

ben en akıllıyız süper zekiyim diye düşünsem buraya sizlere danışmak için konu açar mıyım hiç???? Fingirdeme kelimesini bir bayanın Ağzına yakıştıramadığımdan kendim o kelimeyi asla kullanmam ve kullanmadım da. Bana birisi madalya versin diye sevgili yapmamazlık etmiyorum bunun için bana değer veren erkek zaten beni sevmemiştir ki. Aseksüelliğe gelince sevgilimin olması için cinsel manada bir Şeyler mi hissetmem gerekiyor ki. Ben birinde önce huya sonra yaptıklarına bakarım. Onu cinsel manada istemek siz söyleyene kadar inanın aklıma hiç gelmemişti. Lütfen en akıllı en zeki diye önyargılı tutum sergilemeyin, hukuk Fakültesi'ni Okumanın zorluğundan bahsetmiştim ki bunu herkes bilir.

Ne Güzelgöz'ün inşallah benim de karşıma böyle bir insan çıkar çok çok mutluluklar dilerim bir Ömür boyu mutlu olun inşallah.

İnsanl
evet benim bölüm insan tanımaya bağlı ama sevgililikle bunun ne alakası var anlayamadım. Insan tanımak için toplumun içine girmek gerekir, çevresel sorunlara duyarlı, vs. Olmak gerekir.

Bana temiz kız demenizi beklediğimi söylüyorsunuz hiç sevgilim olmamış diye peki sorarım size o zaman sevgilisi olanlar temiz kız değil midir?????

"sevgilisi olan kizlar temiz degil" diye bir seye getirmedim ben lafimi. aksine sen sevgili yapip okulunu asan insanlari sorumsuz yaptin. beni alintiladigin seyi tekrar oku anlamadigini dusunuyorum.

Sorum
"sevgilisi olan kizlar temiz degil" diye bir seye getirmedim ben lafimi. aksine sen sevgili yapip okulunu asan insanlari sorumsuz yaptin. beni alintiladigin seyi tekrar oku anlamadigini dusunuyorum.
sorumsuzlukla ne ilgisi var hanımefendi? Okulunu assın aşmasın beni ne ilgilendiri? Belli ki aile durumu iyi okulunu zamanında bitirmesine gerek yok beş yılda olur altı yılda olur mantığında gezip dolaşıyor hayatın tadını alıyor. Bunu benim yapmam imkansız. Başımda üç kardeşim ve annem var babamın eline daha fazla bakmamak için okulumu zamanında bitirmem gerekli malesef.

"Böyleysen böylesindir o zaman"... Hiç sevmiyorum bu düşünceleri.
Tamamen karakter meselesi, herkes bir değil.
Demek ki boşlukların da yok, gerek duymuyorsun(en azından bu süre zarfında), isteklerin yapman gerektiğini düşündüğün konularda kararlısın, ne vakit ve nasıl hayırlısıysa öyle olsun. Böyle bir düzende mutlusundur, uygun, doğru görüyorsundur.
Herkes aynı tecrübelerden, yollardan geçecek diye bir şey yok.
Hayatın sana sürprizleri olursa onu bilemezsin tabi şuanda, bir bakarsın okulun iş hayatın konusunda sana katkı sağlayan bir insan çıkar karşına.
Belki ilerde farklı hisseder eksiklik de duyarsın ama şuan da bunu bilemeyiz, yaşanması gerekiyorsa yaşanır, her şeyde bir hayır var.
Benim ilişkilerim oldu ama genel itibariyle zor biriyim, bana da denemeden olmaz diyenler oluyor ama bana saçma geliyor açıkçası, anladıysam olamayacağını boşa geçen zaman, hayatımdan boş yere geçen insanlar "benim için", pişmanlık duyarım, kendimi tanıyorum çünkü, hatta bu deneme işini de denedim ama yapamıyorum, sıkılıyorum.

Ve hep derim, sen varsan senin gibi birileri de vardır...

olabilir canım kulak tıka bunlara bende hiç kimseyle çıkmamıştım hayatta sevgilim olmaz evde kalcam falan diyodum 23 yaşındayken kısmet oldu sevgilide olduk 2 yıl sonra evlendik , sen doğru ve dürüst olduktan sonra Allah gönlündekini verir,onunla bununla gezmek daha iyi mi olucak.
bak kuzenim var 28 yaşında bekar çok erkek arkadaşı oldu ,kısmetleri çıkıyor,her görüştüğüm kişide Ahmet olsa şöyle yapardı,Mehmet olsa bunu derdi ,onun maddi durumu daha iyiydi,o daha yakışıklıydı diye kıyas yapıyor ve karar veremiyor.böyle olmak daha mı iyi?

Çok Sağolun gerçekten içime su serptiniz.

Var valla çok olmazada en az 5tane tanıyorum.. en iyisini yapıyorsun kuzum. İşin olmasın zamanı gelince tek olsun tam olsun..

Bence senin durum da saglikli degil. Her sey ders demek degil. Hayatinda bir kere bile asik olmamissin, hata yapmamissin, ask acisi cekmemissin. Sahsen istemezdim.
Bi'daha istesen de bu yasindaki duygularin olmayacak. Universitede yurttaki arkadasim da boyleydi ve malesef teyze gibi ici gecmis konusurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…