- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.341
mrb canımm ayy hadı ınss tutsun mujdelı haberı ver bu ay. gonlundekı olsun canım ıns amınn... bu ayy guzel haberlerle gecsın ınss. bırgun arayla bende dusunuyorum bu ay. corek otu tarcın ne ıcın ıyı canım bılmıyordum ben onu hemen bakıcam bır arkads daha dedı. bende kullansammıkı bu ay ovulasyon testını bugun sıparıs vercem netten ona gore. alsammıkı hemen sence cok kararsız kaldım yaa
Istersen bu ay corekotu bal karismini dene yumurtalarin buyumesi icin cok iyi bu kur bu arkasindan hamis olursn insallah. olmamazsak ovulasyn testine baslayalm
hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)
Kızlar gebelerın gözbebegı buyurmus dıkkat edın
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
sen ne dyon yavrum ya sabahtan beri iki test yaptım türkler çıldırmış olmalı
her gelen kargoda yaptım bi tane şimdi adete kadar 6 erken gebelik 25 normal test bitmezse ben de black değilim bak
Kizlar merhaba nasilsiniz? Yumurtlama donemim bitti artik gun saymaya basladik.Iki gundur uyukluyorum.Bugun de baldirlarimdan dizlerime dogru ciddi bir agri vardi kemiklerimin icleri agriyor.Gogus uclarim buyumus ve goguslerim.icten.sizliyor.Gel gelelim ben 3 aydir bu belirltileri yasayip adet oluyorum(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dinleme tatlım kendini sonra cok üzülüyo insan
aynen şekerim bi benimki böyle oldu galiba
ay bide hamile çıkarsam ne güleriiiimmm ne gülerriiiiimmmm
kiz ne guldum ya adam icermis bir de ufffffffff kendimden tiksindim beeeee
Bizde çalışmalara devam ediyoruz bir saat yattım ama namaz için kalkmam gerekiyordu mecvur duş aldım namazı kıldım şimdi uzanıyorum
beni de eklermisin canım bat 2 haziran inşallah hepimiz güzel haberler alırız
BAT kac canim
sen ne dyon yavrum ya sabahtan beri iki test yaptım türkler çıldırmış olmalı
her gelen kargoda yaptım bi tane şimdi adete kadar 6 erken gebelik 25 normal test bitmezse ben de black değilim bak
Bnde 1 buçuk yil önce kürtaj oldum şimdi bebek denemeleri yapıyoruz ama olmuyor geçen ay kesin hamileyim diyodum adet oldum yıkıldım resmen oyüzden kendini dinleme canm bissürü belirti var gibi geliyor ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?