Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Istersen bu ay corekotu bal karismini dene yumurtalarin buyumesi icin cok iyi bu kur bu arkasindan hamis olursn insallah. olmamazsak ovulasyn testine baslayalm

Bende ayni sekilde yumurtlama haftasindayim sogan koru icmeye devam ediyorum 14.16 bekliyorum insallah rabbim herkese nadip eder hamis oluruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istersen bu ay corekotu bal karismini dene yumurtalarin buyumesi icin cok iyi bu kur bu arkasindan hamis olursn insallah. olmamazsak ovulasyn testine baslayalm

amınn ıns canım hepımız bebs haberlerı verırız. bu ayy cok umıtlıyım ıns hevesım kırılmaz mutlaka yapıcam corekotunu . gecen ay ovu. kullandık yumurtlama tarıhlerı bellı az bucuk. 1 gun arayla calısmada yapıcaz ıns tutarrr

Bizde çalışmalara devam ediyoruz bir saat yattım ama namaz için kalkmam gerekiyordu mecvur duş aldım namazı kıldım şimdi uzanıyorum

Kizlar merhaba nasilsiniz? Yumurtlama donemim bitti artik gun saymaya basladik.Iki gundur uyukluyorum.Bugun de baldirlarimdan dizlerime dogru ciddi bir agri vardi kemiklerimin icleri agriyor.Gogus uclarim buyumus ve goguslerim.icten.sizliyor.Gel gelelim ben 3 aydir bu belirltileri yasayip adet oluyorum (((

Dinleme tatlım kendini sonra cok üzülüyo insan

Dinleme tatlım kendini sonra cok üzülüyo insan

Ben bir kurtaj oldum 4 ay once ondan sonra hormonlarim cozuttu ben de kendimi taniyamiyorum neyin belirti oldugunu biomiyorum.

Bnde 1 buçuk yil önce kürtaj oldum şimdi bebek denemeleri yapıyoruz ama olmuyor geçen ay kesin hamileyim diyodum adet oldum yıkıldım resmen oyüzden kendini dinleme canm bissürü belirti var gibi geliyor ozaman

Kqsık ağrıları hafiften başladı cumadan beri hergun yapıyoz bi pazar yapmadık bu cumartesi ovu günüm diye hesapladım

Kurtaj oldugum gebelikte hemen belirti yasamistim iliskiden 1 jafta sonra bulantim olmustu neyse artik hayirlisi belki de 4 aydir tutunamiyor dollenme oluyor o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…