- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.361
Kqsık ağrıları hafiften başladı cumadan beri hergun yapıyoz bi pazar yapmadık bu cumartesi ovu günüm diye hesapladım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tum kemiklerim agriyor meyra amaniinnn öluyorum
kızlar hepinize iyi geceler.. benim merak ettiğim bir şey var..
bu yumurtlama döneminde diyelimki bebiş tutunmata çalışıyor ancak o hafta kendine dikkat etmedin ağır işler filan yaptın o zaman ne olur ? döllenme olmaz mı ki acaba ?
ben bugün bayaa ağır işler yaptım, koltukları filan çektim, dip köşe temizlik filan diyelim.. şimdide kasıklarımda şu ana kadar olmayan bir ağrı ve akıntı var, bu güne kadar hiç yoktu.. bat 6-7 haziran diye tahmin ediyorum :18:
Niye kiii
Canim tutunamazsa duser. Cok hafif kahve rengi leken de gelebilir. Insallah tutunmustur
Ya iste acaba belirti mi diyorum :what:
yaa kafam çok karıştı... çalışmalara bu ay başladığımız için ve de hiçbir belirti filan olmadığından pek umutlu değildim.. ama şimdi bu ağrılarla ve akıntıyla ben bugün yanlış bişey mi yaptım acaba diyorum(
Canimmm test yapmaya baslamissin:) kac gun kaldi:)
beni de eklermisin canım bat 2 haziran inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Kızlar ya ben hastaneye gidip kan tahlili vericem şimdi. İlerleyen saatlerdede paylaşırım sonucu. İdrar negatif ama içimde anlamsız bir itiraz var. Hamileyimde beklemem gerekiyormus gıbı. Ama ben sabredemiycem gidip kanda baktırcam. Dua edin nolurrrrr.
Alooooo ben geldim kizlar.napiyonuz bakim.durumlar ve belirtiler nasil bakim.kiz bitli sen nerelerdesin
Akıntın ne renk ve kıvamı nasıl cnm
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?