Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kqsık ağrıları hafiften başladı cumadan beri hergun yapıyoz bi pazar yapmadık bu cumartesi ovu günüm diye hesapladım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ovulasyon gununde ve ertesi gun pespese iliskide bulunun canim

kızlar hepinize iyi geceler.. benim merak ettiğim bir şey var..

bu yumurtlama döneminde diyelimki bebiş tutunmata çalışıyor ancak o hafta kendine dikkat etmedin ağır işler filan yaptın o zaman ne olur ? döllenme olmaz mı ki acaba ?

ben bugün bayaa ağır işler yaptım, koltukları filan çektim, dip köşe temizlik filan diyelim.. şimdide kasıklarımda şu ana kadar olmayan bir ağrı ve akıntı var, bu güne kadar hiç yoktu.. bat 6-7 haziran diye tahmin ediyorum :18:

Mavikelime nerde kam testi vermeye gitti ses seda yok.Insallaj mujdeli haber almistir

Canim tutunamazsa duser. Cok hafif kahve rengi leken de gelebilir. Insallah tutunmustur

Canim tutunamazsa duser. Cok hafif kahve rengi leken de gelebilir. Insallah tutunmustur

yaa kafam çok karıştı... çalışmalara bu ay başladığımız için ve de hiçbir belirti filan olmadığından pek umutlu değildim.. ama şimdi bu ağrılarla ve akıntıyla ben bugün yanlış bişey mi yaptım acaba diyorum (

Canlar ben geldım gezmeye gıttık ve sunu anladım. Butun belırtıler psıkolojık. Gezerken hıııcc agrım yoktu. Turrrppp gıbıydım. Adete 8 gun kaldı ve benım adet belırtım goguslerım sıstı bır ıkı gune acısı baslar. Yani evdeolunca kendını dınlıyo ınsan. Bu ayda olmadı ben hıssettım. Hıslerımde yanılmam kolay kolay. İnşallah bu sefer yanılıyorumdur.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Akıntın ne renk ve kıvamı nasıl cnm

Cnm hadı hayırlısı sonuc cıktımı yahuuu

kızlarr bır el atın bana:):) bugun hastalıgım bıttı. çörek otu bal kurunede baslıcam fakat 2.gun baslayın yazmıslar benım adetımın 5. gunu.gene olurmu? birdeee gecen ay ovu testı kullanmıstım 18. gun koyulasmıstı. adet aralıgım 35 gun oldugu ıcın. bu ay gene normal testlerden mı alsam yoksa clerblue dıye dıgıtal ovu. testınımı alsam.yoksa hıc okadar para vermeyımmı. off bu ayy cok ıstıyorum kacırmakta ıstemıyorum. aslında 1 gun arayla ılıskı olacak. sastım kaldım

selam hatunlar soğan kürünü başlıcam yarın bu aç tok fark ediyomu yaa:26:

Akıntın ne renk ve kıvamı nasıl cnm

blackcim özledim yahu kaç gündür yakalayamıyorum sizi bu arada bu akıntı falan o muhabbetleri ben anlamadım ya akıntı olunca ne oluyoki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…