- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #17.081
hahahaha kız sen valla alemsin bende diyom bu koç ne hayırdır hahahahahahaha
nerelerde geziyosan artık
bak bak bak koyarım şekerim canın saolsun önce bi kız mı erkek mi öğrenelimde
Cnm kadinlar kullanmiyo sanirim ama biseylere karistir ver icmiyosa pastalara falan keske icse iyi geldigi tescilli.ben bu ay doktora gitmistim kadin ben soylemeden soyledi keciboynuzu icsin diye.sasirdim ilk defa doktordan duydum kur kullansin diye:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamissin diye ses etmiyom yigenimin hatirina saka bir yana saglikli olsunda gerisi hikaye erkek olursada leyvent koyarsin:))))
Bu benim uyuz laptop un kablosu yine yandi ben bu telle girmeyi sevmiyom....
tamam onu da koyarım yeter ki sen iste
gözün aydınnn cmm yaaaaKuzummm inanamıyorum yaa 2 senedir bu anı bekliyorum hala soktayim
gözün aydınnn cmm yaaaaoh oh negüzel haberler
canım tşk ederim darısı sizlere inşallahhhhhhhhh
yaptır onu hemen telefondan girmeyi bende pek sevmiyorum alışmısız pc ye sanırım ondan daha kolay en azından
bu cuma son cumaya kadar okunacak tatlımCnm cumaya kadar demissin cuma gunumu okuyacaz beni ekle cnm....
canım öbür topiğede yamıştımm.. tebrik ederimm. Sağlıklaa inşallahhhhhhhh... birde belirtilerini yzabilirmisin canım?
Bakim artik benimki aksam alirim dedi ama 1 ay surundurur beni neyse allahtan tel var:))))beceremesemde seni gorurum kiz bak baska topige kacmak yok bakin ama burdasin ona gore valla bende hamile numarasiyla girerim gezdigin topiklere:)))))
tesekkur ederım canım :) cınsıyet bellı oldu mu senın ?
Ya nekadar güzel bir mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbim bizede nasip etsin İnşallah
inşşş cmm ugurlu olsun topigimiz inşşş hamişler dolar topikde bende dahil olmak üzere inşşşşcanım tşk ederim darısı sizlere inşallahhhhhhhhh
bu cuma son cumaya kadar okunacak tatlımgeçen hafta başladıda aklıma gelmedi buraya yazmak bende aldım 10.00 ya varis aldım daha çekmedim bende bu akşam başlıcam inşşş
kız sen benim yol arkadaşımsın seni bırakırmıyım ben anca beraber kanca beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?