- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #17.101
Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözün aydınnn cmm yaaaaoh oh negüzel haberler
amiiinn canım inşallah çok teşekkür ederim:) Allahım sana da nasip eder inşallah :)
dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazartşk ederim canım... valla herhangi bir belirtim yoktu sadece regl gecikmesi oldu 2 gün birde arada kasıklarıma batan bir ağrı vardı gögüslerim 1 hafta önce çok şişti ama o normalde adet olacaksamda olur o yüzden onu belirti olarak saymıyorum ben bu bakar yani
Tebrik ederim canım umut oluyorsunuz gerçekten Rabbim biran önce bizede nasip etsin çok sabırsızım ya
dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazar
Yok be yavrum daha 9. Haftayayiz
Kizlar niye bana cevap yazmiyosunuz ya((
amin cm ya varis .ya halık .ya musavvir bunlardan 1000tane çekebilirsin ayrı ayrı yada bitanesine 10.000 çekebilirsin tatlım yasin ve meryem süresinide kaçtane okuyabilirsenTmm cnm beni ekle de ne okuyacam kac tane bilgi ver bende baslayayimAllah kabul etsin insallah
canım benim teşekkür ederim.... inşallah sizlerde sırasıyla bebek sahibi olacaksınız..
Özel bişey yaptınmı bu ay yani kür yada gün aşırı ilişkimi oldu verebileceğin bir taktik varmı
dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazar
neoldu gülüm söyleKizlar niye bana cevap yazmiyosunuz ya((
canım benim teşekkür ederim.... inşallah sizlerde sırasıyla bebek sahibi olacaksınız..
canıımmmmm tşk ederimmmm çok düşüncelisin çok sevindim
günaydınar kızçeeeller toplu bebekduası yapılıyo kabede dualancak sizlerlede paylaşıyim dedim ramazanın hürmetine vesile olur inşş duasını kabede ikamet eden peygamber efendimizin torunlarından ehli bir bayan yapacak okunacaklar
1 ya varis .ya musavvir .ya halık meryem süresi ve yasin süresi nekadar okuyabiliyosanız yazın kızlar topluyacagım bu cumaya kadar süre
amin cm ya varis .ya halık .ya musavvir bunlardan 1000tane çekebilirsin ayrı ayrı yada bitanesine 10.000 çekebilirsin tatlım yasin ve meryem süresinide kaçtane okuyabilirsen
mesela yasin 2 meryem 1 istedigin kadar yani başkasınada okut kendin için bu verdiklerimden topla ver işde bana cm
bişey degil cmmmmmmmmmaaaayyyyy tesekkur ederıııımmmmmmmmmmmm :)
tabiki tatlım katılll yazdıklarımdan oku toplu sayı ver banaCanım bende katılabilir miyim duanı za :)
yok tatlım çok yogunluk var isim almıyoruz dediler oyüzden listede herkez kendi niyetine diye yazılıyo ok suan 42.300 varis 1.38 yasin 28.300halık vss topladım sadece ben düşün gerisini ve benden hariç başka bir gurup var düşün yaniCnm ya varis ya halik ya musavvir 10000 tane herbirinden....meryem ve yasinde10 ar tane hem okuyup hem okutayim sana yazarim bitince...isimlerimi yollayacaksiniz bayana
canıımmmmm tşk ederimmmm çok düşüncelisin çok sevindim
yok tatlım çok yogunluk var isim almıyoruz dediler oyüzden listede herkez kendi niyetine diye yazılıyo ok suan 42.300 varis 1.38 yasin 28.300halık vss topladım sadece ben düşün gerisini ve benden hariç başka bir gurup var düşün yani
Masallah cnm aslinda daha fazla okutabilirim belki dur bi sorayim bizimkilere herkes okursa sayiyi fazlalastiririz yazarim yine sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?