buradayim hexem,yarin saat 12.30 da randevum var,bakalim ne olacak,cok merak ediyorum,ayrica adetimin 5.gunu kan verdim hormonlara bakilmasi icin onuda yarin alicam,yanimda oldugunuzu bilmek bana guc veriyor,cok sagolun hepiniz canlarim.
yarin gelince yaz olurmu ama kötü sonuc alsanda hic üzme kendini olurmu
ama insallah iyi haber alican ben öyle hisediyom her seyin bir caresi vardir
her ümitsizligin ardinda bir ümit vardir unutmaŞeniz
Yarin gelir gelmez yazacagim insallah hexem,ayrica bir doktor daha buldum,cok iyi oldugunu soyluyorlar,onumuzdeki aya randevu verebildi ancak,insallah bu ikisinden bir umutlu haber alirim.
kizlar umut etsemmi etmesemmi bilmiyorum ama az once doktor bir tane yumurtam oldugunu soylediginde yasadigim sevinci sizinle paylasmak istedim,4 yil once gecirdigim ameliyatta sag yumurtaligimin cok fazla zedelendigini soyledi bugunku doktor,bir tane guclu yumurta yaptigimida soyledi ama hersey fsh hormaonlarina bagliymis,benim icin dua edin ne olur,birazdan fsh sonuclarini almaya gidecegim,insallah normal cikarlar yarabbim,benimde umut edebilme sansim dogar.
kizlar umut etsemmi etmesemmi bilmiyorum ama az once doktor bir tane yumurtam oldugunu soylediginde yasadigim sevinci sizinle paylasmak istedim,4 yil once gecirdigim ameliyatta sag yumurtaligimin cok fazla zedelendigini soyledi bugunku doktor,bir tane guclu yumurta yaptigimida soyledi ama hersey fsh hormaonlarina bagliymis,benim icin dua edin ne olur,birazdan fsh sonuclarini almaya gidecegim,insallah normal cikarlar yarabbim,benimde umut edebilme sansim dogar.
kizlar hepinizi oyle cok seviyorumki burada anlatmam mumkun degiil,bugun kan sonuclarimi aldim ve inanilmaz bir sekilde 100 e cikmis olan fsh degerlerim 5 lere dusmus,bu allahin bir mucizesi degilde nedir,ustelik yumurtlamam devam ediyormus hala,ustelik sol tarafimdada guclu bir yumurta var su anda,umud edebilme sansim dogdu kizlar,bu bile cok mutlu edici bir sey benim icin,insallah bu umud edebilme sonucu guzel bir evlat alirim kucagima,dualarinizin gucune inaniyordum,simdi iki kat daha fazla inaniyorum,allahim bu sevincimi yarim birakmasin,hepiniz cok sagolun.umarim o bebegi kucagima alirim ve beni perisan eden doktorlarin yanina gidip allahin ne mucizelere kadir oldugunu gosteririm onlara.
caanimmm coookk sevindiim inann bugün hep bekledim senii yazarsin diyee....allahim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?