Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

canım sayfanı yeni gördüm...inan bana son yazdıkların ilkine göre daha güzel...bence tedavinin peşini bırakma..herşeyde vardır bir hayır...ve bence umutlarını kaybetme insan öyle olmadık anda hamile kalıyor ki inanası gelmiyor insanın...bence sen anne olmayı hakediyorsun...ve inşallah olacaksın...dualırımız seninle...

buradayim hexem,yarin saat 12.30 da randevum var,bakalim ne olacak,cok merak ediyorum,ayrica adetimin 5.gunu kan verdim hormonlara bakilmasi icin onuda yarin alicam,yanimda oldugunuzu bilmek bana guc veriyor,cok sagolun hepiniz canlarim.

yarin gelince yaz olurmu ama kötü sonuc alsanda hic üzme kendini olurmu

ama insallah iyi haber alican ben öyle hisediyom her seyin bir caresi vardir

her ümitsizligin ardinda bir ümit vardir unutmaŞeniz

yarin gelince yaz olurmu ama kötü sonuc alsanda hic üzme kendini olurmu

ama insallah iyi haber alican ben öyle hisediyom her seyin bir caresi vardir

her ümitsizligin ardinda bir ümit vardir unutmaŞeniz

Yarin gelir gelmez yazacagim insallah hexem,ayrica bir doktor daha buldum,cok iyi oldugunu soyluyorlar,onumuzdeki aya randevu verebildi ancak,insallah bu ikisinden bir umutlu haber alirim.

ablacım;ablacım diyorum çünkü yaşın benden epey büyük. ama ne bekar olmam nede şu an çocukla ilgimin olmaması seni anlamama engel değil bence. neticesinde her kadın bir gün çocuk hayali kurar. hatta daha çocukken bebeklerle oynayışımızdan bile belli değilmidir. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. vede biliyormusun seni çok taktir ettim. savaşma gücüne hayran kaldım. kadın dediğin senin gibi olmalı... eminim bu azminin sonucunu alacaksın.dualarımız seninle ablacım a.s.

Yarin gelir gelmez yazacagim insallah hexem,ayrica bir doktor daha buldum,cok iyi oldugunu soyluyorlar,onumuzdeki aya randevu verebildi ancak,insallah bu ikisinden bir umutlu haber alirim.

Canım haberlerini bekliyorum.Menapozu geciktiriyorlar biliyorsun.Herşeyin hayırlısı olsun.

kizlar umut etsemmi etmesemmi bilmiyorum ama az once doktor bir tane yumurtam oldugunu soylediginde yasadigim sevinci sizinle paylasmak istedim,4 yil once gecirdigim ameliyatta sag yumurtaligimin cok fazla zedelendigini soyledi bugunku doktor,bir tane guclu yumurta yaptigimida soyledi ama hersey fsh hormaonlarina bagliymis,benim icin dua edin ne olur,birazdan fsh sonuclarini almaya gidecegim,insallah normal cikarlar yarabbim,benimde umut edebilme sansim dogar.

canim insallah dua edicem... benim fsh degerlerim yüksek malesef..umarim sende hersey yolundadir..allah yardimcin olsun canim hayirli haberlerle dönersin insallah

Canim benim nasil sevindim, Allah büyüktür inancini sakin yitirme posetif düsün neolur,Şeniz haberrini bekliyorum hayirlisiylaŞenizŞeniz

ay canim bende seni bekliyodum insallah bu sonuclarinda iyi cikar

yani senin yumurtaliklarindan biri islev görüyo onu mu demek istedin onu anlamadimŞeniz

gerçekten burda sanalda olsa bunca insan senin haberini bekliyor vede senin için dua ediyor. ne olur haberlerini eksik etme ablacım a.s.

Harika haber inşallah daha harika haberlerle gelirsin, Allahtan umut kesilmez diye işte buna derler, umut etmeye devam

Canım inşallah sonuçların normal çıkar.O ''umut edebilme şansı''ndan inşallah bir bebek doğar..........

kizlar hepinizi oyle cok seviyorumki burada anlatmam mumkun degiil,bugun kan sonuclarimi aldim ve inanilmaz bir sekilde 100 e cikmis olan fsh degerlerim 5 lere dusmus,bu allahin bir mucizesi degilde nedir,ustelik yumurtlamam devam ediyormus hala,ustelik sol tarafimdada guclu bir yumurta var su anda,umud edebilme sansim dogdu kizlar,bu bile cok mutlu edici bir sey benim icin,insallah bu umud edebilme sonucu guzel bir evlat alirim kucagima,dualarinizin gucune inaniyordum,simdi iki kat daha fazla inaniyorum,allahim bu sevincimi yarim birakmasin,hepiniz cok sagolun.umarim o bebegi kucagima alirim ve beni perisan eden doktorlarin yanina gidip allahin ne mucizelere kadir oldugunu gosteririm onlara.

çok sevindim canım her zaman dualarımızla yanındayız
inşallah bebeğinin doğduğu haberini de alırız
hiç bir zaman umudunu yitirme

simdi cikmak zorundayim arkadslar,yarin gorusmek umuduyla,herkese allah istedigini versin diyerek uyuyacagim,umutsuzlara umut olan rabbime hamd senalar olsun,insallah cabalarimiz sonucsuz, ellerimiz bos kalmasin,huzunx canim insallah sende benim gibi umud edebilecek asamaya gelirsin,evet henuz belli olan birsey yok ama umut edebilmek bile guzel,hepimiz icin dua edecegim tatlim.

caanimmm coookk sevindiim inann bugün hep bekledim senii yazarsin diyee....allahim yardimcimiz olsun

Huzun,canim seni cok iyi anladigimi biliyorsun,senin icin dua edecegimden hic kuskun olmasin,insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimizdada buradan sevincimizi paylasiriz bitanem,simdilik iyi geceler.

rabbim mucizelerini ve merhametini bizlerden esirgemesin insallah...rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…