Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

Canım bir kere fazla düşünmeyeceksin, strese girip adet düzensizliği yaşamak istemiyorsan.Nasıl yaparım deme kendimden biliyorum başarabiliyor insan.İlk önce kk ya girdiğinde gebelik tüpbebek vs. konulara değil başka konulara gir .Çünkü bu konulara girdikçe elde olmadan stres yapmış oluyoruz. a.sa.s

günaydın umutsuz olmayın ne kadar pozitiflik o kadar güzellik diyelim herşey iyi olsun ben de 4 gün oldu başlayalı tüp bebeğe

Galiba haklisin ozgurce,ne kadar ustune dusup bu konulari okursam okuyayim stresim gecmiyor,baska konulara bakip bekleyecegim artik,biraz oyalanmam fena olmayacak sanirim,sen ne yaptin canim?

Gulşehri merhaba canım!!Umarım 2.reglinde kendiliğinden rahatça olur ve tedaviye başlarsın!Bütün dualarım seninle:)
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın işallahhh

Galiba haklisin ozgurce,ne kadar ustune dusup bu konulari okursam okuyayim stresim gecmiyor,baska konulara bakip bekleyecegim artik,biraz oyalanmam fena olmayacak sanirim,sen ne yaptin canim?

Ben artık düşünmüyorum fazla hem de kendime 1 yıl mühlet verdim.Kendiliğinden olursa olur yoksa bir yıl sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum drek.O da olmadı mı dünyanın sonu değil kader diycez ne yapalım.Kendi çocuğumun annesi olamazsam başka çocuklara ve hayvanlara annelik yaparım yine:)Çok düşününce adetim düzensizleşiyor en iyisi düşünmemek.Canım allah yardımcın olsun.En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız .Güzel şeyler düşün hayırlısını iste canım lütfen:) Şeniz

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum tam olmasada seninnle aynı derten muzdalibim belkide daha ağırı ... herşeyin hayırlısı demekten başka bişey yazamayacağım..

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum tam olmasada seninnle aynı derten muzdalibim belkide daha ağırı ... herşeyin hayırlısı demekten başka bişey yazamayacağım..

Sevgili baran senden dahada agiri demissin canim,problemin ne anlatmak istersen paylasalim canim,paylastikca azalirmis dertler diyolar,birbirimize destek olmaktan ve azimle savasmaktan baska aremiz yok,allah hakkimizda hayirlisini versin,saglikli bebeklere saglikla annelik etmek nasip etsin allah bize.

Canim hala adet olmayi bekliyorum,kesin sonuc o zaman belli olacakmis,ya tamam baslayalim diyecekler yada sansina kus gule gule,donor yumurtaya sicak bakamiyorum acikcasi,kafam cok karisik,insallah allah o secimi yapacak asamaya getirmez beni.

Canim hala adet olmayi bekliyorum,kesin sonuc o zaman belli olacakmis,ya tamam baslayalim diyecekler yada sansina kus gule gule,donor yumurtaya sicak bakamiyorum acikcasi,kafam cok karisik,insallah allah o secimi yapacak asamaya getirmez beni.

Olursun olursun merak etme.Bol süt iç, adaçayı iç.İkiside yumurtaları geliştiriyor.
İnşallah gerek kalmaz da çatır çatır doğurursun.

gulsehri gecmis olsun canim. konusmustuk seninle bayagi. daha gencsin umidini yitirme sakin. moralini yusek tut bitanem. ben 48 yasinda tedaviyle hamile kalip bebek dunyaya getiren birini taniyorum. insallah allahim yardimcin olsun canim benim.

Maalesef adetim bir fiyasko oldu,kanama demeye bin sahit lazim,sadece lekelenme seklinde oluyor,dun kanimi verdim test icin ama sanirim fsh yine yuksek cikacak,tum umudum bu adet donemimdi,bilmiyorum arkadslar,donor yumurta oneriyolar ama ben biraz kararsizim bu konuda,yinede su kan testinin sonucunu bir alayim,hayirli bir sonuc alirim insallah ama tr den konustugum doktor,bu kan testin iyi ciksa bile en yuksek cikan sonuc baz alinir dedi,sanirim donor konusunu ciddi ciddi dusunmeye baslasam iyi olacak.

gül sehri canimm her seyi oluruna birak canim ya gün dogmadan neler dogar

donor nedir ben anlamadim nasil bir sey bahsetigin canim

seni kocaman öpüyorum ümidini kaybetme :teselli:

Evet canim,kugumun soyledigi gibi,bir baskasindan alinan yumurtayla hamile kalmak,insallah yarin o sozu duymam doktorumdan,ne olur allahim o sozu duymayayim diye dua ediyorum.

Tesekkur ederim canim benim,inan o kadar kotu bir duyguki allahim hicbir kadina yasatmasin diyorum,ne dostuma nede dusmanima,ve emin olun bunu o kadar yurekten soyluyorumki,inanin baskalarina uzaktan bakmaktan cok yoruldum artik,insanlarin cocuklarini sevmeye korkar oldum,sevdigin zaman tuhaf bakiyolar sanki,ya anlatilamaz bir duygu anlatamiyorum,rabbim kimseyi annelikten mahrum birakmasin...

canim bekle bakalim sonuna kadar git allah ne göstercek olmucak hic bir sey yoktur

Şeniz

gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum ilk önce sabır versin sonra allahtan umut kesilmez,ama sonuç ne olursa olsun unutma hayyattasın ve sağlığın yerinde,biliyorum çok zor bi durum ama güçlü olmalısın.

selam
donor=Başkalarının yumurtaları ile hamile kalmak. Bizim ülkemizde kanunen yasak. Kıbrısta uygulanıyor. allah hiçbirimizi böyle birşey ile imtihan etmesin.

Gülşehri , canım benim, allah sabrını bol versin. Herşeyin hayırlısı. Hepimizinde beklemekten başka çaresi yok. Hayatımızı buna endeksledik, yıllarımız gidiyor farkında değiliz. Nasip kısmet demekten başka çare yok. Alnımıza yazılanı yaşıyoruz. Umarım hepimizde birgün umutlarımıza kavuşuruz. Herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…