Canım bir kere fazla düşünmeyeceksin, strese girip adet düzensizliği yaşamak istemiyorsan.Nasıl yaparım deme kendimden biliyorum başarabiliyor insan.İlk önce kk ya girdiğinde gebelik tüpbebek vs. konulara değil başka konulara gir .Çünkü bu konulara girdikçe elde olmadan stres yapmış oluyoruz. a.sa.s
Galiba haklisin ozgurce,ne kadar ustune dusup bu konulari okursam okuyayim stresim gecmiyor,baska konulara bakip bekleyecegim artik,biraz oyalanmam fena olmayacak sanirim,sen ne yaptin canim?
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum tam olmasada seninnle aynı derten muzdalibim belkide daha ağırı ... herşeyin hayırlısı demekten başka bişey yazamayacağım..
Canim hala adet olmayi bekliyorum,kesin sonuc o zaman belli olacakmis,ya tamam baslayalim diyecekler yada sansina kus gule gule,donor yumurtaya sicak bakamiyorum acikcasi,kafam cok karisik,insallah allah o secimi yapacak asamaya getirmez beni.
Olursun olursun merak etme.Bol süt iç, adaçayı iç.İkiside yumurtaları geliştiriyor.
İnşallah gerek kalmaz da çatır çatır doğurursun.
canım benim.biliyorum ne kadar anne olmayı istediğini..danör olayına sıcak bakmadığımı söylemiştim ama şu an ben uzaktan böyle diyorum tabi...anne olmak her kadının en doğal hakkı..lütfen iyi şeyler düşünmeye çalış bitanem olur mu?
a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?