Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

BİR DAMLA YAŞ

Senin için gözlerimden
Dökülen her yaş;
Yüreğimde bir aşk
Gözlerimde bir ışık
Hergeçen günde
Yeni bir umut katıyor

BİR DAMLA YAŞ
BİR ÜMİT
BİN DAMLA YAŞ
BİN ÜMİT....

Murat Engin Özdemir

umutlarin cogalsin ,kalbin umut isigiyla dolsun ,onlari yitirmedikcede Mucizeler seninle olsun...
canim arkadasim sevincini cok iyi anliyorum ,gecenlerde okudugum bu siiri senle paylasmak istedim, altta yazdigimda bendendir canim, sevincin insallah daimi olur haberlerini bekliyorum.......

işte bu yaaaaa :sm_cool: sevindirici haber diye buna derim ben :dance: biran evvel hamileyim kızlar diyeceğin günü bekliyoruz ona göreeenaniknanik

Umut edebilmenin sarhoslugunu yasiyorum hala,kan degerlerim iyi,yumurtam var hala ama tedavi icin bir dahaki adet gunumun ikinci gunu alinan kanla hormonlara bakilmasi gerekiyormus yeniden,bir dahaki adetimi sabirsizlikla bekliyorum,insallah cok beklemem,ancak o tahlillerden sonra doktorum tedaviye baslayip baslayamayacagini belirleyecek,yinede cok stres yapmak istemiyorum,cunki stres adet dongusunude etkiliyor buyuk ihtimalle,insallah tam gunumde yeniden adet olurum ve tedaviye baslarim,rabbim buyuk,bu umudu,bu sevinci bana yasatan rabbim,bebek sevincinide yasatir insallah,bana ve olmayan herkese insallahh.

canım yeni haberlerini okudum...İnan çok sevindim...umudunu kaybetme..kaybetmeki sonundaki mutlu haber mucizen olsun..inşallah umutların bebişe dönüşür...

Kizlar hormonlarim yeniden yukseliyor,ates basmalari basladi yine,endiseden geceleri uykulari kaybettim,ya adet olamazsam diye cok korkuyorum,hersey adet oldugumda belli olacakmis,olamazsam diye cok korkuyorum,kizlar menapozu geciktirecek bitkisel cozumlere ihtiyacim var,yardim lutfen,yumurtlamaya yardimci bitkisel onerileri olan varsa acil yazsin ne olur kafayi yiyecegim.

YAA cok uzuldum canım.ama benımde boyle bı sorunum vardı erken menapozluk dıe ama ınanırmısın ılk seferde tuttu.bence dr.cok onemlı kac yasındasın?

gülsehrim nekadar cok huzursuz olup düsünürsen okadar üstüne cagrirsin tüm olanaksizlari canim biraz genis olmaya bak olumlu düsün dr larin her dedigi olumsuz olanlar muhakkak tutucak ve olacak deyil, yalvaririm sana kötü düsüncelerini sil beyninden inan bana olucakkkkkkkkk.........
Malesef canim hic bir cay yada benzer bir alternatif bilmiyorum gogleden arama yapsan seni öpüyorum ve kuvetli olmani duva ediyorum.

Vorbeugen

Die Wechseljahre (Klimakterium) sind keine Krankheit sondern ein natürlicher Alterungsprozess. Daher gibt es keine Möglichkeit, ihnen vorzubeugen. Die Therapie der Beschwerden kann man jedoch durch eine gesunde Lebensweise unterstützen. Regelmäßige Bewegung sowie Kalzium- und Vitamin-D-Präparate beugen einer Osteoporose (Knochenschwund) vor. Eine ausgewogene Ernährung und gesunder Schlaf wirken sich ebenfalls positiv auf den Hormonhaushalt aus. Je nach individueller Situation können auch physikalische Therapien oder eine Psychotherapie beziehungsweise Psychopharmaka (Antidepressiva) helfen.

gülsehrim canim gogleden cesitli aramalar yaptim ancak bunu kisa ve öz buldum cogu dr adresi yada klinik adresi ve cok sekilde kitaplar önerileri var almanyadaydin dimi canim benimde kafam karisik kusura bakma ,anlamassan yine yardim etmeye calisirim yanliz ögle emin olmadigin seyleri öneri diye icme cay olsa bile selamlar

Huysuzum cok tesekkurler canim benim,ben belcikadayim ve almanca bilmiyorum,bende biraz arastirma yaptim ve birkac sey buldum insallah faydasini bulurum...

canım çok sevindim. umarım iyi beklediğin haberleri duyarsın. seni takip ediyorum.olumlu gelişmelere çok seviniyorum.umarım daha fazla seviniriz.

gülşehri değerlerini düştüğünü ve sonra takrar yükseldiğini yeni okudum.Canım benim menapozu geciktirici ilaçlar var öyle şak diye menapoza girilmez.Bak değerlerin hala düşebiliyor.yani hala şansın devam ediyor.Kaderimizde anne olmak varsa hepimiz yaşıyacağız bu duyguyu inşallah.Senin için dua ediyorum.Ama ne olur sen de stres yapma........

Evet canim ama sigorta o riske girmek istemedigini soyluyor,bos bir umut ugruna harcama yapmak istemiyorlar guya,onlara gore menopoza girme asamasina gelmis bir kadinin hic umudu kalmamis,senin duygularini dusunmuyolarki,tek umudum bir dahaki adetimin(olursa tabii)2.gunu yapilacak hormon testlerinde,onlar iyi cikarsa tekrar denememe izin verecekler,eger testlerim iyi cikmazsa dosyami kapatacaklar,onun icin cok gergin ve huzursuzum,dualarinizin gucune cok inaniyorum,allah dua eden herkesten razi olsun,insallah dedigin gibi hepimiz bu duyguyu yasariz ve dahada guzeli paylasiriz.

Dualarım seninle.Allah tüm bebek isteyen anne adaylarına yardım etsin ve onlarla olsun.Ümidini Hemen yitirme bak biraz daha frsat var önünde.Bir insan içinden ne düşünürse o olur.Önce kendin pozitif düşünüceksin ki pozitif sonuçlar olsun.Hadi bakalım kötü düşünceleri bırak bir kenara tıp o kadar ilerlediki onunda bir çaresi vardır elbet.Bak bu sitede ne kadar kalabalık bir arkadaş grubumuz var herkes eminim senin için dua edecektir.Yeterki sen umudunu yitirme.......:1hug:

Güzelim almanyadada ayni sorun vardi benim derdimde yazmistim sana artik bir sey ödemeyiz diye, ben türkiyede oldum ameliyatimi acilmis gibi sigorta kendi payini ödedi özelde oldugum icin üstünü biz ödedik. Sen niye bu tedavini tr de yaptirip zaman gecirmeden sigortan mecbur normal standart bölümünü ödemeye eger arkasini birakmassan ve basariya ulasirsan tümünüde ödeye bilirler ,cünkü nerden bakarsalar baksinlar onlara burdakinden daha ucuza geliyor sade siz cok direncli ve kuvetli olmalisiniz. Duvalarim seninle canim.

huysuz ben de aynı şeyi önerecektim çok yaşa emi....Evet gülşehri en kısa zamanda seni Türkiyeye bekliyoruz canım...........

Maddi imkanim olsa bir dakika bile vakit kaybetmem burada ama oyle bir imkanim yok maalesef,buranin sigortasi turkiyeye tup bebek icin odeme yapmadigini soyledi,arastirdim ama bir sonuc alamadim ne yazikki,insallah sonuclarim iyi cikar,allaha siginmaktan baska yapacak birseyim yok.

Hepbirlikte canim sagol.a.s.

gülsehrim hic imkaniniz yokmu arkadas dost yada akraba canim, sordugum icin kusura bakma:1hug:

maddi destek alabilecegimiz herkes sinirli bir gelire sahip zaten,tr de arastirdim,ozel durumlar haric tek bir deneme 7000 ytl falan,su anda bizim icin imkansiz birsey bu,keske imkanim olsada dilini anladigim insanlara derdimi anlatabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…