kizlar hepinizi oyle cok seviyorumki burada anlatmam mumkun degiil,bugun kan sonuclarimi aldim ve inanilmaz bir sekilde 100 e cikmis olan fsh degerlerim 5 lere dusmus,bu allahin bir mucizesi degilde nedir,ustelik yumurtlamam devam ediyormus hala,ustelik sol tarafimdada guclu bir yumurta var su anda,umud edebilme sansim dogdu kizlar,bu bile cok mutlu edici bir sey benim icin,insallah bu umud edebilme sonucu guzel bir evlat alirim kucagima,dualarinizin gucune inaniyordum,simdi iki kat daha fazla inaniyorum,allahim bu sevincimi yarim birakmasin,hepiniz cok sagolun.umarim o bebegi kucagima alirim ve beni perisan eden doktorlarin yanina gidip allahin ne mucizelere kadir oldugunu gosteririm onlara.
rabbim mucizelerini ve merhametini bizlerden esirgemesin insallah...rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin insallah
iki gun once doktorumdan o cok kotu haberi aldim,ikinci tup bebek icin start vermeye gittigim hastaneden kriz halinde ciktim,doktorum erken menapoz teshisiyle bebek icin hicbir sansim kalmadigini haber verdi,dunyam yikildi,cok kotuyum,kendimi bombos hissediyorum,bu duyguyla nasil basedilir bilmiyorum,hergun hayalini kurdugum bebegim hic olmayacak artik,patiklerini hazirladigim,ruyalarimda kokladigim bebegim olamayacak,kizlar yikildimm,nasil kalkarim bilmiyorum.
Umut edebilmenin sarhoslugunu yasiyorum hala,kan degerlerim iyi,yumurtam var hala ama tedavi icin bir dahaki adet gunumun ikinci gunu alinan kanla hormonlara bakilmasi gerekiyormus yeniden,bir dahaki adetimi sabirsizlikla bekliyorum,insallah cok beklemem,ancak o tahlillerden sonra doktorum tedaviye baslayip baslayamayacagini belirleyecek,yinede cok stres yapmak istemiyorum,cunki stres adet dongusunude etkiliyor buyuk ihtimalle,insallah tam gunumde yeniden adet olurum ve tedaviye baslarim,rabbim buyuk,bu umudu,bu sevinci bana yasatan rabbim,bebek sevincinide yasatir insallah,bana ve olmayan herkese insallahh.
gülşehri değerlerini düştüğünü ve sonra takrar yükseldiğini yeni okudum.Canım benim menapozu geciktirici ilaçlar var öyle şak diye menapoza girilmez.Bak değerlerin hala düşebiliyor.yani hala şansın devam ediyor.Kaderimizde anne olmak varsa hepimiz yaşıyacağız bu duyguyu inşallah.Senin için dua ediyorum.Ama ne olur sen de stres yapma........
Evet canim ama sigorta o riske girmek istemedigini soyluyor,bos bir umut ugruna harcama yapmak istemiyorlar guya,onlara gore menopoza girme asamasina gelmis bir kadinin hic umudu kalmamis,senin duygularini dusunmuyolarki,tek umudum bir dahaki adetimin(olursa tabii)2.gunu yapilacak hormon testlerinde,onlar iyi cikarsa tekrar denememe izin verecekler,eger testlerim iyi cikmazsa dosyami kapatacaklar,onun icin cok gergin ve huzursuzum,dualarinizin gucune cok inaniyorum,allah dua eden herkesten razi olsun,insallah dedigin gibi hepimiz bu duyguyu yasariz ve dahada guzeli paylasiriz.
Evet canim ama sigorta o riske girmek istemedigini soyluyor,bos bir umut ugruna harcama yapmak istemiyorlar guya,onlara gore menopoza girme asamasina gelmis bir kadinin hic umudu kalmamis,senin duygularini dusunmuyolarki,tek umudum bir dahaki adetimin(olursa tabii)2.gunu yapilacak hormon testlerinde,onlar iyi cikarsa tekrar denememe izin verecekler,eger testlerim iyi cikmazsa dosyami kapatacaklar,onun icin cok gergin ve huzursuzum,dualarinizin gucune cok inaniyorum,allah dua eden herkesten razi olsun,insallah dedigin gibi hepimiz bu duyguyu yasariz ve dahada guzeli paylasiriz.
huysuz ben de aynı şeyi önerecektim çok yaşa emi....Evet gülşehri en kısa zamanda seni Türkiyeye bekliyoruz canım...........
Hepbirlikte canim sagol.a.s.
gülsehrim hic imkaniniz yokmu arkadas dost yada akraba canim, sordugum icin kusura bakma:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?