Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Cok sacma direk hazirlan annemlere git esinede soyle ne sacmalik bu kocan annesini ikna etmeye calisiyor bu kadarda olmaz o kimki seni ailenden mahrum ediyor bnce kocan sesini cokartmadigi icin boyle oluyor seni korusn nakalm agzini acip birsey diyorlarmi istiyorlarmi

Yerınde olsam madem mecbursun gunduz evınde dur aksam esın ıse gıderken senı anasına bıraksun sabah da ısten gekırken alsın evınuze gecın... Allah herkesı vıcdan merhamet sahıbu kımselerle karsılastrsın ısın cok zr, bebek dgunca evlerıne adımınu atma kcanda degısıkmıs kardesıne annesıne agzını acamıyrsa ona da yazıklar olsn dıyecegı ıkı kelıme karıma ıs yaptrmayın rahat ettırın.

Esim gitcez demisti annesi sorun cikarinca ikna etmeye calisti

benden sana tavsiye iş yaptırıyolarsa ağrım var kasılmalarım var de otur kenara aaaaa çok kızdım gerçekten kendi kızına iş yaptıramaz elalemin kızından iş bekler bende ilk evli olduğum zamanlar yapıyodum ama benim görümcem evliydi umreye gitti kayınvalidemler görümcem bir kere bile gelmedi kendi annesi babası umreden gelecek ben anasının evini temizliyorum tek başıma o hazıra geldi bende bi daha hiç bi şekilde iş yapmadım yapmam herkes kendi işini kendi yapsın o görümceleride tek tek yolarım valla allah kolaylık versin bende hamileyim kendi işimi yapınca seviniyorum bi de çalışıyorum kaynanama gidip yardım edecek halim yok

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Ben 39 uncu haftamda sagdan sola donemiyordum.Neden kendine bu kadar eziyet ettiriyorsun.Sen kendine deger verki herkes versin .Senin su anda ayaklarini uzatip dinlenmen lazim. Ben sinir oldum .Emin ol kendi kizlari senin durumunda olsa, elini sicak sudan soguk suya surdurmezler.Simdi bile kiyamiyorlar.

Evinde dur canım kaynanan yaaa annen kalsın yanında. Hiçbir iş yapma agrı var de

Ya karpuz sana ben bile kiziom artik.. ne demek kv ye goturdu vs? Sen paketmisin oraya buraya birakiyo? Senin isteklerin yok mu?
Bak bacim benim diger dogumda kv benim evime geldi.. ona ragmen lohusaligim berbat gecti mutfakta gecti.. kac hafta dogurdugum cocuga isinamadim nerdeyse.. tek isim gece uykusuz kalip emzirmek yemek yapmakti..benim evime geldigi icin her gun misafir agirlamis gibiydim..esinle birbirimize sariyoduk bisey diyemedigimiz icin..

Bu doguma bile esimle yanliz gittim sakin sakin sukurler olsun.. esimede dedim bu sefer beni yormiycaksin.. bulasigida yikadi camasirida asti.. yemek mi? Hayatta restorana bu kdr para yatirdigimizi hatirlamiyorum..hazir aldim yedim oh canima degsin sefam olsun.. bi daha mi gelecem dunyaya sanki? Sen alttan aldikca kiymetlenmiyosun solim az cingar cikar sen daha dogumdan once boyleysen dogurunca onca agriyla siziyla nasil ayakta kalmayi bekliosun? Ki dogurunca 1001 seye sinir edecekler seni, yok sutundu kakasiydi vs. Hatta sen geri planda bile olacaksin., valla ne olursa olsun evine git anana git oraya gitme..

Bastan kabul etmeyecektiniz ne isiniz var beraber oturuyorsunuz ya? Agrim var diyin yapmayin is guc gecin odaniza yatin bebek olunca da emzircem agliyo vs diyin.

nasil yani? sen 9 aylik hamilesin, butun evin isini gucunu sen yapiyorsun (onlarin evinin)?
senin kendi evin yokmu kuzum? Agri sanci geldigi zaman ararsin, kocani veya anneni bababi ablani abini, gelir gotururler seni hastaneye! agri sanci dogum falan hersey oyle 5 dakika icinde gerceklesip dogum yapmiyorsun, ha bilgin olsun.

annene gitmek icin, kocandan ve kayinvaliden den izin isitiyorsun ve izin vermiyor kayinvaliden. Ve kocan annesini ikna etmeye calisiyor. (o nasil bir koca, nasil bir erkek)

Kac kurtar kendini, bide cocukmu yapiyorsun oyle kocaya ????!!!! sen canina falanmi susadin???
Hangi devirde yasiyorsunuz?

sen cahil, 10-12 yasinda falansin herhalde??? yazdiklarindan bunu cikardim.
Yani sen bu olaylara boyle izin verdikce, bu insanlar sana boyle davranir, boyle ezerler. Yakinda döverde bunlar seni !

Bu ne lahana tursusu boyle?

Ben sezeryan olucam canikim bu cuma dogumum var.esim annesine gidiyoz dedi anneside 3.4 gun dogumuna kalmis gitmeyin dedi sanki beni cok dusunuyomis gibi.esimde annesini ozlemis sıkınti cikarma anlaminda ikna etmeye calisti

sen hakediyosun taş olsa patlar

mıymıntı kocan yetmezmiş gibi cadı kaynananı çekiyorsun bir de

gelsin annen sana senin evinde baksın

evlerinde hizmetçi gibisin bir de üstelik kendi annene gitmek için kaynanandan izin alıyorsun yetmiyor laf yiyorsun pes diyorum

Hamile insana ben hiç kıyamıyorum. Sağlıklı doğumlar canım. Bence de hiç birşey yapamazlar.
Ama yat sende kalkma çok uykum var de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…