- 27 Nisan 2012
- 15.903
- 19.249
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
yap ma yınnnnFazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
yapma sen deFazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Esim gitcez demisti annesi sorun cikarinca ikna etmeye calisti
Ben 39 uncu haftamda sagdan sola donemiyordum.Neden kendine bu kadar eziyet ettiriyorsun.Sen kendine deger verki herkes versin .Senin su anda ayaklarini uzatip dinlenmen lazim. Ben sinir oldum .Emin ol kendi kizlari senin durumunda olsa, elini sicak sudan soguk suya surdurmezler.Simdi bile kiyamiyorlar.Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Evinde dur canım kaynanan yaaa annen kalsın yanında. Hiçbir iş yapma agrı var deGünaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Tamam o zaman sıkıntı yokmuş,gidin evinizde kalın rahatçana..
Eşiniz çok boş konuşuyor tam sopalık..
Bu kadar ev işi yapıyormuşsunuz ağzını açamıyormu hiç ailesine karşı..
Ben sezeryan olucam canikim bu cuma dogumum var.esim annesine gidiyoz dedi anneside 3.4 gun dogumuna kalmis gitmeyin dedi sanki beni cok dusunuyomis gibi.esimde annesini ozlemis sıkınti cikarma anlaminda ikna etmeye calistinasil yani? sen 9 aylik hamilesin, butun evin isini gucunu sen yapiyorsun (onlarin evinin)?
senin kendi evin yokmu kuzum? Agri sanci geldigi zaman ararsin, kocani veya anneni bababi ablani abini, gelir gotururler seni hastaneye! agri sanci dogum falan hersey oyle 5 dakika icinde gerceklesip dogum yapmiyorsun, ha bilgin olsun.
annene gitmek icin, kocandan ve kayinvaliden den izin isitiyorsun ve izin vermiyor kayinvaliden. Ve kocan annesini ikna etmeye calisiyor. (o nasil bir koca, nasil bir erkek)
Kac kurtar kendini, bide cocukmu yapiyorsun oyle kocaya ????!!!! sen canina falanmi susadin???
Hangi devirde yasiyorsunuz?
sen cahil, 10-12 yasinda falansin herhalde??? yazdiklarindan bunu cikardim.
Yani sen bu olaylara boyle izin verdikce, bu insanlar sana boyle davranir, boyle ezerler. Yakinda döverde bunlar seni !
Bu ne lahana tursusu boyle?
Ilk dogumum canikim.sezeryan olcam zaten gunum belli.her ihtimale karsi iste korkuyo esimay içim şişti. evde yalnız olsan ne olur ararsın bir taksi gidersin hastaneye.
sanki sancı gelince hemen doğuruluyo..
Aciyordur adim gibi eminim :) banada kackez yapma dedi ama hata benim iste evi pis gorunce icim.icimi yiyo
Hamile insana ben hiç kıyamıyorum. Sağlıklı doğumlar canım. Bence de hiç birşey yapamazlar.Günaydin kk
Esimde kardesi goremiyoki hanimefendi sabah cikiyo sirf isten kaytarmak icin ogleden sonra geliyoeşin gece çalışıyorsa gündüz evde o zaman
iş miş yapma eşin yapsın ya da kardeşine yaptırsın
ne demek çamaşır as vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?