- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Seninkide simdi zordur eminim Allah yardincin olsun.ve bebek dogduktan sonra degil esim 72 sulalesi gelse beni burda tutamaz.evime gitcemDurumuna üzüldüm ama doğum yapınca da seni bırakmayacaklardır hatta belki bebek büyüyünce ye kadar. Şimdiden eşinizle konuşun doğumdan sonra eve geçmek istediğinizi söyleyin yoksa hasta halinizle bile sizi kullanmak isteyeceklerdir. Sizin hiç değilse ayrı bi eviniz var ben birlikte oturuyorum neler yaşanıyor ama tavrınızı koymalı ve biraz sert olmalısınız. Bende sizin gibiydim başlarda
4 gun dogumuma kalmis oyuzden burdayim.bugun benim evliligimin ilk yil donumu.bnde basta onlar bana yardimci olur die dusunmustum bukadarda vicdansizlik beklemiyodum ama artik onlardan hersey bekliyorumŞu muameleyi görüyorsunuz hala kayınvalidenizle kalıyorsunuz. İyi ne güzel. Ayrı evi niye açtınız tek kalamıcaksınız? Kocanızın işi değişsin diye mi bekliceksiniz? Gidersin yatarsın, hizmet ederler sana anlarım. Sen baya hizmetçiliğe gidiyorsun.
Esim gitcez dedi direk annesi diretince karpuz annesini ozlemis sorun cikarma gibisnden ikna etmeye calisti.emin ol bnde burda olmsk istemiyorum ama siz haric ailem dahi bna git die bsski yaptilar
Kndisi goruyo zaten bana yapma dio ama bn onu dinlemedim hata bnde.simdi gorumce kalkti yine gitti tezgahin ustunde bulasik yerlerde cekirdek kabuklari gordukce icim icimi yiyor.yapmiyolar bari kirletmesinler ama hem kirletip hemde yapmiyolarEminim orada olmak istemediğinizi ama bu kendinize zorluk çıkarmaktan başka birşey değil ki.
Eşinize söyleyin bakalım şu hamile halimle kızkardeşlerin oturuyor benden hizmet bekliyorlar benim kendimi kaldıracak halim yok .En iyisi ben annemde kalayım doğum başlayana kadar diye .
bende bunu anlamıyorum kv evinde kalmak için bahaneler sıralanmış ne olursa olsun ben öyle bir evde asla kalmazdım. eh hadi kaldm diyelim madem .. asla hiç bir iş yapmazdım
Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Görümcenin yaşı kaç ?Kndisi goruyo zaten bana yapma dio ama bn onu dinlemedim hata bnde.simdi gorumce kalkti yine gitti tezgahin ustunde bulasik yerlerde cekirdek kabuklari gordukce icim icimi yiyor.yapmiyolar bari kirletmesinler ama hem kirletip hemde yapmiyolar
Esimib kafasini kiricam simdiYahu birkere görümceler neden oturuyor ya
Hamile olayım olmayayım banane !
Mesela kp kızı dururken neden gelinden ister onu hiç anlamıyorum.
Hani Tm hep beraber yemişsiniz toplanır yıkanır kurulur gibi gibi sıralanır.
Ama özellikle herşeyi gelinden beklenilmesi ortada bir sorun olduğunu gösterir.
Hani kv tek olur işini yapamaz olur 1 gün kızı 1 gün sen sen yapamazsan durumunda varsa bakıcı bir şekilde kapatılır.
ANCAK herşey iyi hoş iken kızlarda evde iken beklenti içine girilmesi mide bulandırıcı..
Esim gitcez demisti annesi sorun cikarinca ikna etmeye calistisenin kocanda iş yok kocan anasına laf geçiremiyor demek ki ne demek annesine göndermemek ikna etmeye çalışmak kayınvaliden ne karışır bu zamanda bu tarz insanlar kaldı mı ya
25 26 vardir bnceGörümcenin yaşı kaç ?
Esimib kafasini kiricam simdine die getirdiki beni buraya asil boyle akli bnde kalsin hep onlarin pisligini temizliyorum.gripte oldum zaten
Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Yok canikim kalmam hayatta evime gitcem bn kendi evimde bukadar yorulmuyorum.kendi evimde esimle kendi isimi yapiyorim.hemen bitiyor burda ben tam 7 kisinin psiligiyle ugrasiyorum :)Oncelikle kendinden karpuz diye bahsetmene çok güldüm çok hoşsun gerçekten debencede dogum yapana kadar orada kalmak zorundaysan bile bi agirdan satan nazlananda sen ol kalkma yerinden kalksan bile hemen yoruldum de oturuver yaranilmaz kimseye karpuz dogum yapincada eger orda kalmak gibi bir düşüncen varsa sakın derim ya annende ya da evinde kal taviz verme boşver
ooooo Bunların yaptığı haraketi 10 yaşındaki yapmaz yazık !25 26 vardir bnce
Oyle vala haklisinda kimse yok iste annemde bana git dedi ayip olur die annemde yokEvinize gidin hanımefendi yada annenize .
Eşiniz çok düşünüyorsa sizi rahat ettirecek bir mekanda insanların yanında bıraksın.
Ev sahibim var hemen alt katta allah var kadin cok iyi bi seslenmeme bakar direk beni hastaneye ucururlarKendi evinizvarken neden k.validede kalıyorsunuz,hadi sancınız tuttu hiç mi yardım isteyeceğiniz komşunuz yok..
Gidin annenizde kalın o zaman.
K.validede ne hakla tehdit eder gibi konuşmuş,eşinizin eli armut mu topluyordu o zaman..
Heyaa oyleooooo Bunların yaptığı haraketi 10 yaşındaki yapmaz yazık !
Ev sahibim var hemen alt katta allah var kadin cok iyi bi seslenmeme bakar direk beni hastaneye ucururlar
Esim birakmiyor ailemde kal dior 3 taraftan baski yiyorumE gerekli cevabı vermişsiniz daha ne ?
Bari hamileliğinizin son 4 gününü evinizde rahatça geçirin.
Demedi demeyin çocuk olduktan sonra bu rahatlığı arayacaksınız uykusuzluk boy gösterecek iyi değerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?