Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Seninkide simdi zordur eminim Allah yardincin olsun.ve bebek dogduktan sonra degil esim 72 sulalesi gelse beni burda tutamaz.evime gitcem

4 gun dogumuma kalmis oyuzden burdayim.bugun benim evliligimin ilk yil donumu.bnde basta onlar bana yardimci olur die dusunmustum bukadarda vicdansizlik beklemiyodum ama artik onlardan hersey bekliyorum

Esim gitcez dedi direk annesi diretince karpuz annesini ozlemis sorun cikarma gibisnden ikna etmeye calisti.emin ol bnde burda olmsk istemiyorum ama siz haric ailem dahi bna git die bsski yaptilar

Eminim orada olmak istemediğinizi ama bu kendinize zorluk çıkarmaktan başka birşey değil ki.
Eşinize söyleyin bakalım şu hamile halimle kızkardeşlerin oturuyor benden hizmet bekliyorlar benim kendimi kaldıracak halim yok .En iyisi ben annemde kalayım doğum başlayana kadar diye .

Kndisi goruyo zaten bana yapma dio ama bn onu dinlemedim hata bnde.simdi gorumce kalkti yine gitti tezgahin ustunde bulasik yerlerde cekirdek kabuklari gordukce icim icimi yiyor.yapmiyolar bari kirletmesinler ama hem kirletip hemde yapmiyolar

bende bunu anlamıyorum kv evinde kalmak için bahaneler sıralanmış ne olursa olsun ben öyle bir evde asla kalmazdım. eh hadi kaldm diyelim madem .. asla hiç bir iş yapmazdım

Yahu birkere görümceler neden oturuyor ya
Hamile olayım olmayayım banane !
Mesela kp kızı dururken neden gelinden ister onu hiç anlamıyorum.
Hani Tm hep beraber yemişsiniz toplanır yıkanır kurulur gibi gibi sıralanır.
Ama özellikle herşeyi gelinden beklenilmesi ortada bir sorun olduğunu gösterir.
Hani kv tek olur işini yapamaz olur 1 gün kızı 1 gün sen sen yapamazsan durumunda varsa bakıcı bir şekilde kapatılır.
ANCAK herşey iyi hoş iken kızlarda evde iken beklenti içine girilmesi mide bulandırıcı..

senin kocanda iş yok kocan anasına laf geçiremiyor demek ki ne demek annesine göndermemek ikna etmeye çalışmak kayınvaliden ne karışır bu zamanda bu tarz insanlar kaldı mı ya

Oncelikle kendinden karpuz diye bahsetmene çok güldüm çok hoşsun gerçekten de bencede dogum yapana kadar orada kalmak zorundaysan bile bi agirdan satan nazlananda sen ol kalkma yerinden kalksan bile hemen yoruldum de oturuver yaranilmaz kimseye karpuz dogum yapincada eger orda kalmak gibi bir düşüncen varsa sakın derim ya annende ya da evinde kal taviz verme boşver

Esimib kafasini kiricam simdi ne die getirdiki beni buraya asil boyle akli bnde kalsin hep onlarin pisligini temizliyorum.gripte oldum zaten

Kendi evinizvarken neden k.validede kalıyorsunuz,hadi sancınız tuttu hiç mi yardım isteyeceğiniz komşunuz yok..
Gidin annenizde kalın o zaman.
K.validede ne hakla tehdit eder gibi konuşmuş,eşinizin eli armut mu topluyordu o zaman..

Yok canikim kalmam hayatta evime gitcem bn kendi evimde bukadar yorulmuyorum.kendi evimde esimle kendi isimi yapiyorim.hemen bitiyor burda ben tam 7 kisinin psiligiyle ugrasiyorum :)

Ev sahibim var hemen alt katta allah var kadin cok iyi bi seslenmeme bakar direk beni hastaneye ucururlar

Ev sahibim var hemen alt katta allah var kadin cok iyi bi seslenmeme bakar direk beni hastaneye ucururlar

E gerekli cevabı vermişsiniz daha ne ?
Bari hamileliğinizin son 4 gününü evinizde rahatça geçirin.
Demedi demeyin çocuk olduktan sonra bu rahatlığı arayacaksınız uykusuzluk boy gösterecek iyi değerlendirin.

Esim birakmiyor ailemde kal dior 3 taraftan baski yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…