Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

tınlama bile taksi diye birşey var acil durumda. stres olucana gitme daha iyi evinde kal.hem eşim de bi tuhaf yaşananları biliyo neden annesine bırakıyo seni . stres olucak kadar kimseyi ağız kokusunu çekmene gerek yok . yüzlerine bakma. mesafe koy,arama bile sonuçta onlara sen bakıcaksın yaşlanınca görümcen değil. bunun farkına varsınlar. laf sokmalarına gerek yok. senin onlara tek diyeceğin bugünün yarınıda var. de geç

Vala dogumdan sonrada bnden bisi beklediklerini gorursem soklara girerim bidahada cikamam gerci bunlardan hersey beklenir ama.bn evime gitcem kalmicam burda

kendini sıkma ama ezdirmede benim arkadasıma kv si lohusalıkta gelip üç çeşit yemek yaptrmıs . dolap sildirmiş. kız ilac kullandı kac ay .

annene git .

Doğum yaptıktan sonra ya annene yada kendi evine hit hemen..
Şayet diretirlerse de sesini yükselt,kimseyi dinleme helede eşini asla dnleme ...

Ben o kaynanayi simdiye yolardim evde tek kalin daha iyi sanciniz tutarsa cagirirsiniz ambulansi, valla sinirlendim okurken

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar

Sen doğurunca o çocuğu sana bırakmazlar bence. Doğumdan önce annende kalmaya bak bence. Hastaneye yakın diye orada kalman da ayrı saçmalık yahu. Kendi ailen olsa neyse.

Karnı burnunda kadına söylenecek laf değil Lady gelir gelmez yazma şöyle şeyler yanlış anlaşılır dedim kendi kendime ama yok dayanamıcam, hani bi laf vardır ya eşek olana semer vuran çok olur diye, sizinki tam o hesap olmuş konu sahibesi.

Siz doğuma 5 kala eşek gibi çalışmaya razı olursanız, insanları bu denli tepenize çıkarırsanız onlar size ne yapmaz. Kendine acımayana başkası hiç acımaz konu sahibesi, önce bunu bi anlamanız lazım. Koca evde sizden başka herkes kendi totosunun rahatını düşünüyo bilmem farkında mısınız

Bi de bebek geldikten sonra hiç düşünemiyorum halinizi. Kadın açık açık hamile olmasan ben sana gösterirdim demiş ya. Densizliğe gel öyle bi şey göstereceksiniz ki dünyası şaşacak ama neyse.

Hızlandırılmış "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" kurslarına almanız lazım kendinizi. Siz hamilesiniz, bi hafta sonra lohusa olacaksınız. Hormonlarınız tavanda, bi ton fiziksel ve psikolojik sıkıntı yaşadığınızı tahmin ediyorum. Tutmayın arkadaşım bunları içinizde. Gelip bize de kusmayın. Gidin size hayatı zehir eden kim varsa ona kusun. Yemek mi yaptırıyolar size atıyorum, "ay şimdi mutfağın ortasına bırakıvericem çocuğu her yerim ağrıyo" deyin mesela, ocağı açık bırakın gidin yatın. Görümceye de sesleniverin sonra sıkıyosa bakmasın yemeğe. Saçmasapan duygusallaşın ki sanmıyorum zor olacağını. Oturun bütün gün bebek giysilerine, çocuk odalarına bakın telefondan. Laf mı ediyolar, iş mi buyuruyolar, evladımın heyecanını bile kursağımda bırakıyosunuz, kimse istemiyo bu evde benim yavrumu diye ağlamaklı olun kalkmayın Duruma göre yapın bi şeyler yıldırın ve bezdirin işte Zira ipleri öyle bi kaptırmışsınız ki azıcık deliliğe vurmadan geri alması zor görünüyo.

Çünkü sen gelinsin yapmak zorundasın mantıgındalar ama zorunda değilsin yapma ağrım var de midem bulanıyor de bahane mi yok

eşin gece çalışıyorsa gündüz evde o zaman

iş miş yapma eşin yapsın ya da kardeşine yaptırsın

ne demek çamaşır as vs vs

Senin evinde gelip son hafta sana baksın kaynanan son haftan zaten, normal doğum yapican sanırım sezeryan olsaydı 38. Haftada alırlardı bebek oluncada sen kaç gün de toparlanır san o kadar kalmaya devam etsin sonra herkes evine

Şimdi öncelikle nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama sanciınız tutunca öyle aniden dogurmayacaksiz. Doğum güzel ve sakin huzurlu kafa ile gerçekleştiğinde çok daha kolay ve ağrısız olabilen bir şey. Siz o yüzden evinizde kalın. Dalgalar düzenli olduğunda yanınıza sevdiğiniz birini cagirirsiniz. Kv veya ailesinden size hayır olmadığı çok belli. Lohusaliginizi da orada geçirmeyin. Yardım etmek isteyen size gelsin

HANIMEFENDİ eşim bırakmıyor ne demek ?
E OZAMAN hoşuna gidiyor yaptığınız işler.
Ağız arkası ile yapma demekle olmuyor.
Buyursun akşam talimat versin eşim gelecek ama kimse ondan iş beklemesin.
Bak bu doğru benim esimde doğuma yakın yurt dışına çıktı kv kaldım 15 gün küçük kızım eşim ve karnındaki kızım size emanet hiç bir iş yaptirmayin dedi ailesine ki annesi çok titiz temizlik hastasıdır kendimi taşımaya mecalim yoktu zaten birde işmi yapicam blah blah blah

Eşiniz yapma kendileri yapsın diyor ama siz devam ediyosunuz.. KENDINIZE EZIYET ETMEK HOŞUNUZA GIDIYOR SANIRIM.

Siz eşya mısınız nerede duracağınıza neyapıcağınıza karar veriyolar?

Anneniz hayatta kapıyı çekince gidicek kadar yakınsınız neden orda kalmıyosunuz da elin evindesiniz?

O kaynana bana denk gelicekti canına okurdum.

Kızlar anaokulunda çalışan yada çalışan birini tanıyan bana ulasabilirmi çok acil

Artık sizin de bir eviniz ve duzeniniz var bence bunu kabul etmeli kv ve eşiniz de bunun farkına varmalı. Eğer size gerçekten yardımcı olma amaçlı bizde kal diye tutturuyorlarsa o zaman yardımcı olmaları da gerekiyor bana göre . Yanlış yapiyorsunuz kendinizi bu kadar yormakla her seye tamam demek yerine görümcenizden de yardım isteyin . Uzanın dinlenin vs kimse kimseye karnındaki çocuğa dua et gibi bi kelime kullanamaz kusura bakmasın kimse ama size sunu söylemek geldi içimden annenizi kendi evinize cagırsanız bu sayede dogum sanciniz tutsa da anneniz yanınızda olur ve sizinle ilgilenir en azından annenize nazınız gecer ve daha acik sozlu bi şekilde istek ve ihtiyaçlarınızı dile getirebilirsiniz diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…