- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.041
Ben de öyle düşünmüştüm,aslında kısmen de öyle oldu final.Kazanana kadar aylarca çırpındı.Kazandı,sevdiğimi anlayınca zulmetmeye başladı.Aylarca sakin sakin anlattım,ağlaya ağlaya anlattım,başını okşaya okşaya,gözlerinden öpe öpe anlattım.Yapma,bu kadar hoyrat olma,dayanma gücümü sınama dedim.Hep söz verdi,ertesi gün aynı oldu.Sonra bir gün benzer bir olay karşısında sabrım taştı ve evde tek başıma ağlama krizi geçirdim.Sabah kalktığımda üst göz kapağım şişmiş ve görmemi bile engelleyecek duruma gelmişti.İşte o an benim için bir kırılma noktası oldu.Şişlikleri farla kapattımi,giyindim çıktım 10 dakika içinde telefon numaramı değiştirdim,faceden engelledim ve kalkıp 10 saat uzaktaki ailemin yanına gittim görev yerimden rapor alıp.Şimdi o günleri düşününce,o acıları bir daha yaşamak olasılığı bile beni itmeye yetiyorBir kere dibe vurduktan sonra,insanın kaybedeceği birşey kalmıyor sanırım...
İlgimi çekiyorlar. Aslında ben ciddi olarak değil de en azından eskisini kafamdan silme hareketi olarak görüyorum. Şu an için içimde o heyecan o bekleme duygusu kalmadı gibi. Etkilenmiyorum, beklentide değilim. Bu kişiler olur mu bilmem hayırlısı olsun inşallah. Bir tanesi o platonik gibi birşey ilgi yani. Benim ilkokul arkadaşım yıllardır görüşmemiştik sonra facede bulduk birbirimizi ilk işte eklediğimizde konuştuk başkada konuşmadık. Ama arada ben onun paylaşımlarını beğenirim o benimkini filan. İşte geçende bi dürtü bunla sohbet ettim. Yurt dışında görevli ve sonra aklıma geldi geçen haziranda ben fal baktırmıştım 100 tl bayıp baktırdım. O beni aldatandan hayır gelmiceni kadın söyledi o başka denizlere açılmış senle kısmeti yok demişti. Peki kim deyince işte tarif etti çok temiz bir yüzü var. Yurt dısında görevli devlette çalışıyor o yurt dışından dönünce başlayacaksınız demişti tabi ben unuttum gitti. İşte bunla konuştuk ertesi gün okulda bi arkadaşıma bunu gösterdim dedi ki çok temiz bir yüzü varmış dedi o anda işte jeton düştü acaba o olabilir mi diye. Bilmiyorum bakalım hayırlısı :) Olursa varya çok yakışıklı, hassas, kültürlü, duygusal, eğitimi gayet iyi biri. Yok, yok yani :)
''Öyle bir yerdeyim ki;ne kalması,ne gitmesi mümkün olannev, şimdi o umutlandı. senin ona döneceğine emin. ama bu insanın kişiliği aynı, değişmeyecek. aynı acıları silbaştan mı yaşayacaksın
İşte beni de en öldüren duygu bu,herkesi haklı çıkardı
Bu söz de bana saplandı işteyeri gelmis "can" demissin bana, ben demisim sana.. bu soz yakisti mi bize..
çok merak ettim, başlarda ona ilgi duymana hatta somut olarak hiçbir sorun görememene rağmen bu ilişkiye korkuyla yaklaşıp geri durduğun oldu mu ya da bunu deneyimleyen. tuhaf bir duygu ama bu adam aylarca dil döktü, kapımda sabahladı, sabahlara dek telefonda dil döktü, baktığım zaman herşey kusursuzdu aşkından ölüyordu ama içimi de nedenini tam olarak izah edemediğim bir şüphe hep kemiriyordu.
valla bu insan benimle birlikte olabilmek icin namaza baslamis ya. Allaha 8 ay boyunca dua etmis. ne ona kiyabildim ne sevgisine. allem etti kallem etti. "hayirli degilse de ver onu bana diye dua etmis".
sonunda "biz" olduk (!). zamanla da aglayan rolu degisti tabii. o aglarken benim icin, baglandim ben agladim. sevgim, tum masumiyetim hor kullanildi,
tum zaaflarimi en iyi sekilde kullandi, cidden insan kullanmayi biliyormus, Allahim bildigi konuda sinasin insallah onu.
tum kirilma noktalarindan sonra geri donusun mumkun oldugunu dusunmuyorum.. su an ben hepsini yasadim sayilir, bi yeni sevgilisinin varligindan yoklugundan bi haberim.
o eeeenn buyuk kirilma noktasi olacak ama zaten %70 lik kismi astim ben. simdi "O" dusunsun !!!
ve de kizlar bana sunu diyordu ya " bi daha kimseyi sevemeyecegimi ve sevilmeyecegimi dusunuyorum ,korkuyorum bundan.."
iste bu yuzden nev81 sana attigi mesaja icim yandi..
ne kadar bencillik olamaz ya.. yeri gelmis "can" demissin bana, ben demisim sana.. bu soz yakisti mi bize..
İşte aynen bu oldu.Ben hayatımda kimseye evet demedim.31 yaşındayım oysa,belki de bazı duyguları tecrübe etmekte çok geç kalmışlık ama sevemedim işte,içim almadı kimseyi.Görev yaptığım okula geldi,öğretmenler odasına girdi ve benle görüşmek istediğini söyledi.Veli sandım,çıktık müdür odasına oturduk.Niyetini açıkladı,kibarca reddettim gönderdim ama içim cız etti o an O giderken o duyguyu çok iyi hatırlıyorum.Tam 3 ay boyu aynen dediklerin oldu.Kapımda arabada uyumalar,günde 100 mesaj çekmeler,ölüyorum bitiyorumlar;ama hep birşey tutuyordu beni adını koyamadığım,keşke daha sıkı tutsaydı da o evet çıkmasaydı ağzımdançok merak ettim, başlarda ona ilgi duymana hatta somut olarak hiçbir sorun görememene rağmen bu ilişkiye korkuyla yaklaşıp geri durduğun oldu mu ya da bunu deneyimleyen. tuhaf bir duygu ama bu adam aylarca dil döktü, kapımda sabahladı, sabahlara dek telefonda dil döktü, baktığım zaman herşey kusursuzdu aşkından ölüyordu ama içimi de nedenini tam olarak izah edemediğim bir şüphe hep kemiriyordu.
Bir insanı Allah ile kandırmak ne adice! benimki de 28 yıl beni beklemişti, beni tanımadan bile aslında hep beni hayal etmişti sonra beni görüp Allah ona kaderinin ben olduğunu sezdirmişti! balayında umreye gitmeyi teklif eden, benimle Allah' a daha da yaklaştığını söyleyen, hergün şükreden adam bana bunları yaşatıyor. şunu da eklemeliyim, roller bizde de değişti haliyle, kendine bağladıktan sonra ağlayan taraf ben oldum ve bu kadar acı çekip ona bağırıp çağırırken ben savunması da şuydu! o hiç sevilmediği için sevgim onu şımartmış olabilirmiş ama ilk kez sevilmeyi de deneyimliyormuş, anlayışla karşılamam gerekirmiş, kendine çeki düzen vermeye çalışacakmış vs. resmen alay ediyormuş benimle şimdi daha net görebiliyorum, ne kadar haince...
İşte aynen bu oldu.Ben hayatımda kimseye evet demedim.31 yaşındayım oysa,belki de bazı duyguları tecrübe etmekte çok geç kalmışlık ama sevemedim işte,içim almadı kimseyi.Görev yaptığım okula geldi,öğretmenler odasına girdi ve benle görüşmek istediğini söyledi.Veli sandım,çıktık müdür odasına oturduk.Niyetini açıkladı,kibarca reddettim gönderdim ama içim cız etti o an O giderken o duyguyu çok iyi hatırlıyorum.Tam 3 ay boyu aynen dediklerin oldu.Kapımda arabada uyumalar,günde 100 mesaj çekmeler,ölüyorum bitiyorumlar;ama hep birşey tutuyordu beni adını koyamadığım,keşke daha sıkı tutsaydı da o evet çıkmasaydı ağzımdan
gercekten boyle dindar goruntusunun altinda neler vardi kimbilir.. ayrilirken "sukursuz bi adam oldum ciktim ben, sevdigime, Allahtan istedigime bile sahip cikamadim " demisti..
E gitme? gitmek zorunda degilsin ki hem sevdigini de soyluyorsun? ee neden gidiyorsun.. anlasamazmisiz, mutsuz olurmusuz ilerde biz.. peki oyle olsun..
bazen hic pisman olmayacakmis gibi geliyor bana. bir kere aradi. onda bile pisman degil piskindi !!
evet Alllaha inaniyorum mutlu olacagim ama sanki o bensizlikten hic pisman olmayacakmis gibi hissettigim oluyor..
sonra diyorum o zaten eksik bi adamdi, sevgi nedir bilmez ki kaybi ona koysun.
Bir insanı Allah ile kandırmak ne adice! benimki de 28 yıl beni beklemişti, beni tanımadan bile aslında hep beni hayal etmişti sonra beni görüp Allah ona kaderinin ben olduğunu sezdirmişti! balayında umreye gitmeyi teklif eden, benimle Allah' a daha da yaklaştığını söyleyen, hergün şükreden adam bana bunları yaşatıyor. şunu da eklemeliyim, roller bizde de değişti haliyle, kendine bağladıktan sonra ağlayan taraf ben oldum ve bu kadar acı çekip ona bağırıp çağırırken ben savunması da şuydu! o hiç sevilmediği için sevgim onu şımartmış olabilirmiş ama ilk kez sevilmeyi de deneyimliyormuş, anlayışla karşılamam gerekirmiş, kendine çeki düzen vermeye çalışacakmış vs. resmen alay ediyormuş benimle şimdi daha net görebiliyorum, ne kadar haince...
İşte aynen bu oldu.Ben hayatımda kimseye evet demedim.31 yaşındayım oysa,belki de bazı duyguları tecrübe etmekte çok geç kalmışlık ama sevemedim işte,içim almadı kimseyi.Görev yaptığım okula geldi,öğretmenler odasına girdi ve benle görüşmek istediğini söyledi.Veli sandım,çıktık müdür odasına oturduk.Niyetini açıkladı,kibarca reddettim gönderdim ama içim cız etti o an O giderken o duyguyu çok iyi hatırlıyorum.Tam 3 ay boyu aynen dediklerin oldu.Kapımda arabada uyumalar,günde 100 mesaj çekmeler,ölüyorum bitiyorumlar;ama hep birşey tutuyordu beni adını koyamadığım,keşke daha sıkı tutsaydı da o evet çıkmasaydı ağzımdan
bende geliyim terapi göreyim dedimde atlantis diye bi nick gördüm. çalıştığım avmnin adı oluyo kendisi. iş yerini hatırladım daha çok psikolocim bozuldu iyi mi
bende geliyim terapi göreyim dedimde atlantis diye bi nick gördüm. çalıştığım avmnin adı oluyo kendisi. iş yerini hatırladım daha çok psikolocim bozuldu iyi mi
yalancılığın bu kadar üsturuplusunu da görmedim
-Kurban-Evet sanırım en doğru tespit bu...emin ol ağzından o evet çıkana dek uğraşırdı, keşke dememek mümkün olmuyordu yani bir yerde... bana sanki kurban arıyormuş da beni saf bulmuş o yüzden beni seçmiş gibi geliyor artık, kadınları çok eleştirirdi senin gibisi yok asla bulunmaz derdi tabi bunu bir iltifat kabul eder mutlu olurdum, salaklığımdan söz ediyormuş:26: benden önce düzgün bir ilişkisi bile olmamıştı, tabi ona göre o istemiyordu kimseyi herkes onun peşindeydi, hiç sevilmediysen nasıl peşinde oluyorlar derdim bu kez de o kadınlar yaramaz, onların sevgisi gibi bir sevgi istemedim derdi:s yazdıkça bana bile saçma geliyor ve bir insanın gerçeğini bu saçmalıklar oluşturuyor yazık ki ne yazık...
Arkadaşımın dükkanı vardı,ve tabi arkadaşımın da kendi çevresinden başka arkadaşları.Ben de bazen iş çıkışlarında dükkana uğrar arkadaşımı görürdüm.İşte ordaki bayanlardan birinin kardeşinin oğluymuş bu adam.Ben o gün Onu görmedim ama O beni görmüş ve kimdir,nerdedir,görüşmek istesem görüşür mü soruları ile devam etmiş.Görüşmek istemediğimi söyleyince de ben okula gelmiş.Kasımdı,4 gün sonra 1 yıl olacak tampeki seni nerde görmüş de bu şekilde pat diye okuluna geliyor? ve sen onu ilk kez görüyorsun?
:26: değiştirelim nicki:26: her yerde anılar var ne acı, hoşgelmişsin bu arada aramıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?