Buyrun...Terapi Grubumuz :))

İşte cevap vermediğin zaman bozulmamak için toplu mesaj havası verdi.Nasıl hesapçılar ya

sanırım haklısınız. çünkü bu şekilde toplu mesajlar ilk gün atılıyor. o da normalde öyle atardı. şimdi ikinci gün ve akşam atıyor. umutlanmak istemediğim için belki de gerçekten toplu mesaj attı ben de arada karıştım diye düşündüm:26: eğer bilerek yaptıysa amacına ulaşamayacak. bir de şöyle düşündüm. biz geçen bayram ayrıydık ama ben annesini arayıp bayramını kutlamıştım. bu bayram aramadım ailesinden kimseyi. ve bundan sonra da kesinlikle aramayacağım. belki de bekledi ilk gün ben kimseyi aramayınca, o da ikinci gün toplu mesaj süsüyle beni mi yokladı acaba:26:

Evet öyle yaptı bence.
Yani anlamıyorum bir derdi varsa güzelce konuşsun(tabi sen konuşurmusun bilmiyorum ama)
Bu tarz numaralar basit geliyor bana artık , böyle bir yere varılmaz ...

İşte 1 dk önce gelen sms.-Seni gerçekten çok seviyorum,ama en çok da beni sevmeni seviyorum...-İşte olayın özeti,bu adamlar kendilerinden başka kimseyi sevemezler.Gariptir ama bu cümle çok canımı yaktı.Keşke ben de Onun beni sevmesini sevecek kadar sevilseydim...

Aynen öyle,yokladı canım.Belki de ilk kez bu kadar anladı gittiğini...

Evet öyle yaptı bence.
Yani anlamıyorum bir derdi varsa güzelce konuşsun(tabi sen konuşurmusun bilmiyorum ama)
Bu tarz numaralar basit geliyor bana artık , böyle bir yere varılmaz ...

konuşmam. şu aşamada konuşursam bütün yolları geri dönerim.

kalp sesinin cinsiyeti, gozyasinin milliyeti yoktur derler ya, bizim de sevme sekillerimiz arasinda bi fark yokmus demek ki nev81'cim..
bu forumdan cok sevdigim bi arkadasimin da dedigi gibi " bunlar en olmadik anda hayatimiza dinamiti koyup gidiyorlar arkadaslar"
valla yasamis bi insan olaraktan soyluyorum. inanmayin su aramalara yoklamalara..
kimse kalbi olmadan yasaya-maz!! bunlar durabiliyorsa sevmiyorlar, eksik bisiler var..

mesaj mı geldi?? kuantum yapa yapa topladık hepsini başımıza ne yapacaksın şimdi sen? allahım sen bize sabır ver.

Lütfen ona içinden geldiği gibi cevap ver
Hatta ben olsam bütün mesele burda başlıyor zaten derdim keşke bende senin beni sevebilmeni sevseydim
Çok bencil çok ...

Bu nedir ya :s Kendi kendini ateşe atıyor bu çocuk laflarıyla
Madem konuşmayı beceremiyosun sus be adam gece gece benide sinir etti

Al iste resmen itiraf etmis
deminde demisti ya bi arkadas, kim yazdi simdi unuttum ama
senin sevgini özlemis sadece

Ama elleme, hepsi bir bir anlasin, bizim gibi kimse onlari birdaha böyle sevmiyecek,
hic bukadar sevilmiiyecekler bidaha..

Çok haklısın,ben de hep aynı suda iki kere yıkanılmaz diye düşünmüşümdür ama insan -acaba- demekten alamıyor bazen kendini...

inanmiyorum ya yaziklar olsun sana be adam o mesaji attigin icin..
ne kadar akillisiniz yaa. Cidden ben yaralandim okuyunca. oylesine zoruma gitti ki.

Bu gece bana çok farklı bir güç geldi neden bilmiyorum :S
Sanki herşey geçicek öyle hissetmeye başladım ve huzurluyum
Burada aynı dertten yakınan kaç insanız ? bu işte bi yanlışlık var diye düşünmeye başladım
Bu kadar sevip değer vermişken üzülen taraf biz olmamalıyız

simdi uzulen taraf biziz. ama gececek ve biz de sevildigimiz gunlere kavusacagiz insallah cecenn'cim..
simdi onlar mutlu ya, gun gelip de roller degisince nasil olacaklar acaba..
kirilan her gonlun bi diyeti vardir, o diyetin odenmesinin zamani da..
dualarimiz da birbirimize de yer verelim..
iyi ki varsiniz derttaslarimm

mesaj mı geldi?? kuantum yapa yapa topladık hepsini başımıza ne yapacaksın şimdi sen? allahım sen bize sabır ver.
Koptum yazdığını görünce mesajını biliyor musun çok öfkeliyken hem de;resmen başımıza topladık o enerji ile gerçekten

Aynen öyle yazdım.-Keşke ben de senin beni sevmeni seviyorum diyebilecek kadar mertçe sevilseydim,sen beni sevdiğini söylerken bile yalnızca kendini seviyorsun,değişmezsin-yazdım

İşte en büyük tesellimiz de bu olmalı,Onlara verilebilecek en büyük ceza gelecekte hayatlarında olmamak...

inanmiyorum ya yaziklar olsun sana be adam o mesaji attigin icin..
ne kadar akillisiniz yaa. Cidden ben yaralandim okuyunca. oylesine zoruma gitti ki.
Çok zoruma gitti benim de inan...

Neden bilmiyorum,ben de şu an kendimi çok güçlü hissediyorum.Ortak yara,ortak ümitler mi veriyor ki bu gücü bizlere...

Son düzenleme:

ben öyle bişey demiştim vallahi uzman oldum bu konularda. bi kendime faydam yok

Hadi gecenin şarkısı benden gelsin sözleri mükemmel bir parça

[video=youtube;6cgAjfSY-n4]http://www.youtube.com/watch?v=6cgAjfSY-n4[/video]

Şu an birlikte olduğu kıza da bana yaptıklarını yapıyor tahminimce. Yani yavaş yavaş ilgisizleşme ve uzaklaşma modu. Gerçi benim öngörülerim hep tersi çıkıyor Ayrılma beklerken evlilik haberi alma gibi. Neyse zaten dönmesi bekletim yok. Yeni hayatımda kişiler var hangisine yöneleceğimi bilmiyorum derdim büyük yani

En doğrusu kimse o olsun canım :))
Güzel gelişmeler yaşıyosun ilgini çeken birileri varsa hayır demeden önce düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…