Buyrun...Terapi Grubumuz :))

tabiki cevap verme madem bitirdin kafanda pişman olsanda belli etme ona

kesinlikle cevap verme
yoksa daha zor olur senin icin
telefonunu kapat, sana ulasamasin
olmassa numarani degistir

zaten mesaj atsa da sakin sakin "bak benim senle bi derdim yok ama olmadı birbirimize uygun değilmişiz, sana hakkımı helal ediyorum" derim ama bi yandan da onunla tekrar konuşmak bana iyi gelmeyebilir haklısınız kızlar..

Eğer uzun süredir birlikteliğiniz olmuşsa bence böyle bitirme ...
Tamam sen bu ilişkinin olmayacağına karar vermişsin ama onuda düşün.. Aranızda ne geçti, sana davranışları nasıl bilmiyorum ama sen yinede kırma kalbini olgunlukla bitirin...

aslında şöyle oldu ben onun oturduğu şehirde üni okudum ama ben okulu bitirip memleketime dönünce ilk bikaç aydan sonra sorunlar başladı işsizdi ve bulmak için en ufak bi çabası olmadı sonra işsizlikten dolayı olduğunu söylediği ilgisizliği oldu ben ona destek oldum ama hem hiçbişey için çabalamayıp hemde benden destek beklemesi saçmaydı bende kendimi geri çektim.. oda yapma dediğim ne varsa yaptı o arada.. beni sinir edecek herşeyi.. ve benim ona olan sevgimden emin olduğundan nasıl olsa bırakamaz diye kendine çeki düzen vermedi hep bi sonra sı vardı o iş bulacak ve hemen söz yapacaktık o sonralara göre ama o sonra hiç gelmedi.. o sürede birçok kez ayrıldık barıştık.. önceleri ben ayrılınca oda peşimden gelmezdi ama bu ayrılık uzun sürerse aramaya başlardı.. barışınca da zaten biz ayrılamayız ben biliyorum derdi bunun rahatlığı vardı onda.. üstelik sevgisini hissedememeye başladım ve çok vurdumduymaz oldu.. 2.5 seneyi doldurmuştuk eylülde.. ama ben şöyle dönüp baktım bütün fedakarlıkları ben yapmışım o gayet rahat bi şekilde boşvermiş.. bana son şans ver oraya geleyim dedi en son tamam gel dedim benim müsait olmadığım zamanı seçip bi şekilde gel dedi bende son şansı sen istedin sen kendini ayarla dedim ayarlayamam dedi bende o zaman gelme senden vazgeçiyorum sevgini artık hissedemiyorum dedim.. oda bana pişman olacaksın dedi.. böyle işte.. uzun oldu ama ancak bu şekilde anlatabilirdim..

bir gün buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi
bugün ayrıldık bizde boğuluyorum ben nefes alamıyorum

Ne oldu, neden bitti?
bu gruba malesef hosgeldin o zaman canim..
sende hersey daha cok yeni duygularin cok yogundur..

nasıl dayanıcam ne yapcm bilmiyorum ben
9 ay sürdü bizimkisi tanıştığımız zamandan buyana annene anlat diye ısrar ediyordu her gün nerdeyse söylüyordu anlat diye
bende annemi benden iyi kimse tanıymaz şimdi olmaz zamanı değil evlenceğimiz zaman söylerdim dedim
kendisi söylemeye devam etti tabi olmaz dedikçe niyetin yok falan dedi yine bir gün söyle annene dedi hayır zamanı değil dedim
artık söyleme zaten boşver dedi istemiyorum tak etti canıma artık kalktım söyledim bende annem sorular sordu hakkında işini falan sordu kendisi iki yıllık muhasebe okudu kpss ye girdi başka sınavlar için uğraşıyodu bunları anneme dedim bende işi yok dedi
belli bir işi olsa sevinirdim dedi başta söylemek istemedim ama annele tanışcaz arıycam diynce söyledim bende
çok kötü oldu bu kabul edemem bunu gidecem buralardan dedi neye uğradğmı şaşırdım neyse bir şekilde barştık
barştığımız gün dediki ek tercih yapcam sadece okudugun üniyi yazcam bölüm önemli değil beraber gelip gitmek için yalnız kalmamn için
yazcm dedi bugünde dedki başka illerde yazcam tercih lisetme neden diye sordum ilk baştakiler gelmezse teselli olur dedi
bende dedim sevdiğinden uzak bir yerde nasıl teselli bulacaksn hani bölümün önemi yoktu yanmda olman için yazmıştın
bişey demedi tabi hayırlısı falan dedi bende sinrlendim çok dedim ufak bir zorlukta bırakıp gidiyosun zaten gitmeyi kafana koymuştun git istediğin yere beni rahat bırak bitti artık kabul etti hemen dedi ki sen bıraktın bitti artık ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum annende öğretmen doktor bulsun onunla evlen annein o lafndan sonra zaten düzelmiycekti bir daha atma msj arama dedi şifreleri değiştrmiş msnden falan silmiş

bu ne ya?? hem kendisi söyle söyle diye ısrar etmiş, neyine güvenmişte o zaman ısrar etmiş pardon? e ne yapacaktı annen işsiz güçsüz ama başımın üstünde yeri var mı diyecekti..? üzülme canım o çabalamayı göze alamamış sizin için ve kolayı seçmiş..

Hic aski da sevgiyi de haketmeyen birini dusunuyorsun. Sevgilisini seninle aldatmaya calisan, senin basini belaya sokmaya calisan biri. Sevgilisinden ayrilmayacak, terk edilmedigi surece. Ama seninle yasadigi da tatli geliyor. Bu tarz adamlar iste karisini aldatan tipler. Ikisini de idare etmeye calisan karaktersiz tek eslilik nedir bilmeyenler (cok ozur dileyerek yaziyorum!) Sevgilisini biraksa sana gelse mutlu olacagina mi inaniyorsun? Bitmemis birsey uzerine insa edilmis duygular var. Bi ask ucgeni. Biz diyoruz ki insan sevgilisinden ayrildiktan sonra en az 6 ay bosta kalmali ki yeni bir iliskiye hazir olsun. Bir oncekini kafasindan atabilmis olsun. Ama sizde eski sevgili durumu bile yok ki adamin iliskisi hala devam ediyor. Yurumez. Mutlu olamazsiniz. Diyelim ki o kizi birakti size geldi, ilerde ayni seyi size yasatacaktir. Bence kesin bi tavirla onu hayatinizdan cikarin. Bosuna oyalaniyorsunuz

evet canım bir yandan nefret ediyorum bir yandanda çok seviyorum
çok dedim daha erken ben ciddi düşünmesem bu kadar ay konuşmazdım bir yerden sonra kopardı diye anneme söylesem
bir terslik olacak mutlaka ben doğru zaman geldiğinde söyliycem dedim anlamadı dinlemedi suçladı hep söylemediğim için
kendisinin tüm sülale biliyo hemen hemen ben söyledim herkse göze aldım bilmem ne dedi şimdide kendisi kabul edemezmiş kaldramazmış bunu
ben dedimki sen bana sahip çık sevgine sahip çık ben halledecm annemide diğer karşı çıkanlarıda ikna edecem bir daha böyle bişeyle karşılaşmıycaksın kimsenn seni kırmasına izin vermem sen yeterki vazgeçme dedim tama dedi şimdi bugün kalkmış başka şehir yazcam teselli olsun diğerleri gelmese diyo deli oldum ya

kaç yaşında bu çocuk ya? baya bildiğin çocuk gibi de..

ben 20 o 21 her şeyi sorun eder böyle varya hep kavga ederiz hep seviyorum diye onsuz yapamam diye hep ben özür diledim
çok iyidir kendisi ama çok takıntılı çok bitmesin diye çok sabrettim çok dua ettim ama anlamadı ve ben ayrılalım dedim diye beni suçlayıp durdu bugün sen bitirdin öldün benim içinde dedi

Bu yaziyi ben yazmis olmaliydim! Kaybettigim sey icin uzulurken aslinda onu elimde tutmak icin hicbir savas vermedigimi fark ettim. Iliski bitene kadar egomdan hic taviz vermedim, iliski bittikten sonra da biraz ustune gittim o kadar. Gercekten kisisel egomuz dogru duzgun bi iliski yasamamiz icin onumuzdeki en buyuk engel. Once ben mutlu olayim, benden daha onemli degil, o gelsin, o getirsin, o ugrassin, o dusunsun derken.. dur ya ben ne kattim bu iliskiye? hicbirsey.. O da sonunda yildi. Ben bunun farkindayim. Ve biliyor musun bugun dusundum. Dedim ki bu iliski bitti diye gercekten uzuluyor muyum? Cevap kocaman bir hayir. Cunku bu iliskide ben cok sey ogrendim. Resmen ufkum acildi diyebilirim. Bir iliskinin nasil olmasi gerektigini ogrendim. Onda olmasada baskasinda bu ogrendiklerimi uygulayacagim.

Gelen gideni aratira da bu duygusal iliskilerde inanmiyorum. Her yeni insan bir oncekinden daha iyi oluyor. Baslica sebebi de sizin daha tecrubeli ve daha temkinli olmaniza dahil bir de herseyin yepyeni, heycanin, ilginin cok yogun oldugu yepyeni bir baslangic olmasi.

O yuzden gecmisi dusunup uzulmeye HAYIR! diyorum. Cok umutlutum gelecege dair. Hayatta hersey tecrube, yeterki hatalarimizdan ders cikartalim ve bir oncekini bir sonrakine tasimayalim. O zaman hersey cok daha guzel olacak!

belli hep senin özür dilediğin özgüven tavan yapmış maşallah beyfendide.. ama bu ona seni üzme hakkı vermez.. bi süre ayrı kalın bence seviyorsa zaten dayanamaz döner sana.. bu kadar basit bişeyden ilişki bitmez..

Son düzenleme:

sebepsiz ayrıldığımzda çok olmuştur bizim öyle çok büyük sorunlarımız yok ama nedense çok büyük bişey varmış gibi günlerce sorun oluyor aramızda herhalde şimdide özür bekliyor benden ama ben artık çok yoruldum

Sagopam, senin erkek arkadasin cok fevri tavirlari olan birine benziyor. Bi kac gun sonra pisman olurmus gibi icimde bir his var. Ama mantiksiz birine benzettim ben kusura bakma ama.. Oncelikle suanki haliyle annene onu soylemeni neyine guvenerek istemis onu merak ettim. Alacagi tepkiyi az cok tahmin edebilmesi gerekirdi. Sonrasinda bu tepkiyi kabul edemeyecegini soylemesi de tam bir fiyasko. isin kolayina kacan, ve birseyi yokken kendine hayran bir adam gibi gorundu gozume. Sanki cok mukemmelmis gibi herkeisn onu begenmesini istiyor falan. Sinirlenince agzindan ne ciktigini da bilmiyor. Sen hic arama sorma, sana tavsiyem bu olsun. Ama yine de sen bilirsin

Son düzenleme:

canım böyle olmazki.. hep sen hep sen.. ilişkide fedakarlık iki taraflı olur.. yoksa diğer taraf böyle şımarır işte.. ona üzgün olduğunu belli etme ve bişey söyleme.. o sana dönerse düşünmek istiyorum de hatta.. seni kaybetme düşüncesini yaşasın ve değerini anlasın.. ağlama tatlım..

öyle malesef bende bunu anlatamadım işte uyardığım halde ısrar etti söylemem için sonucunada katlanmadı suçladım ben daha kötü oldu gidecem falan dedi bilmiyorum çok karışığım

öyle yapacm artık yeter gidersede kendisi bilir herşeyin hayırlısı ya çok teşekkr ederim kızlar patlıycaktım sıkıntıdan

Benimde yaklaşık 8.5 senedir birlikte olduğum birisi vardı yaklaşık 1 sene önce ayrılık ve hayatımda yeni birisi var.
Üstünde 1 sene geçmesine rağmen ,kendimi hiç iyi hissetmiyorum insanlara olan güvenim sarsıldı ,eskisi kadar mutlu olamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…