Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bende böyle düşünüyorum aslında mutlu olmakta mutlu etmekte çok kolay bence.
Zor olan mutsuz etmek/olmak gibi.
bazen çiftleri görünce kıskanıyorum,hiç sorunları yokmuş gibi geliyor.
sonra kendime kızıyorum bencilcemi düşünüyorum diye.
kimseye söyleyemiyorum,mutluluklarını istemiyorum sanki.
sesli dile getiremem bunu galiba

o kadar derine gittiğimizde varoluşun merkezine de hayatı koymamak lazım ama işte insan yaşamak için birşeylere tutunmak istiyor. kariyer, maddiyat ya da fiziksel güzellikle bir alakam olmadı hiç sadece sevmek, sevilmek istedim, güven duyabileceğim biri, herşeyi birlikte yapmaktan keyif alacağım. varlığına şükredeceğim, varlığıma şükredecek birini. o zaman sanki daha anlamlı olurdu yaşamak ama olmadı işte...

ilk günlerde ona öfke duysam da hep bunu düşündüm, ölüp gideceğiz bu ayrılıklar, kızgınlıklar da ne gereksiz, ne kadar ömrümüz kaldığını bile bilmezken neden ayrı kalalım dedim de adamın derdi başkaymış işte geç öğrendim

tutturdum evet oda benden

hehe soylemem kii merak edin bakalim kizceler
benim yasim da 21 canim 22 ye giricem.

Bu sefer oldu canım

Artık mutlu insanlara özenmiyorum bile , yanlızlığın asaletiyle bozdum kafayı

Muhabbetinize doyum olmuyor kizlar okuyorum okuyorum arada da yaziyorum iste :)
ama cok uykum geldi gec oldu yatmaliyim saat 1 :)
iyi geceler herkese

(cok yazismayin ha sonra okumasi zor oluyor )

iyi geceler herkese

iyi geceler hurremcim:))
ben de yatayim en iyisi. yarin baya ders calismam gerekecek, al tatil de bitti be
Allah hepinize rahatlik versin, iyi uykular, ruyasiz uykular :)))

iyi geceler herkese

burda da saat 2 oldu bu arada bu gece saatler bir saat geriye alınacak. unutmayın

kadınlar aşk acısı çeker mi ?

kadınlar aşk acısı çekermi diye sormuşlar nedense çoğu erkek acı çeken bir kadının varlığına inanmıyor cevaplardan anlayacağınız gibi
**en fazla 1 hafta hatta 3-6 gün arası sonra herşey harika günlük gülastanlık
**Bence çeker ama fazla sürmez bi dışarı çıkarlar bitti olay..!

vay be bosuna konusuyoruz adam bizi cozmus hehehehe

kadınlar aşk acısı çeker mi ?

kadınlar aşk acısı çekermi diye sormuşlar nedense çoğu erkek acı çeken bir kadının varlığına inanmıyor cevaplardan anlayacağınız gibi

dediğin sayfaya baktım ve bir cevabı alıntılıyorum:

Kadınların bir sırdaşları oluyo... Onlara içlerini dökerek rahatlıyolar.. Ama biz erkekler üzüntümüzü içimizde yaşıyoruz.. Bencede bayanlar en fazla 1 hafta aşk acısı çeker..

ne bir haftaymış be,çek çek bitiremedik

**en fazla 1 hafta hatta 3-6 gün arası sonra herşey harika günlük gülastanlık
**Bence çeker ama fazla sürmez bi dışarı çıkarlar bitti olay..!

vay be bosuna konusuyoruz adam bizi cozmus hehehehe

Erkekleri anlamak zor diye boşuna demiyoruz

benim erkek arkadaşlarım da çok şaşırıyor bana kadınlar gaddar olur, unuturlar, daha iyisini bulunca ona giderler, erkekler asıl acı çeker diyorlar. işin tuhafı arkadaşlarım da hep acı çeken, aldatılan taraf nedense sevmeyi bilen kadınlar ve erkekler bir türlü denk düşmüyor birbirine. yoksa aldatanlar aldatanlara kalsa, geri kalanlar da diğerleriyle olsa dünya ne güzel olurdu herkes de hak ettiğini bulur, yaşardı.

Aynen öyle ama denk gelinmiyor bir türlü
Kısmet bundan sonrasına inşAllah
Uyku çöktü iyiden iyiye

İyi geceler kızlar tatlı rüyalar diliyorum hepinize

Çok özel bir anlamı var o surenin benim için de,bütün cevaplar Rabbimizde gizli,Allah sonumuzu hayır etsin

Çok sebebim vardı ayrılmak için çok.Annesinin alttan alta ve bazen aleni ayırma çabaları,sevdiğimin bu oyunlara yenilmesi,sözüm ona beni kaybetme korkusuyla söylediği ve 7 ay sonra öğrendiğim bir yalan,zor bir çocukluk geçirmesinden dolayı bir türlü oturtamadığı denge,garip niteliksiz arkadaş ortamı,sözlerinden dönmesi,ailelerimiz geçmişlerimiz tahsilimiz mesleğimiz arasındaki uçurum,daha neler neler.İşte bu kadar karanlık profilin ardında da yan yana olduğumuzda gerçekten zamanın durması,birbirimizin gözlerine bakarken sorun dediğimiz herşeyin anlamını yitirmesi,birbirimiz olmadan yaşanacak bir hayatı ikimizin de hayal bile edememesi bu kaçınılmaz ayrılığı hep erteledi.Sonra bir gece ağlama krizi geçirdim,o bir kırılma noktası oldu.Ayrıldım...Yaklaşık 4 aydır ayrıydık,elimde 2 yüzük ve doğru olup olmadığını bilmediğim kararımla başbaşa kaldığım 4 ay.Öldüm mü,yaşadım mı,ne zaman uyudum,ne yedim anlamadan uykuda gibi geçen 4 ay.4 aydan sonra o koşuşu,pişmanlığı,af dileyişi;buna rağmen bana sadık kalmadığını ve yeni arayışlara girdiğini öğrenişimle birlikte aklımda tek bir acaba kalmadı.Sevilecek,özlenecek muhakkak;ama en doğru kararı vermenin huzuru zaman içinde yaraları saracak biliyorum.Seviyorum O'nu

Son düzenleme:

kıyamam ya,cidden cok duygulandim.. evet herkes soyluyor ama sevme seklimiz,hislerimiz nasil da ayni.
sevdgim yakin bi erkek arkadasim bana "erkekler bosluga duser ve dustukce de ararlar nedir ne degildir sorgulamazlar " dedi.
onlar bizim gibi degiller, dusunmeden hareket ediyorlar. karsidaki kirilir mi, donusum, onu aramam mantikli olur mu diye gecirmiyorlar akillarindan..
bence en dogru karari verdin. evlensen de cozulmeyecek bi problem seninkisi.. biliyorm demesi kolay ama, tum o kirilma noktalarindan sonra artik "Seviyorum onu" bile diyemiyorsun.
donmesinin dusuncesi bile korkutuyor, aman donmesin beni geriye dondurmesin diyorsun. biraz daha zaman gerekiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…