- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.301
ay ruya dedikte aklima geldi
ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim
bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim
ah atlantis bilmez miyim o rüyaların insanı nasıl etkilediğini..ben de 7 aydır görmedim onu. tek yakın olabildiğim rüyalardı. hep sıkıntılı görüyordum ama hiç ona dair güzel bir rüya görmedim ayrıldığımızdan beri. bir rüyamda ben de benzer bir şey görmüştüm. yokluğumda birileriyle görüşmüş sonra biz biraraya geliyoduk ben öğreniyodum içimde birşeyler kopuyordu
bugün nedense içim buruk. bayramın son günü. son ana kadar yine telefona baktım. acaba o toplu mesajdan sonra şahsıma ayrıca bir şey gelir mi diye. hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum
benim ayriligimin uzerinden 10 ay gecmis olmasindan ve artik kesinlikle bitirdigimden bi baskasinin dusuncesi var bende.
ama en dogrusu zaten karsi tarafta baslamadikca bi aska hayir demek olur sanirim.
benim ayriligimin uzerinden 10 ay gecmis olmasindan ve artik kesinlikle bitirdigimden bi baskasinin dusuncesi var bende.
ama en dogrusu zaten karsi tarafta baslamadikca bi aska hayir demek olur sanirim.
ay ruya dedikte aklima geldi
ayrildiktan 1 ay sonra onu ruyamda gormustum. Bana baska bi kizla ciktigini ondan "uzun" zamandir hoslandigini soylemisti. Bende yoksa beni o kiz icin mi biraktin diyince, arkasina yaslanip gevsek gevsek "yooooo" demisti boyle ama belli ki o kiz icin birakmis yani. Ben ne yaptim? Once kocaman bir osmanli tokadi attim, yere dustu. sandalyeyi aldim ve belinde kirdim. Sonra onu sandelyeye bagladim ve dovmeye devam ettim. Baktim nefes alamiyo bari katil olmayim diye iplerini cozup o evi terk ettim
bilincaltimda bi canavar varmis meger bu ruyayla anlamistim
ben de bugün kötüyüm black, oysa arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim ama şu odaya girdiğimde anılar üstüme üstüme geldiğinde ve 3 aydır da yalnız, sevgisiz kalmanın da etkisiyle hep kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. atlattım sanıyorum yine başa sarıyorum. onunlayken çok mu sevgi buluyordum? görünüşte evet ama içimde hep kuşku vardı, huzursuzdum... sanırım onları idealize etmeye devam ediyoruz ve içimizdeki boşluğu belki de doldurabilmek adına yine onlara sarılıyoruz, bilemiyorum
jelibon bende de vardı, hatta o ani terk edişinden sonra çok canım acısa da başka bir aşkı da hayal edebiliyordum umudum vardı. 2 ay sonunda karşıma birinin çıkma ihtimalini düşündüğümde yine içimde çok kısa da olsa bir heyecan, kıpırtı olabiliyordu, ona dair hislerim netti, ne bileyim aşkımın bittiğini hissediyordum, aslında onunla hayatın bir kabusa döneceğini. tek sorun kendimi suçlamaktı benim yüzünden bittiğine inanıyordum bu ilişkinin. ardından onun yalanlarını ve arkamdan çevirdiği işleri gösterdi Rabbim bana. nasıl öğrendiğimi bilseniz şaşar kalırsınız gerçekten Allah'ın bir lüftu dedim ve bu aşktan azat olduğumu hissettim ta ki o arayana dek... o arayınca herşey yerle bir oldu. baştakinden de kötü bir halde umutsuz, yapayalnız hissetmeye başladım. aslında bizim hiçbir sorunumuz yoktu keşke o adam olsaydı, belki de olurdu demeye başladım:s ki bu düşünceler gerçek dışı ve kimseye yarar sağlamayacak cinsten. süreç bende bir tuhaf işliyor, denetimimdeyken duygularım o arayalı 1 ay oldu 1 aydır tanımlayamadığım hislerle baş etmeye çalışıyorum. başta kadınları araştırdığını gördüğümde umursamadım bile, insan arayarak ancak belasını bulur dedim, onu facebook sapığı gibi görmeye başlayıp gözümde iyice küçülttüm sonra ne oldu ama o aradıktan sesini duyduktan sonra deli gibi kıskanmaya başladım. acabalarım çoğaldı. anlayamıyorum yani kendimi de
ben de bugün kötüyüm black, oysa arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim ama şu odaya girdiğimde anılar üstüme üstüme geldiğinde ve 3 aydır da yalnız, sevgisiz kalmanın da etkisiyle hep kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. atlattım sanıyorum yine başa sarıyorum. onunlayken çok mu sevgi buluyordum? görünüşte evet ama içimde hep kuşku vardı, huzursuzdum... sanırım onları idealize etmeye devam ediyoruz ve içimizdeki boşluğu belki de doldurabilmek adına yine onlara sarılıyoruz, bilemiyorum
j
acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdumbu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:
acaba diyorum konuştukça unutmamız daha da mı zorlaşıyor? ben birkaç kez karar almıştım bundan sonra ondan hiç konuşmayacağım diye. sonra nasıl olduysa yine bozdumbu sayfaya hiç girmemem lazım o zaman. çünkü girdikçe yazasım geliyo:26:
off sanrim oyle yaa katiliyorum. kizlar cidden bi delilik geliyor ona mesaj atasim geliyor, konusmayalim artik ya da ben yorum yazmayim en iyisi iliskim hakkinda.
cidden hatirlamak iyi gelmedi... off yeni biri olsun da tamamen bitsin istiyorum.Allahim hayirlisini versin(
elbette anıları deşiyoruz sürekli, hatırladıkça da kanatıyoruz yaraları, kabuk tutmasına izin vermiyoruz ki. ama hayatımın şu son 3 ayında da yeni anı koyamıyorum ki üzerine unutayım, elimde sadece onunla yaşadıklarım var,ne öncesi var ne de sonrası sanki. sonra da buraya girip yine aynı şeyleri yazmaya, okumaya devam ediyorum, merak ediyorum ses çıktı mı kimseninkinden, acaba benimki de pişman olacak mı vs. çok yorucu ve yıpratıcı
unutmak için konuşuyoruz
konuştukça unutamıyoruz
bu kısırdöngü nasıl kırılcak
elbette anıları deşiyoruz sürekli, hatırladıkça da kanatıyoruz yaraları, kabuk tutmasına izin vermiyoruz ki. ama hayatımın şu son 3 ayında da yeni anı koyamıyorum ki üzerine unutayım, elimde sadece onunla yaşadıklarım var,ne öncesi var ne de sonrası sanki. sonra da buraya girip yine aynı şeyleri yazmaya, okumaya devam ediyorum, merak ediyorum ses çıktı mı kimseninkinden, acaba benimki de pişman olacak mı vs. çok yorucu ve yıpratıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?