- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.321
.Çıkarımım şu:
Acaba bizler sevmek,sevilmek evet atlatması zor ama acaba bizlerde,daha baskın duygu hazmedememek mi bize yapılanları.Ben bugün,özlemden daha ağır basan duygumun yedirememekten doğan öfke olduğu sonucuna vardım :26:
Canlar ben uzun uzun düşündüm ve bir tespitte bulundum.Bilmiyorum bana katılır mısınız?
Sizleri kendimce inceden inceye tahlil etmeye çalıştım,tabi kendimi de.Dikkatimi çeken en büyük ortak noktamız zekalarımız,(bunu kelimeleri parmağımızda çevirişimizden anladım),iyi yetiştirilmişliğimiz,hümanist yönümüz ve en en en önemlisi baskın karakterli kadınlar oluşumuz.Çıkarımım şu:
Acaba bizler sevmek,sevilmek evet atlatması zor ama acaba bizlerde,daha baskın duygu hazmedememek mi bize yapılanları.Ben bugün,özlemden daha ağır basan duygumun yedirememekten doğan öfke olduğu sonucuna vardım :26:
Evet kesinlikle bu. Kendi adima sonuna kadar katiliyorum. Ya ben iliskim boyunca ona asik bile olmadigimi dusunuyordum. Ama o iliskiyi bitirdi. ben icten ice onun iliskideki kontrolunu kiskaniyorum. Ve terk edilmeyi hazmedemiyorum. Ondan onceki iliskimde asiktim resmen, ama ben bitirmistim hemde hala severken ama o koymadi. neden? cunku BEN ayrilmistim. Ben terk edilmeyi hazmedemiyorum. budur..
yürrrüü anca gıdersın dedım en son ben exımın arkaasından
ama yüzüne türükmedıgım ıcın cok pısmanım =/
Canlar ben uzun uzun düşündüm ve bir tespitte bulundum.Bilmiyorum bana katılır mısınız?
Sizleri kendimce inceden inceye tahlil etmeye çalıştım,tabi kendimi de.Dikkatimi çeken en büyük ortak noktamız zekalarımız,(bunu kelimeleri parmağımızda çevirişimizden anladım),iyi yetiştirilmişliğimiz,hümanist yönümüz ve en en en önemlisi baskın karakterli kadınlar oluşumuz.Çıkarımım şu:
Okurken gözlerim doldu.Ben de piyasaya sürülecek yarıladığım bir romanı,kitap ve film zevkimi,gözümdeki ışığı verdim adamla gitti.Seni canım yana yana anlıyorum...dengesiz biri değildim, istikrarlıydım, duygularımı ölçüp tartardım, şaşırtmazdım kendimi, hep kontrol elimdeydi sanki, duygusal dalgalanmalara da uzaktım bu adam bana kendi karakterini de zehrini de miras bıraktı sanki. şöyle birşey oluyor; karşıma çıkan çiftlere bakıyorum önceleri onların mutlu olduğunu düşünür herkesin de bir yerde nasibin olduğuna inanır kendim için henüz zaman gelmediğine ama çok güzel şeylerin de yaşanacağına inanırdım, pozitif düşünürdüm yani. şimdi gördüğüm çiftlerde ya birbirlerinin arkasından iş çevirdikleri zannındayım ya da benim asla böyle bir mutluluğa sevgiye ulaşamayacağım. dengesizim yani, ani geçişler yaşıyorum bir uçtan diğerine. 1.5 yıl öncesine dek herkesin gözünde çok mutlu bir insandım, kendi kendine yeten, kitapları, filmleri ile haşır neşir. ne bileyim siyaseti takip ederdim, güncel olaylara ilgiliydim, makale yazardım, web tasarım öğreniyordum, foto çekiyordum vs. sanki bir devir kapandı, ruhen öldüm, sanki sadece beni bu hale getirmek için hayatıma girdi, tüm yaşam enerjimi çekip alınca da son darbeyi vurmuş gibi geliyor. neşem bile rahatsız ederdi onu, arkadaşlarım... asosyal olduğunu, benim kadar neşeli ve birikimli olamadığını söylerdi, arkadaşlarını eleştiren, onların kendisini aşağı çektiğini söyleyen adam nedense evlilik arifesinde onlara koşar oldu, bir anda değerlendi hepsi senin arkadaşların varsa benim de çevrem çok geniş demeye başladı:s sanki yarışırmışız gibi. çok tuhaf senaryolar yazıyorum, bu gece de bazı nedenlerden ( hanımlar siz anlarsınız o dönemi) daha duygusalım ama sanki hasedinden bana bunca acıyı çektirmiş gibi geliyor. deliriyor muyum yoksa? bu nedenle yazıyorum sanırım kendimi kağıt üzerinde görmek ya da yalnız olmadığımı bilmek için, belki dibe vuruyoruz ama dibe vurmadan da yukarı çıkılmıyor sanırım.
Benim beraberliğimi bitiren bendim ama hazmedemediğim şey yalanlar,riyalar,duygusal şiddetler.Ben bana ya aynı durumda olan hemcinslerime müstehak görülenleri hazmedemiyorum terk eden taraftan öte...Evet kesinlikle bu. Kendi adima sonuna kadar katiliyorum. Ya ben iliskim boyunca ona asik bile olmadigimi dusunuyordum. Ama o iliskiyi bitirdi. ben icten ice onun iliskideki kontrolunu kiskaniyorum. Ve terk edilmeyi hazmedemiyorum. Ondan onceki iliskimde asiktim resmen, ama ben bitirmistim hemde hala severken ama o koymadi. neden? cunku BEN ayrilmistim. Ben terk edilmeyi hazmedemiyorum. budur..
dengesiz biri değildim, istikrarlıydım, duygularımı ölçüp tartardım, şaşırtmazdım kendimi, hep kontrol elimdeydi sanki, duygusal dalgalanmalara da uzaktım bu adam bana kendi karakterini de zehrini de miras bıraktı sanki. şöyle birşey oluyor; karşıma çıkan çiftlere bakıyorum önceleri onların mutlu olduğunu düşünür herkesin de bir yerde nasibin olduğuna inanır kendim için henüz zaman gelmediğine ama çok güzel şeylerin de yaşanacağına inanırdım, pozitif düşünürdüm yani. şimdi gördüğüm çiftlerde ya birbirlerinin arkasından iş çevirdikleri zannındayım ya da benim asla böyle bir mutluluğa sevgiye ulaşamayacağım. dengesizim yani, ani geçişler yaşıyorum bir uçtan diğerine. 1.5 yıl öncesine dek herkesin gözünde çok mutlu bir insandım, kendi kendine yeten, kitapları, filmleri ile haşır neşir. ne bileyim siyaseti takip ederdim, güncel olaylara ilgiliydim, makale yazardım, web tasarım öğreniyordum, foto çekiyordum vs. sanki bir devir kapandı, ruhen öldüm, sanki sadece beni bu hale getirmek için hayatıma girdi, tüm yaşam enerjimi çekip alınca da son darbeyi vurmuş gibi geliyor. neşem bile rahatsız ederdi onu, arkadaşlarım... asosyal olduğunu, benim kadar neşeli ve birikimli olamadığını söylerdi, arkadaşlarını eleştiren, onların kendisini aşağı çektiğini söyleyen adam nedense evlilik arifesinde onlara koşar oldu, bir anda değerlendi hepsi senin arkadaşların varsa benim de çevrem çok geniş demeye başladı:s sanki yarışırmışız gibi. çok tuhaf senaryolar yazıyorum, bu gece de bazı nedenlerden ( hanımlar siz anlarsınız o dönemi) daha duygusalım ama sanki hasedinden bana bunca acıyı çektirmiş gibi geliyor. deliriyor muyum yoksa? bu nedenle yazıyorum sanırım kendimi kağıt üzerinde görmek ya da yalnız olmadığımı bilmek için, belki dibe vuruyoruz ama dibe vurmadan da yukarı çıkılmıyor sanırım.
100% katiliyorum,
kac kere dedim zaten, zoruma gitti hazmedemiyorum diye
ve gercekten baskin karakterli bir kadinim buda dogru
iyide yetistirildim az cok , cok sükür
Selam kızlar bi göz attım da topiğe kendimi buldum... Benimde 2 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti..
100% katiliyorum,
100% katiliyorum,
Ben de canım işte ben de.Kapımda yatan,Ona evet dediğimde hıçkıra hıçkıra ağlayan,kulağıma beni bırakma diye fısıldayan,yanımda eli ayağı titreyen adamın beni ayrılacak noktaya getirmesine ve bu adam o noktadan bu noktaya nasıl geldi sorularını ve suçluluk duygusunu cebimde bırakmasını hazmedemiyorum...
kendi adıma konuşayım: evet. ben hazmedemiyorum. onun yaptığı bazı şeyleri, önceleri aşktan ölüyormuş gibi görünürken sonradan ayrılığı bu kadar kabullenici davranmasını, benden önceki kadının o uğursuz varlığını ve daha pek çok şeyi. hiç hazmedemiyorum hem de.
Ne acı demi...Ne mutlu ki Allah da kuluna yapılan zulmü hazmetmiyor...nev cikarimlarina tesptine hayranim. atlantis senin de oyle. duygularimi ifade ediyorsunuz her defasinda. sag olun var olun :)))
nev haklisin son yazdgina harfiyen katilmaktayim
Bence sizler çok özel kadınlarsınız,bunu yürekten hissediyorum...
100% katiliyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?