- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.361
benm bildiğim balıklar çokkk hassas sadık romantk olurlar
balık erkekleri aynı zamanda çok şıpsevdi ele avuca sığmaz ve kaypak da olurlar. bir astrolog böyle yazmıştı.
balık erkekleri aynı zamanda çok şıpsevdi ele avuca sığmaz ve kaypak da olurlar. bir astrolog böyle yazmıştı.
bence "keskin sirke kupune zarar" misali kendini cok yoruyorsun, enerjini tuketiyorsun. bu kadar ofke ve nefret seni yorar, enerjini calar,
vardir herseyde bi hayir elbette. var sen Allaha dua et, zamani gelince bulacak cezasini da belasini da. Allaha guven.
allah allah ben bir balık burcu kadını olarak ahh ahh aşk bulcam daa
elimden geleni yaparım valla deli divane olurum
o nasıl laf öyle allaha güven?? ondan baska sıganacak kımım varkı??
allah görüyor herseyı.. yerde bırakmaz gözyaslarımı.. bılıyorum ama sürünürken görmeyı cok ıstıyorum onu.. hatta can versın gözlerımın önünde!!
bu öfke bu kın benı bıtırıyor.. bu duyguları bıle hak etmıyor o ama ne fayda..
balık kadınıyla erkeği çok farkediyor ama. balık kadını çok bağlanıyor, gözü görmüyor başka kimseyi. erkeği ise başta deli divane oluyor, sonradan gözü dışarı kayıyor
kotu olmus. iyi ailen asagi inip onun agzini burnunu kirmamis (=
"Allaha guven" lafinda ne var ki? sen guvenmiyorsun demedim sen buyuk ihtimal oyle dedigimi kastettin
Allaha dua edin kizlar, sabredin vs de diyoruz ,karsidaki oyle davranmiyor diye demiyoruz bunu.
inandigimi soyledim icini biraz olsun rahatlatmak adina.
ne biliyosan onu yap .
kesinlikle oyle. hangi burc iyidir simdi hangisine guvenicez :)))
alınma, öyle demdım ben.. o nasıl laf yanı tabıkı güvenıyorum!! demek anlamında..
haşa güvenıyorum anlamında..püff umarım anlamıssındır benı..
terslemedım yanı senı bunu bıl de..
sorma.. o güncen cıngeneler gıbı sokaga döküldük.. erkek kardesım var 19 yasında.. benden 2 yas kücük.. delıkanlı halıyle.. oda evdeydı bır ınısı vardı kı asaga ama kactı bu dangalak ..kardesım taa evlerıne kadar kovaladı..o denyonun enıstesı kardesımı zor zaptetmıs..
babam saten yıkılmıstı.. o halı gözümün önüne gelınce delırıyorum..ıcım cok acıyor..ıstıyorum kı onun cıgerlerı patlatsın nasıl benım babamın cıgerlrı yandı benım yüzümden, onun yüzünden..
valla ofkeni benden cikarma da aman :18: tamam sorun yok,anlasildi merkez!
ben buraya kafam dagılsın dıye gelıyorum, hıc bırınızı tanımasamda nedense sevıyorumbu ortamı sevıyorum .. kımseyle paylasmadıklarım burda paylasıp rahatlıyorum, sızlerın hıkayelerını okuyorum, ne bılım tesellı buluyorum ıste.. amacım huzursuzluk yaratmak veya bırısını terslemek asla degıl.. helekı öfke cıkarmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?