Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ah be.. bizimde ayrilma sebebimiz farkliydi. Keske suanki aklim o zamanlar olsaydi, yaptigim hatalari yapmaz belki hala devam ediyor olurduk. ama benim de ofkem ona. o biraz daha guclu durabilirdi, biraz daha sabredebilirdi.. Neyse biten bitti artik arkadaya bakmamaliyim.

ve bende merak ediyorum ne zaman dogru insani bulucagimi, veya oyle bir insan acaba var mi?
yalniz olmak beni uzuyor ama. icimi isitan o duyguyu cok ozluyorum, kendi eski mutlu hallerimi cok ozluyorum...

kızlar sakın şimdiki aklım olsa, hatalarımı da gördüm ilişkimiz ne güzel olurdu yanılgısına düşmeyin. ben de kendimi toplamaya başladığımda ve tabi yaptıklarını öğrenmeden hemen önce böyle düşünüp kendimi yiyordum. fark ettim ki sonra o ilişki beni zaten o hale getirmiş, yıpratmış, o karmaşık ilişkiden kurtulduğumda ancak kendimi toparlayabilirdim nitekim de öyle oldu. devam etseydiniz herşey aynı ilerleyecekti ve sizin bu güçlü duruşunuz, kendinizi yeniden buluşunuz da o kişi hayatınızdan çıkmadan gerçekleşmeyecekti. sevgi öyle güçlü bir his ki, aşılmaz sanılan her sorun onun sayesinde unufak oluyor, gerçekten çok güçlü aşklar, bağlar olsaydı değil hatalarınız/ hatalarımız ciddi ruhsal sorunlarımız bile olsaydı yanımızdaki insan çekip gitmez bize destek olmaya çalışırdı, mücadele ederdi. kaldı ki hepimizin tahammül edilemez huyları vardır keza onların da; sevgi zaten hepsini kapsayıcı, gidecek adam bir bahane bulur, ilk zorluğu gördüğünde yapamıyoruz der yine gider. her türlü kılıfı hazırdır. kalmaya gönlü olan ise herşey çok ters bile gitse kalmak için bahanesini bulur da ona tutunur sıkıca...

Evet cok haklisin...
Duygusallik konusturuyor iste beni boyle. Simdiki aklim olsaydi diyip gecmise goturuyor.. Ne yaptim ki diyorum sonrasinda, nedir yani? Evet bazi seylerde onu hayalkirikligina ugrattim ama bunun sebebi de beni cok yanlis zamanlarda denemesiydi. Herseyi ama herseyi cok aceleye getiriyordu. Daha ona ve onunla bir iliskide olmaya alisamamisken ailesi, butun yakin cevresiyle tanistim.. Daha ona kendimi anlatamamisken bir de cevresine kendimi begendirmeye calisiyordum! beni bu kadar aceleye getirmemeliydi. neyse aman ya.. insallah dogru insan karsima cikarrrrrrrr..

Bi de korkuyorum biliyor musunuz? Sanki istedigim hicbirsey olmayacakmis gibi hissedip korkuyorum. Ozellikle bu romantik iliskilerde. Bazen sanki sonsuza dek yalniz kalacakmis gibi hissediyorum. Neyse.. hayat uzun.. ama benim sabrim pek yok sanirim. of..

iki hafta önce katettiğim yolları başa dönecek bir şey yaptım. o yüzden yeniden yürümek zorunda kaldım, canım

ne oldu canim hicde anlatmadin galiba benmi kacirdim ? :26:

tomjerry
seni cok iyi anliyorum cünkü bende öyle hissediyorum bazen,
sanki hic dogru insani bulamiyacakmisim gibi,
hic evlenemicem gibi,
aski tekrar yasiyamicakmisim gibi,
kimseyi begenemiyorum,
ve kimsenin benim icin savasmaya gücü yok gibi..

Kizlar ne oluyor allah askina ?
Sikilmasin iciniz lütfennn, oyalayin kendinizi güzel seylerle,
güzel günlerin hayalini kurun

Yas gectikce insanlar tecrube ediniyorlar. Kalpleri daha onceden kirilmis oluyor. Ilk aski yasamis oluyorlar, en vazgecemem dediginden vazgecmis oluyorlar. Ve sonrasinda da kimsenin kimseye tahammulu kalmiyor sanirim. Ve ben bundan korkuyorum. Su zamana kadar da hep karsima daha once ciddi iliskisi olmus kisiler cikti.. Insallah bundan sonra cok zor olsa da daha once ciddi bir iliskisi olmamis biri karsima cikar :/

duygusal bir boşluk anında kendime engel olamayıp mail atmıştım. size kötü örnek olmamak için paylaşmadım

neyse, geçti şükür

yapilabliyor boyle yaramazliklar

en son dogum gunumde (ekimin 19 unda) dogum gunumu kutlamisti. ne guzel o gunden beri hic konusmuyordum ama gecen carsamba arabamda onun bir kac esyasini buldum. eskiden onemli olan belgeler falan.. zaten iletisime gecmek icin sanki firsat bekleyen ben (!) direk mesaj attim cevap verdi ama boyle sadece buldugum kagitlatla alakali.. insan bi nasilsin der.. bunu beklemistim. aman neyse...
ama o gun sondu. bi daha da asla kendiligimden yazmiycam.. sonrada faceten sildim zaten biliyorsunuz. bi de ona yazmamak icin yemin ettim cok ozlesemde yeminim sayesinde tutabilicem kendimi, ki ozlemiyorum o salataligi

ben artık onunla bir kez daha iletişim kurma lüksüne sahip değilim. sondu. kaldı ki cevap da vermedi. yolu açık olsun.

maili
ben artık onunla bir kez daha iletişim kurma lüksüne sahip değilim. sondu. kaldı ki cevap da vermedi. yolu açık olsun.

Onlar bizimle iletisim kurmaya calismadikca, kendi cabalarimiz ancak bize daha cok uzuntu veriyor. Bunun zaten farkindaydim da uygulamada biraz kotu olunca careyi yemin etmekte buldum.. (=

Emailini gordugunden emin misin ki? ben kendi e mailime ayda bir giriyorumdur.

benimkinin daha önce bırak ciddiyi ilişkisi bile yoktu, sadece netten tanışıp birkaç kez gördüğü insanlar vardı, sandım ki bu yaşa kadar hiçbir şey yaşamamış adamda yaşadığımız her an iz bırakır, kopamaz benden. bu kez de ne oldu, tecrübesizliğine sığınıp sürekli sorun çıkarmaya, şimdiye dek alabildiğine özgür dünyasının kısıtlandığını fark etmeye ve eski sefil hayatını özlemeye başladı. ayrılırken de 28 yıl yalnız yaşamışım bir 28 yıl daha yaşarım, mutsuz ama huzurlu bir adam olurum dedi. huzurunu kaçıran bendim ya...neyse ki benimle yaşadıklarından tecrübe kazandı da sonraki ilişkilerinde sağlam adımlar atar diyemiyorum bir adım bile ilerlemedi çünkü... bu arada saçma sapan bir dizide isteme sahnesi vardı çok moralim bozuldu 3 aydır komedi dizileri de dahil nerede istemeye dair birşey görsem kendimi tutamıyorum

belkide daha once hic "asik" olmamis bir adam dilemeliyim o zaman.. Siz ayrilali ne kadar oldu? Bazi seyler taze kaliyor iste. yaralarin hala taze, ara sira kaniyor belli ki. gecmise bakip uzulup durmamaliyiz, ama bazi seylerden de kacamiyoruz iste. O yuzden agla istedigin kadar. Zamanla duyarsizlasacaksin. Ihtiyacimiz olan sey yeni guzel hatiralar. Insallah en kisa surede yeniden hatirlayip bizi mutlu edecek guzel hatiralarimiz olur..

3 ay oldu, ben de hep daha önce aşık olmamış, ilişkisi bile olmamış birini dilerdim. tam dualarımın karşılığını buldum derken de herşey tersine döndü sanki. benimki ama türünün tek örneği sanırım, tek tesellisi bu galiba artık ağlayamıyorum bile, gözyaşı tükeniyor da kalbe bir ağrı saplanıyor, bir de hepimizin bildiği o derin boşluk hissi, onlar hiç geçmeyecek gibi geliyor. sonra da insanın saati saatine uymuyor; bir bakıyorum her şey çok uzağımda, yabancılaşmışım, bir de bakıyorum ki sanki her şey dün olmuş gibi hatta tanışmamız bile o anılar bile çok canlı...

Duygu dalgalanmalari.. sanirim hepimiz yasiyoruzdur. Benimde oyle.. gunun bir aninda tamamen iyiyim, o artik umrumda degil, ama sonrasinda o kocaman boslugun tam ortasinda hissediyorum kendimi. Artik guzel olan hicbir hatirayi hatirlamak istemiyorum. Unutmaya calismiyorum cunku bu mumkun degil ama hic olmazsa hatirlamayim.. Kotu olan seyleri dusunuyorum.. Ondan nefret etmek istemiyorum ama onun ne korkak bi adam oldugunu gordukce ofkeleniyorum.

Bu duygu dalgalanmalari bitecek. Kendimden biliyorum. Eskiden daha siddetli yasiyordum bu durumu. Simdiyse GENEL anlamda iyiyim. ara ara boslukta hissediyorum kendimi sonra bi sekilde geciyor. O zamanlar gelip yaziyorum. Daha bir kac saat once yazdim iste buraya "bu da o gunlerden biri.." diye. ama boyle boyle bitecek.

Insan surekli duygulanmaktan bikiyor bi vakit sonra. Sahsen ben biktim, gecmis iliskimi hatirlamaktan, onu konusmaktan, dusunmekten biktim. Ve son zamanlarda baya yol geldim. artik hic denecek kadar az senaryo kuruyorum kafamda. barisma planlari falan da yok. sanirim artik duygularimi kontrol edebiliyorum. Darisi ve daha fazlasi hepimizin basina..

muhtemelen görmüştür diye düşünüyorum bu kadar zamandır. dahası, artık öyle miydi böyle miydi düşünmek istemiyorum. cehenneme gitsin

ben de olur olmadık dizi oyuncularını ona benzetiyorum televizyon izlerken, bütün moralim altüst oluyor. hiçbir yere çeviremez oldum başımı. sanki her yerde onu hatırlatan bişey var.

bir ara johnny depp'e bile benzetiyordum ben düşün yani sanırım benzetmekten ziyade her yerde onu görmekle alakalı, ilgisi yok yoksa, yoksa benziyor mu sahiden bilemedim şimdi:44:

Blackk Swan aslinda en iyisini yapiyorsun. Gordu ve mesaj yazmadi diye dusun.
Adam olan begendigi kadina sahip cikar. Her iliskinin sorunlari olur. Ama vazgecmek kolaydir, mucadele etmekse saglam bi karakter ister. Onlarda o yok. hic birseyi hak etmiyorlar

Bense onu ruyalarim disinda hic bir yerde gormuyorum
Tipsiz sey, o kim aktorlere benzemek kim

Son düzenleme:

valla ben beğendiği kadın statüsünden evleneceği kadın statüsüne geçtiğimi sanıyordum. önümüzdeki yaza evlenecektik çünkü

demek ki geçememişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…