- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.521
iki hafta önce katettiğim yolları başa dönecek bir şey yaptım. o yüzden yeniden yürümek zorunda kaldım, canım
Selam kizlar iki gündür girmiyorum neler olmus neler olmus nev cok üzüldüm Allah korumus seni... Hepimizi korusun insallah bu erkeklerin gazabindan... Biz ne zaman dogru insani bulupta evli mutlu cocuklu olacagiz aceba.... Bende bugün biraz kizdim cok özledim bizim ayrilis sebebimiz cok farkliydi severek ayrildik ama ayrilik sonrasi yasananlar ne kadar ayni... Depresyonlar en dibe vurmalar ya da herseyi unutup sadece mutlu olmaya calismalar... Cok iyim cokta iyi hissediyorum son yarim senedir olmadigim kadar mutluyum güclüyüm... yanlizlik mi aceba beni güclü eden, keske diyorum iliskimiz bitmeden toparlanabilseydim olaylar buraya gelmeseydi... Ama boyle olmasinda da bi hayir vardir elbet bilemiyorum ki.... Allah cok buyuk hepimize yardim etsin diyorum.... Bi de umut etmeyi birakabilsem artik sanki cikip gelse herseyi unutup mutlu olacagiz gibi, onun ailesi benim ailem bizi rahat mi birakacaklar ki... Yine sil bastan yasayacagiz herseyi ahhhh Allahim su umudu da alsa icimden...
kızlar sakın şimdiki aklım olsa, hatalarımı da gördüm ilişkimiz ne güzel olurdu yanılgısına düşmeyin. ben de kendimi toplamaya başladığımda ve tabi yaptıklarını öğrenmeden hemen önce böyle düşünüp kendimi yiyordum. fark ettim ki sonra o ilişki beni zaten o hale getirmiş, yıpratmış, o karmaşık ilişkiden kurtulduğumda ancak kendimi toparlayabilirdim nitekim de öyle oldu. devam etseydiniz herşey aynı ilerleyecekti ve sizin bu güçlü duruşunuz, kendinizi yeniden buluşunuz da o kişi hayatınızdan çıkmadan gerçekleşmeyecekti. sevgi öyle güçlü bir his ki, aşılmaz sanılan her sorun onun sayesinde unufak oluyor, gerçekten çok güçlü aşklar, bağlar olsaydı değil hatalarınız/ hatalarımız ciddi ruhsal sorunlarımız bile olsaydı yanımızdaki insan çekip gitmez bize destek olmaya çalışırdı, mücadele ederdi. kaldı ki hepimizin tahammül edilemez huyları vardır keza onların da; sevgi zaten hepsini kapsayıcı, gidecek adam bir bahane bulur, ilk zorluğu gördüğünde yapamıyoruz der yine gider. her türlü kılıfı hazırdır. kalmaya gönlü olan ise herşey çok ters bile gitse kalmak için bahanesini bulur da ona tutunur sıkıca...
iki hafta önce katettiğim yolları başa dönecek bir şey yaptım. o yüzden yeniden yürümek zorunda kaldım, canım
ne oldu canim hicde anlatmadin galiba benmi kacirdim ? :26:
seni cok iyi anliyorum cünkü bende öyle hissediyorum bazen,
sanki hic dogru insani bulamiyacakmisim gibi,
hic evlenemicem gibi,
aski tekrar yasiyamicakmisim gibi,
kimseyi begenemiyorum,
ve kimsenin benim icin savasmaya gücü yok gibi..
Kizlar ne oluyor allah askina ?
Sikilmasin iciniz lütfennn, oyalayin kendinizi güzel seylerle,
güzel günlerin hayalini kurun
duygusal bir boşluk anında kendime engel olamayıp mail atmıştım. size kötü örnek olmamak için paylaşmadım
neyse, geçti şükür
yapilabliyor boyle yaramazliklar
en son dogum gunumde (ekimin 19 unda) dogum gunumu kutlamisti. ne guzel o gunden beri hic konusmuyordum ama gecen carsamba arabamda onun bir kac esyasini buldum. eskiden onemli olan belgeler falan.. zaten iletisime gecmek icin sanki firsat bekleyen ben (!) direk mesaj attimcevap verdi ama boyle sadece buldugum kagitlatla alakali.. insan bi nasilsin der.. bunu beklemistim. aman neyse...
ama o gun sondu. bi daha da asla kendiligimden yazmiycam.. sonrada faceten sildim zaten biliyorsunuz. bi de ona yazmamak icin yemin ettimcok ozlesemde yeminim sayesinde tutabilicem kendimi, ki ozlemiyorum o salataligi
maili
ben artık onunla bir kez daha iletişim kurma lüksüne sahip değilim. sondu. kaldı ki cevap da vermedi. yolu açık olsun.
Yas gectikce insanlar tecrube ediniyorlar. Kalpleri daha onceden kirilmis oluyor. Ilk aski yasamis oluyorlar, en vazgecemem dediginden vazgecmis oluyorlar. Ve sonrasinda da kimsenin kimseye tahammulu kalmiyor sanirim. Ve ben bundan korkuyorum. Su zamana kadar da hep karsima daha once ciddi iliskisi olmus kisiler cikti.. Insallah bundan sonra cok zor olsa da daha once ciddi bir iliskisi olmamis biri karsima cikar :/
benimkinin daha önce bırak ciddiyi ilişkisi bile yoktu, sadece netten tanışıp birkaç kez gördüğü insanlar vardı, sandım ki bu yaşa kadar hiçbir şey yaşamamış adamda yaşadığımız her an iz bırakır, kopamaz benden. bu kez de ne oldu, tecrübesizliğine sığınıp sürekli sorun çıkarmaya, şimdiye dek alabildiğine özgür dünyasının kısıtlandığını fark etmeye ve eski sefil hayatını özlemeye başladı. ayrılırken de 28 yıl yalnız yaşamışım bir 28 yıl daha yaşarım, mutsuz ama huzurlu bir adam olurum dedi. huzurunu kaçıran bendim ya...neyse ki benimle yaşadıklarından tecrübe kazandı da sonraki ilişkilerinde sağlam adımlar atar diyemiyorum bir adım bile ilerlemedi çünkü... bu arada saçma sapan bir dizide isteme sahnesi vardıçok moralim bozuldu 3 aydır komedi dizileri de dahil nerede istemeye dair birşey görsem kendimi tutamıyorum
belkide daha once hic "asik" olmamis bir adam dilemeliyim o zaman.. Siz ayrilali ne kadar oldu? Bazi seyler taze kaliyor iste. yaralarin hala taze, ara sira kaniyor belli ki. gecmise bakip uzulup durmamaliyiz, ama bazi seylerden de kacamiyoruz iste. O yuzden agla istedigin kadar. Zamanla duyarsizlasacaksin. Ihtiyacimiz olan sey yeni guzel hatiralar. Insallah en kisa surede yeniden hatirlayip bizi mutlu edecek guzel hatiralarimiz olur..
3 ay oldu, ben de hep daha önce aşık olmamış, ilişkisi bile olmamış birini dilerdim. tam dualarımın karşılığını buldum derken de herşey tersine döndü sanki. benimki ama türünün tek örneği sanırım, tek tesellisi bu galibaartık ağlayamıyorum bile, gözyaşı tükeniyor da kalbe bir ağrı saplanıyor, bir de hepimizin bildiği o derin boşluk hissi, onlar hiç geçmeyecek gibi geliyor. sonra da insanın saati saatine uymuyor; bir bakıyorum her şey çok uzağımda, yabancılaşmışım, bir de bakıyorum ki sanki her şey dün olmuş gibi hatta tanışmamız bile o anılar bile çok canlı...
Onlar bizimle iletisim kurmaya calismadikca, kendi cabalarimiz ancak bize daha cok uzuntu veriyor. Bunun zaten farkindaydim da uygulamada biraz kotu olunca careyi yemin etmekte buldum.. (=
Emailini gordugunden emin misin ki? ben kendi e mailime ayda bir giriyorumdur.
benimkinin daha önce bırak ciddiyi ilişkisi bile yoktu, sadece netten tanışıp birkaç kez gördüğü insanlar vardı, sandım ki bu yaşa kadar hiçbir şey yaşamamış adamda yaşadığımız her an iz bırakır, kopamaz benden. bu kez de ne oldu, tecrübesizliğine sığınıp sürekli sorun çıkarmaya, şimdiye dek alabildiğine özgür dünyasının kısıtlandığını fark etmeye ve eski sefil hayatını özlemeye başladı. ayrılırken de 28 yıl yalnız yaşamışım bir 28 yıl daha yaşarım, mutsuz ama huzurlu bir adam olurum dedi. huzurunu kaçıran bendim ya...neyse ki benimle yaşadıklarından tecrübe kazandı da sonraki ilişkilerinde sağlam adımlar atar diyemiyorum bir adım bile ilerlemedi çünkü... bu arada saçma sapan bir dizide isteme sahnesi vardıçok moralim bozuldu 3 aydır komedi dizileri de dahil nerede istemeye dair birşey görsem kendimi tutamıyorum
muhtemelen görmüştür diye düşünüyorum bu kadar zamandır. dahası, artık öyle miydi böyle miydi düşünmek istemiyorum. cehenneme gitsin
ben de olur olmadık dizi oyuncularını ona benzetiyorum televizyon izlerken, bütün moralim altüst oluyor. hiçbir yere çeviremez oldum başımı. sanki her yerde onu hatırlatan bişey var.
bir ara johnny depp'e bile benzetiyordum bendüşün yani sanırım benzetmekten ziyade her yerde onu görmekle alakalı, ilgisi yok yoksa, yoksa benziyor mu sahiden bilemedim şimdi:44:
Blackk Swan aslinda en iyisini yapiyorsun. Gordu ve mesaj yazmadi diye dusun.
Adam olan begendigi kadina sahip cikar. Her iliskinin sorunlari olur. Ama vazgecmek kolaydir, mucadele etmekse saglam bi karakter ister. Onlarda o yok. hic birseyi hak etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?