Buyrun...Terapi Grubumuz :))

valla ben beğendiği kadın statüsünden evleneceği kadın statüsüne geçtiğimi sanıyordum. önümüzdeki yaza evlenecektik çünkü

demek ki geçememişim

haha bende oyleydim.....
O yuzden dedim, yineliyorum, bu adamlar karaktersiz!! hicbir guzelligi hak etmiyorlar. Seni bilmem, benimkisi evlenmek istedi, ama evlenmek icin savasmayi gozu yemedi..

en fırtınalı aşkı ben yaşadım 12 saat önce nişan tarihimizi belirlemiştik 12 saat içinde düşündü taşındı, mücadeleci ruhu bir anda yok oldu

en fırtınalı aşkı ben yaşadım 12 saat önce nişan tarihimizi belirlemiştik 12 saat içinde düşündü taşındı, mücadeleci ruhu bir anda yok oldu

inanmiyorum gercekten mi ?
nasil gozu korktuysa artik.. neler, ne kotu ihtimaller dusunup kendini korkuttuysa.. korkak..

atlantis, pismanlik mutluluk kadar irak degildir derler.
yaptiklarina cok pisman olacagini hissediyorum. pisman oldugunu kabul edecek cesareti olur mu bilmiyorum, veya bunu sana soyleyecek yuzu.. ama olacak gibi geldi bana

atlantis, pismanlik mutluluk kadar irak degildir derler.
yaptiklarina cok pisman olacagini hissediyorum. pisman oldugunu kabul edecek cesareti olur mu bilmiyorum, veya bunu sana soyleyecek yuzu.. ama olacak gibi geldi bana

canım bu sayfalarda hep paylaştım gelişmeleri, pişmanlığı bırak pişkinliğin görülmemişini sergiledi geçtiğimiz ay arayıp. üstelik terk edildikten sonra bir de yalanlarını, arkamdan çevirdiği işleri öğrenip yüzüne vurmuştum. özel hayatıma neden karışıyorsun demek için arayıp, konuşup anlaştık öyle ayrıldık Allah'la da ben konuştum bu tarafta işler yolunda içim de çok rahat gibi abuk subuk şeyler de söylemişti. kendini kandırıyor yani, terk ettiğinin bile idrakında değil, denemişiz olmamış. gerçi son telefonda ağzımda yaralar çıktı, başım zonkluyor demişti de, umarım 1 aydır o ağrılar yaralar da peşini bırakmamıştır tabi yine fiziksel rahatsızlıklarını düşünüyordu pişmanlık yok ama, mutsuz olduğunu bilsem kafi. bir de yaşattıklarının üzerine gününü gün edemesin.

şimdi at koştursun artık facebokta. bakalım ne zaman anlamsızlaşacak her şey

geçen ay aramıştı hatırlarsın, arkamdan çevirdiği işleri nasıl öğrendiğimi sormuştu. tabi söylemedim kaynağımı. bilgisayarına girdiğimi ve her hareketini takip ettiğimi sanmıştı o hafta hiç giremedi facebooka adam 1 haftanın sonunda aradığında tükenmişti, korkuyor ya girse bir dert giremediğinde en büyük dert bilgisayarını takip etmek gibi bir meziyetim yoktu tabi o bunu hiç bilemedi, o korkuyla belki hala da giremiyordur. ona en büyük ceza bu olurdu

.......
Denedik olmadi.. hahaha sinirden bi kahkaha atmadigim kaldi burda..
Bu yazinda kendimi gordum. Denedik olmadi he? Cok kotu sozler geliyor dilime susuyorum. Oldursaydik? Biz denedik, oldugunu veya biraz emek versek olabilecegini dusunduk, onlarsa olmadigina karar verdi ha? Tek dilegim.. Hayatta hak ettikleri kadar mutlu olsunlar.

sizin ayrılma şekliniz sanırım daha insaniydi, büyük bir şokla ya da kalleşlikle aniden terk edilmedin? yanılıyor muyum yoksa karıştırıyor muyum? ortak karar mı verdiniz yoksa o mu istedi ayrılığı? arkadaş da kalmıştınız galiba, o arada peki hiç sorunlarınız üzerine açıkça konuşmadınız mı? hani sağlıklı ilişkilerde sorunlar masaya yatırılır, çözümler sunulur, herkes kartlarını açık oynar. ben böylesi ilişki yaşamadığım için bilmiyorum ama konuşuluyor sanırım diğer ilişkilerde bana ben facebooka gireceğim ya da kafama estiği gibi davranacağım işine geliyor mu deseydi bile inan bu kadar acı çekmezdim, bir seçme şansım olurdu ya da neden bittiğini kendime açıklayabilirdim.

atlantis sen kapattın de mi facebookunu?

yoo kapalıydı açtım zaten onu bulamıyorum ki, arkadaşlarının listelerine de baktım zamanında hiçbirinde yoktu. telefonda ablasının hesabından girdiğini ağzından kaçırdı daha doğrusu benim bildiğimi zannetti( isteme günü ablasının ona şifresini vermesi ve onun da kadınlara yazması da tüm yaşananların bonusu gibi) ama ablasının hesabını da bulamadım. bu kez gerçekten çok titiz çalışıyor ve çok özel bir hesaba sahip anlaşılan

Canim bizim durum biraz karisik. Ben amerikadayim. kirsal bi yerde yasiyorum son 7 senedir. Kucucuk, bulundugum sehrin nufusu 7 bin.. Okul icin burdayim. Okulda aralik ayinda bitiyor sonrada ben tasinacaktim. Ama nereye gitcegim hic belli degildi. Belki turkiyeye, belki New yorka, belki chicago ya ama belirsizdi. O da burali, ve burayi cok seviyor ve hic bi yere gitmek istemiyordu. Bana daha iliskimiz 2 aylikken surekli bu konuyu gundeme getiriyordu ve biz bi turlu bi sonuca ulasamiyorduk. Ben acele etmek istemiyordum. Beni daha beraberligimizin ilk ayinda butun ailesiyle tanistirmisti, dedesi "ailemize katilacagin gun icin sabirsizlaniyorum" demisti ki ben daha onunla evlilik karari almak icin cok erken oldugunu dusunuyordum. Anlayacagin beni cok cok cok aceleye getirdi. O hayatinda hic amerika disina cikmamis, hatta bulundugumuz eyalet ve civari disinda hic biryeri gormemis. Ayrildigimizda o amerikada ben almanyada tatildeydim. Benim hayatim ona cok buyuk geldi. Sonumuzda belirsiz oldugundan daha fazla bu belirsizlik icinde bana baglanip sonrada uzulmekten korktu, ve yapamayacagini dusunup bitirmek istedi. Bunu bana FACEBOOK! tan soyledi hahaha. Hep senden cok hoslaniyorum ama senin icin belli bir standardin uzerinde yasamam gerekiyormus gibi hissediyorum, uzun vadede mutlu olabilecegimize inanmiyorum, sen beni begenmezsin diyerek gitti.

Hic kavga gurultu olmadi. amerikaya dondum, konusalim dedim kabul etti, geldi konustuk. ayrilma nedenlerini yineledi.. Arkadas kalmaya karar verdik. Arkadas olarakta gorustuk ama bir tuhafti. arkadas olarak gorusulmuyormus meger.. Oyle.. hic ses yukselmedi, hicbir cirkinlik yasanmadi. Ondan nefret etmem icin onun korkakligi disinda hicbir sebebim bile yok. yasanmisliklar var, bosluk var.. ama ustesinden gelicem insallah...

ya bir gün faceboktan sana ulaşsa, ya da bir şekilde sen görsen, mutsuz olmaz mısın? ben o ihtimalle açamazdım herhalde siteyi. birkaç kez baktım da ölüyorum sandım. bakmadan önce de ayetel kürsiyi okuyup öyle açmıştım siteyi kendi resimlerini koymuş, işyerinde resimler çekilmiş havalı havalı(çok itici geldi gözüme!), ilişkisi yok yapmış ilgilendiklerine kadınlar yapmış. bir tane bile duygusal paylaşım yok, hüzünlü şarkı yok, ben hiç yaşanmamışım sanki hiç varolmamışım gibi, arkadaşlarıyla yorumlaşmış yani hayat süper devam ediyor. o gün ağlama krizinden çıkamadım. allah bir daha yaşatmasın. ben çok kötü etkilenmiştim. yaşayan ölüye dönmüştüm. neyseki yanında biri henüz görmedim. allah da göstermesin bana o günü. bir daha da bakmam.

hmm evet insaniymiş gerçekten. belki yaşı gençti, belki gözü korktu, belki sana gerçekten bağlıydı ama gidebilme ihtimalin( ki kesinmiş) onu korkuttu. seninle gelebilirdi ama demek ki o kadar hayat tecrübesi de yokmuş ki cesaret edemedi. bir erkeğe yakışan aşık olduğunda gözünün de kara olmasıdır belki seninki bu aşamada bocaladı. sen de herşey hızlı gelişince korkmuş olabilirsin o da çok normal. dışınızdaki koşullar biraz etkilemiş gibi sizi, o da pasif kalmış. ama birbirinizi yine de hep güzel anarmışsınız gibi geliyor bana. ve sen yepyeni bir hayat kuracaksın, bambaşka bir yerde, farklı insanlarla... çok heyecan verici. yaşın da genç sanırım. muhtemelen izi bile kalmayacak bu yaşadığın aşkın, çok daha büyükleri ile karşılaşacaksın. boşlukta olman normal, yaşadığın yer de belki seni o boşluğa, yalnızlık hissine sürüklüyor; ama çok da az süre kalmış oradan ayrılmana. uzaklaştığında daha da kolay olur belki unutması. umarım yeni yaşamınla birlikte yeni bir aşkın da haberlerini alırız en kısa sürede bu başlıkta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…