- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.541
valla ben beğendiği kadın statüsünden evleneceği kadın statüsüne geçtiğimi sanıyordum. önümüzdeki yaza evlenecektik çünkü
demek ki geçememişim
en fırtınalı aşkı ben yaşadım 12 saat önce nişan tarihimizi belirlemiştik12 saat içinde düşündü taşındı, mücadeleci ruhu bir anda yok oldu
inanmiyorum gercekten mi ?
nasil gozu korktuysa artik.. neler, ne kotu ihtimaller dusunup kendini korkuttuysa.. korkak..
bir hafta önce de istemeye gelmişlerdifacebooka özgürce giremeyeceği düşüncesi korkuttu.
atlantis, pismanlik mutluluk kadar irak degildir derler.
yaptiklarina cok pisman olacagini hissediyorum. pisman oldugunu kabul edecek cesareti olur mu bilmiyorum, veya bunu sana soyleyecek yuzu.. ama olacak gibi geldi bana
şimdi at koştursun artık facebokta. bakalım ne zaman anlamsızlaşacak her şey
canım bu sayfalarda hep paylaştım gelişmeleri, pişmanlığı bırak pişkinliğin görülmemişini sergiledi geçtiğimiz ay arayıp. üstelik terk edildikten sonra bir de yalanlarını, arkamdan çevirdiği işleri öğrenip yüzüne vurmuştum. özel hayatıma neden karışıyorsun demek için arayıp, konuşup anlaştık öyle ayrıldık Allah'la da ben konuştum bu tarafta işler yolunda içim de çok rahat gibi abuk subuk şeyler de söylemişti. kendini kandırıyor yani, terk ettiğinin bile idrakında değil, denemişiz olmamış. gerçi son telefonda ağzımda yaralar çıktı, başım zonkluyor demişti de, umarım 1 aydır o ağrılar yaralar da peşini bırakmamıştırtabi yine fiziksel rahatsızlıklarını düşünüyordu pişmanlık yok ama, mutsuz olduğunu bilsem kafi. bir de yaşattıklarının üzerine gününü gün edemesin.
atlantis sen kapattın de mi facebookunu?
sizin ayrılma şekliniz sanırım daha insaniydi, büyük bir şokla ya da kalleşlikle aniden terk edilmedin? yanılıyor muyum yoksa karıştırıyor muyum? ortak karar mı verdiniz yoksa o mu istedi ayrılığı? arkadaş da kalmıştınız galiba, o arada peki hiç sorunlarınız üzerine açıkça konuşmadınız mı? hani sağlıklı ilişkilerde sorunlar masaya yatırılır, çözümler sunulur, herkes kartlarını açık oynar. ben böylesi ilişki yaşamadığım için bilmiyorum ama konuşuluyor sanırım diğer ilişkilerdebana ben facebooka gireceğim ya da kafama estiği gibi davranacağım işine geliyor mu deseydi bile inan bu kadar acı çekmezdim, bir seçme şansım olurdu ya da neden bittiğini kendime açıklayabilirdim.
yoo kapalıydı açtımzaten onu bulamıyorum ki, arkadaşlarının listelerine de baktım zamanında hiçbirinde yoktu. telefonda ablasının hesabından girdiğini ağzından kaçırdı daha doğrusu benim bildiğimi zannetti( isteme günü ablasının ona şifresini vermesi ve onun da kadınlara yazması da tüm yaşananların bonusu gibi) ama ablasının hesabını da bulamadım. bu kez gerçekten çok titiz çalışıyor ve çok özel bir hesaba sahip anlaşılan
Kiz tomjerry senin ex amerikalimiydiiiay yeni ögrendim bunuda
Canim bizim durum biraz karisik. Ben amerikadayim. kirsal bi yerde yasiyorum son 7 senedir. Kucucuk, bulundugum sehrin nufusu 7 bin.. Okul icin burdayim. Okulda aralik ayinda bitiyor sonrada ben tasinacaktim. Ama nereye gitcegim hic belli degildi. Belki turkiyeye, belki New yorka, belki chicago ya ama belirsizdi. O da burali, ve burayi cok seviyor ve hic bi yere gitmek istemiyordu. Bana daha iliskimiz 2 aylikken surekli bu konuyu gundeme getiriyordu ve biz bi turlu bi sonuca ulasamiyorduk. Ben acele etmek istemiyordum. Beni daha beraberligimizin ilk ayinda butun ailesiyle tanistirmisti, dedesi "ailemize katilacagin gun icin sabirsizlaniyorum" demisti ki ben daha onunla evlilik karari almak icin cok erken oldugunu dusunuyordum. Anlayacagin beni cok cok cok aceleye getirdi. O hayatinda hic amerika disina cikmamis, hatta bulundugumuz eyalet ve civari disinda hic biryeri gormemis. Ayrildigimizda o amerikada ben almanyada tatildeydim. Benim hayatim ona cok buyuk geldi. Sonumuzda belirsiz oldugundan daha fazla bu belirsizlik icinde bana baglanip sonrada uzulmekten korktu, ve yapamayacagini dusunup bitirmek istedi. Bunu bana FACEBOOK! tan soyledi hahaha. Hep senden cok hoslaniyorum ama senin icin belli bir standardin uzerinde yasamam gerekiyormus gibi hissediyorum, uzun vadede mutlu olabilecegimize inanmiyorum, sen beni begenmezsin diyerek gitti.
Hic kavga gurultu olmadi. amerikaya dondum, konusalim dedim kabul etti, geldi konustuk. ayrilma nedenlerini yineledi.. Arkadas kalmaya karar verdik. Arkadas olarakta gorustuk ama bir tuhafti. arkadas olarak gorusulmuyormus meger.. Oyle.. hic ses yukselmedi, hicbir cirkinlik yasanmadi. Ondan nefret etmem icin onun korkakligi disinda hicbir sebebim bile yok. yasanmisliklar var, bosluk var.. ama ustesinden gelicem insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?