- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.601
Canim okadar saattir uyuyamaman senin oldugundan daha kötü hissetmene sebeb oluyor,
aslinda sicacik bir dus alsan,
biraz sicak suyun altinda kalip rahatlasan hatta aglasan,
sonrasindada bir papatya cayi yada sicak balli süt icsen,
mis gibi uyusan,
ozaman daha iyi hissedeceksin bunu biliyorum.
eger hic olmassa yarin bir doktora görün,
yada eczaneden bir uyku ilaci al,
nasil iyi hissedeceksen onu yap, ama iyi hissetmen icin mutlaka birseyler yap,
oturup düsünmek bizi daha iyi etmiyor malesef..
aynı aynı ben de istilaya uğradım sanki. daha iyi olcağıma her gün daha da bir tuhaf oluyorum. daha az önce içimden şu geçti, 7 aydır görmedi beni kokumu duymadı. 5 aydır ayrıyız ama 7 aydır birbirimizi görmedik. bir insan sevdiğinin kokusu olmadan 7 ay nasıl durur? aklım almıyor. demek ki sevmemiş. yine çok kötüyüm akşam akşam
bu arada atlantis, korku filmi dedin de, geçen gün emily rose un şeytan çıkarması ( çok önceden izlemiştim) filmiyle ilgili internette bişeyler okudum, gerçek hayattan bir hikayeymiş kızın resimlerini gördüm, bir de geceydi, bir tek ben uyanıktım, çok ürktümaşk acısı falan kalmadı
sen dedin ya korku filminde bile onu hatırlamışsın, ben de blakis, doğaüstü konulu korku filmlerinde her şeyi unutuyorum. aşk acıma birebir
bu arada atlantis, korku filmi dedin de, geçen gün emily rose un şeytan çıkarması ( çok önceden izlemiştim) filmiyle ilgili internette bişeyler okudum, gerçek hayattan bir hikayeymiş kızın resimlerini gördüm, bir de geceydi, bir tek ben uyanıktım, çok ürktümaşk acısı falan kalmadı
sen dedin ya korku filminde bile onu hatırlamışsın, ben de blakis, doğaüstü konulu korku filmlerinde her şeyi unutuyorum. aşk acıma birebir
geçen gece doğaüstü konulu bir korku filmi izliyordum, pek etkilenmem o tarz filmlerden normalde ama gece yarısı bir de evde yalnızım biraz tesiri olur da kafam dağılır dedim, ama filmde tek ilgimi çeken takıntılı biri olmasına rağmen evin reisinin ailesini korumak için mücadele edişi ve çocuğuna eşine duyduğu şefkatti( filmin anlatısı da vermek istediği mesaj da elbetteki o değildi ama )
hangi filmdi canim o
Soylemicektim de soyleyim..
Atlantis ben seni dun gece ruyamda gordum..
Heralde dunku konusmadan etkilendim :44:
bilmiyorum ki ruyalarda bi anlam var midir.. degisikti. 2 ay sonrasiydi. yil basinda gordum seni, "O" da ruyadaydi da nasil bi sekilde soylesem mi ki :44:
. söyle tabi:44:
kiz bende onu gercek saniyordum ama degilmishep böyle kanarim bende , filmlerin basinda "bu filmdeki konu gercek hikayelere dayanmaktadir" gibi bir aciklama geldimi tamamdir yani, o is bitti benim icin hemen 2 kat korkar,2 kat tirsarim
bu arada o filmin 4ü cikti
ilk 2 bölümü izledimde, 3 ve 4ü henüz izlemedim korkuyorum :18:
Black kurbağa prensini mi beklemeye başladın, prensini bul yahu kurbağayı prense dönüştürmek için çaba sarfetme şimdi de
yilbasinda veya yilbasina dogru seni ariyo, gorusuyorsunuz. barisir gibi oluyorsunuz. bi arabanin icinde dolasiyorsunuz hep alisveris merkezlerinin etrafinda, sanki hediye almanaya gitmis gibi. ama sonra biseyler oluyo ve araniz yine bozuluyor. yalnizda 3 gun gorusuyorsunuz olarak gordum. sonra gelip anlatiyordun "bu kadar cabasi 3 gun icin miydi?" diye..
kermitle peggy nin aşkı beni benden alıyorgerçi kermit duygularından emin değil pek ama peggy de bu özgüven olduktan sonra muppets leri izlemiş miydin?[/FONT]
izlemedim:44:, benim yaşım tutmaz onlara
kafamı dağıtan tek şey bu aralar Dexterhayatım boyunca hiçbir diziye tahammül edemeyen ben ilm 3 sezonu 1 haftada bitirdim, 7. sezonda şimdi her hafta heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?