Buyrun...Terapi Grubumuz :))

black benim de hiç yok. sanki anıların istilasına uğradım. bir satır okuyorum, bir kitaba takılıyor gözüm ya da korku filminde bir sahnede ( evet korku filminde bile) ağlamaya başlıyorum. neden ayrıldık sorusunun hala yanıtı yok, neden değişti, neden kıymet bilmedi, bu kadar mı değersizdi sevgim, yaşananlar nasıl silindi... binlerce soru var, muhatabı yok cevap yok. zaman bile tersine işliyor sanki, hani zamana yenik düşermiş ya acılar yoğunluğu azalıyor belki ama sanki derinlerime kök salıyor. hesaplar kapanmadı bence ondan, bizim kuruntumuz değil, daha yaşayacaklarımız, göreceklerimiz var. teskinle, akıl gücüyle aşılamıyor, hissediyorum ki birşey olacak ne olduğunu bilmiyorum ama zamanı geldiğinde bıçak gibi kesilip gidecek bu acı, hep öyle oldu...

Hürrem çok haklı Nev, keşke bu gece bir uyku hapı alma imkanın olsa, belki vardır evinde. çok hafif ilaçlar var, sinirleri yıpratmadan, uyuşturmadan rahat bir uyku sağlıyor, sinir krizleri geçirmiştim ilk günlerde, kendimden bile korkuyorum o zaman o ilaçlar sayesinde uykuya dalmam mümkün oluyordu. ama anti depresan ve sürekli ilaç kullanma konusunda çok dikkatli olmak lazım. belki iyi gelir hafif ilaçlar, hatta doğalları bile var kimyasal içermeyenler...

aynı aynı ben de istilaya uğradım sanki. daha iyi olcağıma her gün daha da bir tuhaf oluyorum. daha az önce içimden şu geçti, 7 aydır görmedi beni kokumu duymadı. 5 aydır ayrıyız ama 7 aydır birbirimizi görmedik. bir insan sevdiğinin kokusu olmadan 7 ay nasıl durur? aklım almıyor. demek ki sevmemiş. yine çok kötüyüm akşam akşam

Kizlar lütfen kendinize gelin,
her gecen gün kötüye gittiginizi saniyorsunuz belki suan, ama aslinda öyle degil,
her gecen gün dahada alisiyoruz yokluklarina, hergecen gün daha normale dönüyor hayatimiz,
dügünlere gidiyoruz, kinalara gidiyoruz, nebilim arkadaslarla cikip gezebiliyoruz,
hatta aklimiza bile gelmiyor bazi zaman artik,
benim mesela cok cok azaldi gercekten, ama bunda benimde payim var,
oturup sürekli düsünmüyorum bana yaptiklarini,
kaderime razi geldim, oldu dedim, serefsizmis dedim ve bitirdim kafamda,
yaziyor ediyor kendini hatirlatmaya calisiyor ama benim umrumda olmuyor,
okuyorum siliyorum, kayitsiz kaliyorum, bu onu cildirtiyor belki ama beni degil.
unutmaya calismayin unutun,
sizi sevmeyen deger vermeyen bir insana biz niye bukadar büyük anlamlar yükliyelim dimi ?

umutlarinizi sakin yitirmeyin
ilerde yasiyacagimiz güzel günleri düsünelim, ve bunun icin bile yasamaya deger

bu arada atlantis, korku filmi dedin de, geçen gün emily rose un şeytan çıkarması ( çok önceden izlemiştim) filmiyle ilgili internette bişeyler okudum, gerçek hayattan bir hikayeymiş kızın resimlerini gördüm, bir de geceydi, bir tek ben uyanıktım, çok ürktüm aşk acısı falan kalmadı

sen dedin ya korku filminde bile onu hatırlamışsın, ben de blakis, doğaüstü konulu korku filmlerinde her şeyi unutuyorum. aşk acıma birebir

1.5 yıldır günde neredeyse 3-4 saat telefonla konuşur, 2-3 günde bir de görüşürdük, bir gün olsun sesimi duymadan sabah yatağından kalkamayan, bir gece sesimi duymadan uyumayan, 3 gün görüşmesek 24 saat çalışıp fazla mesai yapıp yanıma gelebilen( ki rekoru 32 saatlik çalışmadır) bir insan nasıl bıçak gibi görüşmeyi kesip 3 aydır bir de kadın peşine düşer ben de bunu anlayamıyorum. sevseydi ayrı duramazdı ya sevmeden bunları yapabiliyor olması beni sahiden korkutuyor insanlık adına... bu kadar ikili oynanmaz sanırım...ben de kötüyüm, kafamı da dağıtamıyorum şunu düşündüm bir de insan kedisini,balığını ya da sevdiği bir eşyasını bile kaybettiğinde ardından herhalde bunlardan daha fazla üzüntü duyuyordur.

geçen gece doğaüstü konulu bir korku filmi izliyordum, pek etkilenmem o tarz filmlerden normalde ama gece yarısı bir de evde yalnızım biraz tesiri olur da kafam dağılır dedim, ama filmde tek ilgimi çeken takıntılı biri olmasına rağmen evin reisinin ailesini korumak için mücadele edişi ve çocuğuna eşine duyduğu şefkatti ( filmin anlatısı da vermek istediği mesaj da elbetteki o değildi ama )

kiz bende onu gercek saniyordum ama degilmis hep böyle kanarim bende , filmlerin basinda "bu filmdeki konu gercek hikayelere dayanmaktadir" gibi bir aciklama geldimi tamamdir yani, o is bitti benim icin hemen 2 kat korkar,2 kat tirsarim
bu arada o filmin 4ü cikti
ilk 2 bölümü izledimde, 3 ve 4ü henüz izlemedim korkuyorum :18:

hangi filmdi canim o

hangi filmdi canim o

stir of echoes:44:

Soylemicektim de soyleyim..
Atlantis ben seni dun gece ruyamda gordum..
Heralde dunku konusmadan etkilendim :44:

amanınnnn nasıl gördün demeye korktum şimdi söylemeyecektim diyince:44:

Black kurbağa prensini mi beklemeye başladın, prensini bul yahu kurbağayı prense dönüştürmek için çaba sarfetme şimdi de

Son düzenleme:
bilmiyorum ki ruyalarda bi anlam var midir.. degisikti. 2 ay sonrasiydi. yil basinda gordum seni, "O" da ruyadaydi da nasil bi sekilde soylesem mi ki :44:

. söyle tabi:44:

yilbasinda veya yilbasina dogru seni ariyo, gorusuyorsunuz. barisir gibi oluyorsunuz. bi arabanin icinde dolasiyorsunuz hep alisveris merkezlerinin etrafinda, sanki hediye almanaya gitmis gibi. ama sonra biseyler oluyo ve araniz yine bozuluyor. yalnizda 3 gun gorusuyorsunuz olarak gordum. sonra gelip anlatiyordun "bu kadar cabasi 3 gun icin miydi?" diye..

ama ben kızın adını yazdım googla da. resimler çıktı. gerçek resimler ve hikayesi de yazıyordu. onun devamı olduğunu bilmiyodum, 4 e kadar geldi demek ne anlatıyo ki 4 e kadar ayy korkkk:18:

Black kurbağa prensini mi beklemeye başladın, prensini bul yahu kurbağayı prense dönüştürmek için çaba sarfetme şimdi de

kermitle peggy nin aşkı beni benden alıyor gerçi kermit duygularından emin değil pek ama peggy de bu özgüven olduktan sonra muppets leri izlemiş miydin?

ben adamı 1.5 yıl tanıyamadım şurada yazdıklarımdan senin bilinçaltın çözmüş kısa sürede gerçekleşirse hiç şaşırmam. 5 ay peşimde koşup, ailesiyle tanıştırmak için yalvarıp tamam ben de seni seviyorum, aşığım dediğim gün ben yapamıyorum seni üzmeyeyim diyen bir adam karşımızdaki

kafamı dağıtan tek şey bu aralar Dexter hayatım boyunca hiçbir diziye tahammül edemeyen ben 3 sezonu 1 haftada bitirmiştim, 7. sezonda şimdi her hafta heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
kafamı dağıtan tek şey bu aralar Dexter hayatım boyunca hiçbir diziye tahammül edemeyen ben ilm 3 sezonu 1 haftada bitirdim, 7. sezonda şimdi her hafta heyecanla bekliyorum

bir ara ben de bakıyodum televizyonda. sonra bıraktım. hiçbir diziyi takip etmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…