Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Burda hepimizin hikayesi ve insanlari farkli olsada duygularimiz hemen hemen ayni. ayni sekilde umut ettik, aci cektik, hayal kirikligina ugradik. Ama artik iyilesme zamani, hayat cok kisa.. Arada bir kendimi kotu hissediyorum, sevgi boslugunu hissediyorum, bununda sebebi aliskanlik.. aranip, sorulmaya, biriyle tatli, hos muhabbet etmeye alismisim, ama simdi o yok ve ara ara bunun yoklugunu hissediyorum ve ozluyorum. Ama ozledigim bir kisi degil, duygular. O yuzden artik bu duygulari beni birakip gitmis kisiyle yinelenmesinden ziyade, elimi hic bir zaman birakmayacak yeni biriyle yasamak icin dua edebiliyorum ((=

Insallah hepimiz en kisa surede yeniden guzel seyler yasayabiliriz. (=

Çok teşekkür ederim Sndz,duaların için de.Yerde miyim,gökte miyim bilmiyorum gerçekten.Severek ayrılmıştık biz,4 ay olmuştu,sanıyordum ki o histen daha acı bir his yok.Ama yaşadıklarımı kıyas edebileceğim hiçbir acı yaşamadım ben hayatımda,Allah da yaşatmasın bundan sonra.Ne bana,ne tek bir Allah kuluna...

Çok garip,ben de aynı hislerdeyim.Ne garip ki duyduklarım gördüklerimin şoku bir yana;hiç sevilmemiş olmak,hatta en büyük günahlarını öğrendiğim halde,ettiğim beddualara karşılık -gökten kemik yağacak desene- lafını duymak beni apayrı öldürdü.Mahşere kadar kapatamayacağım bir hesap benimki.Hani kırığın acısı sıcağıyla anlaşılmazmış ya,her geçen gün canım daha çok yanıyor sanki...

sorun ne biliyor musun çevremde gördüğüm ayrılıkların çoğunda giden erkek bile olsa bir mahcubiyet oluyor, bir arkadaşım terk edildi misal ama çocuk gece gündüz yine arıyordu ailesi kaynaklı ayrılmak zorunda kalmıştı, mecbur da olsa sevgisi onu yine arkadaşıma yöneltiyordu, birlikte atlattılar ayrılığı bile. ya da korkuyor karşı taraf biliyorsun ki seni seviyor ama güçsüz, yapısı bu. biz ise en büyük aşkları yaşadığımızı sanırken, aylarca peşimizden koşup gözyaşı döken insanlarla evlilik kararı aldığımızda bir anda bu adamların bambaşka biri olduğunu öğreniyoruz. sana söylediği o cümle bana bile dokundu, benimki de terk ettiği ilk gece başkasını bulursun demişti, derdim erkekmiş gibi! ya da denedik ve olmadı, artık yoluna bak, ben mutsuzdum bu ilişkide... bir gün önce şükreden insan bu sözü söylüyor ve senin gibi bir takım gerçekleri öğrendiğimde " benim özel hayatımı izlemeye hakkın yok" diyor. bu kez Allah'ın adaletine sığınıyoruz ama alay eder gibi buna karşılık seninki o iğrenç tabiri kullanıyor benimki de sanki anlaşması varmış gibi "ben Allah'la konuşuyorum vicdanım rahat, işler yolunda" diyebiliyor arsızca. ayrılık değil bu sözler bizi yaralayan. çoğu insan bu kadar çirkinleşmiyor çünkü... bunu kimseye anlatamıyorum işte, bir de diyorlar ya amaan erkek mi yok sana aradığım erkek değil ki, onurum kırıldı, kendime güvenimi yitirdim ve en fazla sevdiğim, belki de güven duyabilmek için kendimi zorladığım, tüm huzursuzluğuma rağmen ilişki içinde sezgilerime bile ihanet edip onun sözüne inanmayı tercih ettiğim insan yaşatıyor bunu bana. resmen travmatik olaylar ve biz ne güçlüyüz ki psikolojik destek almadan ağlayarak, burada birbirimizle dertleşerek, kimi zaman düşüp kimi zaman yeniden ayağa kalkarak atlatmaya çalışıyoruz, gerçekten çok ama çok zor olan bu süreci...

Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...

Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...

en iyisi bu olur nev. hiç kolay bir süreç değil. biz burdan birbirimize olabildiğince destek olmaya çalışıyoruz, ama şu bilgisayarı kapatıp kendinle başbaşa kaldığında başetmek hiç kolay değil. profesyonel yardım alman en iyisi.

gecenin şarkısı benden gelsin

[video=youtube;_6VPALRJDGM]http://www.youtube.com/watch?v=_6VPALRJDGM[/video]

Black yoksa aklımı yitiricem sanki,başetmek çok zor bildiklerimle,taşıyamıyorum...

Black yoksa aklımı yitiricem sanki,başetmek çok zor bildiklerimle,taşıyamıyorum...

Canim sakin ol lütfen,
eger basedemiyeceksen mutlaka yardim al,
kendini kötü hissettiginde, yada paylasma geregi duyduguna biz hep burdayiz unutma,
kendini hicbisey icin suclama, bu bizim kaderimizdi ve imtihanimizdi,
bitti gecti..

şimdi yardım için en çok ihtiyacın olan dönem. zaten 4 aydır kendi çabanla unutmaya çalışıyordun. şimdi daha da beter oldu her şey. tek başına yetemeyebilirsin. git konuş, rahatla. olmadı antidepresana başlarsın. yeter ki iyi ol.

çok ama çok sevıyorum oda sevıyor bılıyorum ( ama olmadı 3 gun once ayrıldım ( o kadar mutsuz ve üzgunümki (

pişmanmıyım evet öfkeyle kalkan gercekten zararla oturuyormuş bi anlık sinir benı bu hale getrdı ama bırıkenlerın patlamasıydı bıyerde..

ah bı arasa bı msj atsa daha yaparmıym boyle bısey.. asla

ama oda benım hatalı oldugumu dusunuyoya aramaz ( ee bende aramıycam of............................................................................

hımm... barışırsınız üzülme

Son düzenleme:

Blackk e katiliyorum. barisirsiniz siz.

selam kizlar, yazdiklarinizi okudum, gene kendimi buldum herbirinizin yazdiklarinda..
cidden o kandirilmislik hissi, herseyin yalan oldugunu gormek mahvedici bir sey..
ben de yeniden asik olmak istiyordum ya, bugun anilarimizin oldugu yerlerden gecmek zorunda kaldim da icim acidi..
istemiyorum kimseyi aska inancimi da yitirdim. 10 ay oldu hala bi degisiklik yok.
giden sefasnda imis hala, mutluymus ne guzel hayat ona..
sanki kendi kendimi terkettim, kendime verdigim umudun bedelini oduyorum gibi..
onun mutlu olmasi,hayatina devam ediyor olmasi benim canimi acitiyor..
"unutursun jelibon korkma, yeni birini de bulursun" demisti bana, nedense bu geldi aklima.
benim o anki derdim sendin ne baskasi?? cani cehenneme diyecegim de, o beddua ya bile degmez..

nev'cim kesinlikle destek almaya ihtiyacin varsa all, seni senden baska kimseler bilemez...
tomvejerry hangi eyalettesin sen merak ettim :)) ingilizcen sular seller gibidir dogal olarak,hey gidiiii :))
Turkiyeye donus yok mu planlarda?

Canim sakin ol lütfen,
eger basedemiyeceksen mutlaka yardim al,
kendini kötü hissettiginde, yada paylasma geregi duyduguna biz hep burdayiz unutma,
kendini hicbisey icin suclama, bu bizim kaderimizdi ve imtihanimizdi,
bitti gecti..
İyi ki varsınız.Ama öyle bir an geliyor ki işte,gecenin bir yarısı,önce gözümün önüne gelen konuşmalar,ardında kulağıma aylarca fısıldadığı sevda sözleri,arkasından bir titreme ve sabaha kadar durmayan ağlama krizi.Yalnızca Allah'a sığınıyorum,Onun felaketini görmeden içim soğumayacak sanırım...

Uyumak için ilaca ihtiyacım olacak sanıyorum Black.Hayatımda kendi başıma halledemediğim bu derece bir girdapın içine düştüğümü hatırlamıyorum.Kesinlikle ilaç desteği almalıyım...Haklısın...

sonsuza dek sürecek sanıyorsun ya acısı, o şok anı... korkma azalıyor, geçmese bile. insan duyduklarına gördüklerine bile tepkisiz kalıyor bir noktadan sonra. eğer imkanın varsa tabi ki al destek ama ilaç kullanmak zorunda kalmazsın umarım, o ilaçlar kimi zaman acıyı dışına çıkarmıyor bastırıyor sadece.

madem pişmansın, kendini de hatalı görüyorsun, o da seni hatalı görüyor o zaman sen ara da boş yere ikiniz de üzülmeyin ayrı kalmayın

Canlar nasilsiniz iyisinizdir insallah ?

Nevcim nerelerdesin canim

Ben ders çalışıyorum sonra gelip buraya bakıyorum kopamıyorum burdan :)
Sende iyisindir inşAllah

En iyisini düşünüyorsun çok daha kolay atlatırsın eminim Nev bu kararını geciktirmeden uygula bence

Canim okadar saattir uyuyamaman senin oldugundan daha kötü hissetmene sebeb oluyor,
aslinda sicacik bir dus alsan,
biraz sicak suyun altinda kalip rahatlasan hatta aglasan,
sonrasindada bir papatya cayi yada sicak balli süt icsen,
mis gibi uyusan,
ozaman daha iyi hissedeceksin bunu biliyorum.
eger hic olmassa yarin bir doktora görün,
yada eczaneden bir uyku ilaci al,
nasil iyi hissedeceksen onu yap, ama iyi hissetmen icin mutlaka birseyler yap,
oturup düsünmek bizi daha iyi etmiyor malesef..

Ben ders çalışıyorum sonra gelip buraya bakıyorum kopamıyorum burdan :)
Sende iyisindir inşAllah

Ben cok sükür iyiyim canim :)
bi sorun yok

kolay gelsin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…