- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.581
Canım seninle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım daha doğrusu aynı hisleri duyuyoruz şuan
Bende kafamda bitmesine engel olamıyorum ve neredeyse %100 kabullenmiş bulunuyorum ayrılığı.
Bende elimden geleni yaptım artık bir umut beslemiyorum
En iyisi sahip olmadigimiz seyleri dusunup kederlenmek yerine, sahip oldugumuz seylerin farkinda varip kendi degerimizi anlamak ve sukretmektir.
Bu sözünüde sonuna kadar katılıyorum ne yapmamız gerektiğinin özeti... Hatta baze zamanlar kötü olman bile bana benziyorhayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim Sndz,duaların için de.Yerde miyim,gökte miyim bilmiyorum gerçekten.Severek ayrılmıştık biz,4 ay olmuştu,sanıyordum ki o histen daha acı bir his yok.Ama yaşadıklarımı kıyas edebileceğim hiçbir acı yaşamadım ben hayatımda,Allah da yaşatmasın bundan sonra.Ne bana,ne tek bir Allah kuluna...Nev81 sizin hikayenizide okudum ve nediyceğimi bilemiyorum. Ama şükretmek en iyisi olucaktır. Size Allah en büyük kapıyı açmış ve onun gerçek yüzünü göstermiş.
Onada Allah akır fikir versin zaten tez zamanda anlıycaktır hiç kendinizi üzmeyin. Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Çok garip,ben de aynı hislerdeyim.Ne garip ki duyduklarım gördüklerimin şoku bir yana;hiç sevilmemiş olmak,hatta en büyük günahlarını öğrendiğim halde,ettiğim beddualara karşılık -gökten kemik yağacak desene- lafını duymak beni apayrı öldürdü.Mahşere kadar kapatamayacağım bir hesap benimki.Hani kırığın acısı sıcağıyla anlaşılmazmış ya,her geçen gün canım daha çok yanıyor sanki...bazı insanlar ağır bir ayrılığın ardından bile yollarına bakabiliyor ya da dualarının içeriği geleceği yönelik olabiliyor. Hani derler ya Allah kuluna kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş diye nedense her duamın içeriği onun pişmanlığını, sefaletini görme yönünde, biri girsin hayatıma mutlu olayım, artık hayatımı sürdüreceğim kişiyi bulayım diyemiyorum nedense. acaba bu durum onunla henüz hesabımın kapanmamasından mı kaynaklanıyor, sezgisel mi yoksa içimdeki boş bir umut mu, güçsüzlüğümden mi kapatamıyorum o hesabı anlayamıyorum...
Çok teşekkür ederim Sndz,duaların için de.Yerde miyim,gökte miyim bilmiyorum gerçekten.Severek ayrılmıştık biz,4 ay olmuştu,sanıyordum ki o histen daha acı bir his yok.Ama yaşadıklarımı kıyas edebileceğim hiçbir acı yaşamadım ben hayatımda,Allah da yaşatmasın bundan sonra.Ne bana,ne tek bir Allah kuluna...
Çok garip,ben de aynı hislerdeyim.Ne garip ki duyduklarım gördüklerimin şoku bir yana;hiç sevilmemiş olmak,hatta en büyük günahlarını öğrendiğim halde,ettiğim beddualara karşılık -gökten kemik yağacak desene- lafını duymak beni apayrı öldürdü.Mahşere kadar kapatamayacağım bir hesap benimki.Hani kırığın acısı sıcağıyla anlaşılmazmış ya,her geçen gün canım daha çok yanıyor sanki...
Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...sorun ne biliyor musun çevremde gördüğüm ayrılıkların çoğunda giden erkek bile olsa bir mahcubiyet oluyor, bir arkadaşım terk edildi misal ama çocuk gece gündüz yine arıyordu ailesi kaynaklı ayrılmak zorunda kalmıştı, mecbur da olsa sevgisi onu yine arkadaşıma yöneltiyordu, birlikte atlattılar ayrılığı bile. ya da korkuyor karşı taraf biliyorsun ki seni seviyor ama güçsüz, yapısı bu. biz ise en büyük aşkları yaşadığımızı sanırken, aylarca peşimizden koşup gözyaşı döken insanlarla evlilik kararı aldığımızda bir anda bu adamların bambaşka biri olduğunu öğreniyoruz. sana söylediği o cümle bana bile dokundu, benimki de terk ettiği ilk gece başkasını bulursun demişti, derdim erkekmiş gibi! ya da denedik ve olmadı, artık yoluna bak, ben mutsuzdum bu ilişkide... bir gün önce şükreden insan bu sözü söylüyor ve senin gibi bir takım gerçekleri öğrendiğimde " benim özel hayatımı izlemeye hakkın yok" diyor. bu kez Allah'ın adaletine sığınıyoruz ama alay eder gibi buna karşılık seninki o iğrenç tabiri kullanıyor benimki de sanki anlaşması varmış gibi "ben Allah'la konuşuyorum vicdanım rahat, işler yolunda" diyebiliyor arsızca. ayrılık değil bu sözler bizi yaralayan. çoğu insan bu kadar çirkinleşmiyor çünkü... bunu kimseye anlatamıyorum işte, bir de diyorlar ya amaan erkek mi yok sana aradığım erkek değil ki, onurum kırıldı, kendime güvenimi yitirdim ve en fazla sevdiğim, belki de güven duyabilmek için kendimi zorladığım, tüm huzursuzluğuma rağmen ilişki içinde sezgilerime bile ihanet edip onun sözüne inanmayı tercih ettiğim insan yaşatıyor bunu bana. resmen travmatik olaylar ve biz ne güçlüyüz ki psikolojik destek almadan ağlayarak, burada birbirimizle dertleşerek, kimi zaman düşüp kimi zaman yeniden ayağa kalkarak atlatmaya çalışıyoruz, gerçekten çok ama çok zor olan bu süreci...
Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...sorun ne biliyor musun çevremde gördüğüm ayrılıkların çoğunda giden erkek bile olsa bir mahcubiyet oluyor, bir arkadaşım terk edildi misal ama çocuk gece gündüz yine arıyordu ailesi kaynaklı ayrılmak zorunda kalmıştı, mecbur da olsa sevgisi onu yine arkadaşıma yöneltiyordu, birlikte atlattılar ayrılığı bile. ya da korkuyor karşı taraf biliyorsun ki seni seviyor ama güçsüz, yapısı bu. biz ise en büyük aşkları yaşadığımızı sanırken, aylarca peşimizden koşup gözyaşı döken insanlarla evlilik kararı aldığımızda bir anda bu adamların bambaşka biri olduğunu öğreniyoruz. sana söylediği o cümle bana bile dokundu, benimki de terk ettiği ilk gece başkasını bulursun demişti, derdim erkekmiş gibi! ya da denedik ve olmadı, artık yoluna bak, ben mutsuzdum bu ilişkide... bir gün önce şükreden insan bu sözü söylüyor ve senin gibi bir takım gerçekleri öğrendiğimde " benim özel hayatımı izlemeye hakkın yok" diyor. bu kez Allah'ın adaletine sığınıyoruz ama alay eder gibi buna karşılık seninki o iğrenç tabiri kullanıyor benimki de sanki anlaşması varmış gibi "ben Allah'la konuşuyorum vicdanım rahat, işler yolunda" diyebiliyor arsızca. ayrılık değil bu sözler bizi yaralayan. çoğu insan bu kadar çirkinleşmiyor çünkü... bunu kimseye anlatamıyorum işte, bir de diyorlar ya amaan erkek mi yok sana aradığım erkek değil ki, onurum kırıldı, kendime güvenimi yitirdim ve en fazla sevdiğim, belki de güven duyabilmek için kendimi zorladığım, tüm huzursuzluğuma rağmen ilişki içinde sezgilerime bile ihanet edip onun sözüne inanmayı tercih ettiğim insan yaşatıyor bunu bana. resmen travmatik olaylar ve biz ne güçlüyüz ki psikolojik destek almadan ağlayarak, burada birbirimizle dertleşerek, kimi zaman düşüp kimi zaman yeniden ayağa kalkarak atlatmaya çalışıyoruz, gerçekten çok ama çok zor olan bu süreci...
Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...
Black yoksa aklımı yitiricem sanki,başetmek çok zor bildiklerimle,taşıyamıyorum...
en iyisi bu olur nev. hiç kolay bir süreç değil. biz burdan birbirimize olabildiğince destek olmaya çalışıyoruz, ama şu bilgisayarı kapatıp kendinle başbaşa kaldığında başetmek hiç kolay değil. profesyonel yardım alman en iyisi.
Black yoksa aklımı yitiricem sanki,başetmek çok zor bildiklerimle,taşıyamıyorum...
çok ama çok sevıyorum oda sevıyor bılıyorum( ama olmadı 3 gun once ayrıldım ( o kadar mutsuz ve üzgunümki (
pişmanmıyım evet öfkeyle kalkan gercekten zararla oturuyormuş bi anlık sinir benı bu hale getrdı ama bırıkenlerın patlamasıydı bıyerde..
ah bı arasa bı msj atsa daha yaparmıym boyle bısey.. asla
ama oda benım hatalı oldugumu dusunuyoya aramaz( ee bende aramıycam of............................................................................
çok ama çok sevıyorum oda sevıyor bılıyorum( ama olmadı 3 gun once ayrıldım ( o kadar mutsuz ve üzgunümki (
pişmanmıyım evet öfkeyle kalkan gercekten zararla oturuyormuş bi anlık sinir benı bu hale getrdı ama bırıkenlerın patlamasıydı bıyerde..
ama oda benım hatalı oldugumu dusunuyoya aramaz( ee bende aramıycam of............................................................................
İyi ki varsınız.Ama öyle bir an geliyor ki işte,gecenin bir yarısı,önce gözümün önüne gelen konuşmalar,ardında kulağıma aylarca fısıldadığı sevda sözleri,arkasından bir titreme ve sabaha kadar durmayan ağlama krizi.Yalnızca Allah'a sığınıyorum,Onun felaketini görmeden içim soğumayacak sanırım...Canim sakin ol lütfen,
eger basedemiyeceksen mutlaka yardim al,
kendini kötü hissettiginde, yada paylasma geregi duyduguna biz hep burdayiz unutma,
kendini hicbisey icin suclama, bu bizim kaderimizdi ve imtihanimizdi,
bitti gecti..
Uyumak için ilaca ihtiyacım olacak sanıyorum Black.Hayatımda kendi başıma halledemediğim bu derece bir girdapın içine düştüğümü hatırlamıyorum.Kesinlikle ilaç desteği almalıyım...Haklısın...
şimdi yardım için en çok ihtiyacın olan dönem. zaten 4 aydır kendi çabanla unutmaya çalışıyordun. şimdi daha da beter oldu her şey. tek başına yetemeyebilirsin. git konuş, rahatla. olmadı antidepresana başlarsın. yeter ki iyi ol.
Ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum Atlantis,çünkü nerdeyse 48 saattir uyumadım,sanırım tek başıma atlatamıycam...
Canlar nasilsiniz iyisinizdir insallah ?
Nevcim nerelerdesin canim
İyi ki varsınız.Ama öyle bir an geliyor ki işte,gecenin bir yarısı,önce gözümün önüne gelen konuşmalar,ardında kulağıma aylarca fısıldadığı sevda sözleri,arkasından bir titreme ve sabaha kadar durmayan ağlama krizi.Yalnızca Allah'a sığınıyorum,Onun felaketini görmeden içim soğumayacak sanırım...
Uyumak için ilaca ihtiyacım olacak sanıyorum Black.Hayatımda kendi başıma halledemediğim bu derece bir girdapın içine düştüğümü hatırlamıyorum.Kesinlikle ilaç desteği almalıyım...Haklısın...
Ben ders çalışıyorum sonra gelip buraya bakıyorum kopamıyorum burdan :)
Sende iyisindir inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?