Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Cok iyi anliyorum.. ben Nesesiz degilimde.. ne bileyim bi anlam eksikligi var ya.. bos geliyo cogu sey.

Ah o Edward burda olacakktiiiii

sorma alacakaranlik serisini ilk okudugumda (buralar orman dolu) her ormana gidisimde bi agacin arkasindan hayatimin aski olan bir vampir ciksin diye hayal ediyordum bula bula o ormandan bi odun buldum hayatima alacak

Son düzenleme:

canım hakkımdaki güzel izlenimlerin, sözlerin için çok teşekkürler. tuhaf olan ne biliyor musun, herkes senin yazdıklarını söylüyor zaten bana. hiç yakıştıramazlardı, kabalığından fiziksel özelliklerine, sürekli depresif hallerinden aşırı öfkeli biri olmasına kadar evlenilecek bir insanda olmaması gereken ne varsa kendinden barındırıyordu eksiksiz. hatta bu konularla hiç alakası olmayan, inanmayan insanlar bile büyü yaptırdığını düşünüyorlar onun bana ama nedense hala gerçekleri göremiyorum sanırım. başta bana çizdiği profil o kadar hayallerimdeki gibiydi ki, 1.5 yılda her sözünün yalan olduğunu anlamama, başta yarattığı karakterle alakası olmadığını gözüme yüzlerce defa sokmuş olmasına rağmen o maskeye tutulmuş gibiyim...

Bu yalnizca sende yokk...
Bak burda iddia ediyorum hepimiz senin gibiyiz. Ruya gibi bir askin ortasinda, acaip harika karakteri olduguna inandigimiz bir adamdan ayrilmadik hic birimiz! Hepimizi onlara baglayan baslardaki bir kac guzel ani. o anilara tutunmusuz ve onlari seviyoruz. Ama iliskinin sekteye ugradigini sende fark etmedin mi? huzursuzlugu, gecimsizligi? Sanki birseyler yolunda gitmiyor gibi degil miydi? bunun sende farkindaydin ama o bitirdi. Biz guzel anilara tutunduk.. onlarda kafalarindaki gerceklere..

tamam anladım atlantis. yüreğinin derinliklerinde yatan düşünce şu, onun seni bir şekilde de olsa görebilmesi. ne kadar nefret de duysan bir o kadar da seviyorsun. seni görsün istiyorsun, unutmasın istiyorsun. gizli gizli baktığını düşününce belki için rahatlıyor.bak seni çok iyi anlıyorum. ben de ayrıldıktan sonra bir ara nerdeyse facebok alacaktım sırf beni görsün unutmasın diye. ne büyük yanılgı. anca kendimi mutsuz edecektim böyle yaparak. hiçbir anlamı yok onun için. tam tersi, beni görmemeli, haber almamalı. senin için de geçerli bu. eğer içlerinde birazcık da olsa kırıntı duygular kalmışsa onların, o bilmeme haber alamama duygusuyla huzursuzlanıyorlar. işte o zaman akıllarına düşüyoruz.

seninki amerikalıymış, tabii biz bunu geç öğrendik, o yüzden değerlendirme dışı kalıyor. yeniden değerlendirme yapmak lazım zira türk erkeğinden başka bir erkek türü tanımıyoruz

Uf gectigimiz iki bucuk ay boyunca onunla hep ben ilk konustum
simdiki aklim olsa asla yapmazdim oyle bisey
gerci yapmasaydim da simdiki aklim olmazdi. demekki her iste bi hayir var

seninki amerikalıymış, tabii biz bunu geç öğrendik, o yüzden değerlendirme dışı kalıyor. yeniden değerlendirme yapmak lazım zira türk erkeğinden başka bir erkek türü tanımıyoruz

yazdigini yeni gordum..
Butun erkekler ayni gibi bi klise laf kullanmak istemesem de.... hepsi ayni bunlarin irk mirk fark etmiyo

ben de hiç keyif almıyorum biliyo musun, yani en yakın arkadaşımla bile çıkıp oturmaktan keyif almıyorum artık düşün. içimde bir boşluk var, dolmuyor bir türlü. demek ki daha yolum var. daha çilem dolmamış

Icimizdeki bosluk sevgiyi tattigimizdan. Ne oldugunu biliyoruz ve suan neyden mahrum kaldigimizi da biliyoruz. Ve o bosluk yerini ayni sey (yani bir baska sevgili) konmadikca dolmayacak. Bence..

ben çok ah aldım sanırım ondan bu duyguları yaşıyorum herkesle empati kurmuş oldum ne güzel en çok kafama takılan mesele, kimseyle evlenmeye gönlüm el vermedi, hep ilişkilerim evlenemediğim için bitti, adamın tüm kusurlarına rağmen ilk kez evleneceğim insan bu diyebildim o da kısmet olmadı

biri gider biri gelirrr

onlar gibi severmis gibi yapip gidecek kisiye asik olcaksak oylesi cooooooooookkkkk
kalicak insan lazim bize

icimizdden biri bi kac ay icinde
kizzzzzzzzlarrr asik oldummmmm
dese
sonra bi kac hafta sonra mutlu mesut cikmaya baslasa o kisiyle ne guzel olurr

ama hepimiz kiskanabiliriz o ayri

icimizdden biri bi kac ay icinde
kizzzzzzzzlarrr asik oldummmmm
dese
sonra bi kac hafta sonra mutlu mesut cikmaya baslasa o kisiyle ne guzel olurr

ama hepimiz kiskanabiliriz o ayri

onun ben olmacağı kesin nedense senden ve Hürrem'den ümitliyim ben :44: black de sizi takip eder ardından ben de sizin mutluluklarınızı paylaşırım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…