- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.641
Benimde tek bir sorunum var sanırım oda şu:eski neşem kalmadı,bişeyler yaparken isteyerek değilde zorla yapıyorum çoğu zaman.
Dershaneye gidiyorum mesela sırf yalnız kalmayayım diye konuşuyorum bir kaç kişiyle enerjileri beni aşıyor sanki
Ne güzel diyorum hayat dolular ama ben öyle olamıyorum malesef .s
Yani onu tanımadan önceki hallerimden eser yok benimde en çok canımı sıkan konu bu
sen kasaba deyince aklıma şey geldi neydi o vampirli film, alacakaranlıksürekli yağmur yağan bir kasaba, iç karartıcı. yok mu bir edward orda
bu arada sen 7 yıldır ordaymışsın, ailenlesin sanırım. herhalde tek değilsin o yaşından beri
canim bunaliyorsun heralde. depresyon belirtileri bunlar, durup durup aglaman, 4 duvar arasinda kalman, herseyin anlamsiz gelmesi.. Iliski bitiminin depresyon evresinde olabilirsin. Zamanla gececek..
Burasi ne kadar sanal bi ortam olsada yazilarindan goruyorum senin ne kadar akilli mantikli bir insan oldugunu. Burda baskalarina destek olarakta kocaman bi kalbin oldugunu gosteriyorsun.. Eminim ki sen mutlulugu bulacaksin, hakediyorsun cunku. yalnizca o eski kisiyi dusunme. unut demiyorum bunu yapamazsin ama aklinin surekli ona konsantre olmasini engelle. Baska seyler dusunmeye calis. "dusunmeyecegim!" de ve bunu uygula. Bir seyi 40 defa soylersen olur mantigiyla hareket et. "Aman, banane umrumda degil zaten bana gore bir insan degildi; kimse bana yakistirmiyordu. degisecegi de yoktu bosverrrr" de her aklina geldiginde. Bunu yap! ilk zamanlar faydasiz gibi gelse de bilincaltin zamanla bunu kabullenecek ve sen gercekten zamanla o ve onunla ilgili herseye duyarsiz hale geleceksin.
nusufu 7 bin olan bir kasabada yapacak hicbirsey bulamiyorummSIKICI
canım hakkımdaki güzel izlenimlerin, sözlerin için çok teşekkürler. tuhaf olan ne biliyor musun, herkes senin yazdıklarını söylüyor zaten bana. hiç yakıştıramazlardı, kabalığından fiziksel özelliklerine, sürekli depresif hallerinden aşırı öfkeli biri olmasına kadar evlenilecek bir insanda olmaması gereken ne varsa kendinden barındırıyordu eksiksiz. hatta bu konularla hiç alakası olmayan, inanmayan insanlar bile büyü yaptırdığını düşünüyorlar onun banaama nedense hala gerçekleri göremiyorum sanırım. başta bana çizdiği profil o kadar hayallerimdeki gibiydi ki, 1.5 yılda her sözünün yalan olduğunu anlamama, başta yarattığı karakterle alakası olmadığını gözüme yüzlerce defa sokmuş olmasına rağmen o maskeye tutulmuş gibiyim...
1 yıl açtırmadı bana, hergün ağladım ya sanki yine kapatsam onun istediğini yapmış olacakmışım gibi geliyor. her açtığımda da bu muydu diyorum, bunun için mi ayrıldıkbelki de görsün istiyorum içten içe kim bilir. diğer kadınları araştırırken arada bana da baksın, hoş hiçbir paylaşımım ya da yeni fotoğrafım bile yok. ilk açtığımda heyecanla yeni fotoğraflar ekleyip ona sözde ne kadar mutlu olduğumu gösterecektim bu adam beni de aşağı çekiyor, saçma sapan biri olup çıkıyorum onun yüzünden
Cok iyi anliyorum.. ben Nesesiz degilimde.. ne bileyim bi anlam eksikligi var ya.. bos geliyo cogu sey.
Ah o Edward burda olacakktiiiii
sorma alacakaranlik serisini ilk okudugumda (buralar orman dolu) her ormana gidisimde bi agacin arkasindan hayatimin aski olan bir vampir ciksin diye hayal ediyordumbula bula o ormandan bi odun buldum hayatima alacak
tamam anladım atlantis. yüreğinin derinliklerinde yatan düşünce şu, onun seni bir şekilde de olsa görebilmesi. ne kadar nefret de duysan bir o kadar da seviyorsun. seni görsün istiyorsun, unutmasın istiyorsun. gizli gizli baktığını düşününce belki için rahatlıyor.bak seni çok iyi anlıyorum. ben de ayrıldıktan sonra bir ara nerdeyse facebok alacaktım sırf beni görsün unutmasın diye. ne büyük yanılgı. anca kendimi mutsuz edecektim böyle yaparak. hiçbir anlamı yok onun için. tam tersi, beni görmemeli, haber almamalı. senin için de geçerli bu. eğer içlerinde birazcık da olsa kırıntı duygular kalmışsa onların, o bilmeme haber alamama duygusuyla huzursuzlanıyorlar. işte o zaman akıllarına düşüyoruz.
seninki amerikalıymış, tabii biz bunu geç öğrendik, o yüzden değerlendirme dışı kalıyor. yeniden değerlendirme yapmak lazımzira türk erkeğinden başka bir erkek türü tanımıyoruz
Benimde tek bir sorunum var sanırım oda şu:eski neşem kalmadı,bişeyler yaparken isteyerek değilde zorla yapıyorum çoğu zaman.
Dershaneye gidiyorum mesela sırf yalnız kalmayayım diye konuşuyorum bir kaç kişiyle enerjileri beni aşıyor sanki
Ne güzel diyorum hayat dolular ama ben öyle olamıyorum malesef .s
Yani onu tanımadan önceki hallerimden eser yok benimde en çok canımı sıkan konu bu
iyi ki kısmet olmamış atlantis. allahın sevdiği kullarıymışız
ama keşke o adam olsaydı( onun adam olmasını bekleyeceğine adam olanı bul diyeceksin biliyorum , bu diyaloğu çok yaşadım ) susayım ben bişey demedim
icimizdden biri bi kac ay icinde
kizzzzzzzzlarrr asik oldummmmm
dese
sonra bi kac hafta sonra mutlu mesut cikmaya baslasa o kisiyle ne guzel olurr
ama hepimiz kiskanabiliriz o ayri
atlantis biz iki dinazoruz, biraz zor severiz, sonuncu sırada biz varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?