- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.621
herkes nereye gitti
burdayım benama nedense hiç iyi değilim sen nasıl oldun?
Benimde hiç ders çalışasım yok bugün normalde hiç dizi izlemiyorum ama int. takip ettiğim bir dizi var çok hoşuma gidiyor
Polisiye bir film adı Person Of İnsert
Kısaca onu izliyorum
Niye kotu hissediyorsunuz kendini bakim?
valla ben de şimdi yaşadığım yerden 545454865356689 km uzakta olsaydım kendimi hiç de kötü hissetmezdim
Eski erkek arkadasina yakin mi oturuyorsun?
Eger oyleyse, bende arabayla 5 dklik mesafede oturuyorum.. ilk basta iskenceydi simdi alistim.. ama 1.5 ay sonra tasinicam. o zaman hersey super oluciik
uzgun degilim, kirgin da hissetmiyorum. hatta baya iyi bi ruh halinde oldugum soylenebilir. yalnizcaa soyle birsey var.. birseyler anlamini yitirmis gibi. biri aklimdayken, biri icin birseyler yaparken sanki daha anlamliydi hersey. Faceten onu sildigim gunden beri face e bile girmiyorum. ne giricem ki? 300 e yakin arkadasim var.. 300 kisi. aralarinda ozel olan tek bir kisi bile yok. kuru kalabalik. Boslugumu hissediyorum acaba yine. Ama oyle dolmuyorda.. Eskisi gibi degilim artik. Kimseden oyle hoslanamaz oldum.. sanki bilincli olarak kendimi yalniz birakiyormusum gibi.. ne bilim.. oyle iste
1 ayın kaldı yeni hayat kurmana. o zaman herşey daha anlamlı gelecektir eminim. facebooka ben de bakmıyorum artık, bayramda girdim herkes eşiyle, çocuğuyla geziyor, içim acıdı nedense, hepsinin mutlulukları için hep dua etmişimdir hased edermişim gibi anlamayın lütfen sadece o tablo bana çok uzak geliyor
bugün kursa bile gitmedim, o kadar anlamsız geliyor ki birşeyler için çabalamak. bıraksalar sanki ömrümü 4 duvar arasında geçirebilirmişim gibi, o arayana dek böyle değilimdim oysa. ilk günler daha aktiftim çok tuhaf...
1 ayın kaldı yeni hayat kurmana. o zaman herşey daha anlamlı gelecektir eminim. facebooka ben de bakmıyorum artık, bayramda girdim herkes eşiyle, çocuğuyla geziyor, içim acıdı nedense, hepsinin mutlulukları için hep dua etmişimdir hased edermişim gibi anlamayın lütfen sadece o tablo bana çok uzak geliyor
bugün kursa bile gitmedim, o kadar anlamsız geliyor ki birşeyler için çabalamak. bıraksalar sanki ömrümü 4 duvar arasında geçirebilirmişim gibi, o arayana dek böyle değilimdim oysa. ilk günler daha aktiftim çok tuhaf...
ayy hayır ayol, ben seni kastetmiştimşimdi ben de amerika kıtasında olsam bir sıkıntım kalmazdı diyorum.
off atlantis..teselli verecek cümlem bile kalmadı bu akşam. ben de kötüyüm. bütün mutsuzluklar çöreklendi niyeyse. o faceboku kapatsana sen. belki daha iyi hissedersin
off atlantis..teselli verecek cümlem bile kalmadı bu akşam. ben de kötüyüm. bütün mutsuzluklar çöreklendi niyeyse. o faceboku kapatsana sen. belki daha iyi hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?