Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kendimi kötü hissettiğimde Gökhan Özcan okurum genelde, yalnız olmadığımı fısıldar sanki kulağıma keskin kalemiyle... sizinle de paylaşmak istedim bir bölümünü;

günlerin pembe kıvılcımlar çıkarttığı zamanlar vardır.
İçimizde startını vermediğimiz baharla yeşerdiğini görür , şaşırırız.
Kalbin doğruları , aklın yanlışlarına galebe çalar.
Bu heyecan , bu akıl almaz körlük , bir koşuya sürükler bedenimizi.
Bağrımıza saplanan gerçeklerle uyanırız.
Böyle günler , uygun değildir aslında sevmeye.
Ama severiz.

...

Günlerin ince sarsıntılar uydurduğu zamanlar vardır.
Neden olduğunu bilmediğimiz kırgınlıklarla açarız gözlerimizi dünyaya.
Bütün titreşimler bir yerimizi acıtır mutlaka.
Bütün , izler bilmediğimiz bir ateş tutuşturur bir köşemizde.
Çaresiz teslim oluruz.
Böyle günler , uygun değildir aslında kırılmaya.
Ama kırılırız.
...

Günlerin diğer günlere benzemediği zamanlar vardır.
Elimize aldığımız her şey pörsüyüp söner.
Biriktirdiğimizi sandığımız geçmiş , ufalanıp gider avuçlarımızda.
' sonra ' da kaybeder anlamını ' önce ' nin ardından.
Bir mum ışığımdan yansıyan gölgeye dönüşürüz.
Böyle günler , uygun değildir aslında yaşamaya.
Ama yaşarız.

öyle işte

uzgun degilim, kirgin da hissetmiyorum. hatta baya iyi bi ruh halinde oldugum soylenebilir. yalnizcaa soyle birsey var.. birseyler anlamini yitirmis gibi. biri aklimdayken, biri icin birseyler yaparken sanki daha anlamliydi hersey. Faceten onu sildigim gunden beri face e bile girmiyorum. ne giricem ki? 300 e yakin arkadasim var.. 300 kisi. aralarinda ozel olan tek bir kisi bile yok. kuru kalabalik. Boslugumu hissediyorum acaba yine. Ama oyle dolmuyorda.. Eskisi gibi degilim artik. Kimseden oyle hoslanamaz oldum.. sanki bilincli olarak kendimi yalniz birakiyormusum gibi.. ne bilim.. oyle iste

valla ben de şimdi yaşadığım yerden 545454865356689 km uzakta olsaydım kendimi hiç de kötü hissetmezdim

Eski erkek arkadasina yakin mi oturuyorsun?
Eger oyleyse, bende arabayla 5 dklik mesafede oturuyorum.. ilk basta iskenceydi simdi alistim.. ama 1.5 ay sonra tasinicam. o zaman hersey super oluciik

Eski erkek arkadasina yakin mi oturuyorsun?
Eger oyleyse, bende arabayla 5 dklik mesafede oturuyorum.. ilk basta iskenceydi simdi alistim.. ama 1.5 ay sonra tasinicam. o zaman hersey super oluciik

ayy hayır ayol, ben seni kastetmiştim şimdi ben de amerika kıtasında olsam bir sıkıntım kalmazdı diyorum.

1 ayın kaldı yeni hayat kurmana. o zaman herşey daha anlamlı gelecektir eminim. facebooka ben de bakmıyorum artık, bayramda girdim herkes eşiyle, çocuğuyla geziyor, içim acıdı nedense, hepsinin mutlulukları için hep dua etmişimdir hased edermişim gibi anlamayın lütfen sadece o tablo bana çok uzak geliyor

bugün kursa bile gitmedim, o kadar anlamsız geliyor ki birşeyler için çabalamak. bıraksalar sanki ömrümü 4 duvar arasında geçirebilirmişim gibi, o arayana dek böyle değilimdim oysa. ilk günler daha aktiftim çok tuhaf...

off atlantis..teselli verecek cümlem bile kalmadı bu akşam. ben de kötüyüm. bütün mutsuzluklar çöreklendi niyeyse. o faceboku kapatsana sen. belki daha iyi hissedersin

canim bunaliyorsun heralde. depresyon belirtileri bunlar, durup durup aglaman, 4 duvar arasinda kalman, herseyin anlamsiz gelmesi.. Iliski bitiminin depresyon evresinde olabilirsin. Zamanla gececek..
Burasi ne kadar sanal bi ortam olsada yazilarindan goruyorum senin ne kadar akilli mantikli bir insan oldugunu. Burda baskalarina destek olarakta kocaman bi kalbin oldugunu gosteriyorsun.. Eminim ki sen mutlulugu bulacaksin, hakediyorsun cunku. yalnizca o eski kisiyi dusunme. unut demiyorum bunu yapamazsin ama aklinin surekli ona konsantre olmasini engelle. Baska seyler dusunmeye calis. "dusunmeyecegim!" de ve bunu uygula. Bir seyi 40 defa soylersen olur mantigiyla hareket et. "Aman, banane umrumda degil zaten bana gore bir insan degildi; kimse bana yakistirmiyordu. degisecegi de yoktu bosverrrr" de her aklina geldiginde. Bunu yap! ilk zamanlar faydasiz gibi gelse de bilincaltin zamanla bunu kabullenecek ve sen gercekten zamanla o ve onunla ilgili herseye duyarsiz hale geleceksin.

ayy hayır ayol, ben seni kastetmiştim şimdi ben de amerika kıtasında olsam bir sıkıntım kalmazdı diyorum.

nusufu 7 bin olan bir kasabada yapacak hicbirsey bulamiyorumm SIKICI

off atlantis..teselli verecek cümlem bile kalmadı bu akşam. ben de kötüyüm. bütün mutsuzluklar çöreklendi niyeyse. o faceboku kapatsana sen. belki daha iyi hissedersin

Ben faceten onu sildigimden beri cok iyiyim

kendimi basariyla bi diyeti surduruyormus gibi hissediyorum. ohhh.. neymis oyle ya.. her dakka gor.. iskence gibi. iyk. sildim rahatladim

1 yıl açtırmadı bana, hergün ağladım ya sanki yine kapatsam onun istediğini yapmış olacakmışım gibi geliyor. her açtığımda da bu muydu diyorum, bunun için mi ayrıldık belki de görsün istiyorum içten içe kim bilir. diğer kadınları araştırırken arada bana da baksın, hoş hiçbir paylaşımım ya da yeni fotoğrafım bile yok. ilk açtığımda heyecanla yeni fotoğraflar ekleyip ona sözde ne kadar mutlu olduğumu gösterecektim bu adam beni de aşağı çekiyor, saçma sapan biri olup çıkıyorum onun yüzünden

Benimde tek bir sorunum var sanırım oda şu:eski neşem kalmadı,bişeyler yaparken isteyerek değilde zorla yapıyorum çoğu zaman.
Dershaneye gidiyorum mesela sırf yalnız kalmayayım diye konuşuyorum bir kaç kişiyle enerjileri beni aşıyor sanki
Ne güzel diyorum hayat dolular ama ben öyle olamıyorum malesef .s
Yani onu tanımadan önceki hallerimden eser yok benimde en çok canımı sıkan konu bu

sen kasaba deyince aklıma şey geldi neydi o vampirli film, alacakaranlık sürekli yağmur yağan bir kasaba, iç karartıcı. yok mu bir edward orda

bu arada sen 7 yıldır ordaymışsın, ailenlesin sanırım. herhalde tek değilsin o yaşından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…