- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.661
onun ben olmacağı kesinnedense senden ve Hürrem'den ümitliyim ben :44: black de sizi takip eder ardından ben de sizin mutluluklarınızı paylaşırım ne yapayım
onun ben olmacağı kesinnedense senden ve Hürrem'den ümitliyim ben :44: black de sizi takip eder ardından ben de sizin mutluluklarınızı paylaşırım ne yapayım
kimse kendine aski yakistiramiyor
haha hic gulecegim yoktu
sonsuza dek yalniz mi kalmayi hedefliyoruz nedir
aaaa hayiiiiiiir onuda asla istemiyorummmm:26:
yakistiriyorum yakistirmasina ama cok fazla ümitlide deiglim aslinda, yani yakin zamanda bulacagima ... ama insallah olur
hakikaten herkes kendine çok uzak görüyor sevme ve sevilmeyiyüreğimde biri varken ikinci kişi nasıl sığar bilmiyorum
destek timi nerelere dağıldı bakim
biz artık konulara da ekip olarak gidiyormuşuz yorum yapmaya
bir sonraki durak burası ne de olsaterapi grubuna yeni insanlar çekmek için ekipçe dolaşıyoruz
bir sonraki durak burası ne de olsaterapi grubuna yeni insanlar çekmek için ekipçe dolaşıyoruz
benim uyku düzenim yine şaştıgelmişken uykunu kaçırma bari, ben de korku filmi izleyeyim, mendilimi hazırlayıp
jerry, senin 7 senedir amerikada yaşadığını düşününce şimdi hayret ettim. ilişkiler üzerine kavramları çok güzel açıklıyorsun, duygularını çok güzel ifade ediyorsun. ergenliğinin de orda geçtiğini düşününce türkçeye böyle hakim olmana şaşırdım. ne yaptın hep türkçe konuştun sanırım:26:
ayy güldürdün yine beni
şeytan ı izle. ağlamaya fırsatın olmaz, korkmaktan
turk dizileri ve kitaplari okuyorum. Aile icinde de hep turkce konusuyoruz. Ben dil'e cok onem veririm. Asla aksanli bir turkce konusmak istemem. 7 sene once amerikaya geldigimde hic ingilizce bilmiyordum. Ergenlik caginda geldim tahmin edebilecegin gibi.. Ve en deli dolu caglarim hayatta kendimi en cok gelistirmek zorunda oldugum donemlerim oldu ve evet erken olgunlastim biraz. Cok fazla ortam gordum, cok insan tanidim, 16 yasimdan beri hem okuyorum hem calisiyorum.. Az cok pisiyorum bende hayatta iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?