Buyrun...Terapi Grubumuz :))

onun ben olmacağı kesin nedense senden ve Hürrem'den ümitliyim ben :44: black de sizi takip eder ardından ben de sizin mutluluklarınızı paylaşırım ne yapayım

bu isler hiiiiiiiicccc belli olmaz canim
ben kendimden pek umitli degilim..
amaaa yinede pozitif dusunelim, iyiyi cagiralim

Son düzenleme:
hakikaten herkes kendine çok uzak görüyor sevme ve sevilmeyi yüreğimde biri varken ikinci kişi nasıl sığar bilmiyorum

aaaa hayiiiiiiir onuda asla istemiyorummmm :26:
yakistiriyorum yakistirmasina ama cok fazla ümitlide deiglim aslinda, yani yakin zamanda bulacagima ... ama insallah olur

insallahhhhhh...

o kadar cok isterim kii
su telefonuma simdi sevdigim adamdan bi mesaj gelse "seni cok ozledim" diye.. Sonra bende o zaman gel bi gor beni desem Gelse kapimin onune, sarilsam skicaa
haftasonuna planlar yaparak gitse sonra evine.. gece boyunca mesajlar atsa.. ahh ahhh
cok isterimmm

cok isterim ya, kesin olmaz

hakikaten herkes kendine çok uzak görüyor sevme ve sevilmeyi yüreğimde biri varken ikinci kişi nasıl sığar bilmiyorum

Benim kalbim bos artik.. bunu hissediyorum. digerine karsi besledigim duygular bikkinlikla birlikte bitti. karsilik gormeden butun duygularimi somurmesini red ettim. sonunda aklimda kalbimde bir calismaya basladi..

Simdi o da artik herkes gibi biri tek farki, bir zamanlar cookkk ozeldi..

hahah

ayyyy gececegin konusunu okuyordum
yahu kizlar salak salak siritiyorum suanda bilemezsiniz hahahaha
o kizda anladi ya simdi, kendini daha fazla ezdirmeden zaten yalnizim hic olmazsa ondan ayri yalniz olurum dedi ya, sevindim..

huzurlu yalnizligima saglik

Yazin kuruduk,
Son baharda yapraklarini doken agaclar gibi
Dokup kurtulucaz butun acilardan, kederden..
Ve ilk baharda insallah yeniden can bulucaz

bir sonraki durak burası ne de olsa terapi grubuna yeni insanlar çekmek için ekipçe dolaşıyoruz

gönül istiyor ki herkes mutlu olsun. ama mümkün olmuyor işte. var yok bir ilişkiyi sürdürmektense kesip atsınlar. sonra gelirler buraya nasılsa

uyusam mı ki acaba. yine geç oldu saat

benim uyku düzenim yine şaştı gelmişken uykunu kaçırma bari, ben de korku filmi izleyeyim, mendilimi hazırlayıp

jerry, senin 7 senedir amerikada yaşadığını düşününce şimdi hayret ettim. ilişkiler üzerine kavramları çok güzel açıklıyorsun, duygularını çok güzel ifade ediyorsun. ergenliğinin de orda geçtiğini düşününce türkçeye böyle hakim olmana şaşırdım. ne yaptın hep türkçe konuştun sanırım:26:

turk dizileri ve kitaplari okuyorum. Aile icinde de hep turkce konusuyoruz. Ben dil'e cok onem veririm. Asla aksanli bir turkce konusmak istemem. 7 sene once amerikaya geldigimde hic ingilizce bilmiyordum. Ergenlik caginda geldim tahmin edebilecegin gibi.. Ve en deli dolu caglarim hayatta kendimi en cok gelistirmek zorunda oldugum donemlerim oldu ve evet erken olgunlastim biraz. Cok fazla ortam gordum, cok insan tanidim, 16 yasimdan beri hem okuyorum hem calisiyorum.. Az cok pisiyorum bende hayatta iste

hımmm.. şimdi anlaşıldı:114: diline sahip çıkan bilinçli bir türk genci, ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…