- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.681
orada şeytan çıkaran bir papaz var değil mi, benimki de bir nevi din adamıydı, buldum mu ben yine bir bağ ve ağlayacak bir nedenmüezzin olmak istiyordu bak şimdi de o aklıma geldi
aaa nolduuu:26:
Gerildim nedense
ask acisini savunurken gecmisi hatirlar gibi oldum da. neyse gecti simdi
o korkaklar ilişkiyi savunamadılar biz acımızı bile savunup nerdeyse onurla üzerimizde taşıyoruz, yaşadıklarımızın hatrına, izi kaldığı içinhayat ne tuhaf değil mi
blackkkk iyi geceler
biz ne istediğimizi biliyoruz çünkü, sorunmuş, güçlükmüş vız geliyor bize gözümüz kara sevdiğimiz zaman, herşeyle mücadele edecek gücü de içimizde taşıyoruz. ilişkilerin yozlaştığı, sevginin salt fiziksel hazza ya da maddiyata indirgendiği bir dünyada, neredeyse sadakatin esemesinin okunmadığı bir devirde biz gerçekten olması gerektiği gibi sevebilmiş, sanırım ilişki yaşayabilecek nitelikleri içimizde barındırıyoruz ve karşımıza doğru insanlar da çıkarsa mutluluk kaçınılmaz olacak bizim için
ben de yatayım artık iyice geç oldu, iyi geceler
Selam kizlaaaaaar :) umarim iyisinizdir,
ben iyim cok sükür, patatesli kek yapcam simdi,
yarin arkadasima götürcem, aneannesi vefat ettide kuran okutcaklar
eli bos gitmiyim :)
patatesli kek mi? ilk defa duyuyorum :)
harika oluyo çok severimm,bayadırda yapmadım aklıma geldi bak yapayım bende :)
patatesli kek mi? ilk defa duyuyorum :)
harika oluyo çok severimm,bayadırda yapmadım aklıma geldi bak yapayım bende :)
bnden once mutlu olmasini istemiyorum!!!
Ben dogru insani bulana dek o da bulamasin istiyorum!!
Onun kadar yureksiz ve korkak bi adam icin hersey bu kadar basit ve kolay olmamali!!
Benim duygularimla oynamanin, beni mesgul etmenin, beni uzmenin cezasini cekmeli!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?