Buyrun...Terapi Grubumuz :))

orada şeytan çıkaran bir papaz var değil mi, benimki de bir nevi din adamıydı, buldum mu ben yine bir bağ ve ağlayacak bir neden müezzin olmak istiyordu bak şimdi de o aklıma geldi

yavv bu üçkağıtçılıkla neyin müezzini olacakmış ki o

tamam sen izleme film falan şimdi, direkt uyu

saat 3

bi daha bu kadar oturmucam. zombi gibi oluyorum sabah:1

ben yatıyorum, ikinize de iyi geceler kızlar

o korkaklar ilişkiyi savunamadılar biz acımızı bile savunup nerdeyse onurla üzerimizde taşıyoruz, yaşadıklarımızın hatrına, izi kaldığı için hayat ne tuhaf değil mi

blackkkk iyi geceler

Goruyormusun ne kadar gucluyuz? Ne kadar cok duygularimizin arkasinda durabiliyoruz? Onlardan daha guclu, daha cok kendimizden emin oldugumuz icin uzuluyor olabilir miyiz? bizim gibi kadinlari kaldiramiyor bunyeleri

biz ne istediğimizi biliyoruz çünkü, sorunmuş, güçlükmüş vız geliyor bize gözümüz kara sevdiğimiz zaman, herşeyle mücadele edecek gücü de içimizde taşıyoruz. ilişkilerin yozlaştığı, sevginin salt fiziksel hazza ya da maddiyata indirgendiği bir dünyada, neredeyse sadakatin esemesinin okunmadığı bir devirde biz gerçekten olması gerektiği gibi sevebilmiş, sanırım ilişki yaşayabilecek nitelikleri içimizde barındırıyoruz ve karşımıza doğru insanlar da çıkarsa mutluluk kaçınılmaz olacak bizim için

ben de yatayım artık iyice geç oldu, iyi geceler

Aynen katiliyorum canim. Biz bir iliskinin sorumlulugunu kaldirabilecek gucteyiz. dogru insan karsimiza ciktiginda hem o hemde biz kazancli cikacagiz ((=
iyi geceler

Bnden once mutlu olmasini istemiyorum!!!
Ben dogru insani bulana dek o da bulamasin istiyorum!!
Onun kadar yureksiz ve korkak bi adam icin hersey bu kadar basit ve kolay olmamali!!
Benim duygularimla oynamanin, beni mesgul etmenin, beni uzmenin cezasini cekmeli!!

Selam kizlaaaaaar :) umarim iyisinizdir,
ben iyim cok sükür, patatesli kek yapcam simdi,
yarin arkadasima götürcem, aneannesi vefat ettide kuran okutcaklar
eli bos gitmiyim :)

patatesli kek mi? ilk defa duyuyorum :)

evet canim dün arkadasimda yedim cok güzeldi, börek gibi oluyor, bikac yerde daha yemistim,
ama kendim hic yapmadim ilk defa yapcam :)

harika oluyo çok severimm,bayadırda yapmadım aklıma geldi bak yapayım bende :)

canim ben ilk defa yapcam, sen biliyorsan sana soriyim, patatesleri kücük küp küpmü dogricaz ???

Son düzenleme:

aynen harfi harfine katılıyorum...
Tek dileğim bu ...

atlantis ben de kuantuma başlıycam, bak başkalarında işe yarıyo dünkü arkadaşın sevgilisi aramış hem de nerdeyse 8 defa

avatarımı da değiştirdim, bekliyorum. hadi bakalım:102::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…