- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.701
atlantis ben de kuantuma başlıycam, bak başkalarında işe yarıyodünkü arkadaşın sevgilisi aramış hem de nerdeyse 8 defa
avatarımı da değiştirdim, bekliyorum. hadi bakalım:102::119:
Sabaha kadar ruyamda o salagi gordum
nasil huzursuz uyandim anlatamam,yatak belimi de agritmis zaten.
resmen gunum kotu basladi :95:
kizlar size bi tavsiye vereyim bir yerde okumustum ve cogu zaman ise yariyor,
bu aralar hepimiz rüyalarimizda kötü seyler görebiliyoruz malum,
uyandigimizda hatirlamak istemedigimiz seyler yani..
o yüzden sabah uyanir uyanmaz hemen pencereden gökyüzüne bakin,
ama kalkar kalkmaz yani,
bi süre gökyüzüne bakin, bu rüyanizi unutmaya sagliyormus.
ben denedim bikac kere oluyor yani :)
umarim isinize yarar
atlantis ben de kuantuma başlıycam, bak başkalarında işe yarıyodünkü arkadaşın sevgilisi aramış hem de nerdeyse 8 defa
Nasil birseymis o
gerçekten o nasıl bişey bizide aydınlatırmısın?
kötü bir gece geçirdim haliyle o ruh haliyle gözyaşları içinde uyandım, sonra tekrar uykuya dalmışım rüyamda onu gördüm. ailesi, arkadaşları oturuyoruz öyle bir özgüvenle konuşuyor ki beni suçlayıcı kendini aklayıcı, bir anda doluyorum gözyaşları içinde ailesine yaptıklarını, neden ayrıldığımızı, facebookta karıştırdığı işleri anlatıyorum hepsi şaşkın onların bile gözleri doluyor... nedense bu rüyadan sonra rahatladım. bizde şöyle bir sorun var bir de, ailesi benim ona güvenmediğimi, boş yere ondan şüphelendiğimi, onun da sabrının taşıp ayrıldığımızı biliyor, muhtemelen anlattığı bu. kendi yaptıklarından ise habersizler herkesin gözünde sorunlu insan benim. gerçeklerin su yüzüne çıkmasını çok istiyorum rüyayı da nedense o imkanı bulacağıma yordum umarım gerçekleşir
çekim yasasına ve duanın gücüne inanıyorum ben black; düşünüyorum da bazen ne için dua ettiysem çoğu gerçekleşti ama ummadığım zamanlarda. her zaman kendimiz için hayırlısını istemiyoruz yalnız, bazen gerçekleşen dualarımın da benim zararıma olduğunu fark ettim. misal ben hiç böylesine bir aşk yaşamamıştım, hatta tuhaf ama aşk acısının nasıl bir şey olduğunu da merak ederdim, nitekim gerçekleşti.
şu dünyayı kasıp kavuran "Secret"vari bir tez gerçek dışı geliyor bana, hayal edin ve olsun, posta kutunuza paralar dolsun kısmına geldiğimde bırakmıştım o kitabıama çekim yasası da inanç bazında da kimi bilimsel çevrelerce de olasılık dahilinde. bir de şu var ama açıkçası ikilemde kalıyorum; "vazgeçtiğin topraklar senindir" "beklediğin şey ancak sen onu unuttuğun anda gerçekleşir, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir" gerçekleşmesi için yoğunlaşmak mı gerekir yoksa vazgeçmek mi? vazgeçtikten sonra gerçekleşse bir anlam ifade eder mi? işin içinden çıkamadım sen ne dersin:44:
ah atlantis, dün tabi moralimiz iyi değildi bak kötü rüya gördün. hayırlara çıksın. ailesi sen söylesen bile onun nasıl biri olduğunu görecek kapasitede değilmiş. ayrıldıktan sonra seni aileni aramayan insanlardan ne bekliyorsun, sana hak vereceklerini mişu devran dönecek ama ne zaman. sabırla bekliyorum. ne kadar üzüldüysek o kadar mutlu olucaz, inan.
evet de mi, büyük bir çelişki var. birinde unutmak artık üzerinde bile durmamak ve işte o unuttuğun anda gelmesi, diğerinde ise çok yoğunlaşmak çok büyük bir istekle onu dilemek olmuş gibi davranmak ve gerçek olması. iki uç. ben her ikisini de denedim, bi işe yaramadıayy koptummmmmmmm
yeni birini istemiyorum atlantis ben onun dönmesini istiyorumona dönmek için asla değil, o pişmanlığını görebilmek için. o kadar çok istiyorum ki bütün dualarımda bu var. ama sonra enerjimi boşa harcıyormuşum gibi geliyor. bilmiyorum:26:
en son 3 hafta önce aradı, açmamıştım. 3 hafta olmuş çok uzunbekliyorum bakalım..
onlar geri dönseler biz yine affederiz biliyorsun değil mi biraz dil dökselerseneye de yeniden terk edilip bu başlıkta serzenişte bulunmaya devam ederiz ama mutsuz olduğunu bilmek ben de istiyorum 3 ay oldu hala kaldıramıyorum, birçok anıyı bastırmışım sanki şimdi ise hepsi bilinç düzeyine çıkıyor. bizdeki en saçma durum ise en huzurlu, en güzel günlerimizi, en fazla gezip tozduğumuz zaman dilimlerini beni terk etmeden 1 gün öncesine dek yaşıyor olmamızdı. yalnız mı yaşadım diyorum onca anı, nasıl hiçbiri aklına bile gelmez
düşünce gücü ve imgeleme yapıcam. avatarıma telefon resmi koymakla başladım. ben sadece işe yarayıp yaramadığını denemek istiyorum. bi denicem:119:
kötü bir gece geçirdim o ruh haliyle gözyaşları içinde uyandım, sonra tekrar uykuya dalmışım rüyamda onu gördüm. ailesi, arkadaşları oturuyoruz öyle bir özgüvenle konuşuyor ki beni suçlayıcı kendini aklayıcı, bir anda doluyorum gözyaşları içinde ailesine yaptıklarını, neden ayrıldığımızı, facebookta karıştırdığı işleri anlatıyorum hepsi şaşkın onların bile gözleri doluyor... nedense bu rüyadan sonra rahatladım. bizde şöyle bir sorun var bir de, ailesi benim ona güvenmediğimi, boş yere ondan şüphelendiğimi, onun da sabrının taşıp ayrıldığımızı biliyor, muhtemelen anlattığı bu. kendi yaptıklarından ise habersizler herkesin gözünde sorunlu insan benim. gerçeklerin su yüzüne çıkmasını çok istiyorum rüyayı da nedense o imkanı bulacağıma yordum umarım gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?