Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sabaha kadar ruyamda o salagi gordum
nasil huzursuz uyandim anlatamam, yatak belimi de agritmis zaten.
resmen gunum kotu basladi :95:

Son düzenleme:
Sabaha kadar ruyamda o salagi gordum
nasil huzursuz uyandim anlatamam, yatak belimi de agritmis zaten.
resmen gunum kotu basladi :95:

kizlar size bi tavsiye vereyim bir yerde okumustum ve cogu zaman ise yariyor,
bu aralar hepimiz rüyalarimizda kötü seyler görebiliyoruz malum,
uyandigimizda hatirlamak istemedigimiz seyler yani..
o yüzden sabah uyanir uyanmaz hemen pencereden gökyüzüne bakin,
ama kalkar kalkmaz yani,
bi süre gökyüzüne bakin, bu rüyanizi unutmaya sagliyormus.
ben denedim bikac kere oluyor yani :)
umarim isinize yarar

Genelde surekli kendime hatirlatmaya calismadikca ruya hemen unutuluyor. Da, sabah kalktigimda ki o huzursuzluk unutulmuyor.. Bende suan ruyanin icerigini tam hatirlamiyorum ama sinir bozucu oldugu kesin ((=

İşlerim yoğun şu aralar oldukça :) Onu düşünmeye vaktim var mı yok Geçer bu günlerde geçer..

kızlar selam dün resti çektim sevgilime.. :)
beni ara demişti (bana kontor yükletmiş konuşma paketi yapayım diye) bende aradım.. naber nasılsın diye konuştuk biraz sonra neden mesaj atmıyosun vs dedi bende attım ama gelmemiş ne yapabilirim ki senin telefonun çekmiyosa dedim çaldırmışsın bunu daha önceden akıl edebilirdin diye üste çıkmaya çalıştı ama olmadı :) çaldırdım çalıyodu ama mesajlarım gitmiyordu ne yapabilirdim ki bende çekmesini bekledim dedim sustu.. (kendisi köyde şu an o yüzden çekmiyor).. bu durum daha ne kadar böyle gidecek dedi..(aramız limoni ya ondan bahsediyor)
sonra dışarıda olduğumu farkedip nerdesin sen kiminlesin dedi bende seni ilgilendirmez dedim.. nasıl yani dedi bende özel hayat diye bişey varmış ya o yüzden benim hayatım bana seninki sana bundan sonra dedim.. oda vayy yeni kararlar alınmış dedi bende benim hiç değilse mantıklı nedenlerim var seninse sadece canın istediğinden şifreyi aramıza soktun dedim.. oda ya neden bi kerede benim istediğim olmuyor sen ne kadar inatçısın ne kadar büyütüyorsun istediğin olmayınca saplantı haline getiriyorsun dedi.. bende alakası yok bana mantığını açıkla mantıklı bulursam seni emin ol şifre konusunu kapatır daha da açmazdım dedim.. en başta şifre vermicem dediğinde önemsemedim nasılsa verirsin d,ye düşündüm ama anladım ki sen ciddisin bu konuda madem öyle hayatlarımıza da karışma hakkımız yok.. ayrıca asıl inatçı olan sensin çünkü gereksiz bi konuyu aramıza soktun üstelik haksızsın dedim öyle tartıştık bi süre ama ara ara nerde ve kimle olduğunu söyle diye sordu durdu söylemedim seni ilgilendirmez dedim ısrarla.. en sonunda da sen yanıma gelene kadar konuşmakta istemiyorum bak senden ayrılmıyorum ama konuşmuyorum sadece dedim çok şaşırdı ve bozuldu.. neden dedi.. bende aramızda sorun var ve bi türlü çözemiyoruz farkında mısın? ben bu haldeyken senle konuşamam konuşsamda kötü oluruz iyice dedim tamam dedi.. bende iyi kendine iyi bak dedim oda aynısını dedi kapattık.. peşine hemen mesaj atmış ki en azından oraya gelene kadar mesajlaşalım annem sorar yine eğer küs olduğumuz anlaşılırsa iyi olmaz dedi.. bende aradım ne demek iyi olmaz dedim.. annende mi karışıcak artık ilişkimize dedim tamam boşver saçmaladım dedi.. bende senin annenden öçnce bi kız annesi olarak benim annemin söz söylemesi lazımdı eğer birisi söz söyleyecekse dedim ha tamam iyi oldu onu bildiğim dedi sen takma ben hallederim dedi bende ben zaten takmıyorum telefonu bozulmuş de misafiri var de geç abartılacak bişey değil dedim kapattım..
arada telefona bakıyorum hiç aramamış.. demekki gerçekten haklı olduğunu düşünüyor.. neyse devam etsin.. ama gerçekten ne sinir oluyorum nede üzgünüm kızlar cidden bu olumlamalar ve pozitif düşünme bana çok şey kattı.. önceden olsa dayanamaz bi saat sonra arardım ya da mesaj atardım.. bişey yapmasamda kendi kendime ağlardım ben bunu hakedecek ne yaptım diye şimdiyse öyle bişeyden eser yok :)

kötü bir gece geçirdim o ruh haliyle gözyaşları içinde uyandım, sonra tekrar uykuya dalmışım rüyamda onu gördüm. ailesi, arkadaşları oturuyoruz öyle bir özgüvenle konuşuyor ki beni suçlayıcı kendini aklayıcı, bir anda doluyorum gözyaşları içinde ailesine yaptıklarını, neden ayrıldığımızı, facebookta karıştırdığı işleri anlatıyorum hepsi şaşkın onların bile gözleri doluyor... nedense bu rüyadan sonra rahatladım. bizde şöyle bir sorun var bir de, ailesi benim ona güvenmediğimi, boş yere ondan şüphelendiğimi, onun da sabrının taşıp ayrıldığımızı biliyor, muhtemelen anlattığı bu. kendi yaptıklarından ise habersizler herkesin gözünde sorunlu insan benim. gerçeklerin su yüzüne çıkmasını çok istiyorum rüyayı da nedense o imkanı bulacağıma yordum umarım gerçekleşir

Son düzenleme:
atlantis ben de kuantuma başlıycam, bak başkalarında işe yarıyo dünkü arkadaşın sevgilisi aramış hem de nerdeyse 8 defa

avatarımı da değiştirdim, bekliyorum. hadi bakalım:102::119:

çekim yasasına ve duanın gücüne inanıyorum ben black; düşünüyorum da bazen ne için dua ettiysem çoğu gerçekleşti ama ummadığım zamanlarda. her zaman kendimiz için hayırlısını istemiyoruz yalnız, bazen gerçekleşen dualarımın da benim zararıma olduğunu fark ettim. misal ben hiç böylesine bir aşk yaşamamıştım, hatta tuhaf ama aşk acısının nasıl bir şey olduğunu da merak ederdim, nitekim gerçekleşti.

şu dünyayı kasıp kavuran "Secret"vari bir tez gerçek dışı geliyor bana, hayal edin ve olsun, posta kutunuza paralar dolsun kısmına geldiğimde bırakmıştım o kitabı ama çekim yasası da inanç bazında da kimi bilimsel çevrelerce de olasılık dahilinde. bir de şu var ama açıkçası ikilemde kalıyorum; "vazgeçtiğin topraklar senindir" "beklediğin şey ancak sen onu unuttuğun anda gerçekleşir, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir"
gerçekleşmesi için yoğunlaşmak mı gerekir yoksa vazgeçmek mi? vazgeçtikten sonra gerçekleşse bir anlam ifade eder mi? işin içinden çıkamadım sen ne dersin:44:

ah atlantis, dün tabi moralimiz iyi değildi bak kötü rüya gördün. hayırlara çıksın. ailesi sen söylesen bile onun nasıl biri olduğunu görecek kapasitede değilmiş. ayrıldıktan sonra seni aileni aramayan insanlardan ne bekliyorsun, sana hak vereceklerini mi şu devran dönecek ama ne zaman. sabırla bekliyorum. ne kadar üzüldüysek o kadar mutlu olucaz, inan.

evet de mi, büyük bir çelişki var. birinde unutmak artık üzerinde bile durmamak ve işte o unuttuğun anda gelmesi, diğerinde ise çok yoğunlaşmak çok büyük bir istekle onu dilemek olmuş gibi davranmak ve gerçek olması. iki uç. ben her ikisini de denedim, bi işe yaramadı ayy koptummmmmmmm

Son düzenleme:
sevgili günlük

az önce konular arasında bir başlık gördüm sex pozisyonları diye, her konunun konuşulduğu ancak ayağa düşmediği bu sitede, bir ilki gerçekleştiren arkadaşımıza 90 points.
:))

sanki tanıdığım tanımadığım kim varsa sözleşmiş gibi aynı cümleleri kuruyor ne tuhaf:44: herkes aynısını söylüyor hatta o öfkeyle ailesine mi anlatsam dediğimde çevremdekiler onlar da o kadar umursar ki diye dalga geçiyorlardı vallahi dönsün artık devran, sürekli beddua okuyan ( çok kötü bir şey biliyorum :26:) biri haline dönüştüm. hoş beddularım da o kadar kötü deği bence:44: işte iş bulamasın, hiçbir kadın cevap yazmasın, beni unutamasın, döktüğüm gözyaşlarının aynılarını döksün gibi :44: ( kötüymüş biraz da en azından canına kastedici değil )

çok alemsin yine de unutmak bence daha doğru, kaybettiğimiz bir eşyayı da aradığımızda değil ummadığımız anda buluruz, ben geçen ay artık tüm ümidimi yitirmiş bir şekilde ondan telefon beklemediğime dair beylik cümleler kurarken aramıştı o vazgeçtiğimiz topraklar bizimdir black düsturumuz budur. çekim yasasıyla da yeni bir aşka yoğunlaşabiliriz, düşünsene ikisinin aynı anda gerçekleştiğini, bir yanda çekim yasasıyla gelen yeni sevgili, diğer yanda vazgeçtiğimiz toprakların fethedildiğini

yeni birini istemiyorum atlantis ben onun dönmesini istiyorum ona dönmek için asla değil, o pişmanlığını görebilmek için. o kadar çok istiyorum ki bütün dualarımda bu var. ama sonra enerjimi boşa harcıyormuşum gibi geliyor. bilmiyorum:26:

en son 3 hafta önce aradı, açmamıştım. 3 hafta olmuş çok uzun bekliyorum bakalım..

onlar geri dönseler biz yine affederiz biliyorsun değil mi biraz dil dökselerseneye de yeniden terk edilip bu başlıkta serzenişte bulunmaya devam ederiz ama mutsuz olduğunu bilmek ben de istiyorum 3 ay oldu hala kaldıramıyorum, birçok anıyı bastırmışım sanki şimdi ise hepsi bilinç düzeyine çıkıyor. bizdeki en saçma durum ise en huzurlu, en güzel günlerimizi, en fazla gezip tozduğumuz zaman dilimlerini beni terk etmeden 1 gün öncesine dek yaşıyor olmamızdı. yalnız mı yaşadım diyorum onca anı, nasıl hiçbiri aklına bile gelmez

biz bugün de iyi değiliz atlantis, anlaşıldı. mendilleri çıkardık yine

iyiyiz çok iyiyiz hatta mendil yok, ağlamak yok ( internette ah almak ve ah etmek üzerine kişisel deneyimlerini yazanları araştırıyorum, ne tuhaf bir insan oldum, ne boş işlerle uğraşır oldum Allah'ım ) çekim yasasıyla ilgili makaleleri araştıralım bari

düşünce gücü ve imgeleme yapıcam. avatarıma telefon resmi koymakla başladım. ben sadece işe yarayıp yaramadığını denemek istiyorum. bi denicem:119:

Bence yanlis yapiyorsun. Kendini surekli bir beklenti icine sokuyorsun ki asil yapman gereken ondan uzaklasmaya calismak olmaliydi. Ama hala donsun diye birseyler ise yarasin diye taktikle, cozumle, pozitif dusunme vs ile yalnizca onu daha da cok aklina sokuyorsun. bence kendimize yogunlasmaliyiz. Yalnizca onlara yogunlasip, yaptigimiz herseyde onlari baz alirsak kendimize bu girdaptan hic kurtulamayiz. Umarim beni yanlis anlamiyorsundur. iyiligini dusunuyorum yalnizca..

Bosver derim.. Ailesi, cevresi senin hakkinda ne dusunurse dusunsun. Sen kendini ne sekilde iyi hissediyorsan o sekilde davran. Baskalarinin gozuyle kendini gormeye calisacagina, kendi gorus ve insanlari degerlendirmelerine yogunlas. kimse senden onemli degil. Ayrildigin insanin ailesine, arkadaslarina kimseye kendini aciklamak zorunda degilsin. birde bunlari dusunup iyicene hirpalama kendini. gercekleri sen biliyorsun, ve yaptigin davranislarin, aldigin kararlarin arkasindaki sebepleri de, bu kendini iyi hissetmen icin yeterli olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…