- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.721
iyiyizçok iyiyiz hatta mendil yok, ağlamak yok ( internette ah almak ve ah etmek üzerine kişisel deneyimlerini yazanları araştırıyorum, ne tuhaf bir insan oldum, ne boş işlerle uğraşır oldum Allah'ım ) çekim yasasıyla ilgili makaleleri araştıralım bari
kızlar selam dün resti çektim sevgilime.. :)
beni ara demişti (bana kontor yükletmiş konuşma paketi yapayım diye) bende aradım.. naber nasılsın diye konuştuk biraz sonra neden mesaj atmıyosun vs dedi bende attım ama gelmemiş ne yapabilirim ki senin telefonun çekmiyosa dedim çaldırmışsın bunu daha önceden akıl edebilirdin diye üste çıkmaya çalıştı ama olmadı :) çaldırdım çalıyodu ama mesajlarım gitmiyordu ne yapabilirdim ki bende çekmesini bekledim dedim sustu.. (kendisi köyde şu an o yüzden çekmiyor).. bu durum daha ne kadar böyle gidecek dedi..(aramız limoni ya ondan bahsediyor)
sonra dışarıda olduğumu farkedip nerdesin sen kiminlesin dedi bende seni ilgilendirmez dedim.. nasıl yani dedi bende özel hayat diye bişey varmış ya o yüzden benim hayatım bana seninki sana bundan sonra dedim.. oda vayy yeni kararlar alınmış dedi bende benim hiç değilse mantıklı nedenlerim var seninse sadece canın istediğinden şifreyi aramıza soktun dedim.. oda ya neden bi kerede benim istediğim olmuyor sen ne kadar inatçısın ne kadar büyütüyorsun istediğin olmayınca saplantı haline getiriyorsun dedi..bende alakası yok bana mantığını açıkla mantıklı bulursam seni emin ol şifre konusunu kapatır daha da açmazdım dedim.. en başta şifre vermicem dediğinde önemsemedim nasılsa verirsin d,ye düşündüm ama anladım ki sen ciddisin bu konuda madem öyle hayatlarımıza da karışma hakkımız yok.. ayrıca asıl inatçı olan sensin çünkü gereksiz bi konuyu aramıza soktun üstelik haksızsın dedim öyle tartıştık bi süre ama ara ara nerde ve kimle olduğunu söyle diye sordu durdu söylemedim seni ilgilendirmez dedim ısrarla.. en sonunda da sen yanıma gelene kadar konuşmakta istemiyorum bak senden ayrılmıyorum ama konuşmuyorum sadece dedim çok şaşırdı ve bozuldu.. neden dedi.. bende aramızda sorun var ve bi türlü çözemiyoruz farkında mısın? ben bu haldeyken senle konuşamam konuşsamda kötü oluruz iyice dedim tamam dedi.. bende iyi kendine iyi bak dedim oda aynısını dedi kapattık.. peşine hemen mesaj atmış ki en azından oraya gelene kadar mesajlaşalım annem sorar yine eğer küs olduğumuz anlaşılırsa iyi olmaz dedi.. bende aradım ne demek iyi olmaz dedim.. annende mi karışıcak artık ilişkimize dedim tamam boşver saçmaladım dedi.. bende senin annenden öçnce bi kız annesi olarak benim annemin söz söylemesi lazımdı eğer birisi söz söyleyecekse dedim ha tamam iyi oldu onu bildiğim dedi sen takma ben hallederim dedi bende ben zaten takmıyorum telefonu bozulmuş de misafiri var de geç abartılacak bişey değil dedim kapattım..
arada telefona bakıyorum hiç aramamış.. demekki gerçekten haklı olduğunu düşünüyor.. neyse devam etsin.. ama gerçekten ne sinir oluyorum nede üzgünüm kızlar cidden bu olumlamalar ve pozitif düşünme bana çok şey kattı.. önceden olsa dayanamaz bi saat sonra arardım ya da mesaj atardım.. bişey yapmasamda kendi kendime ağlardım ben bunu hakedecek ne yaptım diye şimdiyse öyle bişeyden eser yok :)
Bence yanlis yapiyorsun. Kendini surekli bir beklenti icine sokuyorsun ki asil yapman gereken ondan uzaklasmaya calismak olmaliydi. Ama hala donsun diye birseyler ise yarasin diye taktikle, cozumle, pozitif dusunme vs ile yalnizca onu daha da cok aklina sokuyorsun. bence kendimize yogunlasmaliyiz. Yalnizca onlara yogunlasip, yaptigimiz herseyde onlari baz alirsak kendimize bu girdaptan hic kurtulamayiz. Umarim beni yanlis anlamiyorsundur. iyiligini dusunuyorum yalnizca..
Bosver derim.. Ailesi, cevresi senin hakkinda ne dusunurse dusunsun. Sen kendini ne sekilde iyi hissediyorsan o sekilde davran. Baskalarinin gozuyle kendini gormeye calisacagina, kendi gorus ve insanlari degerlendirmelerine yogunlas. kimse senden onemli degil. Ayrildigin insanin ailesine, arkadaslarina kimseye kendini aciklamak zorunda degilsin. birde bunlari dusunup iyicene hirpalama kendini. gercekleri sen biliyorsun, ve yaptigin davranislarin, aldigin kararlarin arkasindaki sebepleri de, bu kendini iyi hissetmen icin yeterli olmali.
bu sadece onunla ilgili bir mesele değil, yapım gereği haksızlığa uğradığımda tahammül edemiyorum yoksa onun ya da ailesinin ne düşündüğü zerre umrumda değil. evime defalarca gelmiş insanlar ailemi bile aramamış hiç varolmamışım gibi onların nezdinde ne olduğumun da bir hükmü olmaz. beni öfkelendiren arkamdan atıp tutan adamın gerçek yüzünü kimsenin bilmiyor olması ve dilediğince at koşturabilmesi, bir de kendini kurnaz sanıp işin içinden ustalıkla sıyrılabilmesi... tanımadığın bir insan bile arkandan atıp tutsa sinirlenirsin bunu bir de evlilik düşündüğün adam yapıyor, bu çirkinliğe katlanamıyorum. sen nasılsın bugün? dün yine dağıldık biraz
paradisecimm gelmişş
Geldim blackçimm
Okuyamadım neler konuştuğunuzu çünkü çok fazla şey olmuş burda
Devam devam terapiye.. Yılmak yok. Ektiğimizi biçicez..
Bu arada iletini çok beğendim ARAYACAK!!!
yine yeni metodlar deneme sürecindeyim
ya herro ya merro:88:
Helallll olsunnnnn böyle devam:128:
anzer bali, canim resti cekmen iyi olmus,
birazda o anlasin senin ciddi oldugunu
atlantis, bir şey aklıma takılıyordu, az önce de gördüm sana sorayım dedim, bazı kullanıcı isimleri mor renkte. neden onlar mor senin fikrin var mı?
yoo, görmedim sanırım hiç öyle birşey:44:
Bazi kullanici isimlerinin yaninda da arti "+" isarei var, mesela bu konuyu okuyanlar listesine bakinca goruyorum. Peki o ne? bende onu merak ediyorum
+ arkadaş listendekileri göstermiyor mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?