Buyrun...Terapi Grubumuz :))

al benden de o kadar

Helallll olsunnnnn böyle devam:128:

biliyorum jeryy, biliyorum. zaten en fazla birkaç gün sürer bu denemelerim. sonra sonuç alamayınca sövüp vazgeçiyorum bi nevi terapi oluyo

bu sadece onunla ilgili bir mesele değil, yapım gereği haksızlığa uğradığımda tahammül edemiyorum yoksa onun ya da ailesinin ne düşündüğü zerre umrumda değil. evime defalarca gelmiş insanlar ailemi bile aramamış hiç varolmamışım gibi onların nezdinde ne olduğumun da bir hükmü olmaz. beni öfkelendiren arkamdan atıp tutan adamın gerçek yüzünü kimsenin bilmiyor olması ve dilediğince at koşturabilmesi, bir de kendini kurnaz sanıp işin içinden ustalıkla sıyrılabilmesi... tanımadığın bir insan bile arkandan atıp tutsa sinirlenirsin bunu bir de evlilik düşündüğün adam yapıyor, bu çirkinliğe katlanamıyorum. sen nasılsın bugün? dün yine dağıldık biraz

azer bali, canim resti cekmen iyi olmus,
birazda o anlasin senin ciddi oldugunu

kizlar tomjerry ye hak veriyorum,
biliyorum zor ama kendinizi bir beklenti icerisine sokmayin,
bakin 3 ay olmus, 3 hafta olmus, ama hala bir telefon yada bir pismanlik bekliyorsunuz,
bunlari bekledikce, hergün sizi dahada tüketir,
hicbirsey beklemeyin ve ona dair ne varsa silmeye calisin,
hafizanizdan silmeye calisin, bunun icin cabalayin, göreceksiniz hergün dahada az gelcek akliniza,
ve birgün hic gelmiyecek

Sen ogrenmissin ya, herkeste ogrenir veya zaten biliyorlardir diye tahmin ediyorum ki kendin diyorsun senin cevren falan onun nasil biri oldugunu gorup hic yanina yakistiramamislar.. Bence icini ferah tut sen..

Ben iyiyim. dun gece ruyamda bende Onu gordum. cok sinirli bi sekilde uyandim. ama simdi iyiyim. ya ben onu gormedigim surece iyiyim aslinda. ne geri donmesi, ne beni sevip ozlemesi beni germiyor. yalnizca gozumun onunde olmasin hic haberini almayim istiyorum. dun ablasinin onunla ilgili yazdigi birseyi gordum tesadufen facete ordan oraya tiklarken. bi kiz da gelmis begenmis. onu gordm sinirlerim gerildi. onun yuzunden kotu bi gece gecirdim. Ama simdi iyiyim. gormedigim surece superim

Oohoo burda neler neler oluyor böyle çok geri kalmışım...
Millet terapi yapıyor biz okuldan yurda yurttan okula böhü
Devam kızlar hepinizi destekliyorum her ne kadar fazla terapi yapamasam da kalbim sizinle

Geldim blackçimm
Okuyamadım neler konuştuğunuzu çünkü çok fazla şey olmuş burda
Devam devam terapiye.. Yılmak yok. Ektiğimizi biçicez..
Bu arada iletini çok beğendim ARAYACAK!!!

yine yeni metodlar deneme sürecindeyim

ya herro ya merro:88:

Helallll olsunnnnn böyle devam:128:

mersi tatlım
inan kendimi o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam.. geldiğinde de onunla bi güzel konuşucam böyle böyle diye ben kendimden çok ödün verdim çok sabrettim çünkü.. karşılığında gördüğüm muameleye bak.. yok öyle yağma.. benle mutlu olmak istiyorsa oda taşın altına elini sokacak.. olmazsa da olmaz onunla gelmedim ya dünyaya.. unuturum bir şekilde, er ya da geç..

atlantis, bir şey aklıma takılıyordu, az önce de gördüm sana sorayım dedim, bazı kullanıcı isimleri mor renkte. neden onlar mor senin fikrin var mı?

atlantis, bir şey aklıma takılıyordu, az önce de gördüm sana sorayım dedim, bazı kullanıcı isimleri mor renkte. neden onlar mor senin fikrin var mı?

Bazi kullanici isimlerinin yaninda da arti "+" isarei var, mesela bu konuyu okuyanlar listesine bakinca goruyorum. Peki o ne? bende onu merak ediyorum

yoo, görmedim sanırım hiç öyle birşey:44:

ben gördüm hatta sarı renk bile gördüm.

Bazi kullanici isimlerinin yaninda da arti "+" isarei var, mesela bu konuyu okuyanlar listesine bakinca goruyorum. Peki o ne? bende onu merak ediyorum

o senin arkadaşın olan kişileri gösteriyo. ben de uzun süre ne olduğunu anlayamamıştım.

+ arkadaş listendekileri göstermiyor mu:44:

:114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…