Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ali Ağaolu var tv de, biraz önce telefonunu gösteriyordu :44: sosyal medya tartışılıyor, çok ilginç şeyler oluyor bu memlekette:44:

az önce telefonuma baktım geldim. yanımda tutmuyorum da bi ses soluk yok

yanlış yoldasın bir gün olsun beklentilerinden vazgeç o zaman sen bile şaşırırsın gelişmelere şu forumda bile okusak konuları, geri dönen ne zaman döndü temalı yazıları genelde ya umudunu kaybettiğin ya da hayatına biri girdiği anda cevapları gelir. biz o kadar acı çektik black, bırak ilgimiz bitsin onlara o zaman akıllarına gelelim de aaa atlantis / black bensiz yapamazdı, ömür boyu da beklerlerdi ne oldu onlara diyebilsinler o çok önemli, hassas egoları bari incinsin biraz olsun

ohoo ben telefonu coktann unuttum. zaten numaram pek fazla kisi de yok. bi tek ailem bi kac arkadasim bi de eski sevgulumde vardi. artik telefon butun gun cantamda. gece kontrol ediyorum. hatta gecen iki gun bakmadim baskalari mesaj atmis. 1 gun aksamali cvp yazdim

aylar sonra gelip tekrar geri istese sizi guvenebilir misiniz o insanlara yeniden?

aylar sonra gelip tekrar geri istese sizi guvenebilir misiniz o insanlara yeniden?

benimki özelinde konuşursam onu da tecrübe ettim geçen yıl uzun süre çok düzeldiğini sandım, en büyük darbeyi yedim en beklemediğim anda. 1 yılım boşa gitti.

genel üzerinden ise şunu söyleyebilirim neden ve nasıl ayrıldığınıza bağlı. bundan önceki sevgilim de çok dönmek istedi, eğer bu kişi hayatıma girmeseydi ve ona karşı duygularım yoğun olsaydı ayrılığa rağmen dönerdim; birincisi hata bendeydi o hayat kurmak istedi ben istemedim. ikincisi sahiden çok değişmişti, özeleştiri yaptı çok, ondan seni olduğun gibi kabul etmeliydim, sabırsız davrandım, her gördüğüm insanda seni arıyorum biz aslında ne kadar mutluymuşuz ne derinlikli bir ilişkimiz varmış sözlerini duyduğumda ve sevgisinin daha fazla derinleştiğini hissettiğimde içim de rahatlamıştı nedense samimi de gelmişti sözleri ama bu son yaşadığım apayrı bir şey. herşeyin ötesinde ailemin nefretini kazandı ben istesem dahi kimse onun yüzüne bakmaz.

ayy senin bi gün yazdığın bir yoruma kopmuştum:)))))) mesajın eski sevgiliden olmadığını görmenin hayal kırıklığı paha biçilemez, diye

biliyorum atlantis, ama bi kaç güncük deniycem, belki işe yarar bu defa

evet sizi cok uzup bu kadar aglatti, zaten iliskiniz devam ederkende cok tutulan biri degilmis anladigim kadariyla, son yaptigiyla iyicene gozden dusmustur..

Ben mesela dusunuyorum, suan hala onu sevip sevmedigimi bilmiyorum ama duygularim onu tekrar kazanmaya calisacak kadar yogun degil. hatta onu gormedigim surece herkes gibi biri. ama diyelim ki onu hala seviyor olsaydim ve donseydi.. ben ona nasil guvenecektim? sonucta ilk bastada cok bagliydi cok istekliydi sonra bana uyum saglayamayacagini dusundu gitti.. heralde tek sartim benim oldugum yere tasinmasi ve ordan is bulmasi olurdu onu geri almak icin. yoksa olmazdi diyorum..

ayy senin bi gün yazdığın bir yoruma kopmuştum:)))))) mesajın eski sevgiliden olmadığını görmenin hayal kırıklığı paha biçilemez, diye

hahaha.. aslinda hala oyle

cevap veriyorum: elbette HAYIR

guven olmazsa yurumez.. bi de cok sogukluk girdi artik ya.. yani kendi adima dusunuyorum da. bu kadar ayriliktan sonra onunla cok bagli, yine gece gunduz iletisim halinde olabilecegimi zannetmiyorum. onunla konusmamaya, onsuz olmaya alistim.

sadece iki kez gördüğüm, hiç bir paylaşımımın bile olmadığı bir insanın irtibatı kestikten sonra ara ara sesimi dinleyip kapattığını, 1.5 yıl sonra ise beni arayıp defalarca görüşmek istediğini hatırlıyorum da ( numaramın hala onda olması bile çok ilginç) iyice öfkeleniyorum. şimdiye dek gerek kendi ilişkilerimden gerekse çevremde gördüklerimden gidip de pişman olup dönmeyen erkek yok. sanırım yeryüzündeki en duygusuz adamı bulmuşum bu sefer merak ediyorum çevrenizde bu tür pişmanlıklara rastladınız mı ve neden bunlar hep pişman oluyorlar:44:

bizi yanyana görenlerin gözleri doluyordu hayatını mahvedeceksin diye, herkes düğünüme gelmemekle beni tehdit ediyordu o kadar yani sizin durumunuz biraz daha farklı aslında, ama zorluk gördüğünde yine de geri durması, sevgisi olsa bile onu kalbine gömebilmesi yine de karakterine dair seni endişelendirebilirdi dönse, birlikte olsanız dahi. düşün ki bir heyecanla geldi seninle ya yapamazsa? korkaksa bu adam, cesur değilse yeterince, hayatı tanımıyorsa o zaman geri gidebilirdi, yani hep bir kuşku olurdu içinde sanki

Hic rastlamadim ben..
Yani kavga sonucu falan ayrilip gitmiyorsa, oturup dusunup ayrilmaya karar veripte donmek isteyen erkek duymadim hic..

Kendi eski sevgililerimi baz alacak olursam, kavga sonucu bi kere terk edilmistim 2 ay sonra tekrar konusmalar basladi 3 ay sonra ayagima kadar gelmisti.
Digeri de akraba ziyaretine gidip acaip ilgisizlesmisti. ben sorun edince soguk soguk konusmustu. 1 hafta boyunca hic konusamadik zaten. ondan oncesinde de 2 haftaligina seferdeydi (denizciydi). sonra kavga fln ettik. Cok nazlandi. En sonunda bana kizip beni faceten sildi! bende uzunca bi mektup yazip gondermistim. ertesi gun bana siir atti. ertesi hafta "gonlunumu alayim senin?" yazdi. sonra kuzenimle laf gondermeler, barismak istemeler, bilmem ne.. halaa da ister. gecen beni faceten durtmus hahaha

seninki de pek romantikmiş dürtmeler falan bir zamanlar duygusal paylaşımının olduğu biri tarafından dürtülmek pek enteresan bir deneyim olsa gerek:44:

hep bunlari dusun iste. insanlarin sana soylediklerini dusun ve onlarin gordukleri seyi gormeye calis. boyle yapa yapa kalbini sogutacaksin. ayrilisini bir kurtulus olarak gormeye calis. insan hata yapabilir, yanlis kisiye asik olabilir, belki kisinin yanlis olmasi onu cekici yapiyordur kim bilir? ask gozumu kor etmisti ama kurtuldum artik diye dusunmeye calis.. bilincaltina bu dusunceyi yerlestir. icinde umut biriktirme lutfen. ne kadar cabuk ondan sogursan o kadar iyi..

Benim ki dedigin gibi o zamanda seviyordu.. tamam aramiz kotuydu son 10 gun falan baya bi sorun yasamistik fln ama ayrilirken yine "seni seviyorum AMAAA" diye diye gitti iste. simdi gelip bana yine seni seviyorum o yuzden geldim dese ne fayda? sevmesi gitmesini engellemiyor. Zaten hayatimi gecirecegim erkekte sadece sevgi aramam, guvenilir ve cesur bi adam olmali. o artik benim tipim bile degil ben baya baya kopmusum ondan yazdikca fark ediyorum

seninki de pek romantikmiş dürtmeler falan bir zamanlar duygusal paylaşımının olduğu biri tarafından dürtülmek pek enteresan bir deneyim olsa gerek:44:

haha aynen
ben o adama neredeyse asiktim diyebilirim. o da onu cok kullandi zaten.. benim icin cok yanlis bi insandi. kimse dogru bulmuyordu brlikteligimizi ayni seninkii gibi. oyle sacmaladi durdu, en sonunda da tekmeyi yedi iste.. simdi ona baktigimda hala cok cekici bi adam goruyorum ama onunla tekrar beraber olmak? yok ben almayim

ben kendi yaşantımdan örnek vereyim. bu ilişkimden önce hayatımda biri vardı. hayatımda var mıydı yok muydu belli bile değildi. lise flörtünden farksızdı ve çok kısa sürdü. o yüzden onu ilişki yerine bile saymam.aslında bir hoşlantıydı ama ilk olduğu için ben fazla anlam yüklemiştim. fakat sonrasında anladım ki onunla bir gelecek olması imkansız, zaten o da bunu belli ediyordu ve hiçbir vaatte bulunmamıştı, bu konuda dürüsttü, neyse. ben ayrıldım. ayrılırken hiçbir şekilde karşı koymadı, o kadar makul karşıladı ki hatta biraz da ukalaca, içim çok yandı. fakat şu var, o kadar iyi konuşarak ayrıldım ki, ne bir sitem ne bir öfke. sadece iyi dileklerim vardı. içim yanıyordu ama hiç belli etmedim. konuştuk ve kapattık. hiçbir şekilde ne ben ne o aramadık.o günün üzerinden tam 7 ay sonra doğumgünümde mesaj attı. şok oldum diyebilirim. çünkü kesinlikle, bakın bu konuda emin konuşuyorum, geri dönüş yapmayacak bir insandı. upuzun bir mesaj yazmış, doğumgünümü kutluyor sonunda da. inanır mısınız bana hiçbir şey ifade etmedi mesajı, sadece şaşırdım. çünkü o mesaj geldiiğinde benim hayatıma çoktan bu hıyar girmişti ve mutluluk sarhoşuydum

yani sözün kısası, gidenler dönüyor evet. ama pişmanlıkla, ama kontrol etmek için ama bişey bişey. sonuçta hepsi bir şekilde bir dönüş yapıyorlar. bu arada, ben ondan çok güzel ayrılmıştım ama bundan öyle ayrılmayı beceremedim. tabi bunda duyguların ve paylaşımların etkisi çok fazla. diğeriyle nerdeyse hiçbir şey paylaşmamıştım, şimdi düşünüyorum aklıma bir tane bile anı gelmiyor. ama bu insan evlenmek üzere yola çıktığım, nerdeyse bütün aileme tanıştırdığım ve aşık olduğum insandı. vicdansız.ağız tadıyla bile ayrılamadım

sana bunu söylemek istemiyorum beklentiye sokmamak için de bu da bir yerden günün birinde çıkacak gibi geliyor bana ama umarım bu kez hayatında doğru düzgün biri olur, bir "hıyar" sokmazsın yine hayatına benimki asla aramaz ama biliyorum yani aslında herhangi bir umudum hiç yok adam yeni tanıştığımız dönemlerde ben hayatımda hiç kimseyi sevemiyorum ailem de dahil demişti, beni nasıl seviyorsun dediğimde bir seninle tattım sevgiyi, tüm sevgimi sana vermek için demek ki kimseyi sevememişim demişti ne safmışım o lafı duyduğumda ardıma bakmadan kaçmam gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…