- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.741
hii tamam
ee napiosunuz :126:
az önce telefonuma baktım geldim. yanımda tutmuyorum dabi ses soluk yok
yanlış yoldasınbir gün olsun beklentilerinden vazgeç o zaman sen bile şaşırırsın gelişmelere şu forumda bile okusak konuları, geri dönen ne zaman döndü temalı yazıları genelde ya umudunu kaybettiğin ya da hayatına biri girdiği anda cevapları gelir. biz o kadar acı çektik black, bırak ilgimiz bitsin onlara o zaman akıllarına gelelim de aaa atlantis / black bensiz yapamazdı, ömür boyu da beklerlerdi ne oldu onlara diyebilsinler o çok önemli, hassas egoları bari incinsin biraz olsun
aylar sonra gelip tekrar geri istese sizi guvenebilir misiniz o insanlara yeniden?
ohoo ben telefonu coktann unuttum. zaten numaram pek fazla kisi de yok. bi tek ailem bi kac arkadasim bi de eski sevgulumde vardi. artik telefon butun gun cantamda. gece kontrol ediyorum.hatta gecen iki gun bakmadim baskalari mesaj atmis. 1 gun aksamali cvp yazdim
yanlış yoldasınbir gün olsun beklentilerinden vazgeç o zaman sen bile şaşırırsın gelişmelere şu forumda bile okusak konuları, geri dönen ne zaman döndü temalı yazıları genelde ya umudunu kaybettiğin ya da hayatına biri girdiği anda cevapları gelir. biz o kadar acı çektik black, bırak ilgimiz bitsin onlara o zaman akıllarına gelelim de aaa atlantis / black bensiz yapamazdı, ömür boyu da beklerlerdi ne oldu onlara diyebilsinler o çok önemli, hassas egoları bari incinsin biraz olsun
aylar sonra gelip tekrar geri istese sizi guvenebilir misiniz o insanlara yeniden?
benimki özelinde konuşursam onu da tecrübe ettim geçen yıluzun süre çok düzeldiğini sandım, en büyük darbeyi yedim en beklemediğim anda. 1 yılım boşa gitti.
genel üzerinden ise şunu söyleyebilirim neden ve nasıl ayrıldığınıza bağlı. bundan önceki sevgilim de çok dönmek istedi, eğer bu kişi hayatıma girmeseydi ve ona karşı duygularım yoğun olsaydı ayrılığa rağmen dönerdim; birincisi hata bendeydi o hayat kurmak istedi ben istemedim. ikincisi sahiden çok değişmişti, özeleştiri yaptı çok, ondan seni olduğun gibi kabul etmeliydim, sabırsız davrandım, her gördüğüm insanda seni arıyorum biz aslında ne kadar mutluymuşuz ne derinlikli bir ilişkimiz varmış sözlerini duyduğumda ve sevgisinin daha fazla derinleştiğini hissettiğimde içim de rahatlamıştı nedensesamimi de gelmişti sözleri ama bu son yaşadığım apayrı bir şey. herşeyin ötesinde ailemin nefretini kazandı ben istesem dahi kimse onun yüzüne bakmaz.
ayy senin bi gün yazdığın bir yoruma kopmuştum:)))))) mesajın eski sevgiliden olmadığını görmenin hayal kırıklığı paha biçilemez, diye
cevap veriyorum: elbette HAYIR
evet sizi cok uzup bu kadar aglatti, zaten iliskiniz devam ederkende cok tutulan biri degilmis anladigim kadariyla, son yaptigiyla iyicene gozden dusmustur..
Ben mesela dusunuyorum, suan hala onu sevip sevmedigimi bilmiyorum ama duygularim onu tekrar kazanmaya calisacak kadar yogun degil. hatta onu gormedigim surece herkes gibi biri. ama diyelim ki onu hala seviyor olsaydim ve donseydi.. ben ona nasil guvenecektim? sonucta ilk bastada cok bagliydi cok istekliydi sonra bana uyum saglayamayacagini dusundu gitti.. heralde tek sartim benim oldugum yere tasinmasi ve ordan is bulmasi olurdu onu geri almak icin. yoksa olmazdi diyorum..
sadece iki kez gördüğüm, hiç bir paylaşımımın bile olmadığı bir insanın irtibatı kestikten sonra ara ara sesimi dinleyip kapattığını, 1.5 yıl sonra ise beni arayıp defalarca görüşmek istediğini hatırlıyorum da ( numaramın hala onda olması bile çok ilginç) iyice öfkeleniyorum. şimdiye dek gerek kendi ilişkilerimden gerekse çevremde gördüklerimden gidip de pişman olup dönmeyen erkek yok. sanırım yeryüzündeki en duygusuz adamı bulmuşum bu sefermerak ediyorum çevrenizde bu tür pişmanlıklara rastladınız mı ve neden bunlar hep pişman oluyorlar:44:
Hic rastlamadim ben..
Yani kavga sonucu falan ayrilip gitmiyorsa, oturup dusunup ayrilmaya karar veripte donmek isteyen erkek duymadim hic..
Kendi eski sevgililerimi baz alacak olursam, kavga sonucu bi kere terk edilmistim2 ay sonra tekrar konusmalar basladi 3 ay sonra ayagima kadar gelmisti.
Digeri de akraba ziyaretine gidip acaip ilgisizlesmisti. ben sorun edince soguk soguk konusmustu. 1 hafta boyunca hic konusamadik zaten. ondan oncesinde de 2 haftaligina seferdeydi (denizciydi). sonra kavga fln ettik. Cok nazlandi. En sonunda bana kizip beni faceten sildi! bende uzunca bi mektup yazip gondermistim. ertesi gun bana siir atti. ertesi hafta "gonlunumu alayim senin?" yazdi. sonra kuzenimle laf gondermeler, barismak istemeler, bilmem ne.. halaa da ister. gecen beni faceten durtmus hahaha
bizi yanyana görenlerin gözleri doluyordu hayatını mahvedeceksin diye, herkes düğünüme gelmemekle beni tehdit ediyordu o kadar yanisizin durumunuz biraz daha farklı aslında, ama zorluk gördüğünde yine de geri durması, sevgisi olsa bile onu kalbine gömebilmesi yine de karakterine dair seni endişelendirebilirdi dönse, birlikte olsanız dahi. düşün ki bir heyecanla geldi seninle ya yapamazsa? korkaksa bu adam, cesur değilse yeterince, hayatı tanımıyorsa o zaman geri gidebilirdi, yani hep bir kuşku olurdu içinde sanki
seninki de pek romantikmişdürtmeler falan bir zamanlar duygusal paylaşımının olduğu biri tarafından dürtülmek pek enteresan bir deneyim olsa gerek:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?