- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.761
sana bunu söylemek istemiyorum beklentiye sokmamak için de bu da bir yerden günün birinde çıkacak gibi geliyor bana ama umarım bu kez hayatında doğru düzgün biri olur, bir "hıyar" sokmazsın yine hayatınabenimki asla aramaz ama biliyorum yani aslında herhangi bir umudum hiç yok adam yeni tanıştığımız dönemlerde ben hayatımda hiç kimseyi sevemiyorum ailem de dahil demişti, beni nasıl seviyorsun dediğimde bir seninle tattım sevgiyi, tüm sevgimi sana vermek için demek ki kimseyi sevememişim demişti ne safmışım o lafı duyduğumda ardıma bakmadan kaçmam gerekirdi
bence bir insana yapılabilecek en büyük kötülük hayal kurmasına izin vermektir. dürüsttü diyorsun önceki için, hiçbir vaatte bulunmadı... belki kurduğumuz hayaller, o evlilik heyecanı bizi o insanlara daha fazla bağladı. ama önceki ilişkinde zaten biliyordun imkansızlığını, seni kandırmıyordu. geçtiğimiz aylarda biri çıktı karşıma aslında önceden de tanıdığım ve çok uzun yıllar önce etkilendiğim biriydi ama yıllardır kopuktu iletişimimiz her neyse. görüşmek istedi ama adam her yönüyle kendini belli eden biri, ciddi düşünmüyor, hayatta yaşayacağı daha çok şey var, evlilik için ideal biri de değil ve kendini de gizlemiyor. zaten kimseyi gözüm görmüyordu o dönemde ama acım dahi olmasa o insandan ne kadar etkilensem de hayatıma yine de sokmazdım çünkü beklentilerimiz farklıydı. o insanı yaşam tarzı için eleştirmeye asla hakkım olamaz, birlikte olsak da bir beklenti içine girmeye... dürüst yani... ama bunlar sadece geçirdiğimiz zamanları değil geleceğe dair kurduğumuz tüm planları da alt üst ettiler bence onun acısını çekiyoruz daha fazla. evlilik çocuk oyuncağı değil, o söz ağızdan çıktığında, ailelerle tanışıldığında insan ne istediğinden iyice emin olmalı, can havliyle anlık bir heyecanla bizi hayatta verilecek en zor karara ikna edip sonra da çekip gitmek pek mertçe bir davranış olmuyor. seninki de çocukmuş be black
atlantis çok tatlısınntemennine bayıldım
benimki asla aramaz diyosun da, bir ay önce aradı ya?? sonra bir de boş mesaj attı, kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyo bakelbette o da arayacak, bunu ikimiz de biliyoruz. ama konuşmamın içeriği ne olur, yine kendine mi yontar nalıncı keseri gibi, sanırım öyle olacak o ettiği cümle de boyundan büyük lafmış. acaba söylerken gerçekten ne hissetti, bunu bilmek isterdim..
dediklerin çok doğru. bir yola iki kişi çıkıyoruz, yolun sonunun nereye varacağını baştan bilerek çıkıyoruz, ama daha yarısına gelmeden tek başımıza bırakılıyoruz. bütün hayallerimizi onun üzerine kuruyoruz, o insanı istiyoruz ona bağlanıyoruz, onunla yaşlanmak istiyoruz daha ötesi var mı? demek ki karşı taraf bizim kadar çok istememiş olacak ki, gidebildiler. ben buna çocukluk demem. çocukluğun bir masumiyeti vardır. bunlarınki yüreksizlik..
yüzüğü gönderdim, arkamdan işler çevirdiğini yazdım notta onun için aradı black ki yüzüğü göndermem bile ağır gelmemişti ona. özel hayatımı mı izliyorsun, bilgisayarıma mı girdin sen bu işlerden anlarsın, vicdanım çok rahat demek için aradı! daha da fenası karşıma insanlar çıkıyor kimseyi gözüm görmüyor dedim adam bana hayıflandı benim karşıma biri bile çıkmıyor diye! utanmasa birini ayarlasana diyecek nerdeyseaslında çok dürüsttü o sözünde, ailesiyle ilgisi yoktu, benden önce sonradan öğrendim ki aynı anda onlarca kadınla görüşüyormuş, arkadaşları için beni aşağı çekiyorlar diyen, eski sevgilisine o zaten bana hiç uygun değildi yanıma yakışmıyordu ne desem yapıyordu ondan yanımda tutuyordum diyebilen bir insanın kendine dair tek sağlıklı gözleminin ürünüymüş boş mesaj da bence yanlışlıkla geldi, listesindeki tüm kadınları rahatsız ederken herhalde benim numaram da arada kaynadı
senin yazdıklarında hep beni güldürebilen bir ifade oluyorbu yönünü seviyorum atlantis, ince bir mizahın var
sen yazınca daha iyi hatırladım, ama şey demiştin, yüzükleri yolladıktan baya bir süre sonra aramıştı. sen de bize yazmıştın demiştin neden hemen değil, aradan zaman geçince diye. şimdi sorgulamak çok anlamsız nedenini nasılını. sonuçta bu insan seni arayacak yine. ama çok üzgünüm ki sevgisinden falan değil. çünkü onda öyle bir sevgi mevcut değil. o arayacak çünkü senin onu nasıl koşulsuz sevdiğini hatırlayacak. arayacak çünkü o sanal alemdeki arayışları onu en sonunda yoracak. dipsiz bir kuyuda el yordamıyla aranmak gibi bir şey bu. insan mutlu olamaz ki, sadece zaman öldürebilir. oysa sen gerçektin ve onu seviyordun, fazlasıyla..
bekleyelim bakalım
bu geceyi iki güzel sözle kapatmak istiyorum o zaman
oraya kadar koştuktan sonra on adım daha koşamayacaksan...
oraya kadar sakın koşma!
sana değil, bir başkasına yazık olur. Özdemir Asaf'tan
'Mecnun olup çöle düşmeyeceksen/Ne Leylâyı çağır ne çölü incit'
evet yüreksizlik haklısın
neden bayağı bir süre sonra aradığını da söylemişti amakafası basmıyormuş, zaten çalışmazmış onun kafası epey düşünmüş ne demek istediğimi mektupta işin içinden çıkamayınca da beni aramış tercüme etmem için öyle dediydi yani yarım sayfalık mektup için 10 gün sonra aradı, o aralar 6 sayfa mail yazmıştım sen hesap et işte arayacağı vakti bu arada o ince mizah sende de fazlasıyla var fark etmiyor değilim
yarın yine zombi gibi olacağızyatayım bari
mesaj atti, konustuk biraz...
hayırdır tomvejerry? inşallah seni üzmemiştir..
uzulmedim.. aksine sevindim ve rahatladim birazda olsa..
onunla gecen carsambadan beri konusmuyorum, facebooktan da silmistim gecen cumartesi.. gece yatmadan once icimde tuhaf bi his vardi. cok uykum olmasina ragmen uyuyamadim. don saga don sola.. gecenin 3.40 inda tak telefonuma mesaj geldi.. ondan.. sok oldum. aslinda bekliyordum ama o gece o saatte olacagini tahmin etmemistim. Onu face ten sildigimi fark ettigini, yine bir kabahat mi isledigini sordu. uyumuyordum zaten cevap yazdim. aramizda hic bi zaman mesajlari yoksayma, cevap vermeme gibi bisey olmamisti. "hayir, denedim ama olmuyor. seni facebookta gormek eski hatiralari hatirlatiyor. birbirimizin gozunun onunde olmamak benim ve senin icin en iyisi" dedim. Neden boyle dusundugumu sordu, sonrada eger bu konuyu baska bi zaman konusup konusamayacagimizi sordu. daha oncesinde ben onunla iki defa konusmak istemistim, ikisini de kabul etmisti. bende eger istersen konusabiliriz dedim. sonra bana hala beni sevip ozledigini soyledi. buna karsilik vermedim ama. sadece bana boyle seyler soyleme dedim. "seni rahatsiz etmememi mi istiyorsun" diye sordu.. bunu baya dusundum. cevap yazdim ama sanirim o uyuyakaldi cunku saat sabah 4 u geciyordu. cevabimda "sen ne istiyorsun?" du.
bu kadar..
yok en son mesajima cevap yazmadi.. uyumustur diye tahmin ediyorum. (ben amerikadayim bu arada burda saat sabah 6 ya geliyor). o oglene kadar uyanmaz. bende hic uyumadim bu gece.
kotu bi konusma olmadi ve beni rahatlatan bi konusma oldu Allah ima sukurler olsun. cunku ben sanki tek basima bir iliski yasamisim gibi onu tek umursayan ve ask acisi yasayan tek kisinin ben oldugumu dusunmustum. bunun boyle olmadigini gordum. hic olmazsa yasadiklarim yalan degilmis. beni hala umursuyormus. bunlari bilmek benim icin onemliydi.. Darisi herkesin basina insallah. onunla yeniden bir iliskiye baslamakta falan gozum yok. bu iliski icin hicbir sey yapamayacak kadar yorgunum. ama onemsenildigimi bilmek benim icin onemliydi. o yuzden rahatladim (=
uykusuz kalmayaydim iyiydi yine de
hımm anladım o zaman iyiki böyle bi konuşma olmuş :) bazı şeyleri aşmış olursun böylece ve kafan rahatlar.. sen de uyu istersen uykusuz kalma :)
1 saat sonra okula gidicem o yuzden artik cok gec
sagol canim, siz ne yaptiniz facebook meselesi nihayete erdimi?
hayır konuşmuyoruz.. ben "konuşmak istemiyorum bu sorun havada asılı kaldı" dedim "tamam" dedi çok rahat bi şekilde.. biraz bozuldu ama kabul etti yinede.. şimdi köyünden yaşadığı şehre gidiyor yolda, akşam bana mesaj atmış "hakkını helal et nolur nolmaz" diye bende sadece "helal olsun, gidince haber ver" yazdım bu kadar :) 12 kasıma kadar böyle yani..
12 kasimda yanina mi gelecek?
taviz verme
evet canım :) aslında bayramdan önce gelecekti ama benim misafir durumlarından dolayı bayramdan sonra gelmesini istedim oda tamam demişti..
aslında haftaya doğum günümde gelmek istedi ama kızkardeşim şehir dışından geldi o yüzden olmadı :) geldiğinde de alıcam karşıma konuşucam kafamda tasarladım baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?