Buyrun...Terapi Grubumuz :))

konus ama gununu zehir etme. ozlemini gider ilk (((=

yok canım bu konuyu açıklığa kavuşturmadan içim rahat etmez :) tabi başka şeylerde birikti içimde ve huzurumuz bozulmasın diye susmuştum hep, ama şimdi madem öyle herşeyi dökücem beni rahatsız eden.. işine gelmezsede bitiricem kaç yaşına geldik artık çocuk değiliz..

bu kadar kararli olman guzel. gereksiz bir inatlasmadir insallah ve altindan hicbirsey cikmaz.. bu facebook resmen iliski somurucu bisey ya

bu kadar kararli olman guzel. gereksiz bir inatlasmadir insallah ve altindan hicbirsey cikmaz.. bu facebook resmen iliski somurucu bisey ya

aynen öyle.. birde şimdi korktuğum bişey var ki inşallah olmaz.. eve döndükten bikaç gün sonra tamam şifreyi veriyorum derse nasıl emin olabilirim ki bazı şeylerden.. güvenim tamamen biter o zaman..

ben de aynen bunları istiyorum..
sevindim senin adına canım..
hem amerikada imişsin türkiyeden mesaj atmış kontore de kıyıp... böyle de cimrilikler olur ya..
uzaktasın diye mesaj atılmaz dfalan yapmamış onu.. (ben de farklı ülkedeyim o yüzden mesaj atma olayımız yoktu atmzdı)
darısı bekleyen hepimizin başına ben de bir gün tek başıma yaşamamışım demeyi istiyorum kısmetse..

aynen öyle.. birde şimdi korktuğum bişey var ki inşallah olmaz.. eve döndükten bikaç gün sonra tamam şifreyi veriyorum derse nasıl emin olabilirim ki bazı şeylerden.. güvenim tamamen biter o zaman..

Akilli adam karda yurur izini belli etmez. eger bi halt karistiyorsa butun delilleri zaten yok ediyor olmasi gerekir simdiden.. ne olur ne olmaz diye. guvenip guvenmemek sana kalmis. eger guvenmemek icin bahane ararsan o zaman simdi de "sen ne karistiriyorsun? ne gizliyorsun ki vermiyorsun?" der guvensizligini belli edersin. simdilik sadece bu konuda kararliligini gostermissin. bu sende guvensizlige sebep olursa vakti geldiginde geregini yaparsin.

Canim kusura bakma mesajini yeni goruyorum. Insallah isteyen herkes yasar bu duyguyu... Kendim icin ve hepimiz icin dua ediyorum..
Benim eski sevgilim turkiyede degildi ama burdaydi ((= bu mesaj atmayi kolaylastirsada ayrildiktan sonra hic denecek kadar az konustuk.. ama icini rahatlatacaksa soyleyim bizde ayri ulkelerdeyken ayrildik. ben turkiyeye ordan da almanyaya tatile gitmistim yazin. o ara ayrildik.. ve bizde ayri ulkelerdeyken mesajlasamiyorduk.

çok sevindim ve çok şaşırdım:26: daha dün konuşuyorduk dönseler ne olur diye ama sen beklentini tamamen yok ettiğinde, facebooktan bile sildiğinde sanki hissetmiş gibi bu kez o aradı. insanı en çok üzen unutulduğunu düşünmek değil mi, ne mutlu ki tekrar başlasınız da başlamasanız da yaşadıklarının onda da iz bıraktığını öğrenmiş oldun, demek ki facebookta gayet mutlu da görünse içi rahat değilmiş, umarım hakkında hayırlısı olur... hiç birşey olmasa da yaşadıklarınızın anısına saygınız var ikinizin de bu bile yeter bence içini ferah tutabilmen için...

gececek sen ondan gerçekten vazgeçtiğinde düzenini kurduğunda, yaralarını sardığında elbette ki ondan da ses çıkacak ama bu bekleyişe odaklanırsan hem süreci uzatırsın iyileşmek için hem de beklediğin müddetçe maalesef karşılığını alamazsın. böyle de tuhaf bir düzen var evrende...

kuantumu ben yapıyorum ama başkaları aranıyor:44:

senin adına sevindim, için biraz rahatlamıştır. darısı başımıza

oyyyy kıyamam sana farkındaysan tomvejerry artık ondan ümidi kesmişti, facebooktan da silip kafasında bitirmişti bu ilişkiyi tekrar diyorum beklemek hiçbir işe yaramıyor. hayat bize onlardan gelecek aramayı bir sürpriz olarak sunmak istiyor belki:44: 24 saat telefon elimizde beklerken ne sürprizi kalır ki

kuantumu ben yapıyorum ama başkaları aranıyor:44:

senin adına sevindim, için biraz rahatlamıştır. darısı başımıza

Amin canim darisi herkesin basina! gercekten icim rahatladi..
Belki de gercekten vazgecmekle alakali birseydir. Son zamanlarda o ve onunla olan iliskim hakkinda yazdiklarimi biliyorsun..

Evet canim cok haklisin. bende sasirdim. ama hissettim de ne bileyim. bekliyordum aramasini ama gecenin bi korunde olacagi aklima gelmezdi.. ondan vazgectigimi o hissetmis ve etekleri tutusmus olmali. ve evet aramizda saygiyi hicbir zaman yitirmedik cok sukur.. Kendim icin ve sizler icin en hayirlisini diliyorum Allah'tan.

bir de size birsey sorucam, en son ona ne istedigini sormustum. bana "bilmiyorum... sen ne istiyorsun?" yazmis. aklima yazacak hicbirsey gelmiyor. ve yazasim da pek yok acikcasi ama bir taraftanda cevap yazmayarak ayip etmek istemiyorum. var mi oneriniz?

topu yine sana atıyor, niyetini açıkça dile getirmek yerine soruya soruyla cevap veriyor ki senin facebooktan silme gerekçen de zaten ona hala hislerin olduğunu ve unutamadığını göstermekte. şimdi onun neler hissettiği önemli. bu kişi zaten sen gideceksin diye ya da başka nedenlerle senin hayatından çıkmayı uygun görmüş, öncesinde de senin isteğin üzerine görüşmüşsünüz bırak bu kez biraz cesur davransın, kendini aşsın da tomvejerry yeniden ilişkimize bir yön versin diye düşünemesin. ayrıca bence bu mesaj olayını pek uzatmayın, madem görüşmek istiyor buraya çek konuyu da bir an önce karşılıklı görüşün konuşun. mimikler olmadan, gözler birbirine değmeden ne yazarsanız yazın hep eksik kalacak. belki onu gördüğünde sen bile istemediğin, uzaklaştığını hissedeceksin.

haklisin peki bu mesaja ne yazayim? burda olmaz bulusalim mi diyeyim hahaha hayatta diyemem
ve evet onu karsimda gordumde kut diye boynuna atlayamicam oyle soguk soguk oturcam buyuk ihtimalle afakanlar basacak bana ve hic bir sonuc elde etmeden kalkip gelicem tabi gorusme olursa

bilemiyorum ki:44: tabi öyle çok hevesli gibi görüşelim deme de( hevesli olsan da onun bunu bilmesi gerekmiyor değil mi ama) sen de soruya soruyla cevap verip iyice içinden çıkılmaz bir hal almasını sağlayabilirsin mesajlaşmanın düğüm yapar bu da iyice durumu:44:

bilemiyorum ki:44: tabi öyle çok hevesli gibi görüşelim deme de( hevesli olsan da onun bunu bilmesi gerekmiyor değil mi ama) sen de soruya soruyla cevap verip iyice içinden çıkılmaz bir hal almasını sağlayabilirsin mesajlaşmanın düğüm yapar bu da iyice durumu:44:

sanirim soyle diyecegim: Eger benimle konusmak istersen seninle konusurum, aksi takdirde daha fazla mesajlasmayi uzatmanin bir anlami yok. boyle bir yere varamiyoruz

nasil?

bence de en mantıklısı böylesi bir mesaj, çok açık ve niyetini belli eden... zaten baktın ki görüşmekten söz etmiyor o zaman da bir kaybın olmaz, anlık bir heyecanla yazmış dersin, görüşürseniz zaten en güzeli karşılıklı konuşma imkanınız doğacak.

aynen öyle gerçekten.. ben zamana bırakıyorum ve bişey varsa önüme çıkar Allahım diye dua ediyorum sadece..

evet.
Allah sonumuzu hayir etsin.
Onu kaybetmekten korkum yok ki ben onu kaybetmeyi coktan goze aldim. daha dogrusu onu gozden cikardim.. ve hala da bu iliski icin ugrasacak halim yok. isterse gelir, istemezse gelmez

bu kuantum farklı işliyor sanırım:26: kısa süre görüşüp resmi olarak bir ilişkimizin olmadığı ama zamanında birbirimizden çok hoşlandığımız kişi yazıyor şu anda msnden. en az 7-8 yıl önceki mevzu! herkes dönüyor da asıl insan bir türlü aramıyor çok ama çok ilgin.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…