- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.781
konus ama gununu zehir etme. ozlemini gider ilk (((=
yok canım bu konuyu açıklığa kavuşturmadan içim rahat etmez :) tabi başka şeylerde birikti içimde ve huzurumuz bozulmasın diye susmuştum hep, ama şimdi madem öyle herşeyi dökücem beni rahatsız eden.. işine gelmezsede bitiricem kaç yaşına geldik artık çocuk değiliz..
bu kadar kararli olman guzel. gereksiz bir inatlasmadir insallah ve altindan hicbirsey cikmaz.. bu facebook resmen iliski somurucu bisey ya
yok en son mesajima cevap yazmadi.. uyumustur diye tahmin ediyorum. (ben amerikadayim bu arada burda saat sabah 6 ya geliyor). o oglene kadar uyanmaz. bende hic uyumadim bu gece.
kotu bi konusma olmadi ve beni rahatlatan bi konusma oldu Allah ima sukurler olsun. cunku ben sanki tek basima bir iliski yasamisim gibi onu tek umursayan ve ask acisi yasayan tek kisinin ben oldugumu dusunmustum. bunun boyle olmadigini gordum. hic olmazsa yasadiklarim yalan degilmis. beni hala umursuyormus. bunlari bilmek benim icin onemliydi.. Darisi herkesin basina insallah. onunla yeniden bir iliskiye baslamakta falan gozum yok. bu iliski icin hicbir sey yapamayacak kadar yorgunum. ama onemsenildigimi bilmek benim icin onemliydi. o yuzden rahatladim (=
uykusuz kalmayaydim iyiydi yine de
aynen öyle.. birde şimdi korktuğum bişey var ki inşallah olmaz.. eve döndükten bikaç gün sonra tamam şifreyi veriyorum derse nasıl emin olabilirim ki bazı şeylerden.. güvenim tamamen biter o zaman..
ben de aynen bunları istiyorum..
sevindim senin adına canım..
hem amerikada imişsin türkiyeden mesaj atmış kontore de kıyıp... böyle de cimrilikler olur ya..
uzaktasın diye mesaj atılmaz dfalan yapmamış onu.. (ben de farklı ülkedeyim o yüzden mesaj atma olayımız yoktu atmzdı)
darısı bekleyen hepimizin başına ben de bir gün tek başıma yaşamamışım demeyi istiyorum kısmetse..
mesaj atti, konustuk biraz...
uzulmedim.. aksine sevindim ve rahatladim birazda olsa..
onunla gecen carsambadan beri konusmuyorum, facebooktan da silmistim gecen cumartesi.. gece yatmadan once icimde tuhaf bi his vardi. cok uykum olmasina ragmen uyuyamadim. don saga don sola.. gecenin 3.40 inda tak telefonuma mesaj geldi.. ondan.. sok oldum. aslinda bekliyordum ama o gece o saatte olacagini tahmin etmemistim. Onu face ten sildigimi fark ettigini, yine bir kabahat mi isledigini sordu. uyumuyordum zaten cevap yazdim. aramizda hic bi zaman mesajlari yoksayma, cevap vermeme gibi bisey olmamisti. "hayir, denedim ama olmuyor. seni facebookta gormek eski hatiralari hatirlatiyor. birbirimizin gozunun onunde olmamak benim ve senin icin en iyisi" dedim. Neden boyle dusundugumu sordu, sonrada eger bu konuyu baska bi zaman konusup konusamayacagimizi sordu. daha oncesinde ben onunla iki defa konusmak istemistim, ikisini de kabul etmisti. bende eger istersen konusabiliriz dedim. sonra bana hala beni sevip ozledigini soyledi. buna karsilik vermedim ama. sadece bana boyle seyler soyleme dedim. "seni rahatsiz etmememi mi istiyorsun" diye sordu.. bunu baya dusundum. cevap yazdim ama sanirim o uyuyakaldi cunku saat sabah 4 u geciyordu. cevabimda "sen ne istiyorsun?" du.
bu kadar..
ben de aynen bunları istiyorum..
sevindim senin adına canım..
hem amerikada imişsin türkiyeden mesaj atmış kontore de kıyıp... böyle de cimrilikler olur ya..
uzaktasın diye mesaj atılmaz dfalan yapmamış onu.. (ben de farklı ülkedeyim o yüzden mesaj atma olayımız yoktu atmzdı)
darısı bekleyen hepimizin başına ben de bir gün tek başıma yaşamamışım demeyi istiyorum kısmetse..
kuantumu ben yapıyorum ama başkaları aranıyor:44:
senin adına sevindim, için biraz rahatlamıştır. darısı başımıza
kuantumu ben yapıyorum ama başkaları aranıyor:44:
senin adına sevindim, için biraz rahatlamıştır. darısı başımıza
çok sevindim ve çok şaşırdım:26: daha dün konuşuyorduk dönseler ne olur diye ama sen beklentini tamamen yok ettiğinde, facebooktan bile sildiğinde sanki hissetmiş gibi bu kez o aradı. insanı en çok üzen unutulduğunu düşünmek değil mi, ne mutlu ki tekrar başlasınız da başlamasanız da yaşadıklarının onda da iz bıraktığını öğrenmiş oldun, demek ki facebookta gayet mutlu da görünse içi rahat değilmiş, umarım hakkında hayırlısı olur... hiç birşey olmasa da yaşadıklarınızın anısına saygınız var ikinizin de bu bile yeter bence içini ferah tutabilmen için...
bir de size birsey sorucam, en son ona ne istedigini sormustum. bana "bilmiyorum... sen ne istiyorsun?" yazmis. aklima yazacak hicbirsey gelmiyor. ve yazasim da pek yok acikcasi ama bir taraftanda cevap yazmayarak ayip etmek istemiyorum. var mi oneriniz?
topu yine sana atıyor, niyetini açıkça dile getirmek yerine soruya soruyla cevap veriyor ki senin facebooktan silme gerekçen de zaten ona hala hislerin olduğunu ve unutamadığını göstermekte. şimdi onun neler hissettiği önemli. bu kişi zaten sen gideceksin diye ya da başka nedenlerle senin hayatından çıkmayı uygun görmüş, öncesinde de senin isteğin üzerine görüşmüşsünüz bırak bu kez biraz cesur davransın, kendini aşsın da tomvejerry yeniden ilişkimize bir yön versin diye düşünemesin. ayrıca bence bu mesaj olayını pek uzatmayın, madem görüşmek istiyor buraya çek konuyu da bir an önce karşılıklı görüşün konuşun. mimikler olmadan, gözler birbirine değmeden ne yazarsanız yazın hep eksik kalacak. belki onu gördüğünde sen bile istemediğin, uzaklaştığını hissedeceksin.
haklisin peki bu mesaja ne yazayim? burda olmaz bulusalim mi diyeyim hahaha hayatta diyemem
ve evet onu karsimda gordumde kut diye boynuna atlayamicam oyle soguk soguk oturcam buyuk ihtimalle afakanlar basacak bana ve hic bir sonuc elde etmeden kalkip gelicemtabi gorusme olursa
haklisin peki bu mesaja ne yazayim? burda olmaz bulusalim mi diyeyim hahaha hayatta diyemem
ve evet onu karsimda gordumde kut diye boynuna atlayamicam oyle soguk soguk oturcam buyuk ihtimalle afakanlar basacak bana ve hic bir sonuc elde etmeden kalkip gelicemtabi gorusme olursa
Akilli adam karda yurur izini belli etmez. eger bi halt karistiyorsa butun delilleri zaten yok ediyor olmasi gerekir simdiden.. ne olur ne olmaz diye. guvenip guvenmemek sana kalmis. eger guvenmemek icin bahane ararsan o zaman simdi de "sen ne karistiriyorsun? ne gizliyorsun ki vermiyorsun?" der guvensizligini belli edersin. simdilik sadece bu konuda kararliligini gostermissin. bu sende guvensizlige sebep olursa vakti geldiginde geregini yaparsin.
bence de en mantıklısı böylesi bir mesaj, çok açık ve niyetini belli eden... zaten baktın ki görüşmekten söz etmiyor o zaman da bir kaybın olmaz, anlık bir heyecanla yazmış dersin, görüşürseniz zaten en güzeli karşılıklı konuşma imkanınız doğacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?