Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hahaha. onemli olduklarinin hala farkindalar simariklik yapiyorlar.

hahaha. onemli olduklarinin hala farkindalar simariklik yapiyorlar.

doğruluğundan hep kuşkuya düşerdim ama sahiden önemini yitirdiği zaman geliyorlar sanki telepatik bir bağ var aramızda:26: hatta enerji akışı üzerine yazılar gördüğümde gülüyordum, ilişki uzmanları karşı tarafın bizim enerjimizle beslendiği biz kötü oldukça onların daha da iyi olduklarını biz enerjiyi çektiğimizde ise onların hissettiğini ve bu kez de onların bize ulaşmaya çalıştığını söylüyordu demek doğruluğu var:26:

sizin durumunuz ne olacak çok merak ediyorum, inşallah güzel gelişmeleri paylaşırsın en kısa sürede, görüşün bir an önce yahu ben bile heyecan yaptım

kızlar

şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadece daha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:

Son düzenleme:
çok mantıklı, o mesaja verilebilecek en iyi yanıt

tabi ki sessiz kalacağım bu arada onun tuzağına düşüp de birşey yazmayacağım

Okudum ve çok şaşırdım gerçekten Atlantis.Aynı durumdayım.Hayatımın en büyük enkazını yaşadığım şu günlerde,bana da 10 yıl önce aramızda tertemiz bir sıcaklığın olduğu ama ad konulmayan bir aile dostumuzun oğlu yazıyor bana da faceden o günden beri.Nasıl yürüyor hayatın mantığı gerçekten anlayamıyorum...

kızlar

şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadece daha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:
Canım,neden bilmiyorum çok heyecanladım.Sizin aranızda iletişim yoktu değil mi ayrılıktan beri,ben mi yanlış hatırlıyorum.Şükürler olsun ne kaybettiklerini anlıyorlar ya,daha da çok sürünecekler ben inanıyorum...

nev sen nasıl oldun, daha iyi misin merak ettik seni? ve daha da önemlisi o kişiyle konuşuyor musun, iyi geliyor mu konuşmak içinde en ufak da olsa bir his var mı ki his olması zor ama en azından tüm insanların kötü olmadığı ve hala sıcak bir sohbetin de varolabileceğine dair umut var mı içinde? boş yere çıkmıyor bu insanlar karşımıza:44:

açıkçası kaybettiğini anladığını ya da süründüğünü pek sanmıyorum yanlışlıkla gönderiyor diyorum ama 15 gün önce de boş mesaj gelmişti çok ilginç. evet canım 1 aydır hiç iletişim yoktu zaten 1 ay öncekini de anlatmıştım kendini savunan vicdanının rahatlığından bahseden pişkinlikle yapılmış bir konuşmaydı. ama sürünmesini gerçekten çok isterim çünkü özellikle son günlerde yine canım çok acımaya başladı ve bu acıyı ilişkiyi yalnız yaşamışım gibi sadece benim çekmem - üstelik hiçbir suçum olmadığı halde - çok ağır geliyor.

Atlantis,teşekkür ederim canım.İnan girip okudum ama yazacak gücü bulamadım kendimde.İyi miyim bilmiyorum.Bazen uyku arasında aniden bir titreme ve ağlama krizi ile uyanabiliyorum.Yemek yiyemiyorum mesela o günden beri,hızla kilo kaybediyorum,o okuduklarımı anımsadığım anda çıkarmaya başlıyorum çok afedersin.Öğrencilerim bana çok iyi geliyor Atlantis.O günahsız yavruların arasında arınıyorum sanki.Sabaha kadar uyumadan okula gidiyorum ve buna rağmen enerjimin son damlasına kadar Onları mutlu etmeye,iyiye doğruya dair ne varsa işlemeye harcıyorum.Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum.Ama hala atlatamadım.Hani demiş ya Yılmaz OdabaşıBilmezler be canım,bir yara bir ömrü nasıl kanatır)o misal,sanırım kolay kolay kapanmayacak bir yara.Zaman ve Allah,saracak bu yaraları biliyorum.Ve ben öğrencilerime kendimi adayarak,Onun gibi tek bir pislik bile olmasın dünyada diye çabalıyorum en azından kendi elllerimin değebildiği noktalarda.
Diğer konuya gelince,aile dostumuzun oğluydu.Tam 10 yıl önce uzun uzun hayatı konuşmalarımız,birbirimizi tanıma çabalarımız vardı.Tertemizdir,bir bayanın gözüne uzun süre bakamayacak kadar edeplidir.İnsandır kısacası.Elbette duygusal birşey yok,zaten duygusal birşey yaşayacak durumum da yok ama Onun temizliği yaşadıklarımı da unutturuyor bazen,en azından birkaç dakika.Hayat zor...

Ben azıcık cep telefonundan anlıyorsam eğer,bu iki mesajın da yanlışlıkla olma olasılığı yok.Bunlar tepkiyi yoklamak için yapılmış oyunlar biliyorsun...Sürünmeye başlamasa,15 gün arayla 2 deneme yapmazdı.Hadi 1. sinde yanlışlıkla olduğuna inanılır da,2. sinde olmaz.O da bunu adı gibi biliyor eminim.Anlayacağını bile bile 2. mesaj oyununu yapıyorsa gerçekten özlemiştir,ya da pişmandır.Ama bu tür adamların pişmanlığı ya da özlemi ne kadar gerçektir işte o tartışılır ne yazık ki...

kızlar

aaaaaaaa!!! atlantis mesaj mı geldi

ee pes ya! kuantumun dibine vurdum herkese faydam var bi kendime yok
ayy koptum yorumuna koptum!! alfabeyi sıralıyor

neden yazdı ki şimdi:26:

not: posta kutun dolu

Son düzenleme:

bilemiyorum gerçekten nedense onun o kadar mutlu, kadınlarla gününü gün ettiğini çok büyük aşklar yaşadığını sanıyorum ki yanlışlıkla geldiğine inandığım mesaja karşılık bile hala telefon rehberinde adım olmasına şaşırıyorum sadece. çok kırgınım be nev anlatılmaz... yaşanan onca şeye karşılık benim kendimi, yaşadıklarımızı onun nezdinde bu kadar değersiz görebilmem bile ondan nefret etmeme yetiyor sanırım. bu arada o sana yazan kişi için; aslında tam olarak demek istediğim buydu, duygusal bir paylaşımınız belki hiç olmayacak ama anlık da olsa acın hafifliyor ya, edepsizliğin dibine vurmuş adamlardan sonra bir erkek için edepli diyebiliyorsun ya bu bile bence çok önemli...

aaaaaaaa!!! atlantis mesaj mı geldi

ee pes ya! kuantumun dibine vurdum herkese faydam var bi kendime yok
ayy koptum yorumuna koptum!! alfabeyi sıralıyor

neden yazdı ki şimdi:26:

gören de sanır ki adam kapımda yatıp kalkıyor bana olan aşkından helak oldu da yalvarıyor boş mesaja seviniyor, "A" harfi ile hülyalara dalıyoruz 6 sayfalık mailin karşılığı bence bunlar. okumayı söktüğünde kelimelere geçeceğiz inşallah

ne kadar naif ruhlarımız var atlantis, bu kadarcık şeye bile bayram yapıyoruz:119:

bak bunlar daha başlangıçlar, yine yazacak. artık bu sefer kelime kurar mı bilmiyorum ama sakın yanıtlama. sakın oyuna gelme

biraz öyle oldu

atlantis, bu çizelge sürekli başa sarıyo. anlaşılan ben bu gidişle bir türlü gideceğim yere varamıycam

varacaksın kuantumu da denedin işte son olarak bu çizelge sabit kalacak arasa da aramasa da değişmeyecek

ben de mesaj atma periyotlarına göre çizelge mi oluştursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…