- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.801
bu kuantum farklı işliyor sanırım:26: kısa süre görüşüp resmi olarak bir ilişkimizin olmadığı ama zamanında birbirimizden çok hoşlandığımız kişi yazıyor şu anda msnden. en az 7-8 yıl önceki mevzu! herkes dönüyor da asıl insan bir türlü aramıyor çok ama çok ilgin.:44:
hahaha. onemli olduklarinin hala farkindalar simariklik yapiyorlar.
kızlar
şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadecedaha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:
Okudum ve çok şaşırdım gerçekten Atlantis.Aynı durumdayım.Hayatımın en büyük enkazını yaşadığım şu günlerde,bana da 10 yıl önce aramızda tertemiz bir sıcaklığın olduğu ama ad konulmayan bir aile dostumuzun oğlu yazıyor bana da faceden o günden beri.Nasıl yürüyor hayatın mantığı gerçekten anlayamıyorum...bu kuantum farklı işliyor sanırım:26: kısa süre görüşüp resmi olarak bir ilişkimizin olmadığı ama zamanında birbirimizden çok hoşlandığımız kişi yazıyor şu anda msnden. en az 7-8 yıl önceki mevzu! herkes dönüyor da asıl insan bir türlü aramıyor çok ama çok ilgin.:44:
Canım,neden bilmiyorum çok heyecanladım.Sizin aranızda iletişim yoktu değil mi ayrılıktan beri,ben mi yanlış hatırlıyorum.Şükürler olsun ne kaybettiklerini anlıyorlar ya,daha da çok sürünecekler ben inanıyorum...kızlar
şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadecedaha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:
çok mantıklı, o mesaja verilebilecek en iyi yanıt
tabi ki sessiz kalacağım bu aradaonun tuzağına düşüp de birşey yazmayacağım
Canım,neden bilmiyorum çok heyecanladım.Sizin aranızda iletişim yoktu değil mi ayrılıktan beri,ben mi yanlış hatırlıyorum.Şükürler olsun ne kaybettiklerini anlıyorlar ya,daha da çok sürünecekler ben inanıyorum...
Atlantis,teşekkür ederim canım.İnan girip okudum ama yazacak gücü bulamadım kendimde.İyi miyim bilmiyorum.Bazen uyku arasında aniden bir titreme ve ağlama krizi ile uyanabiliyorum.Yemek yiyemiyorum mesela o günden beri,hızla kilo kaybediyorum,o okuduklarımı anımsadığım anda çıkarmaya başlıyorum çok afedersin.Öğrencilerim bana çok iyi geliyor Atlantis.O günahsız yavruların arasında arınıyorum sanki.Sabaha kadar uyumadan okula gidiyorum ve buna rağmen enerjimin son damlasına kadar Onları mutlu etmeye,iyiye doğruya dair ne varsa işlemeye harcıyorum.Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum.Ama hala atlatamadım.Hani demiş ya Yılmaz Odabaşınev sen nasıl oldun, daha iyi misin merak ettik seni? ve daha da önemlisi o kişiyle konuşuyor musun, iyi geliyor mu konuşmak içinde en ufak da olsa bir his var mı ki his olması zor ama en azından tüm insanların kötü olmadığı ve hala sıcak bir sohbetin de varolabileceğine dair umut var mı içinde? boş yere çıkmıyor bu insanlar karşımıza:44:
Ben azıcık cep telefonundan anlıyorsam eğer,bu iki mesajın da yanlışlıkla olma olasılığı yok.Bunlar tepkiyi yoklamak için yapılmış oyunlar biliyorsun...Sürünmeye başlamasa,15 gün arayla 2 deneme yapmazdı.Hadi 1. sinde yanlışlıkla olduğuna inanılır da,2. sinde olmaz.O da bunu adı gibi biliyor eminim.Anlayacağını bile bile 2. mesaj oyununu yapıyorsa gerçekten özlemiştir,ya da pişmandır.Ama bu tür adamların pişmanlığı ya da özlemi ne kadar gerçektir işte o tartışılır ne yazık ki...açıkçası kaybettiğini anladığını ya da süründüğünü pek sanmıyorum yanlışlıkla gönderiyor diyorum ama 15 gün önce de boş mesaj gelmişti çok ilginç. evet canım 1 aydır hiç iletişim yoktu zaten 1 ay öncekini de anlatmıştım kendini savunan vicdanının rahatlığından bahseden pişkinlikle yapılmış bir konuşmaydı. ama sürünmesini gerçekten çok isterim çünkü özellikle son günlerde yine canım çok acımaya başladı ve bu acıyı ilişkiyi yalnız yaşamışım gibi sadece benim çekmem - üstelik hiçbir suçum olmadığı halde - çok ağır geliyor.
kızlar
Ben azıcık cep telefonundan anlıyorsam eğer,bu iki mesajın da yanlışlıkla olma olasılığı yok.Bunlar tepkiyi yoklamak için yapılmış oyunlar biliyorsun...Sürünmeye başlamasa,15 gün arayla 2 deneme yapmazdı.Hadi 1. sinde yanlışlıkla olduğuna inanılır da,2. sinde olmaz.O da bunu adı gibi biliyor eminim.Anlayacağını bile bile 2. mesaj oyununu yapıyorsa gerçekten özlemiştir,ya da pişmandır.Ama bu tür adamların pişmanlığı ya da özlemi ne kadar gerçektir işte o tartışılır ne yazık ki...
aaaaaaaa!!! atlantis mesaj mı geldi
ee pes ya! kuantumun dibine vurdumherkese faydam var bi kendime yok
ayy koptum yorumuna koptum!! alfabeyi sıralıyor
neden yazdı ki şimdi:26:
black cizelge degismis bakiyorum
biraz öyle oldu
atlantis, bu çizelge sürekli başa sarıyo. anlaşılan ben bu gidişle bir türlü gideceğim yere varamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?