Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Edepli yazmışim değil mi.Ben de farkettim şimdi.Edepsizliğin ve ahlaksızlığın en büyüğünü gördükten sonra,biri için hala -edepli- diyebiliyorsam,ne mutlu.Gerçekten demek ki hala insanlığa,iyiye,doğruya inancımı yitirmemişim,sen yazınca farkettim,çok mutlu oldum.
Bu arada yine de yine de saçma sapan oyunlarla,seni geri alma,ya da senle başlayan herhangi bir amaç içine girdiğini gördüm ya adamın,nedense içim soğudu.Senin için nasıl bilmiyorum ama...

nev lütfen yemek ye ben de geçen yıl 12 kilo vermiştim o insan yüzünden ama olan sadece sağlığa oluyor ve o bir daha geri gelmiyor hala ağrılarım var düzensiz beslenmekten, sigaradan. sigara da kullanıyorsun sanırım azaltmayı başarabilirsin umarım ben 3 aydır çok içiyorum ama artık kendime bakmanın vaktinin geldiğine inanıyorum. bari vitamin al ne bileyim hafif şeyler ye meyve ye, misal tek lokma bile geçmediğimde boğazımdan her sabah düzenli olarak portakal suyu içiyordum ilaç gibi düşünüyordum onu en azından elden ayaktan düşmeme engel oluyordu.

sevindim cnm senin adına şuan duygusal bişe yaşaman zor ama karşına böyle biri çıkması da güzel
acıların daha da hafifleyecek, zamanla yemek de yiyeceksin ,mışıl mışıl da uyuyacaksın
geçecek cnm , bende şu an biriyle konuşuyorum sadece sohbet ediyoruz duygusal bişey veremem şu an
ama kafam dağılıyo ,ii hissediyorum biraz daha, yaşadıklarımı daha az düşünüyorum
buda ii bişey

Pazartesi günü öğrendim o iğrençlikleri,bugün 5 gün oldu ve pantolonlarım belimden düşüyor resmen,sanırım kas kaybediyorum.Vitamin alıyorum canım evet;multivitamin ve magnezyum takviyesi alıyorum sabah akşam güçten düşmemek için,çocuklarımın bana ihtiyacı var,ayakta kalmalıyım.Hem de o hayvanın felaketini göreceğim gün için ayakta kalmalıyım...

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Günden güne daha iyi olucam umarım...

benimde ilkgünler o aklıma geldikçe mide bulantısı kusmalar yaşıyodum
ben onları aslında iyi karşılıyorum her kusmamda onu içimden atıyomuşum gibidüşündüm
ondan kurtuluyorum die düşündüm, günden güne daha da ii oldum

hepimiz daha iyi olacağız inşallah, dilinizden dualar eksik olmasın
allah herşeyi görüyor ve yardım ediyor

Yapmayın kızlar ya sallayın gitsin.. Bi sayfaya yazın kininizi öfkenizi ne var ne yok sonra yakın.. İçinizdeki bitene kadar yapın ya da baskasına ilgi duymaya başlayın :) Dikkatimi dağıtacak kişiler oldu çevremde ve ben eskisi gibi düşünmüyorum ilgilenmiyorum. İlk başlarda nasıldım ya şimdi çok şükür..

Black;yemek yiyememek ve uyku düzensizliği dışında ilk güne göre sanırım daha iyiyim,zaman değil mi canım,saracak inşallah bütün yaraları...

olabildiğince ona dair şeylerden uzak dur nev. ve sakın faceboktan bakma. sonra insan toparlanamıyor, yürüdüğü bütün yolları başa dönüyor. daha iyi olacaksın elbette. hepimiz için dua ediyorum.

olabildiğince ona dair şeylerden uzak dur nev. ve sakın faceboktan bakma. sonra insan toparlanamıyor, yürüdüğü bütün yolları başa dönüyor. daha iyi olacaksın elbette. hepimiz için dua ediyorum.
Bakmak mümkün değil Black,bakamam,midem almaz.Bana aldığı herşeyi,yazdıklarını,resimlerimizi parçalarken bile o yüzünü görünce çıkardım defalarca.Faceden de,telefonumdan da engelledim.Allah o hayvandan aşağı yaratığın yüzünü 2 cihanda göstermesin bana.Yalnız ne yazık ki o beraber olduğu evli kadının profiline bakmaktan kendimi alamadım az önce.Profile oğluyla kendinin fotoğrafını koymuş,kadının zavallı kocası da resmin altına -kimin aşkı,seni seviyorum-yazmış.Tutamadım gözyaşlarımı yine,kadını da engelledim,dayanamıyorum o yavruya,o hiçbirşeyden habersiz kocaya.Ayrıca ne cesaretse o hayvan da listesinde,zavallı kocası şüphelenmiyor bile.Bildiklerimi kaldıramıyorum,çok acı çekiyorum,hep dua ediyorum,dilerim suçüstü yakalanırlar kadının kocasına.

Walla o enerjiye bende inanmaya baslasim :S
Konustuk biraz daha.. En son iste ona konusmak isterse konusabilecegimizi, aksi takdirde mesajlasmanin anlamsiz oldugunu soyledim. Tamam eger seni sinirlendirdiysem ozur dilerim dedi. sonra "ne dusunecegimi bilmiyorum" yazdi. bende ben senden hic birsey beklemiyorum. basindan beri aramizda tuhaf bir bag var bunun farkindayim. ama eger bugun bildiklerimi basinda bilseydim hic bi zaman iliskiye baslamaz hep iyi arkadas kalirdik yazdim. Neyi bilseydim durumun farkli olacagini sordu. Bende onun bu kucuk kasabada kalmak istediginden bahsettim. burda kalmak istedigini bilseydim baslamazdim, en azindan sana basinda belirttigimi dusunuyorum burda yasamak istemedigimi dedim. O da "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum. evet bunu soylemistin" dedi. 3 saat oldu cevap yazmadim. yazmayacagim. bu kadar cok "bilmiyorum, emin degilim, kafam karisik" sozleri batmaya basladi

kızlar

şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadece daha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:

hahaha nedense buna bende cok sevindim ne yapmaya calisiyor tabi bilemiyoruz ama durup durup telefonu eline alip bos mesaj bakip numarani girip bisiler yapio iste kendi capinda cirpinsinnnnnnnnn

Nev, yazmadigin gunler inan seni cok dusundum! iyi oldugunu bilmek beni sevindirdi. Bende cok kilo vermistim bu kisiden ayrildigimda.. Ve suanda da uykusuzluk cekiyorum. Yaklasik 33 saattir uyumadim. uyku tutmuyor. gozlerim kipkirmizi oldu..

Birileri hakkinda hala guzel seyler dusunebilmen hosuma gitti. bence insanlarla iletisim halinde olmaya ozen goster hic olmazsa kafan dagilir. (=

bırak artık nev başkalarını düşünüp üzülmeyi. istersen faceboku kapat. yıkımdan başka bişey getirmiyor. allahım bugün teselli verecek kadar bile gücüm yok..

Nev, yazmadigin gunler inan seni cok dusundum! iyi oldugunu bilmek beni sevindirdi. Bende cok kilo vermistim bu kisiden ayrildigimda.. Ve suanda da uykusuzluk cekiyorum. Yaklasik 33 saattir uyumadim. uyku tutmuyor. gozlerim kipkirmizi oldu..
Sizleri yüreğime öyle yakın hissediyorum ki,gerçekten farkında olarak ya da olmayarak bana yaptığınız iyiliği ölene kadar unutmam.Ben terketmiştim,4 ay da çektim ayrılık acısı.Ama yemin ediyorum şu an çektiğim acı benden de Ondan da bağımsız.İnsanlık için,dinim için,kulluk için,ahlak için,edep için;bunu bu derece yok sayabilen insanların olduğu bir dünyaya dönüştüğümüz için çekiyorum deliler gibi acı çekiyorum hem de.Anlatması çok güç,kapalı bir kadın gördüğümde ağlamaya başlıyorum mesela.Kurbanların nerdeyse hepsi kapalıydı,sanırım beynin o noktasına değiyor ve hatırlatıyor.Çok acı çekiyorum...

O, onun ayibi! Dunyada oyle psikopat belki milyonlarca insan var. Ve ne yazik ki bir tanesi sizin hayatinizin cok yakinina gelmis. O adamin psikolojisi %100 bozuk. bolum degistiemeden once TIP dalinda bir bolumdeydim ve psikiyatri dersinde akil hastanesine gidiyorduk staj icin.. Ve orda onun gibi insanlar cooookkk.. Inan doktora gitse teshis koyulacak derecede kotu durumu ve zararli bir insan ustelik. Insanlara zarar veriyor. o 17 yasindaki kiz keske onu sikayet etse. kanunlari tam olarak bilmiyorum ama 18 yasindan kucukler cocuk sayiliyor sanirim yaniliyor muyum? Amerikada bile 18 yasindan kucuk bi kizla cinsel beraberlik yasamak suc (hos, herkes yasiyor ama kimse sikayetci olmuyor..)

O kisiyi herkes sanma. O ozel. Ne yazik ki ama ne yazik ki sizi bulmus... Insallah bundan sonra kimsenin canini yakamaz. bu yaptiklari burnundan gelir umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…