- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.821
varacaksınkuantumu da denedin işte son olarak bu çizelge sabit kalacak arasa da aramasa da değişmeyecek
ben de mesaj atma periyotlarına göre çizelge mi oluştursam
Edepli yazmışim değil mi.Ben de farkettim şimdi.Edepsizliğin ve ahlaksızlığın en büyüğünü gördükten sonra,biri için hala -edepli- diyebiliyorsam,ne mutlu.Gerçekten demek ki hala insanlığa,iyiye,doğruya inancımı yitirmemişim,sen yazınca farkettim,çok mutlu oldum.bilemiyorum gerçekten nedense onun o kadar mutlu, kadınlarla gününü gün ettiğini çok büyük aşklar yaşadığını sanıyorum ki yanlışlıkla geldiğine inandığım mesaja karşılık bile hala telefon rehberinde adım olmasına şaşırıyorum sadece. çok kırgınım be nev anlatılmaz... yaşanan onca şeye karşılık benim kendimi, yaşadıklarımızı onun nezdinde bu kadar değersiz görebilmem bile ondan nefret etmeme yetiyor sanırım. bu arada o sana yazan kişi için; aslında tam olarak demek istediğim buydu, duygusal bir paylaşımınız belki hiç olmayacak ama anlık da olsa acın hafifliyor ya, edepsizliğin dibine vurmuş adamlardan sonra bir erkek için edepli diyebiliyorsun ya bu bile bence çok önemli...
Black;yemek yiyememek ve uyku düzensizliği dışında ilk güne göre sanırım daha iyiyim,zaman değil mi canım,saracak inşallah bütün yaraları...nev, nasıl oldun? iyi misin daha?
Edepli yazmışim değil mi.Ben de farkettim şimdi.Edepsizliğin ve ahlaksızlığın en büyüğünü gördükten sonra,biri için hala -edepli- diyebiliyorsam,ne mutlu.Gerçekten demek ki hala insanlığa,iyiye,doğruya inancımı yitirmemişim,sen yazınca farkettim,çok mutlu oldum.
Bu arada yine de yine de saçma sapan oyunlarla,seni geri alma,ya da senle başlayan herhangi bir amaç içine girdiğini gördüm ya adamın,nedense içim soğudu.Senin için nasıl bilmiyorum ama...
Pazartesi günü öğrendim o iğrençlikleri,bugün 5 gün oldu ve pantolonlarım belimden düşüyor resmen,sanırım kas kaybediyorum.Vitamin alıyorum canım evet;multivitamin ve magnezyum takviyesi alıyorum sabah akşam güçten düşmemek için,çocuklarımın bana ihtiyacı var,ayakta kalmalıyım.Hem de o hayvanın felaketini göreceğim gün için ayakta kalmalıyım...nev lütfen yemek ye ben de geçen yıl 12 kilo vermiştim o insan yüzünden ama olan sadece sağlığa oluyor ve o bir daha geri gelmiyor hala ağrılarım var düzensiz beslenmekten, sigaradan. sigara da kullanıyorsun sanırım azaltmayı başarabilirsin umarım ben 3 aydır çok içiyorum ama artık kendime bakmanın vaktinin geldiğine inanıyorum. bari vitamin al ne bileyim hafif şeyler ye meyve ye, misal tek lokma bile geçmediğimde boğazımdan her sabah düzenli olarak portakal suyu içiyordum ilaç gibi düşünüyordum onu en azından elden ayaktan düşmeme engel oluyordu.
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Günden güne daha iyi olucam umarım...sevindim cnm senin adına şuan duygusal bişe yaşaman zor ama karşına böyle biri çıkması da güzel
acıların daha da hafifleyecek, zamanla yemek de yiyeceksin ,mışıl mışıl da uyuyacaksın
geçecek cnm , bende şu an biriyle konuşuyorum sadece sohbet ediyoruz duygusal bişey veremem şu an
ama kafam dağılıyo ,ii hissediyorum biraz daha, yaşadıklarımı daha az düşünüyorum
buda ii bişey
Black;yemek yiyememek ve uyku düzensizliği dışında ilk güne göre sanırım daha iyiyim,zaman değil mi canım,saracak inşallah bütün yaraları...
ben çok keyifliyim
film izleyeceğim korku filmleri de olmadı animasyonlara bakayım bari
Bakmak mümkün değil Black,bakamam,midem almaz.Bana aldığı herşeyi,yazdıklarını,resimlerimizi parçalarken bile o yüzünü görünce çıkardım defalarca.Faceden de,telefonumdan da engelledim.Allah o hayvandan aşağı yaratığın yüzünü 2 cihanda göstermesin bana.Yalnız ne yazık ki o beraber olduğu evli kadının profiline bakmaktan kendimi alamadım az önce.Profile oğluyla kendinin fotoğrafını koymuş,kadının zavallı kocası da resmin altına -kimin aşkı,seni seviyorum-yazmış.Tutamadım gözyaşlarımı yine,kadını da engelledim,dayanamıyorum o yavruya,o hiçbirşeyden habersiz kocaya.Ayrıca ne cesaretse o hayvan da listesinde,zavallı kocası şüphelenmiyor bile.Bildiklerimi kaldıramıyorum,çok acı çekiyorum,hep dua ediyorum,dilerim suçüstü yakalanırlar kadının kocasına.olabildiğince ona dair şeylerden uzak dur nev. ve sakın faceboktan bakma. sonra insan toparlanamıyor, yürüdüğü bütün yolları başa dönüyor. daha iyi olacaksın elbette. hepimiz için dua ediyorum.
doğruluğundan hep kuşkuya düşerdim ama sahiden önemini yitirdiği zaman geliyorlar sanki telepatik bir bağ var aramızda:26: hatta enerji akışı üzerine yazılar gördüğümde gülüyordum, ilişki uzmanları karşı tarafın bizim enerjimizle beslendiği biz kötü oldukça onların daha da iyi olduklarını biz enerjiyi çektiğimizde ise onların hissettiğini ve bu kez de onların bize ulaşmaya çalıştığını söylüyordu demek doğruluğu var:26:
sizin durumunuz ne olacak çok merak ediyorum, inşallah güzel gelişmeleri paylaşırsın en kısa sürede, görüşün bir an önce yahu ben bile heyecan yaptım
kızlar
şimdi mesaj geldi "A" yazıyor sadecedaha önce boştu şimdi de alfabeyi sıralayacak sanırım:44::44::44: ne yapmalı, hoş pek bir saçma soru oldu o mesaja ne yapılırsa:26:
Bakmak mümkün değil Black,bakamam,midem almaz.Bana aldığı herşeyi,yazdıklarını,resimlerimizi parçalarken bile o yüzünü görünce çıkardım defalarca.Faceden de,telefonumdan da engelledim.Allah o hayvandan aşağı yaratığın yüzünü 2 cihanda göstermesin bana.Yalnız ne yazık ki o beraber olduğu evli kadının profiline bakmaktan kendimi alamadım az önce.Profile oğluyla kendinin fotoğrafını koymuş,kadının zavallı kocası da resmin altına -kimin aşkı,seni seviyorum-yazmış.Tutamadım gözyaşlarımı yine,kadını da engelledim,dayanamıyorum o yavruya,o hiçbirşeyden habersiz kocaya.Ayrıca ne cesaretse o hayvan da listesinde,zavallı kocası şüphelenmiyor bile.Bildiklerimi kaldıramıyorum,çok acı çekiyorum,hep dua ediyorum,dilerim suçüstü yakalanırlar kadının kocasına.
Sizleri yüreğime öyle yakın hissediyorum ki,gerçekten farkında olarak ya da olmayarak bana yaptığınız iyiliği ölene kadar unutmam.Ben terketmiştim,4 ay da çektim ayrılık acısı.Ama yemin ediyorum şu an çektiğim acı benden de Ondan da bağımsız.İnsanlık için,dinim için,kulluk için,ahlak için,edep için;bunu bu derece yok sayabilen insanların olduğu bir dünyaya dönüştüğümüz için çekiyorum deliler gibi acı çekiyorum hem de.Anlatması çok güç,kapalı bir kadın gördüğümde ağlamaya başlıyorum mesela.Kurbanların nerdeyse hepsi kapalıydı,sanırım beynin o noktasına değiyor ve hatırlatıyor.Çok acı çekiyorum...Nev, yazmadigin gunler inan seni cok dusundum! iyi oldugunu bilmek beni sevindirdi. Bende cok kilo vermistim bu kisiden ayrildigimda.. Ve suanda da uykusuzluk cekiyorum. Yaklasik 33 saattir uyumadim. uyku tutmuyor. gozlerim kipkirmizi oldu..
Sizleri yüreğime öyle yakın hissediyorum ki,gerçekten farkında olarak ya da olmayarak bana yaptığınız iyiliği ölene kadar unutmam.Ben terketmiştim,4 ay da çektim ayrılık acısı.Ama yemin ediyorum şu an çektiğim acı benden de Ondan da bağımsız.İnsanlık için,dinim için,kulluk için,ahlak için,edep için;bunu bu derece yok sayabilen insanların olduğu bir dünyaya dönüştüğümüz için çekiyorum deliler gibi acı çekiyorum hem de.Anlatması çok güç,kapalı bir kadın gördüğümde ağlamaya başlıyorum mesela.Kurbanların nerdeyse hepsi kapalıydı,sanırım beynin o noktasına değiyor ve hatırlatıyor.Çok acı çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?