- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.841
hiç değilse birimiz keyifli olsun
iyi seyirler
Walla o enerjiye bende inanmaya baslasim :S
Konustuk biraz daha.. En son iste ona konusmak isterse konusabilecegimizi, aksi takdirde mesajlasmanin anlamsiz oldugunu soyledim. Tamam eger seni sinirlendirdiysem ozur dilerim dedi. sonra "ne dusunecegimi bilmiyorum" yazdi. bende ben senden hic birsey beklemiyorum. basindan beri aramizda tuhaf bir bag var bunun farkindayim. ama eger bugun bildiklerimi basinda bilseydim hic bi zaman iliskiye baslamaz hep iyi arkadas kalirdik yazdim. Neyi bilseydim durumun farkli olacagini sordu. Bende onun bu kucuk kasabada kalmak istediginden bahsettim. burda kalmak istedigini bilseydim baslamazdim, en azindan sana basinda belirttigimi dusunuyorum burda yasamak istemedigimi dedim. O da "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum. evet bunu soylemistin" dedi. 3 saat oldu cevap yazmadim. yazmayacagim. bu kadar cok "bilmiyorum, emin degilim, kafam karisik" sozleri batmaya basladi
hahaha nedense buna bende cok sevindimne yapmaya calisiyor tabi bilemiyoruz ama durup durup telefonu eline alip bos mesaj bakip numarani girip bisiler yapio iste kendi capinda cirpinsinnnnnnnnn
Amin,amin;işte o günü göreceğim gün için yaşıyorum.Hep dua ediyorum Rabbim böyle insanların yaptıklarını yanına bırakma,sen sebep ver,benim gibi mağdur olanların bir bir önüne serilsin o ahlaksızlar,Rabbim beni kurtardığı gibi o zavallıları da kurtarsın...Çok düşünüyorum,böyle bir pislik bir adam neden bana zarar vermeye yeltenmedi diye.Sanırım ıssız adamdaki gibi,herkese yaptı,bir bende vicdana geldi kıyamadı,düzelmek istedi ama mayası kabul etmedi,battı.Şükürler olsun,yalnızca verdiğim yüreğimle ve ellerimle kaldım...O, onun ayibi! Dunyada oyle psikopat belki milyonlarca insan var. Ve ne yazik ki bir tanesi sizin hayatinizin cok yakinina gelmis. O adamin psikolojisi %100 bozuk. bolum degistiemeden once TIP dalinda bir bolumdeydim ve psikiyatri dersinde akil hastanesine gidiyorduk staj icin.. Ve orda onun gibi insanlar cooookkk.. Inan doktora gitse teshis koyulacak derecede kotu durumu ve zararli bir insan ustelik. Insanlara zarar veriyor. o 17 yasindaki kiz keske onu sikayet etse. kanunlari tam olarak bilmiyorum ama 18 yasindan kucukler cocuk sayiliyor sanirim yaniliyor muyum? Amerikada bile 18 yasindan kucuk bi kizla cinsel beraberlik yasamak suc (hos, herkes yasiyor ama kimse sikayetci olmuyor..)
O kisiyi herkes sanma. O ozel. Ne yazik ki ama ne yazik ki sizi bulmus... Insallah bundan sonra kimsenin canini yakamaz. bu yaptiklari burnundan gelir umarim..
Amin,amin;işte o günü göreceğim gün için yaşıyorum.Hep dua ediyorum Rabbim böyle insanların yaptıklarını yanına bırakma,sen sebep ver,benim gibi mağdur olanların bir bir önüne serilsin o ahlaksızlar,Rabbim beni kurtardığı gibi o zavallıları da kurtarsın...Çok düşünüyorum,böyle bir pislik bir adam neden bana zarar vermeye yeltenmedi diye.Sanırım ıssız adamdaki gibi,herkese yaptı,bir bende vicdana geldi kıyamadı,düzelmek istedi ama mayası kabul etmedi,battı.Şükürler olsun,yalnızca verdiğim yüreğimle ve ellerimle kaldım...
Haklısın.Allah razı gelmedi,kıyamadı Rabbim bana biliyorum,slayt bile hazırlamayı bilmeyen bana 3 dk 'da face şifresi kırdırıp,bana dön diye yalvardığı günden 2 gün sonra yalnızca ALLAH'ın ve kendinin bildiği pisliklerini bana göstermesi de buna delil değil mi,Rabbime şükürler olsun...vicdan mıbence seni ya dişli gördü çok ya da asla seni kandıramayacağını bildiği için yeltenmedi bile. hissediyorum ki güçlü bir kadınsın çok, diğerlerinin zaaflarından yararlanmış daha önce de yazdım insan kimi zaman güzel bir yüz ya da fiziksel özellikler uğruna nefsine yenilebiliyor sanırım onun silahı oydu ve doğru hamlelerle o kadınlardan faydalandı senin zaafın ise sadece iyi niyetindi seni istismar etmeye yetmezdi ancak yanında durabilirdi. nitekim bunu yaptı.
Hoşgeldin canım.Sana da hepinize de en temiz,en büyük,en sancısız sevdaları diliyorumSelam kizlar bütün gün evde degildim dolayisiyla giremedim, hemen gecmiside okuyup geldim, neler olmus öyleeeeee..
Atlantis canim mesaj gelmis sana, bu adam manyagin teki vallahi yokluyor seni, cevap yazsan, Hayirdir niye rahatsiz ediyorsun desen, Yanlislikla oldu diyecek,
Nasilsin seni özledim desen,
bende özledim bak ilk adimi ben attim diyecek,
yani bundan gercekten neredeyse eminim,
mikrop herif
Tomjerry sizde konusmussunuz gördüm,
kafam karisik, bilmiyorum, gibi seyleri sürekli söyleyen erkeklerden nefret ediyorum,
erkek dedigin net olacak
icinin rahatlamasina sevindim yinede
Nevcim, daha iyi olmani diliyorum,
yemek yememen ve uyku uyuyamaman hosuma gitmiyor, ama buda zamanla oturur raayina insallah geri,
lütfen sagligindan olma, uyku uyuyamiyorsanda ilac almani öneriyorum, en azindan dogal seyler kullanabilirsin,
üstelik calisiyorsun, allah korusun yigilip kalma birgün..
Geri kalan arkadaslarada selam olsunnn :)))
Beni soracak olursaniz iyiyim cok sükür,
artik hep daha iyi oluyorum, tek eksigim yeni bir ask, ve bunu yavas yavas istiyorum :)
Bu arada 2 saat önce yine bir kriz geldi.Tam hıçkıra hıçkıra ağlarken,akşam bahsettiğim aile dostumuzun oğlu olan insan 10 yıl önceden yarım kalan hikaye faceden mesaj atmış,birşey sormak için,bir kitap adı.Yazdım,konu konuyu açtı.Bu saate kadar konuştuk.Ona kitabı,mantığını anlatıyım derken baktım neye ağladığımı unutmuşum.O zaman 20 yaşındaydım,O da 25.İlk farkettiğim insandı,ve sanırım ilk farkedildiğim.Tam bir Anadolu çocuğuydu,hani şu mahallesinin kızına sevdalanmayı ayıp sayanlar vardır ya.Tıpkı öyle,başlamadan kapanmıştı herşey.Öyle temiz,öyle düzgündü ki ne zaman hatırlasam tebessüm ederdim,duayla hatırlardım.Bu saate kadar konuştuk.Kapatırken Nev,numaramı sildin mi bilmiyorum,hala aynı numaram,sıkılırsan mesaj at olur mu dedi.Yani O'nun tarzı,-bana mesaj at telefondan devam edelim demek istedi,atmadım ama,ne kadar bana iyi gelse de o temizlik,korkuyorum ümit vermekten,çünkü bir beraberlik olasılığına asla hazır değilim.Atmadım mesaj,doğru mu yaptım size?
Yaramı saranın 10 yıl öncesinden yarım kalan en temiz hikayem olacağı kimin aklına gelirdi ki...Hayat ne garip...Canim, öncelikle bende oldugu gibi sanada olmasi beni sevindirdi, bunu söylemek istiyorum.
Ben ayrildigimda birkac kisi birden bana yazmaya basladi, beni oyaladilar, bu konuda onlara minnettarim :))
Ha ciddi bisey olmadi evet ama yinede o zaman icin oyalanabildim, aklimi biraz olsun meskul ettiler,
sendede öyle olcak,
sakin muhabbeti kesme bence,
konusmaya devam et, güzel güzel sohbet etmekten birsey cikmaz, ümit vermis olmassin,
Mesaj simdi ne atacaksin onu pek anlamadim, hani sohbetin devamini getirirmisin nasil bir sohbetti bilemedim simdi ama,
yarin mesela nasilsin diye yazabilirsin, buldunmu kitabi gibi bisey yazabilirsin
Hoşgeldin canım.Sana da hepinize de en temiz,en büyük,en sancısız sevdaları diliyorum
Bu arada 2 saat önce yine bir kriz geldi.Tam hıçkıra hıçkıra ağlarken,akşam bahsettiğim aile dostumuzun oğlu olan insan 10 yıl önceden yarım kalan hikaye faceden mesaj atmış,birşey sormak için,bir kitap adı.Yazdım,konu konuyu açtı.Bu saate kadar konuştuk.Ona kitabı,mantığını anlatıyım derken baktım neye ağladığımı unutmuşum.O zaman 20 yaşındaydım,O da 25.İlk farkettiğim insandı,ve sanırım ilk farkedildiğim.Tam bir Anadolu çocuğuydu,hani şu mahallesinin kızına sevdalanmayı ayıp sayanlar vardır ya.Tıpkı öyle,başlamadan kapanmıştı herşey.Öyle temiz,öyle düzgündü ki ne zaman hatırlasam tebessüm ederdim,duayla hatırlardım.Bu saate kadar konuştuk.Kapatırken Nev,numaramı sildin mi bilmiyorum,hala aynı numaram,sıkılırsan mesaj at olur mu dedi.Yani O'nun tarzı,-bana mesaj at telefondan devam edelim demek istedi,atmadım ama,ne kadar bana iyi gelse de o temizlik,korkuyorum ümit vermekten,çünkü bir beraberlik olasılığına asla hazır değilim.Atmadım mesaj,doğru mu yaptım size?
Selam kizlar bütün gün evde degildim dolayisiyla giremedim, hemen gecmiside okuyup geldim, neler olmus öyleeeeee..
Atlantis canim mesaj gelmis sana, bu adam manyagin teki vallahi yokluyor seni, cevap yazsan, Hayirdir niye rahatsiz ediyorsun desen, Yanlislikla oldu diyecek,
Nasilsin seni özledim desen,
bende özledim bak ilk adimi ben attim diyecek,
yani bundan gercekten neredeyse eminim,
mikrop herif
Tomjerry sizde konusmussunuz gördüm,
kafam karisik, bilmiyorum, gibi seyleri sürekli söyleyen erkeklerden nefret ediyorum,
erkek dedigin net olacak
icinin rahatlamasina sevindim yinede
Nevcim, daha iyi olmani diliyorum,
yemek yememen ve uyku uyuyamaman hosuma gitmiyor, ama buda zamanla oturur raayina insallah geri,
lütfen sagligindan olma, uyku uyuyamiyorsanda ilac almani öneriyorum, en azindan dogal seyler kullanabilirsin,
üstelik calisiyorsun, allah korusun yigilip kalma birgün..
Geri kalan arkadaslarada selam olsunnn :)))
Beni soracak olursaniz iyiyim cok sükür,
artik hep daha iyi oluyorum, tek eksigim yeni bir ask, ve bunu yavas yavas istiyorum :)
özledim desem kaçar yine beyimiz çok nazlıdır da ki zaten ona bela dışında herhangi bir söz sarfetmek yaşattıklarından sonra en büyük yüzsüzlük olur kendi adıma. amacın ne desem de bin türlü yalan yazar ayak üstü o telefonun nasıl yanlışlıkla mesaj gönderdiğinde dair. karşındaki ak olsa o kara dese öyle bir inandırır ki seni kendinden şüpheye düşersin o derece de beceriklidir yalan konusundasen iyisin iyi enerjini hissediyorum yeni bir aşk da yolda bence, hazır ol marifetlisin de okuduğum kadarıyla, kekler börekler vs. bundan sonra karşına çıkan kaçırmaz seni artık
Öyle güzel şeyler olmasını istiyoruz ki birbirimiz için burada,hem de kalpten;hislerimiz de hep birbirimiz için güzellikleri istiyor.O zamanlar çok küçüktük.Babası babamın,annesi annemin,kendi de erkek kardeşimin arkadaşıydı.Beraber uzun güzel seviyeli sohbetlerimiz olmuştu,birkaç defa beraber kokoreç yemiştik ama gerçekten yarım kalmıştı.Hatta bana o zaman değerlerinin,gönlünden bile önde olduğunu söylemiş,-bence en doğrusu arkadaş kalmamız- demişti.Birkaç kez mesaj attığımda da cevap vermemişti,öyle kapanıp gitmişti,ama aklıma geldikçe hep tebessüm ettiğim bir insandı.10 yıl geçti tabi.Hayat,fikirler değişiyor.Yaşadıklarımdan haberi yok,genelde hep o günleri hatırlatıyor,ya da bazen hatırlıyoruz.Ama kafamı o pislikten uzaklaştırıyor ya kalitesi,temizliği ile Allah razı olsun...nedense güzel şeyler hissediyorum nevaslında şu anda o da sana arkadaşça yaklaşıyor sanırım yani mesajlaşsanız umut vermek gibi olur mu bilemiyorum, tabi hisleri olduğu da aşikar ama o kadar efendi biriyse biraz zor olur açılması da:) çok güzel düşünüyorsun ona umut vermekten korkarak ne kadar ince, hassas ruhlu olduğunu gösteriyorsun da unutma genelde böyle bir acının ardından yaraları saran erkek de gerçekten aşk yaşayabileceğin kişi olabiliyor. bunun da örnekleri çok var, başta hiç o niyette olmasan, konduramasan da... haberi var mı yaşadıklarından?
O attı şimdi Black,kabak çekirdeği kaç kalori yazmışnev, bence mesaj atmalısın. naçizane düşüncem
Öyle güzel şeyler olmasını istiyoruz ki birbirimiz için burada,hem de kalpten;hislerimiz de hep birbirimiz için güzellikleri istiyor.O zamanlar çok küçüktük.Babası babamın,annesi annemin,kendi de erkek kardeşimin arkadaşıydı.Beraber uzun güzel seviyeli sohbetlerimiz olmuştu,birkaç defa beraber kokoreç yemiştik ama gerçekten yarım kalmıştı.Hatta bana o zaman değerlerinin,gönlünden bile önde olduğunu söylemiş,-bence en doğrusu arkadaş kalmamız- demişti.Birkaç kez mesaj attığımda da cevap vermemişti,öyle kapanıp gitmişti,ama aklıma geldikçe hep tebessüm ettiğim bir insandı.10 yıl geçti tabi.Hayat,fikirler değişiyor.Yaşadıklarımdan haberi yok,genelde hep o günleri hatırlatıyor,ya da bazen hatırlıyoruz.Ama kafamı o pislikten uzaklaştırıyor ya kalitesi,temizliği ile Allah razı olsun...
Hürrem hiç alakası yok ya manken gibi kızlarlabenimki en güzel sevgilim sensin diye övünüyordu sanki fiziksel özellikler umrumdaymış gibi. kendi ağzıyla çirkin bulduğunu söylediği eski sevgililerini arıyordu istemeye geldiği gün zaten onun derdi ne hiç bilemiyorum da, onun üzerinden örnek vermek pek sağlıklı olmuyor. ama güzellik çok göreceli bir mesele bence. benimkini misal kimse beğenmezdi, benim gözüm öyle bir kör olmuş ki Johnny Depp'e benzetirdim kendi bile şaşardı hep aklıma leyla ve mecnunun hikayesi geliyor; hani Mecnuna sormuşlar uğruna ölüp ölüp dirildiğin Leyla bu mu, güzel değil demişler de Mecnun sen bir de benim gözümden onu gör diye yanıt vermiş o hesap işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?