Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hiç değilse birimiz keyifli olsun

iyi seyirler

ironiydi o ben kim iyi olmak kim animasyonda ( noel üzerine yaşlı pinti bir adamın hikayesi) bile kendime dair özdeşlikler bulunca onu da kapadım, alakasız konuları bile kendime yontar oldum

sen gidersin başka bir yere o hala nerede kalmak istediğini, seninle olmak isteyip istemediğini düşünür durur hiç merak etme tomvejerry facebookta orda burda istediği kadar yazıp çizsin o bu kafayla daha çok düşünür başkası bile çıksa karşısına onunla olup olmayacağını düşünürken sen o ara evlenirsin bile belki bir erkek zaten net değilse, geleceğe dair şekillenmiş planları yoksa uzak duracaksın en baştan

bir tek ben sevinemedim şu mesaj olayına nedense. alay ediyor gibi geliyor

Amin,amin;işte o günü göreceğim gün için yaşıyorum.Hep dua ediyorum Rabbim böyle insanların yaptıklarını yanına bırakma,sen sebep ver,benim gibi mağdur olanların bir bir önüne serilsin o ahlaksızlar,Rabbim beni kurtardığı gibi o zavallıları da kurtarsın...Çok düşünüyorum,böyle bir pislik bir adam neden bana zarar vermeye yeltenmedi diye.Sanırım ıssız adamdaki gibi,herkese yaptı,bir bende vicdana geldi kıyamadı,düzelmek istedi ama mayası kabul etmedi,battı.Şükürler olsun,yalnızca verdiğim yüreğimle ve ellerimle kaldım...

bir haftadan beri tam mesai yapıyoruz zaten burda kasımın gelişinden mi acaba bu burukluk bizdeki:44: kasımda aşk başkadır ya aşk olmayınca acısı da bir başka oluyor sanırım:44:

vicdan mı bence seni ya dişli gördü çok ya da asla seni kandıramayacağını bildiği için yeltenmedi bile. hissediyorum ki güçlü bir kadınsın çok, diğerlerinin zaaflarından yararlanmış daha önce de yazdım insan kimi zaman güzel bir yüz ya da fiziksel özellikler uğruna nefsine yenilebiliyor sanırım onun silahı oydu ve doğru hamlelerle o kadınlardan faydalandı senin zaafın ise sadece iyi niyetindi seni istismar etmeye yetmezdi ancak yanında durabilirdi. nitekim bunu yaptı.

Bu arada 2 saat önce yine bir kriz geldi.Tam hıçkıra hıçkıra ağlarken,akşam bahsettiğim aile dostumuzun oğlu olan insan 10 yıl önceden yarım kalan hikaye faceden mesaj atmış,birşey sormak için,bir kitap adı.Yazdım,konu konuyu açtı.Bu saate kadar konuştuk.Ona kitabı,mantığını anlatıyım derken baktım neye ağladığımı unutmuşum.O zaman 20 yaşındaydım,O da 25.İlk farkettiğim insandı,ve sanırım ilk farkedildiğim.Tam bir Anadolu çocuğuydu,hani şu mahallesinin kızına sevdalanmayı ayıp sayanlar vardır ya.Tıpkı öyle,başlamadan kapanmıştı herşey.Öyle temiz,öyle düzgündü ki ne zaman hatırlasam tebessüm ederdim,duayla hatırlardım.Bu saate kadar konuştuk.Kapatırken Nev,numaramı sildin mi bilmiyorum,hala aynı numaram,sıkılırsan mesaj at olur mu dedi.Yani O'nun tarzı,-bana mesaj at telefondan devam edelim demek istedi,atmadım ama,ne kadar bana iyi gelse de o temizlik,korkuyorum ümit vermekten,çünkü bir beraberlik olasılığına asla hazır değilim.Atmadım mesaj,doğru mu yaptım size?

Selam kizlar bütün gün evde degildim dolayisiyla giremedim, hemen gecmiside okuyup geldim, neler olmus öyleeeeee..

Atlantis
canim mesaj gelmis sana, bu adam manyagin teki vallahi yokluyor seni, cevap yazsan, Hayirdir niye rahatsiz ediyorsun desen, Yanlislikla oldu diyecek,
Nasilsin seni özledim desen,
bende özledim bak ilk adimi ben attim diyecek,
yani bundan gercekten neredeyse eminim,
mikrop herif

Tomjerry
sizde konusmussunuz gördüm,
kafam karisik, bilmiyorum, gibi seyleri sürekli söyleyen erkeklerden nefret ediyorum,
erkek dedigin net olacak
icinin rahatlamasina sevindim yinede

Nevcim
, daha iyi olmani diliyorum,
yemek yememen ve uyku uyuyamaman hosuma gitmiyor, ama buda zamanla oturur raayina insallah geri,
lütfen sagligindan olma, uyku uyuyamiyorsanda ilac almani öneriyorum, en azindan dogal seyler kullanabilirsin,
üstelik calisiyorsun, allah korusun yigilip kalma birgün..

Geri kalan arkadaslarada selam olsunnn :)))

Beni soracak olursaniz iyiyim cok sükür,
artik hep daha iyi oluyorum, tek eksigim yeni bir ask, ve bunu yavas yavas istiyorum :)

Haklısın.Allah razı gelmedi,kıyamadı Rabbim bana biliyorum,slayt bile hazırlamayı bilmeyen bana 3 dk 'da face şifresi kırdırıp,bana dön diye yalvardığı günden 2 gün sonra yalnızca ALLAH'ın ve kendinin bildiği pisliklerini bana göstermesi de buna delil değil mi,Rabbime şükürler olsun...

Hoşgeldin canım.Sana da hepinize de en temiz,en büyük,en sancısız sevdaları diliyorum

Canim, öncelikle bende oldugu gibi sanada olmasi beni sevindirdi, bunu söylemek istiyorum.
Ben ayrildigimda birkac kisi birden bana yazmaya basladi, beni oyaladilar, bu konuda onlara minnettarim :))
Ha ciddi bisey olmadi evet ama yinede o zaman icin oyalanabildim, aklimi biraz olsun meskul ettiler,
sendede öyle olcak,
sakin muhabbeti kesme bence,
konusmaya devam et, güzel güzel sohbet etmekten birsey cikmaz, ümit vermis olmassin,
Mesaj simdi ne atacaksin onu pek anlamadim, hani sohbetin devamini getirirmisin nasil bir sohbetti bilemedim simdi ama,
yarin mesela nasilsin diye yazabilirsin, buldunmu kitabi gibi bisey yazabilirsin

Yaramı saranın 10 yıl öncesinden yarım kalan en temiz hikayem olacağı kimin aklına gelirdi ki...Hayat ne garip...

nedense güzel şeyler hissediyorum nev aslında şu anda o da sana arkadaşça yaklaşıyor sanırım yani mesajlaşsanız umut vermek gibi olur mu bilemiyorum, tabi hisleri olduğu da aşikar ama o kadar efendi biriyse biraz zor olur açılması da:) çok güzel düşünüyorsun ona umut vermekten korkarak ne kadar ince, hassas ruhlu olduğunu gösteriyorsun da unutma genelde böyle bir acının ardından yaraları saran erkek de gerçekten aşk yaşayabileceğin kişi olabiliyor. bunun da örnekleri çok var, başta hiç o niyette olmasan, konduramasan da... haberi var mı yaşadıklarından?

özledim desem kaçar yine beyimiz çok nazlıdır da ki zaten ona bela dışında herhangi bir söz sarfetmek yaşattıklarından sonra en büyük yüzsüzlük olur kendi adıma. amacın ne desem de bin türlü yalan yazar ayak üstü o telefonun nasıl yanlışlıkla mesaj gönderdiğinde dair. karşındaki ak olsa o kara dese öyle bir inandırır ki seni kendinden şüpheye düşersin o derece de beceriklidir yalan konusunda sen iyisin iyi enerjini hissediyorum yeni bir aşk da yolda bence, hazır ol marifetlisin de okuduğum kadarıyla, kekler börekler vs. bundan sonra karşına çıkan kaçırmaz seni artık

nerdeeee bu manyak erkekler benim kiymetimi bilmiyor :)))
cirkinde sayilmam ama iste nerde güzel manken gibi kiz var onu isterler, isterse tamamen beceriksiz olsun, yeterki topmodel olsun
elbet allah benimde gönlüme göre yazmistir birini, bakalim nezaman gelip bulacak, simdilik durgunum, bekledigin zaman gelmez ya benimkide öyle sanirim:) beklememeye calisiyorum o yüzden..

dedigim gibi hepimizinki gibi seninkide yalancilikta büyük bir usta, ve cok iyi bir oyuncu,
hic cevap filan verme,
eger adam olsaydi zaten böyle cocuksu oyunlarla gelmezdi sana,
tutardi kolundan seviyorum sahip cikacam derdi

Son düzenleme:
Hürrem hiç alakası yok ya manken gibi kızlarla benimki en güzel sevgilim sensin diye övünüyordu sanki fiziksel özellikler umrumdaymış gibi. kendi ağzıyla çirkin bulduğunu söylediği eski sevgililerini arıyordu istemeye geldiği gün zaten onun derdi ne hiç bilemiyorum da, onun üzerinden örnek vermek pek sağlıklı olmuyor. ama güzellik çok göreceli bir mesele bence. benimkini misal kimse beğenmezdi, benim gözüm öyle bir kör olmuş ki Johnny Depp'e benzetirdim kendi bile şaşardı hep aklıma leyla ve mecnunun hikayesi geliyor; hani Mecnuna sormuşlar uğruna ölüp ölüp dirildiğin Leyla bu mu, güzel değil demişler de Mecnun sen bir de benim gözümden onu gör diye yanıt vermiş o hesap işte:)

Öyle güzel şeyler olmasını istiyoruz ki birbirimiz için burada,hem de kalpten;hislerimiz de hep birbirimiz için güzellikleri istiyor.O zamanlar çok küçüktük.Babası babamın,annesi annemin,kendi de erkek kardeşimin arkadaşıydı.Beraber uzun güzel seviyeli sohbetlerimiz olmuştu,birkaç defa beraber kokoreç yemiştik ama gerçekten yarım kalmıştı.Hatta bana o zaman değerlerinin,gönlünden bile önde olduğunu söylemiş,-bence en doğrusu arkadaş kalmamız- demişti.Birkaç kez mesaj attığımda da cevap vermemişti,öyle kapanıp gitmişti,ama aklıma geldikçe hep tebessüm ettiğim bir insandı.10 yıl geçti tabi.Hayat,fikirler değişiyor.Yaşadıklarımdan haberi yok,genelde hep o günleri hatırlatıyor,ya da bazen hatırlıyoruz.Ama kafamı o pislikten uzaklaştırıyor ya kalitesi,temizliği ile Allah razı olsun...

o da 30 lu yaşların ortalarındadır sanırım şimdi. evlenmemiş de muhtemelen. sen de büyük bir yükten kurtuldun şimdi. en iğrenç adamı tanıdıktan sonra mucize gibi temiz kalpli ve üstelik yıllardır tanıdığın bildiğin biri çıkıyor karşına:44: Allah'ın lütfu değildir de nedir bu:44: hayırlısı olsun be nev. belki kısmetin odur belki de değildir ama kesin olan şu ki, bu kişiyle konuşarak zehrini de akıtıp daha çabuk toparlanacaksın

aslinda haklisin ama iste nebileyim,
cikmiyorki karsima anacim kac yasina geldim yaniii :)))
gelsin artik beyaz atli prensim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…