- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.881
burdayım blackkkk
nev sen gülüyorsun ya vallahi çok mutlu oluyorum
bu gece nev için kadeh kaldıralım o zaman
Black,ben aramızda birşeyler olacağını düşünmüyorum ama sebepsiz yaprak bile düşmezmiş,bence ilk sevgim,tertemiz sevgimin 10 yıl önceki sahibi olan,el ele bile tutuşmadan yalnızca balkondan balkona bakışarak çocukça birbirimizi sevdiğimiz adam,10 yıl sonra tam da bugün yaralarımı sarmak için geldi.Gerçekten de o pislikten kafamı dağıtıyor düşündürmüyor ya,Allah razı olsun...hadi hayırlısı diyorum
Allah hepimizi güldürsün,gerçekten bunu kalpten diliyorum.Sizlerle atlattım hayatımın en zor anlarını,o sevdiğim adamın bir hasta,bir Firavun olduğunu öğrendiğim anı,sizler olmasaydınız ben aklımı yitirirdim gibi geliyor.Kimselere anlatamıyorum çevremde,anlatılmıyor,yalnızca sizlerle paylaşabildim ve benim için öyle önemli ki bu duygu...burdayım blackkkk
nev sen gülüyorsun ya vallahi çok mutlu oluyorum
bu gece nev için kadeh kaldıralım o zaman
daha tam düzelemedim
ama sen niye hep boyle yapiosun olmaz ki :44:
mutlu olmayi istemiyormussun gibi geliyo. sanki onsuz mutlu olmayi red ediyormussun gibi :44::44::44:
onun cehenneme kadar yolu varbu artık çizelgemi son başa alışımdı. elveda meyhaneci
ayy güldüm bak şimdi
Canlarım ben yatıyorum,birkaç gündür uykusuzum malum,umarım uyurum.Hepiniz için tek tek,ama tek tek ve isim isim dua edicem.İyi ki varsınız..
Canlarım ben yatıyorum,birkaç gündür uykusuzum malum,umarım uyurum.Hepiniz için tek tek,ama tek tek ve isim isim dua edicem.İyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?