Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hadi hayırlısı diyorum
Black,ben aramızda birşeyler olacağını düşünmüyorum ama sebepsiz yaprak bile düşmezmiş,bence ilk sevgim,tertemiz sevgimin 10 yıl önceki sahibi olan,el ele bile tutuşmadan yalnızca balkondan balkona bakışarak çocukça birbirimizi sevdiğimiz adam,10 yıl sonra tam da bugün yaralarımı sarmak için geldi.Gerçekten de o pislikten kafamı dağıtıyor düşündürmüyor ya,Allah razı olsun...

burdayım blackkkk
nev sen gülüyorsun ya vallahi çok mutlu oluyorum
bu gece nev için kadeh kaldıralım o zaman
Allah hepimizi güldürsün,gerçekten bunu kalpten diliyorum.Sizlerle atlattım hayatımın en zor anlarını,o sevdiğim adamın bir hasta,bir Firavun olduğunu öğrendiğim anı,sizler olmasaydınız ben aklımı yitirirdim gibi geliyor.Kimselere anlatamıyorum çevremde,anlatılmıyor,yalnızca sizlerle paylaşabildim ve benim için öyle önemli ki bu duygu...

Kadehimi (elimdeki cay bardagini ) sizler icin kaldiriyorum efenimmm...
akittigimiz her damla gozyasi, misli bi sekilde mutluluk olarak BIZE geri donsunn

ama sen niye hep boyle yapiosun olmaz ki :44:

mutlu olmayi istemiyormussun gibi geliyo. sanki onsuz mutlu olmayi red ediyormussun gibi :44::44::44:

onun cehenneme kadar yolu var bu artık çizelgemi son başa alışımdı. elveda meyhaneci

ayy güldüm bak şimdi

Canlarım ben yatıyorum,birkaç gündür uykusuzum malum,umarım uyurum.Hepiniz için tek tek,ama tek tek ve isim isim dua edicem.İyi ki varsınız..

ben de yatayım artık. herkese iyi geceler,

yarın güzel bir gün olsun inşallah:119:

Ben bu gece bu topigi efkar dagitmak icin kullanicam. Rahatsiz edersem kimseyi bu davranisimla simdiden ozur dilerim

Yolun zorunu yurumustum ben tanistigimiz zaman
Sen dalgalanmaktaydin elvan elvan
O yuzden tam olarak hissedemediysen icimi..
Hala kulagimda cinliyor alayci kahkahan
Haberin yoktu henuz cilvesinden askinn...

O kadar taskin, o kadar actin ki dusmen kacinilmazdi...

Pisman oldugun zaman, zevke doydugun zaman, huzur buldugun zaman
Donebilirsin...
Ben yine burda olacagim, yaralarini saracagim
Seni anlayacagim...

https://www.youtube.com/watch?v=xHrxj4kNMrg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…