- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.901
MERHABA KIZLAR BEN DE ARANIZDAYIM ARTIK!!!
tom ve jeryy canım özel mesaj kutusu dolu diyor sana yazamadım..
Off off keyifsizim bugün ne yapsam ne etsem. Gene depreşti o hala o kızla beraber. Devam etmesin istiyorum bilmiyorum neden. Hani birlikte olalım değil sadece mutlu görmek istemiyorum.
sndz94 hoşgeldin :)
bugün yine hiç keyfim yok kızlar, onun mesajları daha fazla sinirimi bozuyor sanırım. insan gibi arayıp konuşmak yerine, çocukça şeyler yaptığında öfkem de artıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
"A" diyorböyle yazınca çok saçma oldu da dün gece zaten epey bunun üzerine yorum yapıp gülmüştük bu başlık altında . geçen haftalarda boş mesaj attı, dün de A yazmış işte
ben yanlışlıkla gönderdiğini sanıyorum buradaki arkadaşlar kendini hatırlatmak istiyor diyorlar, amacını bilmiyoruz tabisadece hatırlatmaya bile çalışıyorsa kendini pek hayrına olmuyor onu anma şekillerim:)))
sndz94 hoşgeldin :)
bugün yine hiç keyfim yok kızlar, onun mesajları daha fazla sinirimi bozuyor sanırım. insan gibi arayıp konuşmak yerine, çocukça şeyler yaptığında öfkem de artıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
Canim sinir olmani inanki anliyabiliyorum,
ama gül gec, cünkü gercekten kendini komik duruma düsürüyor,
ve bence pisman, oh iyi oldu, elleme sürünsün,
numarani degistirmeyi düsünüyormusun? Yani mutlu olmana engel olmasin o sahis ve mesajlari, ondan diyorum
İyiydim iyi gidiyordum lakin işte bugün kü gibi arada depreşmese. Allahım sanki uyuşturucu bırakıyorum da arada kriz geliyor. Bitsin inşallah.
Hürremmm bayadır görüşemiyoduk:)
Canım ya senin durum ne oldu en son seni telden arayıp konuşmuştunuz?
İyiydim iyi gidiyordum lakin işte bugün kü gibi arada depreşmese. Allahım sanki uyuşturucu bırakıyorum da arada kriz geliyor. Bitsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?