Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Slm kizlarrrrrr günaydinnn cok iyim sûpper enerjik hissediyorum hergün daha da iyiye gidiyorum su telkinler olumlamalar cok ise yariyo....ama su boslukkk ve özlem beni birakmiyoooooooo...... Sanki dunya da adam tukenmis gibi karsima soyle flört edecegim birisi de cikmiyo ki biraz vakit gecireyim en azindan tekrar kör asik olmak istemiyorum ama en azindan beni eglendirecek birisi ciksa karsima cok mu istiyorum arkadasca dostca eglensek beraber biseyler yapsak ama asik olmasak dokunmasak birbirimize sadece masumca sevsek eglensek (((( ex askimi unuttursa bana onu artik sevmekten özlemekten yoruldum cikip gelse bile biseyi degistiremeyeck sevgili annesinin dizleri dibinde yaslanacak bu adam.. Ben annesine degil bana bagli evine cocuklarina bagli bi adam istiyorum annesini sevmesi ona deger vermesi degil ki benim sorunum... Ama insan ölürcesine sevdiginden vazgececek kadar annesine bagli olur mu ya... Benmi yanlis düsünüyorum.... Ayy bak kafam karisti yine nerden geldi aklima yine ya hey Allahim ya sabir ya sabir

Aramiza hos geldin gececekhircinmenekse öyle birini bende istiyorum, kör kütük asik olmadan, ama sevecegim saygi duyacagim eglenecegim, dürüstce seven birini, bakalim ilk hangimizin karsisina cikacak :)

Günaydin kizlaaaaaaaar :)
insallah cok cok güzel birgün olur,
kafaniza takmayin artik hicbiseyi

Off off keyifsizim bugün ne yapsam ne etsem. Gene depreşti o hala o kızla beraber. Devam etmesin istiyorum bilmiyorum neden. Hani birlikte olalım değil sadece mutlu görmek istemiyorum.

günaydın kızLar hafta sonu sabah aksam gün boyu evdeyim bunu da atlatırsam daha rahat olacak benim içinn inşAllah bunu hissediyorum
bu süreçte de türkiyeden arkadaşlarla görüşcem kısmetse..epğer depresif hissedersem teklik sıkıyor evde çünkü aklıma gelsin de istemiyorumm

mutluluk gel hadi

[video=youtube;6Y3V2r_Ax5I]http://www.youtube.com/watch?v=6Y3V2r_Ax5I[/video]
Buda benden size gelsin kızlar. Biraz bunalım ama olsun çok sevdiğim bir şarkı
Bayadır aranızda yokum ama iyisinizdir inşallah. Hiç biri için deymiyo boşunuza kendinizi üzmeyin.

sndz94 hoşgeldin :)

bugün yine hiç keyfim yok kızlar, onun mesajları daha fazla sinirimi bozuyor sanırım. insan gibi arayıp konuşmak yerine, çocukça şeyler yaptığında öfkem de artıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden

Hoşbulduk canım:)

Ne diyorki yada ne hakla hala mesaj atabiliyor.

"A" diyor böyle yazınca çok saçma oldu da dün gece zaten epey bunun üzerine yorum yapıp gülmüştük bu başlık altında. geçen haftalarda boş mesaj attı, dün de A yazmış işte

ben yanlışlıkla gönderdiğini sanıyorum buradaki arkadaşlar kendini hatırlatmak istiyor diyorlar, amacını bilmiyoruz tabi sadece hatırlatmaya bile çalışıyorsa kendini pek hayrına olmuyor onu anma şekillerim:)))

ay çok güldüm ya. Gerçekten de sana kendini hatırlatmaya çalışıyor. Çocukca hareketler gerçekten.Takip ettiğim kadarıyla başka facesi vardı dimi canım

Canim sinir olmani inanki anliyabiliyorum,
ama gül gec, cünkü gercekten kendini komik duruma düsürüyor,
ve bence pisman, oh iyi oldu, elleme sürünsün,
numarani degistirmeyi düsünüyormusun? Yani mutlu olmana engel olmasin o sahis ve mesajlari, ondan diyorum

Hürremmm bayadır görüşemiyoduk:)
Canım ya senin durum ne oldu en son seni telden arayıp konuşmuştunuz?

İyiydim iyi gidiyordum lakin işte bugün kü gibi arada depreşmese. Allahım sanki uyuşturucu bırakıyorum da arada kriz geliyor. Bitsin inşallah.

Hürremmm bayadır görüşemiyoduk:)
Canım ya senin durum ne oldu en son seni telden arayıp konuşmuştunuz?

meraba canim :)
en son evet konusmustuk ondan sonra birdaha aramadi,
bayramda mail yazdi ama ben cevap yazmadim, bayramimi kutluyor güyya beyefendi
ben cok sükür iyiyim, 90% atlattim hatta belki daha fazla,
cok sükür artik canim hic yanmiyor :) aklimada cok nadir gelmeye basladi

sende nasil gidiyor ?

İyiydim iyi gidiyordum lakin işte bugün kü gibi arada depreşmese. Allahım sanki uyuşturucu bırakıyorum da arada kriz geliyor. Bitsin inşallah.

Canim üzme kendini cünkü arada bi olur böyle, banada oluyordu,
ama sonralardan kendini daha iyi hissediyorsun, eskisi gibi olmuyorsun,
yeterki iste,
yeterki onsuzda yasamanin gayet güzel oldugunu anla,
hepinizinde az kaldi, benimde az kaldi bliyorum :)
son bulcak bu sancilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…