Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tebrik ederim canım
Gayretin ayakta alkışlanır o hürremle bu hürremi karşılaştırdığım da baya fark var.
Allah hakkında hayırlısını versin. Bizimde limoni işte birgün iyiysek birgün kötü bakalım nereye kadar gidicek.

Sagol canim, ilk olaylari ögrenince tabi büyük bir shok ve travma yasadim,
ama ben yine cabuk atlattim cok sükür,
bunda irademde büyük rol oynuyor, tabi allah cok yardim etti,

Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah sagol canim,
sendede hayirlisi olsun bakalim, gönlün nasil mutlu olcaksa öyle olsun

barıştınızmı tatlım siz

Cümlemizinkini canım
Şimdi nasıl gidiyor yeni insanlar varmı hayatında.

ay çok güldüm ya. Gerçekten de sana kendini hatırlatmaya çalışıyor. Çocukca hareketler gerçekten.Takip ettiğim kadarıyla başka facesi vardı dimi canım

evet canım, facebookta kadın avlıyordu en son

vallahi gülemiyorum, genelde ağlayıp bela okuyorum düşünmüyorum şimdilik çünkü insani bir iletişim kurma yoluna girmeyeceği ve aramayacağına inanıyorum. ki arayıp pişmanlığını duymayı da çok isterim de nerdeee

Cümlemizinkini canım
Şimdi nasıl gidiyor yeni insanlar varmı hayatında.

yok henüz yok ama olmasinida istiyorum :) bakalim hayat bize neler göstercek
selam kızlar nasılsınız bakalım ben çokkk süperimmmm....

hosgeldin canim aslm, biz cok iyiyiz seninde süper olman cok iyi, özel bir nedeni varmiiii :) ??

Seni cok iyi anliyorum canim, belki olurda arar diye degistirmek istemiyorsun numarani anladigim kadariyla, olabilir tabiki sen bilirsin, mesela bende degistirmedim numarami,
ama yeni bir iliskiye basladigimda yada evlendigimde degistirecegim icin.. yani eninde sonunda degistircem,

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle canım yoksa kıymet bilinmiyoruz
Siz naptınız canım gelicekmi?

evet canım 12 kasımda gelicek yani bu pazartesi değil öbür pazartesi.. ama ben resti baya çektim yazmıştım burayada çok nadir konuşuyoruz oda o ararsa ya da mesaj atarsa.. ve şifre konusunu geçelim isteme artık diyip duruyor artık şifreyi versede ne anlamı kaldıki? geldiğinde çok net konuşucam ve ayrılığı göze aldığımı çok net görücek..

Bencede olmalı canım. Allah hayırlı kısmetler versin
atlantis hürreme katılıyorum bence numaranı değiştirmelisin. Belki de değiştirmeyip onun hatasını anlaman sana iyi geliyo ama yeni hayata başlamakta en iyisi olucak.

Hala vermiyor öylemi bak şuna canım bencede oturt karşına sonunda ayrılıkta olsa düzgünce konuşun.
Ama bundan sonra da verse dediğin gibi ne önemi olucak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…